|
|
#2011 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
I jeszcze kulkę Ci potrzymam Cytat:
![]() Chyba, że chodzi Ci o kosmki jelitowe? W wołowych flakach są mega wielkie ![]() --- Edit: Dobranoc, sam siedział nie będę Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-05-23 o 02:36 |
||
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńbry,
W pracy kawka i malinowe delicje, później będzie gorzej ![]() Milego. PS. Sabb, pewnie masz rację, ale łatwiej powiedzieć niż zrobić, mnie np. jest strasznie zacząć układać życie ktore wygląda kompletnie inaczej niż miało/ niż chciałam. I wiem, że nic łatwo nie przychodzi, ale jak patrzę na innych to mimo że to dziecinne mam ochote wykrzyczeć ze to nie fair mimo że nikt mi nie obiecywał że będzie fair. |
|
|
|
#2013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I trzeba czasem walczyć o coś, o życie fair U mnie się coś jakby ochłodziło dziś i chyba znów się chmurki zbierają A ja się zbieram do pracy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2015 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
wszystko z osobna jest fuj, ale razem to może być interesująca kumulacja?Cytat:
fajnie, że robicie sobie rodzinką takie wycieczki Uwielbiam wycieczki i bliskie i dalekie... do Housa mi daleko, fakt, oglądałam wczoraj laski, ale póki co pożyczyłam kulę. Wyłączyli mi gaz do piątku, a ja zapomniałam pożyczyć czajnik elektryczny. Dobrze, że rano zdążyłam zrobić sobie kawę
|
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosz fuaśnie walczę ze sobą, ale ne umem zrobić piersego kroku nie umem ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-23 o 09:28 |
||
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
no to wszystko jasne.
A jak to sie robi ? Ja też chcę . Cytat:
|
|
|
|
|
#2018 | ||||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no i GDZIE ta BURZA?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
aj tam aj tam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
(co prawda nie chciałabym mieć czegoś takiego w chacie, ale na focie słiiiiit)Cytat:
Majutko, wiem że ciężko jest zrobić pierwszy krok ale trzeba zacisnąć zęby i się postarać wbrew sobie samej.. Tobie jest o tyle dobrze że nawet jeśli Ci się nie uda zawsze masz gdzie wrócić, nigdy nie będziesz miała gorzej niż teraz masz. Cytat:
takie spojrzenie na siebie, swoją sytuację jakby z zewnątrz, w oderwaniu od własnych negatywnych odczuć, potrafi pomóc życzę Ci tego pierwszego kroku jak najszybciej - tylko musisz działać w tym kierunku aktywnie, nie tylko użalać się bo to nic nie daje w praktyce Cytat:
będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czyżby coś w tym stylu? http://upload.wikimedia.org/wikipedi...d/d5/Kali2.jpg
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-05-23 o 10:17 |
||||||||||
|
|
|
#2019 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Spo, ja też potrzymam kciuki i kulę z prądem 3000 brutto/m-c
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Spo, ja też trzymam kciuki.
![]() Kulki niech trzyma Gryks
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2022 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
to mnie nie stać
chyba że na 1/4 ![]() ale ale, pamiętam że kiedyś pisałaś o pomyśle pracowania w charakterze pani sprzątającej - może to byłby pomysł na własny biznes, sprzątanie w biurach? skoro lubisz i umiesz..?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też coś powiem- z pozycji cioci- czasem coś wychodzi na dobre z dłuższej perspektywy Teraz widzę, że gdyby moje marzenia, pragnienia, które miałam- no, parę lat temu i wczesniej, się spełniły, byłoby to straszne (choćby gdyby były zosał ze mną) Poza tym bardzo bym chciała doskonalić sztukę przerabiania złego na dobre- znaczy widzenia w "złych" rzeczach dodrych skutków Parę razy mi się udało Kamena "czyżby coś w tym stylu? http://upload.wikimedia.org/wikipedi...d/d5/Kali2.jpg[/QUOTE]"Moja pani ma lepszą figurę
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czepia mnie sie na końcu postów takie coś. Nie wiem jak sie pozbyć dziada. Help me plizzz
![]()
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2011-05-23 o 11:03 |
|
|
|
#2025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
muszę zapamiętać z tym tragikomizmem - dobre, dobre
|
|
#2026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no i o to się rozchodzi
) Cytat:
ze studiów jedynie znajomości sie trzymają Cytat:
ale Sabb dobrze gada Cytat:
Cytat:
Muszę posprzątać, nie chce mi się
|
||||
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc,
Teziak melduje że żyje i jest mu superrrrr nad morzem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba - jak już zostanę blondynką- wyjadę z Gustawem z Wwy ![]() Red- ucieszę cię- ważę 54,9- czyli pół kg więcej, niż niecały tydz. temu ![]() I jeszcze na dodatek nie mogę się odchudzać, bo mi czekolada z wczoraj została
|
|
#2029 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dopsz..wytumacze ci najprosciej jak sie da-otusz: -oktany som w benzynie -a oktanty na niebie ![]() a takze w kazdej innej przestrzeni,ale to juz wyzszy poziom )Cytat:
ooo , był juz tu, pamietam ,ciekawe po co takie fajne chuopaki siedzon na fotce? co by byc znanym na całom polske? ![]() Cytat:
ojtam ojtam mnie litosciwie nie znegowali ![]() Cytat:
a fuasnie myslałam ostatnio co tam u ciebie ![]() tzn w kwesti posuwania życia do przodu ![]() Cytat:
ja z netu to juz mialam stwardnienie rozsiane i raka muzgu..tak ze nie polecam
|
|
|
#2030 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie moge sie doczekać kto bedzie na następnym obrazku ..a ostatnio załuje ze nie zakupilam obrazka z Flo ![]() ..ale mam refleks so nie? ![]() Cytat:
o! własnie!i mogłabys dostac dotację unijną ,ale musialabys sie pośpieszyc. Dodam tylko ze obecnie dodatkowe punkty są za bycie kobietą i kobieta ktora urodziła niedawno dziecko (przynajmniej w krakowie tak było)---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- to nic nie zmienia ![]() albowiem poniewazz w takim przypadku przestrzen wypełniona jest jakąs ilością oktantów benzyny , a benzyna jakąś ilościa oktanów (co prawda nie mam pojecia co to benzynowy oktan )---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- fiecie co....wlasnie pomyslalam ze jakby moj tz przejrzal historie stron..to mialabym problem rodem z intymnego
|
|
|
#2032 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A autobusy? Cytat:
![]() Właśnie miałam dziś ponarzekać na odchudzanie. Po pierwsze wkufia mnie, że nagle wszyscy zaczęli mi coś kupować: TŻ rogaliki francuskie, matka drożdżówki, teściowa upiekła szarlotkę. Ale nie tknęłam tego wszystkiego, TŻ sam zeżarł. Po drugie wczoraj zgrzeszyłam grubaaśnym plastrem żółtego sera na noc i już pół kg więcej? Bessęsu. Postanowiłam więc zrezygnować z bułek, o. |
||
|
|
|
#2033 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
niekoniecznie, np. do nas przychodzą panie sztuk 2, 2 x w tygodniu, około 16.30, czyli po pracy, a nawet w trakcie bo o tej 16.30 jeszcze dużo nas siedzi
|
|
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chuderlaki ! To ja was pocieszę. Ważę 60 w porywach do 61 kg. Przy Was to ja jestem jak słoń |
||
|
|
|
#2035 | ||
|
never say no to panda
|
ta
do laski to mi jeszcze lat świetlnych brakuje, głównie przez te zakichane kolumnogi Cytat:
moi już swoje lata (72 / 62) i kg (oboje >100) mają i nie da rady z nimi wyjechać gdzieś, wyjść na dłuższy spacer, bo fizycznie nie wyrabiają a mnie się cholernie tęskni do wspólnych wypadów, łażenia sobie po lesie czy nawet z mamą na głupie zakupy Cytat:
se przynajmniej winko jakieś obalimy na ośce, czy zrobi się mini-domówkę spać jest gdzie ![]() (wczoraj właśnie zupełnie spontanicznie wpadł znajomy - jeszcze z LO - bo złapał rodzinnego wkufa, ostatecznie schlaliśmy się wszyscy i przekimał sobie smacznie u nas) poczekaj, aż temp. przekroczy 30st w cieniu wejdź do komunikacji miejskiej znajdź najbardziej cuchnącego żula to ten zapach ![]() 2/8!!!! ![]() piecz se chlebek z mikrofali
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-05-23 o 12:38 |
||
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
muszę dokończyć sprzątanie bo doradca przyjeżdza, a wstyd kogokolwiek do chaty wpuścić ![]() w zwiąku z tym przelecę Was później
|
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już kiedys myślałam czy Ci PW nie napisać, bo mamy parę rzeczy wspólnych czy też podobnych, ale i tak mnie na pewno nie posłuchasz, więc... ![]() Musisz zrobić ten pierwszy krok - MUSISZ, bo inaczej się nie da, samo może przyjdzie, a może nie Ale może i tak Ci kiedyś napiszę pw, opiszę parę rzeczy, może coś pomoże .. ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale u mnie to szukanie było spowodowane tym, że lekarze byli przekonani, że jestem chora na to na co ja byłam przekonana, że nie jestem chora . I wyszło, że mam rację Ale jaką cierpliwość i opanowanie musiałam zachować (żeby kogoś z lekarzy nie ![]() Cytat:
![]() Qrde, a ja mam dziś kolejny problem ![]() Dowiedziałam się, że kursy, które prowadzę są zawieszone na wakacje, znaczy no przerwa. F*ck, a miało nie być przerwy A 2 dni temu śniła mi się prawie qpa ( bo nie było widać, ale było wiadomo, że tam jest ) i myślałam, że będzie jakaś kasa, a to jej zabranie
||||
|
|
|
#2039 |
|
Zadomowienie
|
Tak tu sobie siedze i czytam 54 kg 55 kg o bosze to ja zaliczam się do podgatunków ryb to znaczy wielo-ryb
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

I jeszcze kulkę Ci potrzymam 

)

i w ogóle..

Bo Ty jesteś taka mądra (z resztą chyba się powtarzam) 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)