Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-22, 17:57   #1351
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Moj tez gotuje i zmywa. Czasami marudzi, ale jak ma wenę to naprawdę fajne rzeczy mu wychodzą

Ech niestety weekend się kończy i trzeba wracać do rzeczywistości, a mam jeszcze tyle do zrobienia..
Stary 2011-05-22, 18:04   #1352
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Moj tez gotuje i zmywa. Czasami marudzi, ale jak ma wenę to naprawdę fajne rzeczy mu wychodzą

Ech niestety weekend się kończy i trzeba wracać do rzeczywistości, a mam jeszcze tyle do zrobienia..
moj tylko w weekend bo nie ma czsu ale dobre i to
corvette wybralam juz krem ten:http://allegro.pl/krem-zel-nawilzaja...627128684.html
a co myslisz o tym:http://allegro.pl/stimulin-maseczka-...616885610.html oplaca sie? bo tu sie bardzo waham
http://allegro.pl/plukanka-ziolowa-p...html?source=oo to musze miec
http://allegro.pl/naturalna-blekitna...html?source=oo
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 20:37   #1353
agusiowata
Zakorzenienie

Buciki mnie strasznie obdarły. Może to przez rajstopy kabaretki.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 20:40   #1354
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
jesli to na piecie to dobre sa te sylikonowe paseczki do naklejania
Stary 2011-05-22, 20:41   #1355
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Kabaretki oj chciałabym takowe założyć ale ja kobitka size plus mam kłopot z dostaniem w rozmiarze 5 chyba nie produkują.
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 20:45   #1356
agusiowata
Zakorzenienie

Chyba na weselu z mamą będziemy miały sukienki w tym samym kolorze.

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
jesli to na piecie to dobre sa te sylikonowe paseczki do naklejania
Nie na pięcie. Stopę obdarło mi z boku przed dużym palcem.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Kabaretki oj chciałabym takowe założyć ale ja kobitka size plus mam kłopot z dostaniem w rozmiarze 5 chyba nie produkują.
One wychodzą większe, rozciągają się. Ja noszę rozmiar 3, a te mam 2.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 22:41   #1357
Karinio
Zakorzenienie

Cześć

Zanim nadrobie o ile dzisiaj nadrobie posty, to cosik napisze. Jednak z mężem pojechaliśmy sobie na wycieczke. Myśleliśmy, że nigdzie się nie wybierzemy bo pogoda nie była zbyt obiecująca. Było ciepło, ale wietrznie i zbierało się na deszcz, ale tylko lekko pokropiło
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 07:03   #1358
motylek1007
Zakorzenienie

jest @

u mnie mąż zmywa, myje podłogi, okna, odkurza, prasuje

bardzo fajnie spędzilismy weekend

kwiatuszek - jak dopadniecie do skypa z kamerką będzie swietnie i sie będzie widziec i w ogóle

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:31   #1359
Karinio
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
jest @

Super, że @ przyszła

I prawidłowo

To ciesze się, że bardzo fajnie spędziliście weekend. A zdradzisz nam co porobaliście ciekawego???

Cytat:
Chyba na weselu z mamą będziemy miały sukienki w tym samym kolorze.
To będziecie wyglądać jak siostry

CD nadrabiania nastąpi wkrótce
Stary 2011-05-23, 10:42   #1360
olenkalejdi
Zadomowienie

Ja też czekam na @ hymm ciekawe kiedy teraz przyjdzie bo ma ją średnio co 3 miechy.
I w związku z tym nasze starania o dzieciątko na razie spełzają na niczym.
Stary 2011-05-23, 11:00   #1361
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Cześć

Zanim nadrobie o ile dzisiaj nadrobie posty, to cosik napisze. Jednak z mężem pojechaliśmy sobie na wycieczke. Myśleliśmy, że nigdzie się nie wybierzemy bo pogoda nie była zbyt obiecująca. Było ciepło, ale wietrznie i zbierało się na deszcz, ale tylko lekko pokropiło
to fajnie czyli zadowolona z wycieczki?

Cytat:
jest @

kwiatuszek - jak dopadniecie do skypa z kamerką będzie swietnie i sie będzie widziec i w ogóle
fajnie, ze przyszla juz nie musisz sie denerwowac... a tak w temacie to snilo mi sie, ze dostalam wkoncu @ i napisalam o tym na wizazu, rano nawet mnie brzuch bolal ale nic z tego

Cytat:
Ja też czekam na @ hymm ciekawe kiedy teraz przyjdzie bo ma ją średnio co 3 miechy.
ooo czemu tak rzadko?

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

zle sie dzis znowu czuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 11:21   #1362
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
O matko,@ masz co 3 miesiące A czemuż to???Z drugiej strony fajnie, bo nie męczysz się co miesiąc
No, tak jeśli chodzi o staranie się o dziecko, to macie utrudniony start ku temu.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
to fajnie czyli zadowolona z wycieczki?
No jasne,że tak. Pochodziliśmy sobie, wypiliśmy kawe i czas tzn niedziela nam bardzo miło zleciała.

Cytat:
fajnie, ze przyszla juz nie musisz sie denerwowac... a tak w temacie to snilo mi sie, ze dostalam wkoncu @ i napisalam o tym na wizazu, rano nawet mnie brzuch bolal ale nic z tego
Nieźle, nawet śni Ci się, że dostajesz @. Może jeszcze nic straconego, może akurat Ci się wyśniło i lada chwila czyt: dzisiaj @ dostaniesz

Cytat:
zle sie dzis znowu czuje
Oj, to niedobrze że się źle czujesz

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość

Noi to brawa dla męża. Niech się nie poodaje i dzielnie walczy tzn wypełnia swoje domowo-małżeńskie obowiązki

No niestety, weekednd się skończył i trzeba było powrócić do pewnych tygodniowych obowiązków.
A popro rzeczy tzn spraw do zrobienia, za chwile znikam bo musze urwać się i wyskoczyć do banku.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Ok zmykam.
D potem
Stary 2011-05-23, 11:22   #1363
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
O matko,@ masz co 3 miesiące A czemuż to???Z drugiej strony fajnie, bo nie męczysz się co miesiąc
No, tak jeśli chodzi o staranie się o dziecko, to macie utrudniony start ku temu.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

No jasne,że tak. Pochodziliśmy sobie, wypiliśmy kawe i czas tzn niedziela nam bardzo miło zleciała.

Nieźle, nawet śni Ci się, że dostajesz @. Może jeszcze nic straconego, może akurat Ci się wyśniło i lada chwila czyt: dzisiaj @ dostaniesz

Oj, to niedobrze że się źle czujesz

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Noi to brawa dla męża. Niech się nie poodaje i dzielnie walczy tzn wypełnia swoje domowo-małżeńskie obowiązki

No niestety, weekednd się skończył i trzeba było powrócić do pewnych tygodniowych obowiązków.
A popro rzeczy tzn spraw do zrobienia, za chwile znikam bo musze urwać się i wyskoczyć do banku.
to fajnie, ja tez wczoraj bylam na wycieczce, grillu i rybkach ale daruje to ostatnie mezowi bo sama zlapalam 2
jakos watpie choc ostatnio znowu pobolewa wiec nadzieja jest raz snilo mi sie wlasnie, ze dostalam @ i jak sie obudzilam to naprawde go mialam
ja do banku musze isc jutro
Stary 2011-05-23, 12:05   #1364
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
o a czemu tak rzadko?
Rzadko bo odkąd pamiętam mam kłopoty hormonalne, leczyłam się kiedyś potem przestałam, zaniedbałam , teraz chciałabym zostać mamą i znowu się leczę. Przede wszystkim to ja musze schudnąć inaczej nicic z tego. Nie mam kłopotów z PCO ani tarczycą, prolaktyną też nie a budowę am ok, żadnych torbieli, endometriozy ale za wysoki poziom testosteronu. Co tkwi w komórkach tłuszczowych.
A co do tego, że z jedenej strony fajnie to może tak na pewno wygodnie ale są skutki uboczne.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
One wychodzą większe, rozciągają się. Ja noszę rozmiar 3, a te mam 2.
Oj ale chyba nie aż tak, ja noszę naprawdę duże. Ale jeśli się natkniecie na rozmiar 5 to dawać znać.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Jednak z mężem pojechaliśmy sobie na wycieczke. Myśleliśmy, że nigdzie się nie wybierzemy bo pogoda nie była zbyt obiecująca. Było ciepło, ale wietrznie i zbierało się na deszcz, ale tylko lekko pokropiło
Super, że się wycieczka udała. Ja uwielbiam jeździć poza miasto byle gdzie, byle gdzieś pojechać ale mój mąż niestety nie lubi, to taki typ domownika, przyzwyczajam się do tego cały czas. Go trudno wyciagnąć nawet na pikinik, ale jak umiejętnie do tematu podejdę to się da. Byliśmy ostanio w spa na weekend on stwierdził" nie byłem zły a to już dużo znaczy" - to na odpowiedź na moje pytanie czy mu się podobało? Cały mój misiek

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Może właśnie dlatego jesteśmy szczęśliwe, i jesteśmy na tym wątku. Mamy po prostu wspaniałych mężów.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
ja tez wczoraj bylam na wycieczce, grillu i rybkach
Grill i łowienie rybek, czy już wspominałam, że jestem wielka zwolenniczką czegoś takiego? Ach jezioroko, spokój cisza i wędka .... rozmarzyłam się
Stary 2011-05-23, 12:12   #1365
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Rzadko bo odkąd pamiętam mam kłopoty hormonalne, leczyłam się kiedyś potem przestałam, zaniedbałam , teraz chciałabym zostać mamą i znowu się leczę. Przede wszystkim to ja musze schudnąć inaczej nicic z tego. Nie mam kłopotów z PCO ani tarczycą, prolaktyną też nie a budowę am ok, żadnych torbieli, endometriozy ale za wysoki poziom testosteronu. Co tkwi w komórkach tłuszczowych.
A co do tego, że z jedenej strony fajnie to może tak na pewno wygodnie ale są skutki uboczne.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Oj ale chyba nie aż tak, ja noszę naprawdę duże. Ale jeśli się natkniecie na rozmiar 5 to dawać znać.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Super, że się wycieczka udała. Ja uwielbiam jeździć poza miasto byle gdzie, byle gdzieś pojechać ale mój mąż niestety nie lubi, to taki typ domownika, przyzwyczajam się do tego cały czas. Go trudno wyciagnąć nawet na pikinik, ale jak umiejętnie do tematu podejdę to się da. Byliśmy ostanio w spa na weekend on stwierdził" nie byłem zły a to już dużo znaczy" - to na odpowiedź na moje pytanie czy mu się podobało? Cały mój misiek

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Może właśnie dlatego jesteśmy szczęśliwe, i jesteśmy na tym wątku. Mamy po prostu wspaniałych mężów.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Grill i łowienie rybek, czy już wspominałam, że jestem wielka zwolenniczką czegoś takiego? Ach jezioroko, spokój cisza i wędka .... rozmarzyłam się
tez mi sie teraz duzo spoznia okres i jednak juz bym go wolala pozatym biore tabl po ktorych sie strasznie czuje
łowisz? ja strasznie nie lubie ale akurat wczoraj maz dal mi wedke do polowienia malych rybek i bylo ok tylko wedka jest ciezka i nie moglam jej potem utrzymac i potem przyszli tam jacys ludzie, no zero uszanowania, ze ktos lowi a to bylo typowe male miejsce do lowienia a oni mogli isc na plaze po drugiej str my nigdy nikomu tak nie przeszkadzamy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 12:41   #1366
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

To ciesze się, że bardzo fajnie spędziliście weekend. A zdradzisz nam co porobaliście ciekawego???
przyjechali znajomi z psem i sie zwierzaki pobawiły - dla niektórych to nuda, j alubie obserwować jak się moj w takich sytuacjach zachowuje

Cytat:

o matko, juz wizaz Ci sie sni

ja dzis umieram, ale i tak sie cieszę ze @ jest

Cytat:
kurcze, cieżko, mam nadzieję,, że w miarę szybko to sie da wyrównać i zostaniesz mamą

Cytat:

głupi tydzien mnie czeka, mąż na 14 do pracy i się nie będziemy widzieć.....muszę z obiadami pokombinować

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-23, 13:20   #1367
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
kurcze, cieżko, mam nadzieję,, że w miarę szybko to sie da wyrównać i zostaniesz mamą
głupi tydzien mnie czeka, mąż na 14 do pracy i się nie będziemy widzieć.....muszę z obiadami pokombinować

dzięki trzeba trzymać kciuki

a ja z moim mężem też się dziś nie będę prawie widzieć, jak poszedł rano to wróci dopiero 21 albo później - taka praca

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
.muszę z obiadami pokombinować
ciężka logistyka, ale my kobitki zawsze sobie radzimy w takich sytuacjach
może jakiś fajny pomysł na obiadek chcesz?
Stary 2011-05-23, 13:29   #1368
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
ciężka logistyka, ale my kobitki zawsze sobie radzimy w takich sytuacjach
może jakiś fajny pomysł na obiadek chcesz?
zazwyczaj ratuję sie w takich dniach pierogami/zapiekankami/zupami, ale dorzuc swoje pomysły jak najbardziej

u Was tez w nocy byla taka wielka burza?

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-23, 13:33   #1369
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
przyjechali znajomi z psem i sie zwierzaki pobawiły - dla niektórych to nuda, j alubie obserwować jak się moj w takich sytuacjach zachowuje

o matko, juz wizaz Ci sie sni

ja dzis umieram, ale i tak sie cieszę ze @ jest

chyba dlatego, ze czesto ostatnio jestem
tez sie uciesze jak dostane choc jutro mi nie pasuje
oj ale to tylko ten tydzien?

Cytat:
zazwyczaj ratuję sie w takich dniach pierogami/zapiekankami/zupami, ale dorzuc swoje pomysły jak najbardziej

nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 13:51   #1370
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
tez sie uciesze jak dostane choc jutro mi nie pasuje
oj ale to tylko ten tydzien?

tak co 2 tygodnie ma niestety, no cóz, ja go nie widzę, ale pies jest wygrany na tym biznesie

ja sie cieszę ze w ogóle dostałam i ze teraz, do soboty sie ustabiliuje.

Fajny sen dzis mialam z moim serialowym amantem i takie rzeczy robilismy

widziałam Twoje włosy i jestem zazdrosna :P

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-23, 14:02   #1371
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
tak co 2 tygodnie ma niestety, no cóz, ja go nie widzę, ale pies jest wygrany na tym biznesie

ja sie cieszę ze w ogóle dostałam i ze teraz, do soboty sie ustabiliuje.

no pewnie tak bo jak jestes w pracy to siedzi z nim dluzej
o Ty niedobra a maz?
narazie nie ma czego moze za rok jak je doprowadze do naturalnego koloru wam sie podobaja a zawsze wszyscy namawiali mnie do obciecia od podstawowki do gimnazjum w szkole sredniej juz mniej
Stary 2011-05-23, 14:21   #1372
motylek1007
Zakorzenienie

nie obcinaj!!! mi tez tak gadali jak mialam za pas - to chyba zazdrość

męża we snie nie bylo ;P

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-23, 14:25   #1373
Karinio
Zakorzenienie

Witam ponownie.

Jestem już w domu, ale niewiem czy zaś zdąże Wass nadrobić. a to dlatego, bo mąż też w domu i capnie mi zaraz laptopa bo musi cos zrobić. Właśnie przyszedł i pyta co pisze,jak zawsze
Ide zrobić nam kawe i obiad wstawić.Dziś mamyt wątróbke z colesławem

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 14:57   #1374
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:

Tak, niestety drugą noc z rzędu

a oto przepis na wspaniałą zapiekankę , gwarantuję, że przepyszna

Potrzebne składniki:

5 dużych ziemniaków
3 dorodne pory (białe części oczywiście)
40 dag bieluśkich pieczarek
2 ziołowe camemberty
1 kostka śmietankowego serka topionego, 50 dag tartej goudy, parmezan
śmietanka do sosów
1 jajko
pieprz, sól, zioła prowansalskie

Przygotowanie:

Ziemniaki obrać i podgotować w osolonej wodzie. Por i pieczarki pokroić, oprószyć pieprzem i podsmażyć na maśle. W naczyniu żaroodpornym ułożyć połowę ugotowanych ziemniaków pokrojonych w plastry, na nich podsmażony por i pieczarki oraz pokrojony w plastry camembert. Przykryć resztą ziemniaków. Zalać sosem śmietanowo-serowym (rozpuścić serek topiony, połączyć ze śmietanką, dodać według uznania ser żóły i parmezan, dodać jajko). Wszystko posypać tartą goudą. Naczynie żaroodporne przykryć folią aluminiową, piec przez ok. 45 min. w 175 st.C. Na 10 min. przed końcem pieczenia zdjąć folię.

Smacznego!

ja jestem a mój mąż uwielbia gotować, ale akurat to to mój przepis, podpatrzony u kogoś wypróbowany kilka razy mmmmmmm

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Dziś mamyt wątróbke z colesławem
To nie zazdroszczę obiadu, brr.... wątróbka, oboje nie przepadamy

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
a co to za serialowy amant?????? pochwalisz się?
Stary 2011-05-23, 15:18   #1375
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

męża we snie nie bylo ;P
obciac napewno nie obetne bo jak tylko mam krotsze to plakac mi sie chce a ich argumentem bylo, ze jestem niska i powinnam miec krociutkie i ze na starosc jak bede wygladac
wlasnie pochwal sie kto to
Stary 2011-05-23, 15:46   #1376
Karinio
Zakorzenienie

Oleńko, masz racje nie zazdrość nam obiadu, bo wątróbki jednak dziś nie będzie. A to dlatego, że przez naszą nieuwage zamiast wątróbke kupiliśmy uwagaaaaa....nerki Pierwszy raz nam to się zdarzyło. Skapnełam się podczas smażenia, bo inaczej mi pachniało, popatrzyłam na opakowanie a tam pisze że nerki. Tak to jest, ale takie same opakowanie, taki sam wygląd Na obiad będzie kebab
Fajny przepis, tylko ja z kolei za takim serem cambertem nie przepadam i dla mnie zapakienka musi być mięsna

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-23 o 15:48
Stary 2011-05-23, 15:52   #1377
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Oleńko, masz racje nie zazdrość nam obiadu, bo wątróbki jednak dziś nie będzie. A to dlatego, że przez naszą nieuwage zamiast wątróbke kupiliśmy uwagaaaaa....nerki Pierwszy raz nam to się zdarzyło. Skapnełam się podczas smażenia, bo inaczej mi pachniało, popatrzyłam na opakowanie a tam pisze że nerki. Tak to jest, ale takie same opakowanie, taki sam wygląd Na obiad będzie kebab
Fajny przepis, tylko ja z kolei za takim serem cambertem nie przepadam i dla mnie zapakienka musi być mięsna

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 16:12   #1378
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak sądze

Cytat:
obciac napewno nie obetne bo jak tylko mam krotsze to plakac mi sie chce a ich argumentem bylo, ze jestem niska i powinnam miec krociutkie i ze na starosc jak bede wygladac
wlasnie pochwal sie kto to
O wow , a kto taki mądry takie niestworzone rzeczy mówi.
Kurcze, to Twoje włosy i masz prawo przecież robić z nimi co Ci się podoba.
Nawet obciąć na łyso. No dobra przesadziłam z tym ogoleniem na zero.

Widziałam dzisiaj białą limuzyne. Zrobiłam jej w ostatnim momencie fote i troche uciełam jej przód.

Cytat:
męża we snie nie bylo ;P

Cytat:
Ulalala, no to musiał być niezły ten sen. Zdradzisz nam coś o nim więcej

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Dobra zmykam-y po kebaba
Stary 2011-05-23, 16:22   #1379
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak sądze

O wow , a kto taki mądry takie niestworzone rzeczy mówi.
Kurcze, to Twoje włosy i masz prawo przecież robić z nimi co Ci się podoba.

Widziałam dzisiaj białą limuzyne. Zrobiłam jej w ostatnim momencie fote i troche uciełam jej przód.

Ulalala, no to musiał być niezły ten sen. Zdradzisz nam coś o nim więcej

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Dobra zmykam-y po kebaba
wczoraj tak mi sie marzyl kebab ale mieli zamkniete tam gdzie lubie i kupilismy pizze
smacznego
co do wlosow to w takich sie czuje najlepiej i uwazam, ze w krotkich mi wlasnie brzydko
Stary 2011-05-23, 17:47   #1380
Corvette
Zadomowienie

Witajcie Kobietki
Cytat:
corvette wybralam juz krem ten:http://allegro.pl/krem-zel-nawilzaja...627128684.html
Ja bym nie kupowała. Biała herbata zawiera flawonoidy nic nie dodajace powierzchownie. Do picia..jak najbardziej.
proteiny jedwabiu, za malutko by wogóle coś dawały. Tylko dlatego że mają powiązania z kolegenem, nie znaczy że działają na skórę.
Jedyne dobre składniki w nim to masło shea, vitaminy E i A. Myślę że znajdziesz tańszą alternarywę.
a co myslisz o tym:http://allegro.pl/stimulin-maseczka-...616885610.html oplaca sie? bo tu sie bardzo waham
Maseczka STIMULIN działa poprzez składniki aktywne:
* D - pantenol (prowitamina B5) przenika bezpośrednio pod łuski włosów keratyny i zapewnia długotrwałe nawilżenie, zatrzymując wilgoć wewnątrz łodygi włosa.
* naturalne lipidy - podstawowy budulec błon komórkowych, łącząc się z matrycą lipidów łodygi włosa i odbudowują strukturę włosów zniszczonych.
??? Budulce błon komórkowych znajdują się wewnątrz ciała, Mogą się "łączyć" spożywając doustnie. Z kolei wcierane w skórę głowy, mogą przynieść efekty po....100 latach?
* hydrolizat białkowy keratyny - dzięki zawartości aminokwasów, w pełni odżywia i wzmacnia osłabione włosy na całej długości.
Przy cebulkach tak, na całej długości NAPEWNO NIE. Włosy "nie żyją"! Gdy się je obcina to przecież nie bolą! Nie przywraca się do życia coś, co nie żyje!
* Cyklometikon - doskonale chroni włosy przed uszkodzeniami i rozwarstwieniem się końcówek, ułatwia czesanie.
Tak.
http://allegro.pl/plukanka-ziolowa-p...html?source=oo to musze miec

Na Twoje włosy, moim skromnym zdaniem Super płukanka, Dąb, orzech, pokrzywa, szałwia, rozmaryn , brakuje tylko podania ilości % kłącza tataraku . (Herbapol to stara i dobra firma)
http://allegro.pl/naturalna-blekitna...html?source=oo
Glinka błękitna kambryjska to doskonały środek kosmetyczny. Ma właściwości oczyszczające, Tak przeciwzapalne i dezynfekujące. Stymuluje krążenie krwi Tak
i przyspiesza procesy przemiany materii w skórze.Nie
Maseczka na bazie glinki błękitnej kambryjskiej oczyszcza skórę, Tak
reguluje metabolizm,Nie (chyba żeby ją zjeść)
sprzyja regeneracji naskórka Tak, zwęża pory. Nie i tak
Ze względu na wzmacniające działanie poprawia kontur twarzy, Niemożliwe fiyzcznie (operacyjnie owszem)
redukuje zmarszczki Kosmetyk redukujący zmarszczki nie istnieje. Może dać wzrokowy efekt, bo skóra "pęcznieje" na kilka godzin, po czym wraca do stanu pierwotnego.
i odmładza skórę. Nie, ale ją oczyszcza, przez co skóra wygląda jędrniej i zrowiej.
Stosowanie ciepłych okładów skutecznie pomaga pozbyć się cellulitu. Nie ma takiego kosmetyku na świecie. Tarcie ciała np zwykłym cukrem, fusami od kawy, podszczypywanie palcami, MANUALNIE wykonując ruchy dłońmi, ulepsza krążenie krwi, przez co można się pozbyć owych tkanek tłuszczowych (małych)
Stopniowo zmniejsza podskórną tkankę tłuszczową, likwiduje efekt "pomarańczowej skórki". Przywraca skórze jędrność i elastyczność. Sam kosmetyk, napewno nie!

P.S Dzięki za komplement Moja stoi w garażu bo nie ma prawa "poczuć kropli deszczu". A tęsknię za wiatrem we włosach....

Cytat:
jest @
Czyli świat znowu jest piękny Brawo dla pracowitego męża

Cytat:
Skądś to to znam
Nic na siłę.

Cytat:
Najpierw petardy od Piątku (długi weekend), w nocy błyskawice, dzisiaj deszcz

Cytat:
he, he, he..

Hi..hi..hi...
Ja też!

Cytat:
I co? Obcięłaś???
męża we snie nie bylo ;P

Cytat:
Dziś mamyt wątróbke z colesławem
Smaczne! Lubimy wątrubkę.

Cytat:
a oto przepis na wspaniałą zapiekankę , gwarantuję, że przepyszna

Potrzebne składniki:

5 dużych ziemniaków
3 dorodne pory (białe części oczywiście)
40 dag bieluśkich pieczarek
2 ziołowe camemberty
1 kostka śmietankowego serka topionego, 50 dag tartej goudy, parmezan
śmietanka do sosów
1 jajko
pieprz, sól, zioła prowansalskie

Przygotowanie:

Ziemniaki obrać i podgotować w osolonej wodzie. Por i pieczarki pokroić, oprószyć pieprzem i podsmażyć na maśle. W naczyniu żaroodpornym ułożyć połowę ugotowanych ziemniaków pokrojonych w plastry, na nich podsmażony por i pieczarki oraz pokrojony w plastry camembert. Przykryć resztą ziemniaków. Zalać sosem śmietanowo-serowym (rozpuścić serek topiony, połączyć ze śmietanką, dodać według uznania ser żóły i parmezan, dodać jajko). Wszystko posypać tartą goudą. Naczynie żaroodporne przykryć folią aluminiową, piec przez ok. 45 min. w 175 st.C. Na 10 min. przed końcem pieczenia zdjąć folię.

Smacznego!
Smacznie brzmi , i wygląda na nieskomplikowany przepis. Szczególnie sos śmietankowy Dziękuję, wypróbuję bo lubię wypróbowane przepisy

ja jestem a mój mąż uwielbia gotować, ale akurat to to mój przepis, podpatrzony u kogoś wypróbowany kilka razy mmmmmmm
Czyli masz z niego pożytek
Cytat:
wątróbki jednak dziś nie będzie. A to dlatego, że przez naszą nieuwage zamiast wątróbke kupiliśmy uwagaaaaa....nerki
Chciała bym zobaczyć Twoją minę
Cytat:
Ech Karinio, dajesz "popalić"
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości