|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Cytat:
uff
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładnie moim zdaniem, makijażem takim bym nie pogardziła ![]() Ja byłam na wielkanoc w tym roku, a wcześniej...hmmm... z 6 lat temu jakoś, albo nawet 7? Nie wiem dokładnie, bierzmowanie miałam w 2005 w maju, o to już wiem! U spowiedzi byłam w październiku 2004 Nie liczę tej wielkanocnej w tym roku, bo nie dostałam rozgrzeszenia ![]() No ja też ale tez nic mi po niej ![]() A ja wczoraj i dzisiaj z obolałą głową siedziałam w szkole, ale przynajmniej coraz bardziej wzrastają szanse na obronę w pierwszym terminie Wczoraj dwa egzaminy i ostatnia (mam nadzieję) wersja pracy oddana do promotora do ostatecznych poprawek. Dzisiaj poprawka z ekonometrii (masakra, nic nie wiem z tego przedmiotu, ale i tak wszyscy zaliczyliśmy ) i oddane dwie prace (które trzeba było oddać do 16 kwietnia ) i luzik w miarę. Jeszcze tylko w najbliższą sobotę na zaliczenie z polityki gospodarczej (poprawkę w sumie), mam tydzień na porządne wykucie materiału Zostanę w sobotę od razu na wykładach u faceta, który nie wiem jak wygląda, a mieliśmy z nim już ładnych parę razy No i na 4.06 praca do napisania do niego i zostanie obrona |
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak czytam wasze posty o studiach, zaliczeniach, obronach, to aż mi lżej, że to już za mną tylko "życia studenckiego" szkoda
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja x factora oglądam
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcecie pudelka? Sąsiad mojego dziadka wziął od kogoś za 10 zł 1,5 rocznego, bo chcieli uśpić, bo im pudel nie wyrósł, tylko jakaś mieszanka (a czego się spodziewali kupując psa na giełdzie? wystawowego 100% rasowca? litości...), a przecież jak nie rasowy, to po co im, trzeba uśpić Z tym, że dziadka sąsiad kompletnie nie ma warunków na trzymanie tego psa, on siedział dotychczas w domu, a teraz przy budzie wisi Dzisiaj moja mama, babcia, brata dziewczyna i moja 5-letnia kuzynka zrobiły "nalot" na sąsiada, bo ani wody w misce w ten upał, buda w słońcu , w efekcie nawet mój dziadek poszedł mu zwrócić uwagę, żeby chociaż w cień tą budę przestawił i wodę pilnował, żeby ciągle miał. Dobrze chociaż, że jak idą na swoje pole pooglądać jak roślinki rosną, to zabierają go ze sobą a on sobie wtedy luzem biega. Poprzedni właściciele mieszkają 3 domy dalej, więc nie wnikam jakie "luksusy" miał u nich pomimo siedzenia w domu, skoro nawet nie myśli o tym, żeby do nich iść Przygarnijcie pudelka Ja już mam dwa potwory i nie ma opcji na kolejnego, bo tak byśmy go wzięli Sąsiad niby chciałby sprzedać, nawet za te 10 zł, żeby mu się wróciło, ale za darmo też by go oddał. Ponoć rozkoszne, sympatyczne, boskie psisko. Ale nie wiem nawet, czy suka czy pies :/ Jutro będę miała jego zdjęcia i więcej informacji, wtedy go gdzieś na jakimś konkretnym "psim" forum wystawię.
|
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
rock papisz do mnie
|
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda psiaka, może ktoś się znajdzie
|
|
#2498 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękować, zostały nam jeszcze 2 zaproszenia z mojej rodziny
![]() ![]() i wszyscy potwierdzili, że będą ![]() Cytat:
|
|
#2499 |
|
Zadomowienie
|
Hejka wszyskim
![]() Podczytuję na szybko... Przegapiłam swoją studniówkę... |
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
dooobry wieczór !!
jestem przejedzona ale komunia była naprawde w porzadku ide ponadrabiać
|
|
|
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam czasu z Wami posiedzieć dłużej...może jutro od rana nadrobię zaległości forumowe i spiszę zaległą listę studniówkową...
Dużo tego jeszcze... Dziś dostałam od teściowej listę gości od ich strony...i zaczniemy powoli zaproszonka rozdawać ![]() Póki co, to każdą wolną chwilkę spędzamy na remoncie naszego gniazdka Ile tego jest...TŻ pochłonięty remontowaniem, planami na urządzanie, a ja jeszcze myślami o naszym dniu... Tyle jeszcze do załatwienia...szczerze, to już jestem zmęczona. Tym czekaniem na ten nasz piękny dzień...Czas dłuży mi się masakrycznie...ale dopiero teraz, zaczynam odczuwać, że coś się zaczyna dziać....w końcu ![]() Mężatki jak u Was? Jak Wam się noszą obrączki?Jesteście zadowolone? |
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)wychudzonego, przerażonego spanielka. Ale zdążył nam zniknąć z oczu zanim zatrzymałyśmy samochód Nie wiem, co byśmy z nim (z nią) zrobiły, najwyżej by się poszukało jakiegoś domu, a w międzyczasie by się coś wymyśliło Dobrze chociaż, że w domu też mam matkę świrniętą w tym względzie, nie czuję się jak czubek przynajmniej
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-05-22 o 22:45 |
|
|
|
|
#2503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Nie tylko Ty !
|
|
|
|
|
#2504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
była udana
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja kiedy chodziłam miesiac i byłam lekko muśnięta.. ładnie opalona była po pobycie w grecji i we włoszech a tak to baladziocha jestem.. Cytat:
ładna fryzurka i makijaż
|
||||
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
powróciłam ... ale mam kaca
![]() Wczoraj się upiłam z kumplem i kurde dziś zdycham cały dzień... Do szkoły jechałam chyba jeszcze na bańce.... fu . Wymiotowałam chyba 10 razy .... Ale jakoś dotrwałam .. Już mi prawie przeszło.. Teraz tylko głowa mnie boli.... Po takim czymś nie tknę alkoholu przez... miesiąc!
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak człowiek "nagrzeszy" to potem ma fajne deklaracje i plany nie tknę tego przez... dni/miesięcy itp :P ja mam nadzieje ze w weekend przejadły mi się słodycze i ze na kilka dni chociaz dam sobie z nimi spokój ![]()
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję kaca Więcej szczęścia jak rozumu - robiłam wtedy w US i akurat był "martwy sezon", więc mogłam spać na siedząco i nikogo to nie interesowało Margolka, Ty się opchałaś słodyczami, a ja dzisiaj w drodze powrotnej ze szkoły wciągnęłam paczkę chipsów prosto z pieca, 4 wafelki familijne truskawkowe i prawie całką milkę karmelową Ale to było ok 16 (głodna jak wilk byłam ) i do teraz nic nie zjadłam, bo się obżarłam jak prosiak. To się dieta cud nazywa - cud jak schudnę
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-05-22 o 23:15 |
|
|
|
|
#2508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze jest to, że od wczorajszego wieczora nic nie jadłam.. aż do dziś do godziny 19 ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
ja w sumie też nie wierzę w takie deklaracje
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no najgorsze zazwyczaj w % sa skutki dnia kolejnego.., |
|
|
|
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Tak dawno mnie nie było, że porosłam kurzem zapomnienia ![]() U mnie nic nowego się nie ruszyło oprócz obrączek (zamówiliśmy, czekamy), problemów z aktem chrztu Tż-ta i kupna samochodu... Uwaga! Chwalę się suknią
|
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
MiciaKicia miło że Ci się podoba
![]() Wybaczcie ale dziś jestem tylko przelotem - jutro do pracy. Postaram się odwiedzać was już częściej i regularnie :P Edytowane przez Angel_a Czas edycji: 2011-05-22 o 23:41 |
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() no ... tępa strzała ze mnie.
|
|
#2515 | |||
|
Zakorzenienie
|
papisze
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#2516 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
rock cos ostatnio ja wychodze a Ty dopiero przychodzisz...
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Bo sie zasiedziałam przed tv. I jakoś ostatnio tylko poźnymi wieczorami mam więcej czasu. Przykro mi
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

nie mam z bliska zrobionego zdjęcia oka, bo sama nie miałam jak, a jak ktoś wrócił do domu, to już nie było dobrego światła; frzyurkę opisałam fryzjerce tylko tak mniej więcej i zrobiła dokąłdnie to, co chciałam; loki robiła mi na prostownicy i tak fajnie naturalnie wyszły; może do wrzesnia jeszcze trochę podrosną mi włosy, to będzie lepiej je upiąć, bo troszkę końcówki uciekały; jestem tak zadowolona z tej fryzjerki

Dzisiaj moja mama, babcia, brata dziewczyna i moja 5-letnia kuzynka zrobiły "nalot" na sąsiada, bo ani wody w misce w ten upał, buda w słońcu
Ja już mam dwa potwory i nie ma opcji na kolejnego, bo tak byśmy go wzięli
szkoda psiaka, może ktoś się znajdzie

Dobrze chociaż, że w domu też mam matkę świrniętą w tym względzie, nie czuję się jak czubek przynajmniej
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)