![]() |
#3061 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Mutny haha
![]() ![]()
#3062 |
Zakorzenienie
|
Sylvuś, dobranoc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aQ, to nie jest wykluczone ![]()
![]() |
#3063 | |||||
Konto usunięte
|
Heloł!
Byliśmy na piratach!!! ![]() ![]() Aha, miała być niespodzianka jeszcze jedna w postacie kuponu, ale będzie kiedy indziej. Także się wyjaśniło i nici. Choć nadal nie wiem gdzie ta niespodzianka. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Po drugie ciążowy to ja moge mieć, tylko że wtedy to ja wolałabym już mieć brykającego brzdąca. Ciążowy mogę mieć, ale jak zacznę w tym roku mgr. ![]() Po trzecie sama widzisz jaki ten Twój facet jest. Wszystko na Twojej głowie, a on się skupia tylko na sobie!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to często dochodzę do wniosku, że robię się właśnie coraz bardziej oziębła, nieczuła itd. Nie potrafię nie myśleć o sobie, jak mi źle to zaraz musze to wygarnąć. Chcę żeby kochanym osobom było dobrze, ale nie potrafię zapomnieć o sobie. Czasem sama mam do siebie żal, że jestem oziębła, złośliwa. Kiedyś taka nie byłam, ale w sumie - teraz mi lepiej. Przynajmniej plus taki, że D. zna moje potrzeby i doskonale wie kiedy robi źle i że wtedy ja potrafię być zła. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
hej!! PIERWSZA;D
co do krewetek, to shrimp ale tez i prawn ![]() ![]() Gaja, Ty mnie za kazdym razem rozbrajasz ![]() ![]() ![]() bluesky, gratuluje nowej pracy!! bylismy wczoraj u tesciow, posmialismy sie troche, herbatke wypilismy i do domciu ![]() ![]() ![]() w zalaczniku daje Wam wiewiora ![]() ![]() a tak w ogole to sie dowiedzialam, ze jesli wszystko dobrze pojdzie to Tz w przyszlym roku bierze kredyt i chce kupic domek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isabelle czasami zdrowy egoizm jest potrzebny trzeba o siebie też dbać... Wydaje mi się że jak człowiek się zetknie z kimś kto wykorzystuje innych i doświadczy tego to potem jest ostrożniejszy i już nie jest taki już otwarty czy jakby to określić... A poza tym to myślę Isabelle że szybko zostaniesz zapierścionkowana bo twój D. to najdojrzalszy chyba z całego towarzystwa tż tu jest przynajmniej tak wynika z tego co piszesz ![]() ![]() I fajnie że spodnie kupiłaś ![]() Gaja no przykre to to co twój robi... nie można przedkładać kompa nad ludzi ja to bym nie wiem co takiemu zrobiła ale na pewno to się musi zmienić! Przecież po to żyje się wspólnie żeby żyć razem a nie tylko sypiać w jednym łóżku i żyć obok siebie.. Miłego dnia wszystkim odezwę się jak wrócę ![]() edit: santom mnie wyprzedziła ![]() Edytowane przez anannke Czas edycji: 2011-05-22 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry, przepraszam wszystkie panie że mnie tak długo nie było
![]()
#3067 |
Zakorzenienie
|
Santom, ale tam u Ciebie pięknie, i ten wiewiór
![]() ![]() A gdzie chce Twój TŻ kupić domek? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
Santom daj wiewiórkę!!
![]() ![]()
#3069 | ||
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() Na D. nie mogę narzekać, bo naprawdę dobry facet z niego. Jak każdy związek ma jakieś nieporozumienia, ale to sa takie migawki krótkie i wyjaśniane na bieżąco, że nie wpływają na nasze relacje. Mam porównanie z byłym i no kurde do D. za bardzo nie mam się gdzie przyczepić. ![]() Cytat:
![]() A gdzie ten domek? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Konto usunięte
|
Ja się dziś dowiem jakiś nowości co z naszą budową...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
no domek w Norwegii, bo Tzraczej juz sobie nie wyobraza zycia w Pl... niestety, rzeczywistosc nas przytloczyla,a ze juz mamy porownanie zyciaw roznych krajach, to Polska wypada najgorzej... chcociaz powiem Wam, ze ja Polske jako kraj uwielbiam i nigdy sie go nie wyrzekne... niestety, gorzej jest z tym co sie dzieje tam...i juz teraz kiedy sobie pomysle, ze mialabym sie wyprowadzic to... az mnie sciska za serducho...
Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-05-22 o 09:50 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wam wszystkim za życzenia
![]() Cytat:
![]() ![]() Pierścienia oczywiście wczoraj nie było.... uświadomiłam sobie jednak, że coraz bardziej mi to za przeproszeniem zwisa ![]() A teraz T planuje wyjazd na wakacje do Włoch - nie ważne, że chciałam jechać na Krym ![]() ![]()
![]() |
#3073 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Więc NIE ZWRACAJ UWAGI NA TO, CO POWIE, GDY MU OŚWIADCZYSZ, ŻE ODCHODZISZ. Bo zacznie facet srać w gacie i gadać wszystko, dosłownie wszystko co mu przyjdzie na myśl, żeby Cię tylko zatrzymać. A potem znowu będzie się zachowywał tak samo. Więc... Nie ma mowy! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście żartuję ![]() Ale, że J. siada z samego rana na kompa to przesada lekka :/ Znaczy P. tak też robi ale tylko jak je śniadanie i siedzi przy biurku. Nie nastawia wcześniej budzika, żeby sobie specjalnie kompa włączyć :/ Musisz z nim pogadać, bo normalnie to jest trochę...przegięcie :/ Kinia widzę, że zakupy u Ciebie wyglądają dokładnie tak samo jak u mnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Santom no proszę! Kredycik za rok? Wow! Ty weź się spręż i wyjeżdżaj do tej Norwegii ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Codo Włoch... Zobaczysz Włochy w tym roku, w tym roku on wybiera, to za rok będziesz ty wybierać! A poza tym Włochy są ponoć świetne ![]()
![]() |
#3075 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
Ja się tylko boję Sylvuś, że ty mu się dasz zbałamucić
![]()
#3077 |
Konto usunięte
|
Ja tam bym zapytała co ze wspólnym mieszkaniem, żeby może ruszyć do przodu z planami, a potem zapytać czy już wie czy kocha i w ogóle co chce dalej. Myslę, że to da wystarczający obraz sytuacji.
Zresztą dla mnie to odpowiedzią jest to co on robi i jak się zachowuje do tej pory... |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biera się do nauki bo mam tego trochę na głowie ![]() ![]()
![]() |
#3079 |
Konto usunięte
|
O proszę, koleżanka z informatyki już drugiego dziecka się dorobiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też ![]() I trzymam kciuki za tą rozmowę Sylvi z TŻtem ![]()
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
Santom, fajne fotki
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Konto usunięte
|
Kamea jak ja Cię rozumiem z tymi dziećmi.... U mnie jest to samo....
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Okej ja spadam się ubrać i zjeść, bo D. już jedzie. Miłej niedzieli! |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy. dzieci wiele nie było, więc były plotki z koleżanką. Tak to ja mogę zarabiać
![]() Wczoraj sfochałam się na J. Wystrzelił mi, że to dokładnie taka sama sytuacja jak ta opisywana w "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" - znaczy facet wraca zmęczony do domu, babka zaczyna do niego nawijać, a on biedny potrzebuje 30 min na powrót do rzeczywistości ![]() Znaczy...to nie jest tak, że on nastawia budzik godzinę wcześniej, żeby posiedzieć na kompie. Chyba. Nie wiem po co wcześniej go nastawia, za to widzę zależność: budzik dzwoni 30 min przed planowanym czasem wstania, po 30 min J. się zwleka, poranne czynności zajmują mu mało czasu, więc to co zostanie przeznacza na kompa. Pf. A jak mu walnęłam lapem to się wkurzył, bo mu coś kabelek przestał łączyć w tym samym momencie - jakbym go trochę naderwała czy coś ![]() ![]() Oj, Kamiś, ale czemu ten twój Cie tak zwyzywał? Przecież nie każdy musi kochać wrzask dzieci. ja tez tego nienawidzę, szczególnie w wolnym czasie. I strasznie schrzanił sprawę z pierścionkiem. Strasznie strasznie. Sylvi, niee! To kiepskie rozwiązanie moim zdaniem - propozycja rozstania na wakacje, bo kolo będzie czuł się pewnie - teraz dwa miechy się postara, a potem Ty do niego wrócisz. Będzie na jego. On musi stracić grunt pod nogami, być postawionym w nowej sytuacji! Już się raz rozstawaliście i to nic nie dało ![]() Santom, cud wiewióra! I cud widok za oknem ![]() ![]() Mutny, J. stwierdził, że równa babka skoro w Wiedźmina pocinasz ![]() Bjuti, toś Ty dopiero teraz się dowiedziała, że jestem psychiczna? Wstyd ![]() A ja dziś miałam dziwną sytuację. Siedzę na przystanku, gryzę bułkę, zatrzymuje się biały samochód. Kierowca lat koło 50 rzecze: "mogę pania podwieźć do mostu siekierkowskiego, bo akurat tam jadę". Podziękowałam i odmówiłam. Na wszelki wypadek. Dziwne. Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale dobrze, że przyznał Ci rację ![]() ![]() ![]() Co do Twojego bycia psychiczną... Że ja się z Tobą widziałam na żywo i przeżyłam?! Cud!! ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() Sylvuś... Ale wiesz, że jakby to miały być dwa miesiące wakacyjne to... Wy nie możecie się wtedy kontaktować. Żadnych smsów, żadnych spotkanek itd. Bo inaczej to by się niczym nie różniło od tego, co jest teraz ![]() ![]() No i co z tańcami? Jak to rozwiążesz? Chociaż Gajuś też ma rację.... A poza tym Sylvuś... http://demotywatory.pl/3094734/-Moze-sie-jeszcze-zmieni
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2011-05-22 o 14:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale nie płacz, bo nie ma o co ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A za równą babkę dziękuję ![]() ![]() Faktycznie dziwna sytuacja z bułką i tym gościem... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
Bjuti, to teraz sobie wyobraź jak bardzo ma przekichane J. mając mnie na co dzień
![]() U J. jest bardzo niski limit słów a u mnie bardzo wysoki. ja mogę dziamgać cały dzień, on może cały dzień milczeć. Jesteśmy skrajnie różni, stąd znaczna część spięć. Autostopowiczów nie stać na bułkę ![]() Rety, powinnam zjeśc obiad (buahaha, zrobić obiad) i się brać za wstęp do mgr. Tak mi się strasznie nie chce ![]() ![]() ja jestem za rozstrzelaniem TŻta Sylvi! Tyle już szans dostawał, wszystkie marnował. rety nooo ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-22 o 14:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pochwalisz się później jakie te urodziny wymyśliłaś? ![]() Co do Tż Sylvi... No cóż... Przyłączam się do akcji ![]() A tańce? Jak z tańcami? Bo to też trzeba by było przerwać... Chociaż bardziej napalony na te tańce jest Twój "Tż" więc chyba nie będziesz patrzeć tylko na niego?
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
no przykro mi ale tancow by tez nie bylo. koniec z tancami by byl i juz bym wiedziala czy byl ze mna dla tancow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.