Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-22, 09:27   #3241
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

witam
u mnie dzisiaj znowu w planach jezioro, potem chyba zakupy
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 09:43   #3242
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Wybaczccie mi moja nieobecnosc ale moj latop odmowil posluszenstwa i musze teraz koczowac na komputerze brata, muze sobie kupic latopa ale w tym miesiacu napewno nie wyrobie sie finansowo, mysle ze w przyszlym juz predzej.

Zaraz zabiore sie na nadrabianie Was, przez natłok wszytskiego mam na forum zaleglosci..

Dzisiaj mam wkoncu dzien dla siebie wolny od pracy, moge sie wkoncu wypielegnowac jak trzeba

aaaale nim to sie wszytsko stanie powiedzcie co szykujecie na Dzien Mamy? Bo ja kompletnie nie mam pomyslu, moja mama juz wszytsko maa chcialabym zeby wkoncu to bylo cos wyjatkowego. Nie mam tez czasu ganiac za tym chodzic i wybierac, musi to byc raczej cos juz wybranego zeby tylko pojsc kupic i zaladowac

Poratujcie mnie prosze
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 10:25   #3243
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hey dziewczyny

jem sniadanko i jade po mame do babci

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam
u mnie dzisiaj znowu w planach jezioro, potem chyba zakupy
a mozna wiedziec gdzie? znasz jakies fajne miejsce? wiesz moze czy glinianki sa juz czynne

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Wybaczccie mi moja nieobecnosc ale moj latop odmowil posluszenstwa i musze teraz koczowac na komputerze brata, muze sobie kupic latopa ale w tym miesiacu napewno nie wyrobie sie finansowo, mysle ze w przyszlym juz predzej.

Zaraz zabiore sie na nadrabianie Was, przez natłok wszytskiego mam na forum zaleglosci..

Dzisiaj mam wkoncu dzien dla siebie wolny od pracy, moge sie wkoncu wypielegnowac jak trzeba

aaaale nim to sie wszytsko stanie powiedzcie co szykujecie na Dzien Mamy? Bo ja kompletnie nie mam pomyslu, moja mama juz wszytsko maa chcialabym zeby wkoncu to bylo cos wyjatkowego. Nie mam tez czasu ganiac za tym chodzic i wybierac, musi to byc raczej cos juz wybranego zeby tylko pojsc kupic i zaladowac

Poratujcie mnie prosze
moja tez juz ma chyba wszystko, wiec kupuje jej to co jej potrzebne i wiem, ze bedzie uzywac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 10:41   #3244
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
]
a mozna wiedziec gdzie? znasz jakies fajne miejsce? wiesz moze czy glinianki sa juz czynne
na maślice to chyba jedyne takie bezpłatne jezioro we Wrocku, a ja mam to szczęście, że mieszkam blisko niego. chociaż woda nie jest za czysta zawsze jak jeżdżę do kujawsko-pomorskiego, to im zazdroszczę ilość jezior i ich czystości.
glinianki są chyba czynne od 1-go czerwca, jak wszystkie płatne kąpieliska. mają tam w tym roku otworzyć wyciąg do nart wodnych, więc może być ciekawie

właśnie umyłam włoski, nalożyłam odżywkę isana z babassu, serum na końcówki, wysuszyłam i wyprostowałam
Stary 2011-05-22, 10:56   #3245
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

ciepło się zrobiło to ostatnio spędzam czas poza domem
zaczęłam biegać i czuję się znakomicie
dzisiaj muszę przeprosić się z depilatorem bo mam dość golenia nóg codziennie specjalnie nie goliłam się 3 dni żeby depilator złapał włoski, także chodzę w długich spodniach i się parzę, ale wieczorem przeprowadzę zabieg
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 11:04   #3246
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
na maślice to chyba jedyne takie bezpłatne jezioro we Wrocku, a ja mam to szczęście, że mieszkam blisko niego. chociaż woda nie jest za czysta zawsze jak jeżdżę do kujawsko-pomorskiego, to im zazdroszczę ilość jezior i ich czystości.
glinianki są chyba czynne od 1-go czerwca, jak wszystkie płatne kąpieliska. mają tam w tym roku otworzyć wyciąg do nart wodnych, więc może być ciekawie

właśnie umyłam włoski, nalożyłam odżywkę isana z babassu, serum na końcówki, wysuszyłam i wyprostowałam
zapomnialam calkowicie o maslicach
ja mam blizej siebie jelcz-laskowice, po ostatnim czyszczeniu wody nie jest tak strasnie ale mi obojetnie ktory koniec wro, bo TZ jest z Twoich okolic, wiec i tak jakos z nim musze sie spotkac, zeby razem gdzies pojechac

o glinianki pytam, bo podobno ma byc wstep darmowy z racji tych wszystkich remontow i utrudnien drogowych ale nie wiem ile w tym prawdy
Stary 2011-05-22, 11:05   #3247
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:

Poratujcie mnie prosze
pisalyśmy o pomysłach na poprzedniej stronie

mam nadzieje, że dzis uda mi się pouczyć chociaż trochę,
mimo takiej pogody

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 11:13   #3248
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
zapomnialam calkowicie o maslicach
ja mam blizej siebie jelcz-laskowice, po ostatnim czyszczeniu wody nie jest tak strasnie ale mi obojetnie ktory koniec wro, bo TZ jest z Twoich okolic, wiec i tak jakos z nim musze sie spotkac, zeby razem gdzies pojechac

o glinianki pytam, bo podobno ma byc wstep darmowy z racji tych wszystkich remontow i utrudnien drogowych ale nie wiem ile w tym prawdy
o darmowym wstępie nie słyszałam i szczerze mówiąc nie wierzę w to, bo fakt, są utrudnienia dojazdowe, szczególnie mpk, ale z czegoś muszą się utrzymać. autem dojedzie się w normalnie, jedynie można trafić na straszny korek

kiedy będziesz wrzucać jakieś notki na blogu?
Stary 2011-05-22, 11:20   #3249
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
o darmowym wstępie nie słyszałam i szczerze mówiąc nie wierzę w to, bo fakt, są utrudnienia dojazdowe, szczególnie mpk, ale z czegoś muszą się utrzymać. autem dojedzie się w normalnie, jedynie można trafić na straszny korek

kiedy będziesz wrzucać jakieś notki na blogu?
chodzi o to, ze przez te budowy, zabrano ten malutki parking pod gliniankami i jak chce sie autem jechac, to trzeba niewiadomo gdzie zaparkowac dlatego, zeby nie stracic klientow, to ma byc darmowy. tak mi mama mowila, zobaczymy niedlugo

z blogiem mam taki problem, ze nie wiem od czego zaczac i jakos tak nie potrafie ruszyc bo mam same makijaze typu no make up, bo tylko tak sie maluje obecnie... a stare ktore juz widzialyscie, to chyba nie ma sensu wrzucac w czerwcu porobie jakies kolorowe to wtedy cos tam skrobne

jade juz, milego dnia dziewczyny
Stary 2011-05-22, 11:27   #3250
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi o to, ze przez te budowy, zabrano ten malutki parking pod gliniankami i jak chce sie autem jechac, to trzeba niewiadomo gdzie zaparkowac dlatego, zeby nie stracic klientow, to ma byc darmowy. tak mi mama mowila, zobaczymy niedlugo

z blogiem mam taki problem, ze nie wiem od czego zaczac i jakos tak nie potrafie ruszyc bo mam same makijaze typu no make up, bo tylko tak sie maluje obecnie... a stare ktore juz widzialyscie, to chyba nie ma sensu wrzucac w czerwcu porobie jakies kolorowe to wtedy cos tam skrobne

jade juz, milego dnia dziewczyny
to może i będzie darmowy, zobaczymy

jak ze wszystkim, najtrudniej zacząć, ale jak już się wystartuje, to potem tylko z górki na pewno możesz wrzucić swój konkursowy, bo to jest coś, czym warto się pochwalić
Stary 2011-05-22, 11:42   #3251
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

moja tez juz ma chyba wszystko, wiec kupuje jej to co jej potrzebne i wiem, ze bedzie uzywac
No tak tylko chcialam tym razem naprawde sie postarac, mam nadzieje ze mnie jeszcze oswieci
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam

ciepło się zrobiło to ostatnio spędzam czas poza domem
zaczęłam biegać i czuję się znakomicie
dzisiaj muszę przeprosić się z depilatorem bo mam dość golenia nóg codziennie specjalnie nie goliłam się 3 dni żeby depilator złapał włoski, także chodzę w długich spodniach i się parzę, ale wieczorem przeprowadzę zabieg
Ja tez zaczelam biegac i naprawde jest super juz widze efekty po kilku razach

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

pisalyśmy o pomysłach na poprzedniej stronie

mam nadzieje, że dzis uda mi się pouczyć chociaż trochę,
mimo takiej pogody
Tak ale uwazam ze temat jeszcze nie jest wyczerpany, wciaz szukam inspiracji
Stary 2011-05-22, 12:19   #3252
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez zaczelam biegac i naprawde jest super juz widze efekty po kilku razach

ja też już widzę pierwsze efekty i to mnie jeszcze bardziej motywuje wczoraj była taka duchota że po 10 minutach już byłam cała mokra ale nie zraziłam się tym

ale u mnie piękna pogoda byłam u mamy i u niej tak gorąco w sali
dzisiaj pójdę biegać pewnie ok 19 jak będzie juz chłodniej
Stary 2011-05-22, 12:34   #3253
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
ja też już widzę pierwsze efekty i to mnie jeszcze bardziej motywuje wczoraj była taka duchota że po 10 minutach już byłam cała mokra ale nie zraziłam się tym

ale u mnie piękna pogoda byłam u mamy i u niej tak gorąco w sali
dzisiaj pójdę biegać pewnie ok 19 jak będzie juz chłodniej
Ja to biegam wieczorem tak po 21, w dzien bym nie dala rady za goraco

A co do pogody zrobila mi psikusa rano, zmylil mnie jakis chlodny wiatr i nie pojechalam na dzialke a mialam ambitny plan sie poopalac, dopiero za tydzien bede miala chwile zeby to zrobic, ehh no trudno. Dzisiaj juz raczej kazda chwile mam w miare zaplanowana wiec smazenia nie bedzie
Stary 2011-05-22, 13:33   #3254
kobietasukcesu
zawsze mam racje

zaliczyłam półtorej godziny spaceru, dobrze, że spora część trasy w zacienionych miejscach bo bym padła z przegrzania.

Ja nie wiem jak ludzie pół dnia siedzą na takim gorącu na własne życzenie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 15:35   #3255
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dziewczyny ile biegacie? Biegacie mierząc czas czy odległość??
Też biegam od jakiegoś czasu i musze powiedzieć że to niesamowicie wciąga, bardzo poprawia samopoczucie fakt, że coś się dla siebie robi.
Stary 2011-05-22, 15:47   #3256
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile biegacie? Biegacie mierząc czas czy odległość??
Też biegam od jakiegoś czasu i musze powiedzieć że to niesamowicie wciąga, bardzo poprawia samopoczucie fakt, że coś się dla siebie robi.
ja biegam ok 40 min na razie, nie liczę km ani okrążeń jak np biegam na bieżni
Stary 2011-05-22, 15:49   #3257
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja narazie spaceruje z obciążnikami na nogach, za bieganie się zabiorę. Ale muszę sobie kupić taki specjalny spoortowy stanik, żeby mi nic a nic nie podskakiwało.
I jakieś słuchawki, które mi z uszu nie wypadną.

A biegać pewnie będę biegać tyle na ile sił mi wystarczy, nie patrząc na czas czy dystans.

Niedługo chcę się w jakieś góry wybrać. Tylko kupię najpierw jakiś mega kryjący podkład, bo chodząc po górach jak jest ciepło buraczany ryjek gwarantowany Tylko najpierw muszę się wybrać na jakieś łagodniejsze podejście, żeby nie paść w połowie drogi.

I w parku widzę sporo ludzi z tymi kijkami do nordic walking, ale jeszcze nie widziałam, żeby ktoś z tym ćwiczył tak jak się powinno Wszyscy raczej suną po ziemi, albo używają do podpierania się, a przecież tymi kijkami to się dość machać w górę powinno

Posprzątam trochę, a od 17 maraton maseczkowy, moczenie stóp, malowanie paznokci i nie wiem co jeszcze

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 16:42   #3258
ekomonika
Zakorzenienie

hej Jutro do Wrocławia... Właśnie schną mi moje pazury pomalowane na błękitny kolor
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 16:45   #3259
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Hej dziewczyny

Ja wciąż Was nadrabiam i dbam o siebie jak mogę, ale ostatnio mam mnóstwo nauki, za pasem obrona i ostatnie poprawki pracy, także czasu mało

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 17:30   #3260
Lenka_1987
Zadomowienie

Hej.
Co do moich włosów na nogach, to pokrzywę piłam, ale odstawiłam ją ze dwa, trzy tygodnie temu, skrzyp to chyba z tydzień tylko piłam, nie przypasował mi w smaku... Nie piję nic co mogłoby przyspieszyć porost włosów, nawet witamin nie biorę ostatnio. A te włoski nie są takie małe cienkie i delikatne, tylko są właśnie grube, ciemne, mocne, a nie zażywam nic co mogłoby dać taki efekt. I to nie jest chyba wina tego, że używam depilatora, bo używam go od 4 lat i zawsze miałam spokój z depilacją na kilka tygodni, włoski rzadsze i co najważniejsze jaśniejsze, a teraz są dużo ciemniejsze

Co do przyspieszacza opalania z ziaji też go używam, już trzeci rok chyba, na ciele ładne efekty daje, ale na moje nogi to chyba nic nie pomoże cały czas białe, co bym nie zrobiła.
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 18:57   #3261
karolcia198506
Zakorzenienie

hej byłam dziś na targu trochę się obkupiłam ech brakowało mi zakupów nałożyłam maskę na włosy poczekam z godzinę i zaraz myję i myślę jaką maseczkę nałożyć
Jak Wam mija niedziela?
Stary 2011-05-22, 19:07   #3262
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
ja biegam ok 40 min na razie, nie liczę km ani okrążeń jak np biegam na bieżni
40 min to całkiem nieźle, ja biegam krócej, ale podejrzewam że to przez tempo które gdy popatrzyłam na porównanie z niektórymi biegającymi osobami jest nieco większe. Powoli będę się próbowała przerzucić na wolniejsze tempo i większy dystans
Póki co, dzisiejszy bieg już mam za sobą, chciałam kłaść dziś maskę i zrobić sobie wieczorek w wannie, ale jutro miałam farbować włosy więc dzisiaj ich nie umyję
cicho tutaj dosyć w niedzielę
Stary 2011-05-22, 19:48   #3263
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne Wreszcie się troszku poopalałam, planowałam oczywiście dłużej się powygrzewać ale na burzę się zebrało Ale jestem delikatnie zarumieniona he Przede mną straszny tydzień pełen zaliczeń i prędko nie poleżakuje na słońcu

Talullah
a mogłabyś podać odpowiednik tego serum z wit C aptecznego? Bo ja to wolałabym sama czegoś nie robić Zazdroszczę efektu na buzi Choć i stan mojej cery znacznie się poprawił ale niestety jeszcze widnieją na niej przebarwienia...

karolcia198506
fajnie że wróciłaś

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dzięki, Buahhot wypróbuję dzisiaj. Kurczę, pokazałabym Wam, ale nie mam aparatu, jeszcze nie kupiłam, bo nie mogę się zdecydować i nie mam za bardzo czasu się tym zajmować... Ale za jakiś miesiąc max sobie kupię, mam nadzieję i pokażę jak mi wychodzi malowanie się cieniami, może coś doradzicie, jeśli będę robić źle
czekam na Twoje fotki

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Samara pewnie że pamiętamy !
Monia tak, na wycieczkę [ dużo kościołów do zwiedzania ]
loluska nie gadaj, przecież masz świetne włosy ! Bardzo chętnie bym się z tobą zamieniła, ja mam straszne kłaki Wrr...
karolcia pamiętamy, pamiętamy
Jestem bardzo wściekła. Zaplanowałam sobie cały dzień i jak zwykle mi nic nie wyszło Normalnie już któryś weekend z kolei tak mam, normalnie ryczeć się chce
na pewno muszę podciąć końce i przyciemnić, może wtedy lepiej się poczuję ale na razie nie mam pieniążków, dopiero jak z pracy wrócę w sierpniu pewnie to się nimi zajmę

Cytat:
dzień dobry mozna się dołączyć?
witaj to ty w avku?

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Witam
Również chciałabym do Was dołączyć.
Postanowiłam, że najwyższy czas wziąć się za siebie.
Trochę zapuściłam się po tym jak chłopak mnie rzucił (poszedł do innej), załamka, stan poddepresyjny i te sprawy, ale też już kończę z tym i dbam o swój idealny wygląd. Pokażę jeszcze temu kretynowi co stracił

cześć

Soph
czytałam notkę ostatnią i przyznam że bardzo zachęcająco brzmi ten ręcznik Ale nie wiem cyz nadawałby się do cery suchej?

Zaraz nałożę sobie jakąś maskę na buzie i czekać będę na X Factora

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 19:57   #3264
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Blondyneczka, dziś byłam w carrefourze i zerknęłam na szampon familijny- w składzie ma sls także, dałby radę wymyć ten silikon, który wyrzuciłaś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110522414.jpg (86,7 KB, 20 załadowań)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 20:10   #3265
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Blondyneczka, dziś byłam w carrefourze i zerknęłam na szampon familijny- w składzie ma sls także, dałby radę wymyć ten silikon, który wyrzuciłaś
oo a widzisz więc dziękuje

miałam popisać ale pokłóciłam sei z tż i juz mi sie nic nie chce

dobranoc
Stary 2011-05-22, 20:33   #3266
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

witaj to ty w avku?
tak, to ja , czemu?
Stary 2011-05-22, 20:47   #3267
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
tak, to ja , czemu?
masz ciekawą urodę

_blondyneczka_
co się stało ?

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Soph
czytałam notkę ostatnią i przyznam że bardzo zachęcająco brzmi ten ręcznik Ale nie wiem cyz nadawałby się do cery suchej?

Zaraz nałożę sobie jakąś maskę na buzie i czekać będę na X Factora
on nie ma właściwości wysuszających, tylko oczyszcza i ma działanie
antybakteryjne myślę, że się nadaje.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-05-22, 20:54   #3268
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

masz ciekawą urodę
hmmm, dziękuję (?) nie wiem co ciekawa ma oznaczać więc uznam to za komplement ;P
a co mam przede wszystkim to nieco glupia mine ^^
Stary 2011-05-22, 21:03   #3269
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Zaraz się zmywam przygotować do wycieczki, wykąpać i spać, pobudka 3 rano...
Dobranoc
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 21:04   #3270
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm, dziękuję (?) nie wiem co ciekawa ma oznaczać więc uznam to za komplement ;P
a co mam przede wszystkim to nieco glupia mine ^^
miałam na myśli oryginalną
i jesteś bardzo ładna
masz idealną cerę, czy mi się wydaje?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości