|  2011-05-22, 15:14 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Różności u Allie - zapachy, kolorówka, pielęgnacja

Witam  , Pharmaceris mnie interesuje, poza wątkiem mam pakiecik bibułek Shiseido 10 szt. 
				__________________ Wymiana perfumy i inne | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 15:19 | #4 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Czy wymiana na miniaturę Oriens wchodzi w grę? Chętnie coś dorzucę. 
				__________________ Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2011-05-22 o 15:28 | |
|     |   | 
|  2011-05-22, 15:29 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

cos za: Clinique, Happy, buteleczka 15 ml, pozostało ok. 13 ml Aleksander McQueen, My Queen, miniatura 5 ml, pełna Gaultier, Classique, miniatura 5 ml bez 1 ml perfumy u mnie w ciuchowym   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post53006688 zapachy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1077066 | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 15:34 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

moze cos u mnie za farbe do włosów Inglot, pojedynczy duży cień z serii profesjonalnej, kolor 344 (ciemnochabrowy), dosłownie dwa razy maźnięty pędzelkiem Inglot, cień-wkład do paletki Freedom System, matte nr 375 Vichy, krem Oligo 25, wersja dla cery suchej; nowy, nieużywany, z kartonikiem Inglot, kolor 36, czerwony Isadora, poczwórna paletka cieni Coffee Blends nr 56, użyta raz, popielaty odcień lekuchno ukruszony z brzegu 
				__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 15:35 | #8 | 
| Raczkowanie | 

Albo za: Revlon, Colorstay, podkład w wersji dla cery tłustej i mieszanej, kolor 220 Natural Beige, ubytek max. 5% | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 15:46 | #9 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Niestety, muciu   
				__________________ Szukam korka do Theoremy 100ml | ||
|     |   | 
|  2011-05-22, 15:47 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie za: Max Factor, potrójne cienie w odcieniach różu, użyte 1 raz, oddaję bo mam praktycznie identyczne odcienie innej marki Joko, VinylMania, kolor 70 Cherry Lady (ciemna śliwka) Eveline 3D, serum aktywnie modelujące brzuch i pośladki, nieużywane; owoc mojej pomyłki w drogerii, miałam kupić inne Eveline ?   
				__________________ Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 15:52 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Coś za lakiery Inglot?

__________________ WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 16:02 | #12 | 
| Zadomowienie | 

Isadora, raz użyty róż do policzków w odcieniu Sugar Brown; uwielbiam ten róż, ale tym razem wybrałam sobie zły kolor

| 
|     |   | 
|  2011-05-22, 16:10 | #13 | 
| Wtajemniczenie | 

cos u mnie za Gucci by Gucci?

| 
|     |   | 
|  2011-05-22, 16:15 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

Oj tej  miniatury mi szkoda , wolałabym ja jakoś perfumowo wymienić  , choć zapach nie bardzo mi pasuje to cudny z niej gadżecik  . 
|     |   | 
|  2011-05-22, 16:25 | #15 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat: 

__________________ Szukam korka do Theoremy 100ml | ||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-05-22, 16:32 | #16 | 
| Rozeznanie | 

cos za gucia albo paletke isadory ?

__________________ I'm a gypsy.zgubiona,daleko od domu wymianka LIPIEC kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544906 | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 16:35 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za : Inglot, AMC, pigment do powiek, kolor 48; użyty raz do zrobienia makijażu na imprezę, więc ubytek jest właściwie żaden Inglot, AMC, pigment do powiek, kolor 80; zostało ok. 1/3 słoiczka 
				__________________ http://sekrety-naszego-piekna.blogspot.com Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1183156 | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 16:51 | #18 | 
| Rozeznanie | 

coś u mnie za Gucci by Gucci, edp, z 30 ml pozostało ok. 25 ml Clinique, puder Blended Face Powder & Brush, odcień Transparency 03, użyty 2 razy do wykończenia makijażu; najchętniej wymieniłabym na analogiczny puder w zimniejszym odcieniu ?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 17:16 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

Tak pomyślałam teraz, że kiedyś już Gucci miałam ale może by do niego wrócić w letniej porze  - jeślibyś znalazła coś jeszcze  to może taki perfumowy układ by pasował? 
|     |   | 
|  2011-05-22, 17:28 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj,  może coś u mnie za puder Clinique? | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 20:54 | #21 | 
| Rozeznanie | 

Aleksander McQueen, My Queen, miniatura 5 ml, pełna cos u mnie?  
				__________________ FOTOBLOG: http://-delight-.flog.pl/wpis/3504722/na-dobry-poczatek ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527190 | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 20:57 | #22 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie w zamian za: Aleksander McQueen, My Queen, miniatura 5 ml, pełna Gaultier, Classique, miniatura 5 ml bez 1 ml Eveline 3D, serum aktywnie modelujące brzuch i pośladki, proszę odp u mnie bądź daj mi znać w moim wątku pozdrawiam  
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 21:05 | #23 | 
| Raczkowanie | 

Coś u mnie za Vichy, krem Oligo 25, wersja dla cery suchej; nowy, nieużywany, z kartonikiem?

__________________ Wątek kosmetyczny  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526201 | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 21:23 | #24 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  Za puder jeszcze póki co szukam pudru   
				__________________ Szukam korka do Theoremy 100ml | |||
|     |   | 
|  2011-05-22, 22:00 | #25 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie za któreś z tych: Aleksander McQueen, My Queen, miniatura 5 ml, pełna Revlon, Colorstay, podkład w wersji dla cery tłustej i mieszanej, kolor 220 Natural Beige, ubytek max. 5% Inglot, pojedynczy duży cień z serii profesjonalnej, kolor 344 (ciemnochabrowy), dosłownie dwa razy maźnięty pędzelkiem Inglot, potrójne cienie Integra nr 63 w odcieniach beżu i brązu; nowe, nieużywane, bo dopiero w domu zorientowałam się, że kupiłam zestaw, jaki już posiadam Bourjois, pojedynczy cień kolor 43 Prune Captivante, użyty z 4 razy Pharmaceris R, Hydro-Rosalgin, multikojący krem nawilżający do cery z trądzikiem różowatym/problemami naczynkowymi, do skóry tłustej, SPF 15; nowy, w kartoniku | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 22:35 | #26 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: okolice Tarnowa 
				Przekupka: 73 pkt  / 100% pozyt. | 

Witaj, podobają mi się: Pharmaceris R, Hydro-Rosalgin, multikojący krem nawilżający do cery z trądzikiem różowatym/problemami naczynkowymi, do skóry tłustej, SPF 15; nowy, w kartoniku Eveline 3D, serum aktywnie modelujące brzuch i pośladki, nieużywane; owoc mojej pomyłki w drogerii, miałam kupić inne Eveline Może wypatrzysz coś u mnie?   | 
|     |   | 
|  2011-05-22, 23:41 | #27 | 
| BAN stały | 

hej spodobało mi sie pare rzeczy m.in puder clinique moze cos z listy ponizej?? HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Givenchy phenomen eyes tusz czarny Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk INGLOT – szminka nude wpadająca w delikatny róż EDM cien big, kolor: dark brown N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Art deco magnetyczny cien do powiek nr 90 ( sliczny wrzosowy fiolet) KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu Max factor lasting performance nr 102 CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Essence multi action mascara czarna My secret fast cover – up korektor antybakteryjny Oriflamme visions – natural retouch concealer Oriflame pedzel do pudru/rózu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ revlon custom creations podklad citre shine miracle anti-frizz serum Neutrogena healthy skin podklad nr 30 buff dior diorskin poudre libre nr 601 LRP effaclar duo Probki podkładów, minerałów: EDM intensive fair concealer – całe pudeleczko Clarins everlasting foundation nr 105 nude – duza probka z sephory Derminka truq magiq nr 02 light begie, jakies 10ml Link do podkladu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-05-23, 13:12 | #28 | 
| Raczkowanie | 

Hej, znajdziesz coś u mnie za: Inglot, potrójne cienie Integra nr 63  oraz inglot, pojedynczy duży cień z serii profesjonalnej, kolor 344 (ciemnochabrowy), poza wątkiem mam jeszcze peeling do stóp lawendowy z avon ( użyty max 3 razy), bibułki matujące też by się znalazły   
				__________________ Wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...#post253309130 | 
|     |   | 
|  2011-05-23, 13:29 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

Znajdziesz coś u mnie? Gucci by Gucci, edp, z 30 ml pozostało ok. 25 ml Clinique, Happy, buteleczka 15 ml, pozostało ok. 13 ml Clinique, puder Blended Face Powder & Brush, odcień Transparency 03, użyty 2 razy do wykończenia makijażu; Inglot, potrójne cienie Integra nr 63 w odcieniach beżu i brązu; nowe, 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-05-23, 15:51 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

Ok, jakbyś zmieniła zdanie to zapraszam    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.