|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększenie piersi w Czechach
Dopiero zauważyłam Twoje pytanie w tym całym zamieszaniu
Z pensjonatu mi odpisali, chyba dzień czy dwa po tym jak tu pisałam i się martwiłam. Nie miałam czasu odpisać, a później mi wyleciało z głowy i...jeszcze tego nie zrobiłam ![]() Dzięki za przypomnienie
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Matko dzidwczyny kochane... Jestem tak zamieszana w całej tej aferze z Huckelbery...
Powoli zaczynam przestawac wierzyc w polaka - nie wiem czy słusznie czy nie.Wiem tylko tyle, ze jesli mam robic operacje to jestem w stanie odlozyc te pare tysiecy wiecej ale miec wieksza pewnosc ze nikt mi nie wlozy tego czego bym nie chcoala do peirsi (o wiele wiekszych wkladek)... Zaczynam sie bac i dezorientowac, bo w zasadzie to do tej pory interesowalam sie tylko polakiem... A nadszedl najwyzszyc zas aby poszukac jak najwiecej inforacji o innych lekarzach aby ich sobie porownac, tylko nie wiem gdzie szukac
|
|
|
|
|
#423 |
|
Rozeznanie
|
Zabulek dlaczego edytowałaś posta ??? Przestraszyłaś się czegoś ??
Immolation dobrze ze masz wątpliwości uwierz mi ja też bym miała zresztą bylam w podobnej sytuacji do twojej i też zmieniłam lekarza bo chciałam miec pewność i przede wszystkim 100% zaufanie do lekarza Radzę Ci abyś poszukała lekarza nawet w pobliżu swojego miejsca zamieszkania mozesz zalogować sie na beauty a jeśli nie chcesz to na pewno na wizaż powiększenie piersi cz.6 jak napiszesz że szukasz lekarza to dziewczyny Ci pomogą A skąd jesteś ??
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie mieszkam w Anglii w Luton koło Londynu
W sumie nie orientowalam sie ile tutaj moze kosztowac taka operacja... Ale dla mnie to nie bylby problem zeby poleciec do Czeczh czy do Polski. Finanse to tez nie problem bo stac mnie na taka operacje - chodzi mi rpzede wszystkim o kompetentnego lekarza ktory nie sprawi mi zadnej niechcianej niespodzianki, bo jednak placac taka sume nie chcialabym aby mnie ktos choc odrobine oszpecil
|
|
|
|
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Immolation;27080927]Aktualnie mieszkam w Anglii w Luton koło Londynu
W sumie nie orientowalam sie ile tutaj moze kosztowac taka operacja... Ale dla mnie to nie bylby problem zeby poleciec do Czeczh czy do Polski. Finanse to tez nie problem bo stac mnie na taka operacje - chodzi mi rpzede wszystkim o kompetentnego lekarza ktory nie sprawi mi zadnej niechcianej niespodzianki, bo jednak placac taka sume nie chcialabym aby mnie ktos choc odrobine oszpecil [/QUOTEMyślałam że jesteś z Polski bo jeśli chodzi i lekarzy w Anglii to nie pomogę i też zaufania bym nie miała. Jeśli chodzi o Polskę to najbardziej sprawdzeni i popularni Poznań - Kolasiński , Kubasik Wrocław - Niemkiewicz ,Węgrzyn Warszawa - Broma , Szczyt Kraków- Kasprzyk Trójmiasto -Skwiercz Ceny od 12-20 tyś w zależności jaka wkładka okrągła czy anatomiczna Jeśli finanse i dojazd to nie problem to na prawdę uciekaj od Polaka póki masz możliwość . Operacja to poważna sprawa trzeba wszystko brać pod uwagę - nawet najgorsze. Poczytaj o wszystkich lekarzach obejrzyj ich galerię porozmawiaj z pacjentkami na forum czy są zadowolone . Życzę powodzenia w wyborze podstawa to zaufanie do lekarza
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
Immolation jak najbardziej zrob wieksze rozeznanie wsrod lekarzy bo to powazna decyzja i nalezy rozwazyc wszelkie ZA i PRZECIW, zeby wybrac tego, do ktorego bedziesz miala najwieksze zaufanie. Jezeli nie ograniczaja cie koszta to tym bardziej nie bedzie najmniejzego problemu ze znalezieniem dobrego specjalisty. Duzo zalezy tez od tego jakie masz wyobrazenie o swoim przyszlym biuscie, jaki efekt cie interesuje bo nie kazdy lekarz zrobi ci to, co sobie zarzyczysz-tzn chociazby wielkosciowo.
Sa lekarze dla ktorych liczy sie przede wszystkim zdrowie pacjentki a sa i tacy, ktorzy na twoje zyczenie wpakuja ci wszystko, co zechcesz. Z nazwisk lekarzy, ktore osobiscie uwazam, ze warto by bylo wziac pod uwage to: (kolejnosc zupelnie przypadkowa) dr Szczyta z Warszawy, dr Łątkowski z Polanicy, dr Kubasik z Poznania, dr Kolasinski ze Swarzedza, dr Kasprzyk z Krakowa, dr Wegrzyn z Wroclawia, dr Skwiercz z Gdyni, dr Brzuchanski z Czech i oczywiscie lekarz u ktorego sama sie operowalam i jestem zadowolona-dr Broma z Warszawy. Kazdy z nich ma jakis swoj "styl" i musisz sama wybrac czyjego piersi odpowiadaja ci najbardziej. Nazwiska, ktore podalam nie daja gwarancji na to, ze wszystko bedzie idealnie tak, jak sobie wymarzylas, ale sa to spelcjalisci u ktorych nie maja miejsca tak dziwne historie jak dr P. i z pewnoscia doloza wszelkich staran by rezultat byla jak najbardziej zadowalajacy dla pacjentki i jezeli przytrafia sie niestety jakies komplikacje-niekoniecznie z winy lekarza, to nie umywaja rak i nie wmawiaja, ze wszystko jest dobrze tylko robia poprawki po minimalnych kosztach (znieczulenie, pobyt w klinice, leki itp) badz tez calkowicie za darmo. Z w/w dosyc charakterystyczna postacia jest dr Kasprzyk-z tego, co pamietam kiedys bardzo potepiony na tym forum bo ma w zwyczaju wkladac najczesciej stosunkowo male wkladki-ok 200-350cc. Ma jednak wiele zadowolonych pacjentek i trzeba przyznac, ze piersi spod jego skalpela wychodza naprawde ladne i ksztaltne, choc nie mozna o nich powiedziec, ze duze. I ma chyba najmniej komplikacji na swoim koncie. dr Kubasik robie wedlug mnie piekne piersi, jest stosunkowo niedrogi i wala do niego tlumy ale komplikacje sie zdarzaja-czy wina lekarza czy nie to nie wiem, ale wszytskie poprawki wykonuje za darmo i nie robi z tego problemu-dziewczynyu bardzo go sobie chwala. Sama wahalam sie miedzy nim a dr Broma najbardziej. Dr Brzuchanski robi ladne piersi, choc czasem zdarzaja sie problemy z poprawka i na operacje czeka sie bardzo dlugo bo nawet ok roku. Cena bardzo przystepna. Dr Szczyt okreslany mianem plastyka gwiazd. Ma dobra opinie, ale cenowo dosyc drogi Dr Skwiercz jako jedna z niewielu lekarzy wklada wkladki po oba miesnie piersiowe. Nie raz spotkalam sie z wypowiedziami, ze nie ma z nia dyskusji na temat wkladek-albo te, ktore ona uwaza, ze beda najlepsze albo zadne-uwazam jednak, ze ladnie dobiera wkladki i dziewczyny tez ma zadowolone-wiele tu na forum w watku, ktory podala wczesniej kejsi. Dr Broma jest szansa na duze wkladki jezeli nie ma ku temu przeszkod natury anatomicznej, dr nie boi sie robic duzych piersi-slucha jednak pacjentek i robi piersi zgodnie z zyczeniem pacjentki i jasno okresla co da sie zrobic a czego nie i dlaczego. Ja jestem jego zadowolona pacjentka, wiec moge polecic. Tani jednak nie jest. O reszcie wczesniej wymienionych lekarzy ciezko jest mi cos konkretnego powiedziec poza tym, ze nie mam do ich pracy jakichs szczegolnych zastrzezen-jestem aktywna w wielu watkach tematycznych, dotyczacych roznych lekarzy, wiec mniej wiecej wiem co i jak u kogo. Zdecydowanie zalecam omijac szerokim łukiem dr Wilgusa-nie raz bylo o nim glosno nawet w tv w bardzo negatywnym tego slowa znaczeniu. Dr Sankowski niby bardzo medialny i znany chirurg, ale jego pacjentki malo pochlebnie sie o nim wyrazaja i czesto poprawiaja u innych lekarzy. Zycze powodzenia w poszukiwaniach ![]() Kejsi no nie moge-my JAK ZAWSZE to samo w tym samym momencie hahahahaha
Edytowane przez lubka83 Czas edycji: 2011-05-23 o 18:51 |
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje slicznie kochana za te wskazowki
|
|
|
|
|
#428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szczyt ponoć operował Dodę Ale i terminy u niego kosmiczne Lubka my to normalnie sis chyba zostaniemy
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Immolation-nie ma problemu. Sama dlugo szukalam najlepszego chirurga dla siebie, wiec wiem jak to jest i nie mam problemu z tym, zeby podzielic sie z innymi swoja zdobyta wiedza na ten temat czy wlasnymi doswiadczeniami
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuje
I tak pewnie jeszcze nieraz bede sie o cos pytac bo ja to ajk male dziecko - wszystko musze wiedziec zanim sie na cos zdecyduje - to chyba dobrze... ![]() A swoja droga to marza mi sie takie piersi jak na tych fotkach niżej, ale z tego co ogladalam galerie poszczegolnych lekarzy ktoych wymienilas to malo jest zdjec z takimi duzymi piersiami...
|
|
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
i nos Frytki-to dopiero mistrzowska robota byla
![]() chociaz my tu nie o nosach a o biustach ale to takie male wtracenie bo chyle czola dr za ten nos Immolation Szczyt rok temu zrobil ladne, duze i okragle piersi dziewczynie o niku anna99 z beauty-590cc mentor o innych duzych piersiach od niego nic nie wiem. Poznaje pierwsze piersi i przyznaje, ze wyszly ladnie i rowno. Drugie rowniez Polakowe? Mysle, ze jezeli zalezy ci na takich piersiach to powinnas rozwazyc wkladki firmy Mentor-wkladki o najbardziej spoistym zelu-mowia, ze najtwardsze, bo dobrze trzymaja taki pileczkowaty ksztalt. Eurosilkony sa jednymi z najbardziej miekkich wkladek i z czasem jak piersi sie uloza to nabieraja bardziej naturalnego ksztaltu i nie sa juz takie pileczkowate jak tu na zdjeciach. Mysle, ze spodobaja ci sie poza anna99 rowniez piersi Vivi, Iceparadise i Olenki-odszukaj na beauty a to bedzie cos zblizonego uwazam. I zaskocze cie moze tym, ze Vivi ma wlozone "tylko" 390cc i 420cc bo miala asymetrie a piersi ma bardzo duze mimo wysokiego wzrostu-na moje oko jakies 175cm ma. W razie dalszych pytan szukaj mnie na beauty-chetnie pomoge jak bede umiala, bo tutaj jestem tak z doskoku jedynie.
Edytowane przez lubka83 Czas edycji: 2011-05-23 o 19:35 |
|
|
|
|
#432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopiero 3 dnia po operacji wracam do domu, a przez te 2 dni moge nie ruszyc sie z Pensjonatu Roznie bywa Ale 3 dnia i tak obojetnie jak bede sie czuc musze jechac do Pragi i na lotnisko Wiec i tak zwiedze- z pociagu he he
|
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
Imolation wkleiłaś bardzo ładne fotki ale musisz tez pamietać, ze efekt końcowy w duzej mierze zalezy od tego co mamy przed operacją na klatce.
W 100% popieram Kejsi i Lubkę...wybór lekarza to wazna a zarazem trudna decyzja i zanim sie na kogos zdecydujesz to dobrze iść na kilka konsultacji. W tym przypadku pospiech nie jest wskazany. Ja równiez rozważalam wiekszość z tych lekarzy , o których piszą dziewczyny a do listy pod rozwagę dodałabym jeszcze dr Skupina. Ja zdecydowałam sie na mojego lekarza bo miałam znaczny problem z asymetrią a on jest mistrzem w pomiarach i jestem podobnie jak dziewczyny bardzo zadowolona wiec mogę ci go tez polecić.
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie to niestety nie takie proste wybrac sie na kilka konsultacji bo nie moge tak co chwile latac do PL. Dlatego musialabym zdecydowac sie na jednego lekarza, ale chyba jestem w 80% zdecydowana na dr. Szczyt
![]() A co do wyjsciowki to mam średnie A... i marza mi sie takie wlasnie jak na zdjeciach... Dwa pierwsze fotki to Polakowe - piersi tej samej dziewczyny
|
|
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
Immolation wiem, ze dwa pierwsze zdjecia to piersi jednej i tej samej osoby-Shanti i pytalam o drugie piersi w sensie drugiej dziewczyny czyli fotki 3 i 4
![]() Jezeli nie mozesz wybrac sie na konsultacje to mozesz sprobowac mailowo chociaz wybadac sytuacje czego mniej wiecej mozesz oczekiwac. Wiekszosc z wymienionych lekarzy odpowiada na maile-z wyjatkiem dr Szczyta akurat niestety-tzn odpowiedz dostaniesz, ale jedynie z zaproszeniem na konsultacje .Odradzam konsultacje w dniu zabiegu-moze okazac sie, ze bedziesz musiala podjac jakas decyzje warta przemyslenia np dotyczaca asymetri i roznych wkladek czy tez wyniknie cos innego i lepiej miec czas do namyslu-wiem, co mowie bo swoja pierwsza operacje mialam tuz po konsultacji i przedobrzylam z wyborem rozmiaru tak sie napalilam, ze chce duze piersi a potem bardzo zalowalam, ze emocje wziely gore nad rozsadkiem i poprawialam-wymienilam na mniejsze pojemnosciowo i z okraglych na anatomy. Dlatego odradzam konsultacje i zabieg tego samego dnia-daj sobie ze 2-3 dni chociac do namyslu
|
|
|
#436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Jeśli niektórym dziewczynom tak bardzo nie podoba sie to forum, to po co w ogóle sie tu logują, do niedawna było tu tak kulturalnie i przyjemnie, kilka dni nie czytałam postów, a tu nagle takie obrzucanie błotem, brak mi słów. Te które nie chcą wybierac doktorka niech go nie wybieraja przeciez tu nikt nikogo do niczego nie zmusza. A jeśli chodzi o komplikacje to nieważne jaki lekarz operuje, zawdsze jest jakies ryzyko. Gdyby każda z nas brała pod uwagę ze jej się cos stanie, ze się nie obudzi, albo coś wyjdzie nie tak, to myślę że żadna z na nie zdecydowałby się na zabieg, wolałaby chodzic z małym biustem. Zabulek z nikogo się na naśmiewała, po prostu zastanawiałyśmy sie wszystkie jak to mozkliwe, wszystkie tu jesteśmy po to zeby się wspierać i nikt nikomu źle nie życzy. Wiec o co to wielkie "hallo".
|
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
Każda z nas dzieli się swoim doświadczeniem odnośnie wyboru lekarza. Ja zanim zdecydowałam sie na mojego to oczywiście pilnie śledziłam fora bo to rzecz jasna skarbnica wiadomosci ale decyzje ostateczna podjęłam dopiero po osobistym spotkaniu. Wg mnie miedzy lekarzem i pacjentem musi zaiskrzyć czyli wytworzyc się taka więź aby stwierdzić, ze własnie temu człowiekowi można powierzyć swoje zdrowie i wygląd. Ja na mojej pierwszej konsultacji absolutnie takiego wrażenia nie odniosłam i dopiero jak poszłam do Kasprzyka to widziałam różnicę i podjełam -teraz jestem pewna na 100%-słuszna decyzję. Oczywiscie jak na konsultacji z pierwszym lekarzem zaiskrzy to jasna sprawa ale moze warto zadać sobie troche trudu aby podjąć dla siebie jak najlepsza decyzję...czego życze wszystkim dziewczynom przed
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie denerwuj sie Polka bo zlosc pieknosci szkodzi i cycki sie marszcza
![]() Niech sobie po mnie jada- wbijam na to i spokojnie czekam do sierpnia Spotkam sie wtedy z naszym doktorkiem i wyczaruje mi piekne piersi Masz pw
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#440 |
|
Przyczajenie
|
polka
to ty od tej "oszpeconej dziewuchy", rzeczywiscie wlasciwie wymieniac poglady z kims takim jak ty to strata czasu, powinnam sobie to forum podarowac, ale oprocz tego jest tu wiele inteligentnych dziewczyn, ktore moze rozwaza za i przeciw kazdego lekarza, poza tym istnieje wielka roznica pomiedzy nieudanym zabiegiem, a samowolka i przed tym tylko i wylacznie staramy sie dziewczyny uchronic, bo to akurat nie pierwszy raz, ale tobie sie operacja udala, brawa dla polaka. mam jedno pytanie do ciebie; czy jesli jakies dziewczynie z tego forum (czego nikomu nie zycze) przydazy sie cos takiego to co wtedy powiesz, co powiedzialbys zabulkowi1, na przyklad??? moze ze wymyslila sobie wszystko? pomysl moze troche zanim napiszesz. immolation ja mieszkam wiele lat w anglii i dlugi czas nie zdawalam sobie sprawy jaka w polsce jest rewolucja wzgledem operacji plastycznych. rowniez nie mialam czasu na konsultacje i niestety zle wybralam lekarza, tak naprawde tylko dlatego ze nie bylam zorientowana i daltego lepiej poszperac. jak dziewczyny pisaly jest wiele lekarzy, ktorym mozesz wyslac email. moge ci zaproponowac taki plan; jesli nie jestes bardzo zdesperowana i nie chcesz zabiegu juz! lepiej dac sobie wiecej czasu i dobrze wszystko zaplanowac. 1. zrob sobie liste lekarzy, ktorych bierzesz pod uwage, napisz do nich email, dolacz zdjecia swoich piersi. 2. pamietaj ujac dokladnie czego oczekujesz 3. po otrzymaniu odpowiedzi, przemysl sobie ich sugestie i zaznacz tych z ktorymi chcialabys sie umowic na konsultacje. 4. zaplanuj kilka dni wolnego, poumawiaj sobie konsultacje na ten tylko czas. 5. zabookuj lot i rowniez samochod w polsce jesli nie dysponujesz tam zadnym. 6. po konsultacjach bedziesz juz wiedziala, ktorego chirurga wybrac. to tylko sugestia, moze znajdziesz lepszy sposob. z tych lekarzy o, ktorych tu mowa poznalam tylko polaka- niestety i kubasika, ktorego piersi widzialm naocznie i musze stwierdzic ze mi sie podobaja, poza tym to dosc mlody, latwo sie z nim rozmawia, cycki vivi sa sliczniusie. |
|
|
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz o kazdym, najlepszym, najdrozszym lekazu mozna tak powiedziec- oby nie spartaczyl
Najwazniejsze jest nastawienie- gdybym tak myslala o kazdym, to bym sobie operacji nie zrobila. Jego jestem pewna i licze sie z komplikacjami (one moga byc wszedzie i u kazdego) ale teraz o nich nie mysle, bo po co mam myslec o czyms czego nie ma Narazie przygotowuje sie fizycznie do operacji, rzucilam palenie, masuje i natluszczam piersi , cwicze, bo przydadza mi sie mocne miesnie brzucha i kregoslupa Psychicznie jestem zdecydowana i przygotowana, co nie znaczy, ze nie czytam o operacjach, powiklaniach i postepowaniach po op
|
|
#442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fakt, atmosfera była na forum miła, prawie rodzinna rzekłabym ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Żabulku, zmotywuj mnie troszkę Już od dawna się zabieram za mięśnie brzuszka i karku i słabo z motywacją
Edytowane przez Cykaneczka Czas edycji: 2011-05-24 o 22:46 |
|
|
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
A wy wiecie jak wygladaja zrosty ?
Zdaje mi sie a w zasadzie jestem pewna , ze takowy mam na bliznie z cesarki. Gdybym miala miec taki sam na bliznie po op. piersi to sie zalamie. Najgorsze jest, ze jak bylam teraz na wizycie u gina , to bezczelnie mi chciala wmowic , ze piekna ranka , wszystko slicznie wyglada i ble ble a jak jej pokazalam palcem , to nagle diametralnie zmienila front. Pod maska zyczliwosci kryje sie cyniczna i humorzasta , nie powiem brzydko. Od samego poczatku mi intuicja mowila, ze to falszywy babsztyl ale dopiero sie zdemaskowala jak pokazalam jej owy wlasnie zrost. Faktem jest , ze nie chcialam robic afery nawet sie czepiac, chcialam tylko jako pacjentka grzecznie zapytac swego lekarza co to jest , jakby sie tego pozbyc , bo to widac ! itp. Rozjuszyla sie jak wsciekly byk , rzucila haslo , ze nie trzeba byc perfekcyjnym itp. Dlatego mam lekcje zycia. Pojde na kilka konsultacji i jesli poczuje ten tzw,. falsz i intuicja mi powie, ze mam uciekac to tak zrobie Ot wymyslilam , no nie ?
|
|
|
|
|
#444 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem co to sa zrosty, niestety. Ja czytalam duzo o Furmanku i wszyscy pisali, ze on jest mistrzem szycia i po jego szyciu sladow nie ma.
A wymyslilas dobrze- zdaj sie na intuicje, bo opinie zawsze sa mieszane
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
Polka-polka ".... Halo to ja plyne do Ciebie swiatlowodem..." chyba ci to w uszach szumi bo nie wiesz o co kaman
Sprawa przeciez jasna jest. Zabulek koresponduje z Panem doktorem w sprawie nieznajomego jej pacjenta i co gorsza otrzymuje informacje, wiec jesli uwazasz ze to w porzadku i chcesz aby zabulek poznala szczegoly twojej operacji zoperuj sie u pana dr, opisz to na forum a zabulek opisze tu za Ciebie reszte szczegolow. to jest wlasnie te halo ![]() i przykro mi bardzo, ze zepsulam tu atmosfere probujac uswiadomic wam, ze cos jest chyba nie tak jezeli dzieja sie takie rzeczy, ale jezeli ty dajesz zabulkowi przyzwolenie na takie akcje to mysle, ze nie mam co dalej drazyc tematu bo nie zrozumiesz o co wlasnie jest to HALO....Ciesze sie, ze sa jednak osoby, ktorym dalo to do myslenia i nawet jezeli nie zrezygnuja z dr P to przynajmniej 10razy sie nad tym zastanowia i beda swiadome ryzyka. Przeciez ja nie mam w tym zadnego interesu, zebys sie dziewczyny u niego nie operowaly-w zasadzie guzik mnie powinny obchodzic inne cycki poza moimi, ale wiesz z takiej ludzkiej dobroci serca nie potrafie sie nie odezwac jak ktos traktuje drugiego czlowieka tak, jak Huckelbery zostala potraktowana przez niektore z was tutaj i bogu ducha winne i zyjace w nieswiadomosci wole za wczasu uprzedzic czego moga sie spodziewac po lekarzu i niech same zdecyduja co robic a ja bede miala przynajmniej czyste sumienie i spokojny sen, ze nie przemilczalam sprawy.I gadanie, ze moze ona chciala takie duze a teraz chce za darmo poprawke to po prostu smieszne-kto na wlasne zyczenia chcialby sie okaleczac? Padlo stwierdzenie, ze miala moze wyjsciowke nie taka-na pierwszy rzut oka widac dla mnie , ze Huckelbery super steraczacego i jedrnego B raczej nie miala, ale chocby i miala bardzo obwisle piersi (pisala, ze nie rodzila i ma 20lat, ale mozna by wziac uwage znaczny spadek wagi, wiec MOZE), ale nawet hipotetycznie obwisle B wypelnia sie zdecydowanie mniejszymi wkladami anizeli 600cc-to chyba obwisle conajmniej D lub wiecej, ale B???No prosze was....
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki kochana, tak też zrobie Ja na ta chwile planuje zabieg na przyszly rok wiec mam jeszcze sporo casu na odpowiedni wybor lekarza, a bardzo mi a tym zalezy. Ta decyzja tak na prawde zawazy o moim wygladzie przez reszte mojego zycia, wiec chce aby ta decyzja byla podjeta z rozwaga. A pienaidze nie sa takie wazne... lepiej sie wstrzymac pare miesiecy i odlozyc wiecej, niz placic mniej byleby za wszelka cene pokroili mnie za tansza kwote Bo to przeciez nie o to w tym wszystkim chodzi
|
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko , ze zaczynam i zaczynam i zaczac nie moge![]() Mam dwa takie cwiczenia, ktore sa na plecy przede wszystkim, ale kolega mnie uswiadomil, ze sa super na brzuch, a ja do tego zauwazylam, ze tylek po tych cwiczeniach jest twardy jak skala i ladne biodra przy okazji 1 )Martwy ciag - typowo na miesnie grzbietu,prostowniki grzbietu, mięsnie dwugłowe ud, mięśnie pośladkowe. I naprawde swietne na brzuch, pomimo , ze w opisie tego nie ma 2) Przysiady - pracują przede wszystkim głowy boczne, pośladkowe i przyśrodkowe mięsni czworogłowych ud. Rowniez to cwiczenie jest super na brzuch i plecy- przez nie ksztaltujesz sobie wyprostowana sylwetke. Ja je robie na prostych nodach i zamiast sztangi klade sobie na barki sztangielki. I nie schodze w przysiadzie do samego dolu, tylko uginam kolana do 90 stopni, co chroni moje kolana przed nadwyrezeniem Mysle, ze to by wystarczylo dla kogos kto chce wzmocnic miesnie, a nie moze sie zmobilizowac, bo te cwiczenia nie zajmuja duzo czasu. 3 serie po 10 powtorzen i bedzie pieknie do wrzesnia cyganeczko. Tu masz stronke, to znajdz martwy ciag http://www.kulturystyka.pl/atlas/plecy.asp i przysiady http://www.kulturystyka.pl/atlas/nogi.asp
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-05-25 o 08:47 |
|
|
|
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie wyslalam maila do doktora i poprosilam o umowe mailem, zebym mogla sobie przetlumaczyc. Wiem, ze po czesku tez mniej wiecej bede wiedziala o co chodzi, ale jednak diabel tkwi w szczegolach i wolalabym wiedziec dokladnie co podpisuje.
Zobaczymy czy mi wysle
|
|
#449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma to tamto, jutro spróbuje Daj znać jak Ci dotkor odpisze odnośnie umówy. Sama jestem ciekawa co w tej umowie jest zawarte, i w ogole jak ona wygląda
|
|
|
|
|
|
#450 |
|
Wtajemniczenie
|
dam Ci znac, nie martw sie
Jak mi odpisze, ze nie bardzo mailem, to pewnie i tak cos zrozumiemy. Najwyzej bedzie Nam tam tlumaczyl A swoja droga pytalam, czy by nie przygotowal umowy po Polsku, przeciez ma pelno pacjentek polek i zna polski, wiec zadna filozofia dla niego. Mam juz niezla kolekcje wydrukowana- tak awaryjnie, mam nadzieje, ze nie bede musiala wyciagac........to odnosnie ceny, opinie wyjsciowki i propozycje implantu i zdjecia dziewczyn Jestem zwarta i gotowa!!!!!!!! Tyle, ze jeszcze 2 mc musze czekac.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

Powoli zaczynam przestawac wierzyc w polaka - nie wiem czy słusznie czy nie.

Już od dawna się zabieram za mięśnie brzuszka i karku i słabo z motywacją
i bogu ducha winne i zyjace w nieswiadomosci wole za wczasu uprzedzic czego moga sie spodziewac po lekarzu i niech same zdecyduja co robic a ja bede miala przynajmniej czyste sumienie i spokojny sen, ze nie przemilczalam sprawy.