|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
To zakładam wątek w klubie na temat tańczenia
.Ale cudowny tydzień się zaczął .Czy w ZSK jest coś, co zastąpi mi olejek z BU? Bo w zasadzie to mi się głównie kończy .
|
|
|
|
#2012 | ||
|
Pani Buka
|
aaa
tak, dostałam, ale przeczytałam jak miałam zaraz gdzieś wychodzić i w końcu nie odpisałam... dokładnie się mijamy z tymi terminami co napisałaś i mi żaden nie pasuje, trzeba w jakiś inny dzień ![]() Cytat:
![]() zapisali mnie na psychologię internetu! a na pozostałe jeszcze nie mam odpowiedzi ale koleżanki mówiły, że udało im się dostać średnio na 1 kurs na 8, więc... Cytat:
![]() a ja od czwartku do soboty będę gościła zmotoryzowanych gości i tak się zastanawiam gdzie można jechać na krótką wycieczkę
|
|
#2013 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() eeee to imprezę babską robimy
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
A ja maluję taki lakierem, że jak odpryśnie, to prawie nie widać
. A kolor i tak zmywam po 2 dniach maksymalnie, więc nie ma problemu z odpryskiwaniem . Nie znoszę tylko czekania aż wyschnie - rzadko kiedy mam czas na to .
|
|
|
|
#2015 |
|
Nie depcze krokusów
|
Też nie cierpię czekania, zwykle maluję wieczorem, włączam film, jest ok, a rano i tak mam odbitą kołdrę...
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie... Tego nie lubię w malowaniu
. Ale pomalowane paznokcie lubię mieć .
|
|
|
|
#2017 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2018 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wtedy się ściera o klawiaturę...
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2021 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja na szczęście mam zmywarkę, ale ostatnie szorowanie wanny za bardzo mi lakieru nie zniszczyło (jakiś Bell). Tak czy inaczej w sobotę przemalowałam i do tej pory trzyma, najwcześniej zmyję w środę bo i tak wcześniej nie mam czasu
|
#2022 |
|
Nie depcze krokusów
|
Laski, widzimy się jakoś w tygodniu w ramach akcji "Free Melka"?
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w piątek nie mogę - mam parapetówkę u koleżanki
.
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
W piątek to już bydzie
Na mieście też może być ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- http://www.groupon.pl/oferty/krakow/...-krakow/401493 a Nową Hutę mam dalekoo
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2025 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki znow z prozba do Was
MOZECIE POLECIĆ MI JAKIS KLUB w Krk,ODPOWIEDNI NA ZORGANIZOWANIE WIECZORU PANIEŃSKIEGO? ,CHODZI O TO ZEBY BYŁA FAJNA ATMOSFERA NA LUZIE czyli bez nadmiernego lansu ale tez BEZ DRESIARSTWA ITP.. ZEBY SIE DALO I POGADAC I POTAŃCZYĆ ,CHETNIE Z RÓŻNA MUZYKĄ ( DWOMA PARKIETAMI -ale niekoniecznie) Wszystkie zaproszone panie nie beda z Krk ,musza przejechac kawal drogi, chciałabym zeby sie niezawiodły ![]() ZACZYNAMY W DOMKU OD imprezy w stylu hawajskim ale niekoniecznie ten klimat musi nam towarzyszyc do konca wieczoru ![]() MOZE KTÓREJS COS PRZYJDZIE NA MYSL na razie obstawiam Cień ale wolałabym cos nieco wiekszego
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś się dogadamy ![]() Cytat:
kurde...mam dzień wolny, mam pisać pracę, jest 12.30 a ja jeszcze słowa nie wyprodukowałam ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- KuNu ja robiłam w Rdzy i wszystkie byłyśmy zadowolone ![]() a może ten duży klub na Salwatorze? yyyyy jak on się nazywał?....HulaGirl tam jakiś czas temu była
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2027 |
|
Wtajemniczenie
|
gg22,
o Rdzy tez myslałam ![]() przynajmniej blisko do rynku i da sie pozniej gdzies przeniesc jak nam się znudzi ![]() a o tym klubie na Salwatorze nic niewiem,ale postaram sie sprawdzic
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiemy
![]() Cytat:
A o pasie myślałam bo jest taki sexy Cytat:
Ostatnio miałam pachnotka-migdał, ale nie pachniał, co mnie rozczarowało, bo sobie ubzdurałam że jak pachnotka to pachnieć musi!A co to za akcja ?
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
gg wysłałam Ci wiadomość
Emilka jesteś? Rozdają Rexony: http://test-rexony.pl
|
#2030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy wyprowadzić się w czerwcu do domu i dojeżdżać na egzaminy. Muszę nad tym pomyśleć, bo teoretycznie zaoszczędziłabym przez to część pieniędzy. Muszę się zastanowić. Cytat:
|
||
|
|
|
#2032 |
|
Konto usunięte
|
ale tydzień się zaczął, szkoda gadać
|
|
|
|
#2033 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Co się stało?
Uuuh, cały plan dnia mi się posypal. Nie znoszę tego, kiedy coś sobie zaplanuję, nastawię się, ponapawam optymizmem, a potem nic z tego nie ma :|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni a używasz czegoś do skórek w domowej pielęgnacji co byś mogła polecić dla moich zmasakrowanych biedactw
?Ale nas zlało z młodą! Miałam przeczucie, bo dziś rano po raz pierwszy od wielu dni nie wyprostowałam włosów i wyszłam z domu unplugget ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
|
|
#2035 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Prawdę mówiąc, gdyby mi się chciało to wzięłabym się za angielski czy fizykę na uczelnię, ale to zwykle zostawiam na ostatni moment i nie potrafię się zebrać np. dziś, a nie w czwartek, dzień przed. A zamiast leniwego poniedziałku nastawiłam się, że wyjdę na miasto, albo gdzieś na spacer i jak nie wypaliło mi z jedną osobą, to albo wyciągnę kogoś innego, albo sobie pewnie daruję, co mi spsuje humor
![]() Zresztą kiedyś zabije mnie wpisywanie wszystkiego w kalendarz, a nawet planowanie godziny po godzinie, chociaż czasami dobrze na mnie wpływa, gdy staram się np. zrobić wszystko inne do 18, a potem usiąść nad książką
|
#2036 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Akcja rozruszania Melki bez chłopa :P
|
|
|
#2037 |
|
Konto usunięte
|
nicRu stało się kilka niefajnych rzeczy
ale szkoda o tym gadać bo to co się stało to już się nie odstanie, coś poszło nie tak jak powinno przez głupie przeoczenie i tego już się nie odkręci
|
|
|
|
#2038 |
|
Zadomowienie
|
Dobra zmieniam wpis
. Jeżeli nie macie pomysłu na Dzień Mamy (a mama mieszka w Krakowie lub okolicach i ma czas 4 czerwca) to w możecie jej podarować:- przegląd kosmetyczki, porady wizazystki i lekcje makijazu - naukę poruszania się, chodzenia na wysokich obcasach, pozowania do zdjęć - elementy stylizacji - sesję zdjęciową - pamiatkowa fotkę odmienionej Mamy Taki pakiecik. Jak ktos zainteresowany to szczegóły wyślę na priv
Edytowane przez noicojamamtuwpisac Czas edycji: 2011-05-23 o 15:38 |
|
|
|
#2039 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam mieć wolny weekend- służba. Miałam mieć wolny czwartek i piątek - do pracy ![]() Cytat:
Polecam też przy aplikacji kremu do dłoni skupić się na dokładne wmasowanie go w skórki wokół paznokci - robię to zawsze przed snem, zajmuje ok. minutki a przy regularnym stosowaniu widać efekty. Ponadto jeśli masz takie skórki, które nie narastają bardzo na paznokcie to jest jeszcze jedna metoda: po kąpieli bądz dłuższym moczeniu dłoni, końcówką ręcznika ( tym zgrubieniem na brzegach) delikatnie odsunąć skórki na swoje miejsce. U niektórych to się sprawdza, jeśli ktoś nie ma tych skórek bardzo grubych, jednak również należy pamiętać o regularności! |
||
|
|
|
#2040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie w moich skórkach denerwuje to, że nie tyle narastają mi na paznokiec co mam takie wystające, pojedyńcze i bez wycinania się nie obejdzie, a wiadomo że lepiej byłoby tego nie robić:/ do tej oliwy z oliwek i soku z cytryny warto też dodać miód- ale potem skórki i w ogóle opouszki są super ![]() wykończy mnie ta praca.... ![]() Hula- bierzesz ze mną tą kartę od 6m? ![]() E milka- określ się proszękiedy pasuje Ci się ze mną spotkać i gdzie, bo ja jutro po pracy mogę gdzieś podjechać, a jak nie będziesz mogła to pójdę na fitness. tylko muszę wiedzieć dzisiaj żebym niepotrzebnie nie wlekła ze sobą torby
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

.
.

tak, dostałam, ale przeczytałam jak miałam zaraz gdzieś wychodzić i w końcu nie odpisałam... dokładnie się mijamy z tymi terminami co napisałaś i mi żaden nie pasuje, trzeba w jakiś inny dzień