|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
i okazalo sie ze nie ma wolnych miejsc-zla
witam wiec dziewczyny,znazlam sobie super sale ale okazalo sie ze na 2008(to
do nie ktorych dziewczyn ktore mowia ze zalatwia sie slub w ciagu roku a nie 2-3 lat)maja juz wszystko zarezerwowane i jestem zlla. ![]() pomozcie mi i powiedzcie gdzie jeszcze sa fajne sale ,mila obsluga itp.w okolicach jankowic,rybnika,wodzisla wia itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: i okazalo sie ze nie ma wolnych miejsc-zla
nie strasz dziewczyn, to nie reguła że sal brakuje, my załatwilismy w pół roku, a sala była bardzo chodliwa i nie wchodzila inna w rachubę. Myslę że wiele osób rezerwuje sale 2-3 lata przed a poźniej okazuje się, że ktos zrezygnował, slub odwołał itp...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze nikogo nie chcialam nastraszyc.bo na tym to nie polega.
po drugie masz racje ,zalatwisz wesele w ciagu pol roku,pod warunkiem ze nie zalezy ci na konkretnej dacie,sali itp.w moim przypadku jest inaczej.i jak nadal sluchalabym was na forum(ze to przesada zalatwiac tak szybko)to nadal bym czekala i bylabym przekonana ze zalatwie sale z pol rocznym wyprzedzeniem. a co do odwolania...to owszem moze sie zdarzyc...ale co mi to da jak ktos odmowi miesiac predzej co???? wiec czekam na sugestie a nie krytyke z waszej strony.a jezeli nie chcecie pomoc ok.nie ma sprawy.pomoga inne forum.pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
mi zależało na sali, na dacie średnio... nie wiem skąd opinia o krytyce, cos skrytykowalam??? Wyraziłam swoje zdanie. Jeśli najważniejsza byłaby sala, data, itp to zwlekałabym ze slubem i 3 lata. Zalezy na czym zależy najbardziej, na slubie czy oprawie?
Nie musisz nas słuchac, to zaden obowiązek. Gdyby wszyscy byli ze Śląska pewnie ktoś pomógłby ci, nie twierdź ze nie chcemy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A Biały Dom w Rybniku??? jest jedna sala na Ochojcu a druga większa kilka 2- 3 wesela w jeden dzień w Czerwionce!! Ja tam mam!!! szukalismy w kwietniu tego roku i były miejsca, co parwda my zarezerwowaliśmy na wrzesień 2007 ale na 2008 myśle że powinny nadal być!!! trzymam kciuki !!! nie martw sie czasami niespodziewnie znjduje sie jeszcze cos lepszego
![]() p.s. domniewam że masz na imię Iza i urodziłaś się w 82?? ja to samo!!!
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej
tak urodzilam sie w 1982 i mam na imie IZA. Jednak udalo nam sie zarezerwowac w tej slai,ktora bardzo mi sie podoba...niestety nie ejst to data ktora sobie zazyczylam 02.08.2008....ale ZALEZALO MI BARDZO na tej sali i mamy jednak wesele 19.07.2008.Wiem ze wlipcu nie ma R ale mam nadzieje ze jakos to bezdie...w sumie nie wierze w przesady. pozdrawiam cieplutko, a ty skad jestes?????Munio!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem z Rybnika ![]() Ciesze się, że zarezerwowałaś salę która Ci się tak bardzo podobała to najwazniejsze!!! bo jestes pewna jej i nie bedziesz sie denerwowała i potem zalowala!!! A ze lipiec... nieważne ![]() Ja również nie jestem przesądna, ale coś niebieskiego, pożyczonego i takie tam inne napewno będą ![]() pozdrawiam serdecznie!!! ![]() P.s. a jeśli można spytać co to za sala??? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() No to fajnie spotkac osobe z "wlasnej wsi" sale ktora mam to ARKADIA w radlinie. ty napenwo tez bedziezs miec fajne wesele. tez nie wierze w przesady ale napenwo cos nowego,pozyczonego i niebieskiego na 100%bede miec. pozdrawiam cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Arkadia to naprawde bardzo ładna sala ![]() ![]() Izabela1982 myślałaś juz o jakimś zespole muzycznym, DJu ??Ja jestem w trakcie szukania kogoś ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hej
mam zrozumiec ze tez tam bedziesz miala wesele??fajnie??a moge wiedziec jeszcze kiedy??ja raczej bede miec zespol??a zespol ten ktory polecila nam kierowniczka soli.mam oczywiscie rozne namiary na zespoly....ale narazie do nikogo nie dzwonilam....tylko do zespolu ktory polecila nam kierowniczka.jezeli masz jakies pytanie pisz na emeila lub gg mpj emeil to izabela37@wp.pl lub nr.gg 7131017 tylko czasami siedzi na nim moj maz(jetsesm ypo slubie cywilnym)bo mamy wspolne gg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
co do zespolu moge polecić Czabanband,zespol w sumie z Lublina ale grają i spiewaja wszędzie gdzie dusza zapragnie...więcej info www.czabanband.pl...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.