|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
"Jesteś podwiniętą rzesą pod moją powieką"
"Jestem prostym pytaniem,Ty jesteś na nie odpowiedzią" "Taka miłość jest jedna,Ty jesteś jeden"
#3602 |
Zakorzenienie
|
Z mojej listy:
"Pisac tylko w przypadku upadku koalicji rządowej, inaczej zabiję ![]() " ![]() ![]() "Bóg ukrył piekło w samym sercu raju" <-z czego to? Bo kojażę skądś ![]() "Pochwalony bądź Panie Mój za siostrę naszą śmierć cielesną. Św. Franciszek" "Dziś wielki mecz" ![]() "Byle do piątku" "Bo przyjaciołom się UFO" <-z nowej reklamy CocaColi Mój: "już zawsze na zawsze" |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
żona
|
Cos takiego?
3,2,1.. .o!!!!! własnie dostałes ogromnego buziaka, zrewanżuj Sie ![]() "Uśmiech to pół pocałunku" Uśmiechnij się do mnie dwa razy ![]() ![]() jak znajde cos jeszcze to napisze ![]() A to z mojej listy: Moje życie JestTakieJak ja,dziwne,zwariowane i MająceSwój Styl Bycia ![]() Jedyna różnica między mną a wariatem to fakt, że nie jestem wariatem Lepiej grzeszyć i żałować niż żałować, że się nie grzeszyło :P UrodaJestDlaKobietWażniej szaNiżIntelekt -MężczyźniWoląPatrzećNiżMy śleć ...MiłośćNieMaMIłośćToBzd uraIstniejeTylkoWFilmachT anichLekturach ![]() ZBiegiemCzasuZobaczyszKto CieWspieraAMiedzyKimStoiF alszuBariera *...bo każdy szuka kogoś, kto pójdzie z nim tą samą drogą...* JesliNadziejaJesyMatkaGlu pich ToZycieMadrychJestBeznadz iejne!!! (; |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
moglabym poprosic o ten kod na serduszka <prosi><prosi> wisienka_xd@wp.pl
![]() |
#3605 |
Raczkowanie
|
z mojej :
Nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak.. On zakręcił, ja się wkręciłam, a on się odkręcił ! ![]() Mój brat jest jedynakiem Może śpie może nie dzwoń na koma dowiesz się Jestem niedostepny . . .a to nie jest żółte słoneczko. . ( na dostępnym) Pogoda się pieprzy róbmy to samo Wspomnienie jest rajem, z którego nie ma wygnania... Czasami lepiej nie zadawac pytan i nie znac odpowiedzi Bo zwyciężać mogą tylko Ci, którzy wierzą, że mogą... Jestem jak Escap samotny wśród tłumu Prawdziwą twarz mężczyzny poznaje się dopiero wtedy, kiedy się z nim zrywa wyczytałam kilka słów z jego zamkniętych ust Nawet gdy w przyszłości będę z kimś na stałe,zawsze będziesz ideałem Chciałabym by znów kolorowe oczy twe po nocach do mnie śmiały się Myślałam, że śnie…teraz tęsknota niszczy mnie...
#3606 |
Raczkowanie
|
Z listy:
"....JaNieBardzoWimKimJes temSam....AJaTrocheInnyNi żTenŚwiat...." ...and every second I waste is more than I can take "One last breath" A teraz coś ode mnie ![]() "Żyjmy tak, jakby jutra nie było..." " ... pozostaje absolutna wiara w miłość..." "Nie mamy czasu by życie przegrać!" "Choć coś złego spotkało nas kiedyś, trzeba to przeżyć jakby jutra miało nie być"
![]() |
#3607 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze taki: A teraz wszyscy raczki w góre, krecimy pupciami i bioderka w ruch ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#3610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
Wszystko co dobre w życiu jest nielegalne, niemoralne, albo tuczące...
I don't need permission, make my own decisions |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
Mój dzisiejszy zestaw
![]() Myjcie się, dziewczyny, bo nie znacie dnia ni godziny Pierzcie chłopcy gacie, bo też godziny nie znacie ![]() Doba powinna trwać 30 godzin, w tym 15 na noc ;p;] Gdyby kózka nie skakała to by ślimak pokaż rogi ![]() Oko nie jest miarą, ale wie co jest małe ![]() ![]() Ja tu nic nie widze z góry, bo mi zasłaniają chmury ![]() Oszukać diabła to nie grzech.. Wole z mądrym piechotą, niż z idotą toyotą! Jak podają najświeższe plotki jestem w ciąży :/ (opis stworozny dzięki wścibskim durnowatym sąsiadom :[ ) Pozdrowienia dla wszystkich purchawek, szczególnie tych zielonych ![]() A później wyjść i potańczyć w deszczu, który nie pada..... Boguś, ohh Boguś czemuż Ty jesteś Linda? ![]() Bo ze złością jej było do twarzy ![]() w antrejce na ryczce stoją pyrki w tytce :D jeśli słyszę bzykanie, to znaczy że coś bzyka... Pokaż kotku co masz w środku ![]() Jeden dzień, jedna noc a w życiu jakby piękniej ;D No to tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
troszq pozyczam ![]()
![]() |
#3614 |
Zadomowienie
|
rzeczywiście FRUKTOLA opisy przednie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Tak trwać nie mogę ... W powietrzu gdzie tracę oddech...
Jedną łzą opłaQje całe moje życie... Zobacz jak to wszystko zmienia mnie.. Czuję jak mym życiem rządzi lęk.. Czasem milczenie może bardziej ranić niż wypowiedzane słowa;( ~~* Plączą się myśli, bo nie są zrozumiane... Nie są rozumiane, bo zabrakło w nich miłości.*~~ Utrata Wewnętrznej Siły I Piekący Wewnętrzny Ból.. To Tęsknota Za Tobą Ocean gniewu przebudza się, Wezbrane rzeki topią nadzieję... Wiatr szybko mknie, Okrada mnie, Zabiera to co mam...Co trzymam ze wszystkich sił.. 'koronkowe sny...' Chwile ulotne są, nieuchwytne... strzec w sercu nam ich potrzeba *Niech wyscig Marzen trwa... Przegrani Ty i Ja...*............ =( Żyjesz dla nikogo, liczysz dzień za dniem... ‘zostaję tu tylko po to, by odliczać miejsca, w których mnie nie ma.’
#3616 |
Rozeznanie
|
podzieli się koś ze mną serduszkiem??
![]() tak ładnie proszę ![]() ![]() risha@vp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Raczkowanie
|
cieszę się że ci sie podobają
![]() i jeszcze pare moich Gdy przymkne oczy widze nas. O tobie mysle cały czas teraz wiem że warto życ...warto kochać...warto snić. Bo ja tańczyc chce ![]() ![]() ![]() Mam Uczucia, Własne zdanie Jestem Soba i Tak Zostanie! Coś Nam Ucieka, Coś Nas Omija, Dlatego Ważna Jest Każda Chwila.
#3618 |
Zadomowienie
|
kliknij, jeśli chcesz porozmawiać z kimś (intreligentnym)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i prosze o wiecej ![]() A tu kilka ode mnie: 'Rozumiem JAK nie rozumiem DLACZEGo..' 'Powiem Ci..zmarnowaliśmy świt..A tego nie wybaczy nam żadne niebo..' 'Czy to upiory? Gorzej - ludzie' 'Co to jest prawdziwe ja? To kim jestes a nie to co z Ciebie uczyniono' 'dance under the stars'
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Rozeznanie
|
Nikt nie ma tego kodu na serduszka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Rozeznanie
|
"I mieć chcę Ciebie i nie mogę mieć" :P
Czym się różni grzech od żalu? - Grzech włożyć, a żal wyjąć! dziadek siadł,babka siadla,dziadek pirednoł, babka spadła..:P GG-Gang Giertycha Nawet papier toaletowy wie że trzeba się rozwijać... "A Ty jesteś coraz bliżej,jesteś już o krok..." "Widzieć jak na mnie patrzysz i w Twe oczy patrzeć..." Taki mixik:P
#3623 |
Raczkowanie
|
Opis koleżanki
![]() "Królewna żyła długo i szczęśliwie, a królewicz dluuuugo :P " ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
Witam wizażanki kochane
![]() Potrzebuje jakies opisy o skończonej przyjaźni, hm.. raczej "pseudo przyjaźni" i "pseudo przyjaciółce" ![]() ![]() ps. hihi stawiam tutaj pierwsze stukniecia w klawiaturke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Raczkowanie
|
![]()
a ma ktoś coś związanego ze śmiercią bliskiej osoby??
dokładniej autoryetu... (mój nauczyciel w-f z gimnazjum, chluba tamtej szkoły... -> ja jestem w 1 lo) |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"i bron mnie panie boze odprzyjacio bo od wrocow sam sie obronie" ludzi miliony, przyjaciol brak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Rozeznanie
|
A czy może któraś z wizażystek posiada jakieś opisy dotyczące nieśmiałych spojrzeń,szczerych i przyjaznych uśmiechów i tej przyjemności jak on przechodzi obok...Poprostu jak zwabić chłopaka:P
Z góry thx
#3629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam siły na zabawę w przyjaźń... tańcząca na zagliszczach przyjaźni, której nigdy nie było :/ Bo od nieprzyjaciela nie tak bolą rany, jako gdy je przyjaciel zada zaufany ![]() Coś podobnego jak wyżej, ale jednak ubrane w inne słowa: Niech mnie bogowie strzegą od przyjaciół. Z nieprzyjaciółmi sam sobie dam rade. Ktoś wbił niepokój w Twe plecy jak nóż. To nie przyjaciel, lecz szmata i tchórz Chcesz miec przyjaciela? Kup se psa! Czego Twój wróg nie powinien wiedzieć, nie mów "przyjacielowi" Tyle, więcej nie znalazłam w swojej kolekcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dajcie cos Dziewczyny... <prosi ladniutko> ![]() ![]() A ja ostanio najczęściej mam: __/\\___/\\______/\\____________________ i witamy po tamtej stronie. i Jesli nie masz po co życ, zyj na złość tym, którzy Cie nie lubią... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.