|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV
a ja tuszuję dolne rzęsy od kiedy zaczęłam się malować, to było dla mnie zawsze normalne
![]() a i brwi nie koloruję:P mam lekkie nierówności, ale chyba mi się nie chce tego robić. a co do akcji bez makijażu- nie mam bardzo problematycznej skóry, czasem coś wyskoczy, więc mogę się nie malować.dodatkowo trochę się opaliła, więc nie jestem już takim bladziochem i teraz to już tylko tusz, korektor pod oczy i szminka ochronna albo kolorowa ![]() ale mam koleżankę z dość poważnymi problemami skórnymi, których jeśli nie zakryje po 1. źle się czuje, a po 2. zdarzają się nawet nieprzyjemne uwagi ze strony obcych ludzi na ulicy. podczas leczenia trądziku przez jakiś czas nie mogła się malować i wierzcie mi ludzie są naprawdę podli. niby nie obchodzi jej, co myślą inni, ale niektórzy potrafili dopiec:/ Edytowane przez ladymln Czas edycji: 2011-05-21 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
keep calm and contour on
|
Aanneett co widzę Twój avatar, to się uśmiecham
![]()
![]() |
#4203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli natomiast chodzi o dolne rzęsy - maluję, ale bardzo delikatnie, staram się ich nie wydłużać, bo i tak z natury są długaśne i chyba niestety w lepszej kondycji, niż górne ![]() Kwestia make-upu: żałuję, że zaczęłam tak wsześnie używać podkładów i pudrów, oj żałuję..... Niestety popełniłam morderstwo na mojej skórze. Może nie wygląda teraz tragicznie, potrafię wyjść saute (jedynie z filtrem i balsamem na ustach), ale widzę po rówieśniczkach, które długo się nie malowały, co straciłam. Także tego... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
keep calm and contour on
|
![]() |
#4206 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam klimat tego filmu
![]() Ostatnie zakupy Dulce w Sephorze-> ![]()
#4208 | |
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Dolina linia rzęs - delikatnie muskam, nie tuszuje jak tych u góry 3. A ja jestem szczęśliwa że tak szybko zaczęłam się malować, widzę po rówieśniczkach które się nie malowały że dobrze że czasy największych makijażowych wpadek i pokracznych pomysłów miałam w gimnazjum i teraz potrafię sobie dostosować kosmetyki - wiem czego chce moja skóra i co pasuje ![]() ---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:17 ---------- Barceloonaaa es poderoooosaaa Barcelonaaa es poderoooosaaaaaaaaaaaa... .... Te quieroo... Barcelooonaaa... TAKKKKKKKKKK JESTEM NA TAK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Raczkowanie
|
KatOsu is back
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dulce zaszalała w Sephorze ![]() Wygląda przepięknie! Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2011-05-22 o 06:08 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta!;D Dawno mnie tu nie bylo;p ostatnio na YT obejrzalam kilka zakupowych i ubraniowcyh filmikow i już mam dość
![]() ![]() ![]() ![]() pozderki dziewczęta ![]() P.S. alee przecudna pogoda u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
długi ten filmik
![]() co do tematu brwi ja mam z natury ciemne, więc jakoś mocno podkreślać ich nie muszę ![]() mnie zawsze zastanawiało, czy jeśli ktoś ma swoje wyskubane a to co widzimy to kredka\cień do brwi, to czy się deszczu nie boi ![]() ![]()
#4214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nigdy nie zrozumiem tego "fenomenu" jakim jest golenie/depilowanie własnych brwi i domalowywanie sobie krech kredką/cieniem/linerem... chyba nigdy nasze własne brwi nie są aż tak beznadziejne, żeby się ich całkowicie pozbywać i tak szpecić ![]() wyobraźcie sobie moją minę na widok ex-współlokatorki: pierwsza odsłona w jakiej ją zobaczyłam, to wersja "po kąpieli" z turbanem na mokrych włosach, bez mejkapu na twarzy, lecz z domalowanymi kredką brwiami... ech ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się z kolei przypomniało jak na koloniach wstawałam pierwsza rano, żeby zdążyć "nałożyć twarz" zanim się reszta dobudzi ![]() jak to powiedział chłopak nissiax - "nie chwal kobiety przed wschodem słońca" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieee, po prostu wcześniej widziałyśmy się tylko na uczelni ![]() a na drugim roku studiów mieszkałyśmy razem w akademiku ![]() ale była zawiedziona, bo myślała, że dużo gorzej wyglądam ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- teraz będzie wypowiedź Narcyza ![]() kurde, ale mam fajne włosy! Korzystając z niedzieli, moje kłaczki dostały solidną dawkę maski+czepek+ręcznik na głowę ![]() siedzę teraz przed komputerem i się zachwycam jakie są miękkie ![]() ![]() ostatnio BH mówiła, jak pielęgnuje swoje włosy. Szkoda, że u mnie picie pokrzywy nie daje żadnego rezultatu ![]()
![]() |
#4218 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najgorsze jest to, że kiedy upał męczy jak dziś, mam ochotę je ukrócić ![]() Edytowane przez M e g a r a Czas edycji: 2011-05-22 o 09:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
Rozeznanie
|
a ja mam liche brwi
![]() Rzęs dolnych nie tuszuję, bo mam długie rzęsy i te dolne to mam często dłuższe niż inne osoby te górne ![]() Widzę, że coraz dłuższe te filmiki, u katosu ostatni film trwa prawie pół godziny - co ona prze tyle czasu tam gada? zakupy chyba spokojnie zmieściłaby w 10 min. Nie chce mi się oglądać takich tasiemców. Teraz oglądnęłam tylko "co mam w piórniku" Weroniki - przesadziła dziewucha ![]() Edytowane przez lissome Czas edycji: 2011-05-22 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | |
Zadomowienie
|
Zakupy z polski u katOsu
![]() Czekam na drugą część filmiku Nissi, jej wersja pamiętnika dużo bardziej mnie zaciekawiła. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Naczelny Hipster
|
Ale jest cieplutko, właśnie wyległam na balkon z naftą na włosach i sheet mask na twarzy xD Dobrze, że mam drzewo przed blokiem to sąsiedzi mnie nie widzą
![]() Ja maluję brwi czasem, bo są dość jasne, a jak już pisałam mam w ogóle jasną oprawę oczu i wyglądam mdło. Ale robię to delikatnie, żeby wyglądało naturalnie, tym zestawem z Essence. Natomiast ostatnio rozmawiałam z dziewczyną, która miała swoje brwi dość mocno wyskubane i do tego narysowane właśnie kredką. Wyglądało to strasznie - jasne, miała je idealnie równe, ale widziałam po prostu pomalowaną skórę, no nie mogłam przestać na to patrzeć jak z nią rozmawiałam ^^ Aż chyba obejrzę tą Weronikę i jej piórnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do Brunetki to za jej radą z bloga i filmiku od dziś przemywam twarz mlekiem rano i wieczór ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Naczelny Hipster
|
Może to przez coś innego, a nie przez pokrzywę? Bo przecież ona zupełnie nie ma na to wpływu, a w każdym razie teoretycznie nie powinna. Ja piłam ją jakiś czas i poprawiła mi się cera, ale nie na tyle długo, żeby zauważyć różnicę na włosach, może powinnam znowu
![]() Też chce wiedzieć co to za maska, bo ostatnio się przymierzam do zakupu jakiejś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kusza mnie strasznie oleje naturlane: np: macadmia, jojoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |||
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() to tak interesujący filmik,że proponuję,żeby nieesia, nissia i wszystkie zrobiły też taki ![]() ![]() nooo , ona nadaje charakter ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie te wersje spotkałam! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Wy tu o Penelope, a mi się tak Scarlett podoba *_* ale Penelopa też jest nieziemska, nie wiem, która piękniejsza i bardziej seksowna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.