|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
ale Ci powiem ze jak sobie siebie wyobrazam za te pare mc w tym stanie i z tym wygladaem to normalnie...
|
|
|
#422 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
tak wieczorową porą melduje się na nowym wątku
Siedze już 2 tydzien w grządkach ile moge to pomogam mamie, przy okazji opalam plecki Cytat:
![]() mucka21- a te ciuszki, to wszystko takie tyci tyci najmniejsze rozm. czy jak malenstwo bedzie większe? Bo ja nakupiłam ostatnio w lumpeksie, takie sliczniutkie , a jak zliczyłam to tylko i body i półśpiochy mam dla noworodka reszta-62 lub 68 rozm.
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
hehe przeczytałam o problemach ze zdejmowaniem obrączki i pomyślałam: no a jak sie ma sytuacja u mnie? no i próbuję ją zdjąć, a tu nic... chyba faktycznie trzeba przestać nosić...
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie, Ty pudzian, ja himen i razem zwojujemy swiat
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
No kochane, wątek jakoś delikatni ożył, już coraz bliżej 1000
skoro w kilka dni jesteśmy już na 400 postach to niedługo trzeba będzie znowu wymyślać tytuł
|
|
|
|
#426 |
|
Rozeznanie
|
Nie straszcie dziewczyny, ja jeszcze nic nie mam!!!!!!!! Mam w planie zakupy wakacyjne....
|
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Z tym to ostatnio ciężko
![]() Cytat:
Śliczne![]() A teraz i ja pomarudzę... Może to i zabrzmi nierealnie i ktoś pomyśli, że zmyślam ale muszę się wygadać Sprawa wygląda tak becnie jestem na 6 semestrze, zdarzyło mi się zgubić gdzieś kartę z semestru 4, u nas w szkole to nie problem i po zapłaceniu dziekanat zajmuje się duplikatem karty i uzyskaniem wszystkich wpisów. Wszystko zgłosiłam na początku listopada zeszłego roku i czekałam na informację, że to jest załatwione. Zaliczyłam sem 5, teraz powoli kończy się 6 a ja dzisiaj dowiaduję się, że nie zdałam egzaminu z sem 4. A dokładnie, że w I terminie było 2 a na dwa pozostałe terminy ponoć nie przyszłam. Co jest nierealne, bo przecież nie mam rozdwojenia jaźni ani nic z tych rzeczy żeby nie wiedzieć że nie zdałam. Pamiętam nawet gdzie siedziałam. Ale pytanie jak udowodnić kobiecie, że egzamin mam zdany jeśli ona w protokołach ma wpisane, ze mnie nie było? Wiem, ze muszę z nią pogadać osobiście ale może macie jakieś pomysły? Jak długo oni muszą przechowywać nasze testy? Dodam, że między I terminem(w czerwcu) a II(we wrześniu) zmieniłam nazwisko, bo ślub był w sierpniu. Kiedyś był e-mail gdzie ona posyłała nam wyniki ale jakiś geniusz to wszystko wykasował...Całe studia przeszły bez problemu a tu takie coś się wysypało... |
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pestus ja nie zczailam
|
|
|
#429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
brakuje mi tylko koszulki z napisem "ochroniarz"![]() natka-ja niestety nie pomoge, studia to nie moja działka, kurcze faktycznie pomieszane z pokićkanym tym bardziej,ze to 2 semestry do tyłu..tyle tu studentek na pewno coś wymyślicie ![]() net mi coś szwankuje, wiec uciekam Aaa! Miałam się pochwalić, "rodzinka" mi sie powiększyła o mała źrebaczke Truskaweczke !!"
powrót do zdrowia..marzenia zaczekają LIVE,LOVE,LIFT. Edytowane przez kapka Czas edycji: 2011-05-23 o 20:19 |
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to faktycznie nieciekawie. Ja Ci nic nie poradzę bo u mnie to jakoś zupełnie inaczej wygląda, ale też przede mną dużo załatwiania bo chyba będę musiała przedłużać sesję letnią |
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje źrebaczki
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie mamusie
![]() Jestem tu całkiem nowa a termin mam na 1 wrzesnia ![]() Mam nadzieję, że mnie wpuścicie do Waszej paczki ;D |
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie sama nie wiem co tak późno :P
no jedną nogą bardzo możliwe chociaż termin wahał się przez jakiś czas między 1 a 4 września ale wiadomo, że urodzić mozna 2 tyg wcześniej...
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na to licze, im szybciej tym lepiej ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Jaki tu spokoj, nananana, nic sie nie dzieje nanananana....hallo? gdzie wszystkie wywialo?
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
oj tak...im szybciej tym lepiej chociaz strasznie sie boje porodu heh że nie dam rady i jakos "uszkodzę" maleństwo ( będzie córa Amelia)
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie sie boimy to gratuluje corci, u nas jest przewaga facecikow![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Natka, bruma i kapka, ja was widze
|
|
|
#439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Muszą mieć te protokoły i te egzaminy też jeszcze powinna mieć i liczę po prostu, że się kobieta pomyliła przy przepisywaniu. Tylko ona taka dziwna jest A jak nie da się z nią dogadać to pójdę do dziekana (ponoć fajny koleś) - choćbym tam miała płakać i mdleć muszę udowodnić, że byłam i zdałam to dziadostwoNawet datę II terminu pamiętam bo moja kuzynka miała wesele i jeszcze przed poprawinami musiałam jechać na egzamin ![]() Cotka to trzymam kciuki, żebyś jednak nie musiała przedłużać Na pocieszenie moje dziecko się na mnie wypięło i chyba tak zasnęło |
|||
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam Ancię na klubie, napisałam do niej, ale jak widać nie chce do nas
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Natka, jak to , gulkę masz ?
|
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
Ja chciałam mieć facecika
Kajetana :P ale wyszła córa Tatuś szczęśliwy jak małe dziecko
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I brzuch krzywy się zrobił![]() Zauważyłam, że już nie potrzebuję tak często i dużo jeść Czyżby żołądek już powoli był ściskany
|
|
|
|
|
#444 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Natuś przede wszystkim to nie powinna być Twoja sprawa, że mają burdel! Jakbyś nie zdała naprawdę to by Cię nikt nie puścil na kolejny rok. Szybko by wyszlo na jaw w dziekanacie i by Cie powiadamiali pisemnie albo wzywali do siebie. Wiem że u nas była taka sytuacja na studiach i dziewczyna się wybroniła. Nie miała co prawda żadnej oceny wpisanej tylko pustą rubrykę. I powiedziała, że ona zdała a reszta to nie jej problem. Tylko z tego co pamiętam to potem się okazało, że babka od tego nieuzupelnionego przedmiotu miała częsciej takie wpadki z protokołami.... Ja bym przedstawiła swoje racje wykładowcy (na spokojnie i grzecznie), powiedziałabym że na pewno zdałam, że dobrze to pamiętam i powinien moim zdaniem być na to jakis dokument. No i spytalabym co teraz ona proponuje. Niech wykładowca przejmie inicjatywę. |
||
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie masz że on taki aktywny.
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to zazdroszcze, bo ja jem jeszcze wiecej, musz troche przystopowac a Ty taka chudzinka jestes, zazdroszcze szczerze
|
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
Natka moja mała też bardzo aktywna
|
|
|
|
#448 |
|
Raczkowanie
|
Gulki są faaaaaaaajne
Ale u mnie po wczorajszym incydencie już się drugi raz nie powtórzyło, buuu..... Natka ja też myślę, że to ich wina, więc oni muszą się wykazać, a Ty nie masz się czym martwić. Ja bym poszła do tego wykładowcy od egzaminu i powiedziała, że zdałam i koniec. I powinien pomóc Ci to załatwić i odnaleźć zagubiony test. Będzie dobrze. Edytowane przez Aiszka22 Czas edycji: 2011-05-23 o 20:59 |
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
no ja też zauważyłam, że jakoś już nie mam potrzeby jedzenia "za dwoje". Ogólnie w taki upał to jedynie picie, lody i najchętniej przeleżałabym cały dzień
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczę, ze na spokojnie jakoś się dogadamy. Najlepsze, ze w dziekanacie sami są w szoku, ze takie coś wyszło, bo podobno to pierwszy taki przypadek i narazie będą czekać czy mi uda się coś załatwić bo oni nie wiedzą jak to rozwiązać. Bo na warunkowy egzamin za późno no i 5 semestr mi zaliczyli już Dzięki za radę Po tym wypadku to bardzo na to zwracam uwagę czy się rusza i może normalnie czasami bym nie zajarzyła, że tam coś robi. No i trzymam dużo ręce na brzuchu bo sprawdzam jak tam skurcze. Także może też masz gule albo twarde miejsca a nawet nie wiesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

ale Ci powiem ze jak sobie siebie wyobrazam za te pare mc w tym stanie i z tym wygladaem to normalnie...

no cóż pocieszzenie że nie chodzę już w tak krótkich rzeczach żeby to coś było widać
becnie jestem na 6 semestrze, zdarzyło mi się zgubić gdzieś kartę z semestru 4, u nas w szkole to nie problem i po zapłaceniu dziekanat zajmuje się duplikatem karty i uzyskaniem wszystkich wpisów. Wszystko zgłosiłam na początku listopada zeszłego roku i czekałam na informację, że to jest załatwione. Zaliczyłam sem 5, teraz powoli kończy się 6 a ja dzisiaj dowiaduję się, że nie zdałam egzaminu z sem 4. A dokładnie, że w I terminie było 2 a na dwa pozostałe terminy ponoć nie przyszłam. Co jest nierealne, bo przecież nie mam rozdwojenia jaźni ani nic z tych rzeczy żeby nie wiedzieć że nie zdałam. Pamiętam nawet gdzie siedziałam. Ale pytanie jak udowodnić kobiecie, że egzamin mam zdany jeśli ona w protokołach ma wpisane, ze mnie nie było? Wiem, ze muszę z nią pogadać osobiście ale może macie jakieś pomysły? Jak długo oni muszą przechowywać nasze testy? Dodam, że między I terminem(w czerwcu) a II(we wrześniu) zmieniłam nazwisko, bo ślub był w sierpniu. Kiedyś był e-mail gdzie ona posyłała nam wyniki ale jakiś geniusz to wszystko wykasował...

to faktycznie nieciekawie. Ja Ci nic nie poradzę bo u mnie to jakoś zupełnie inaczej wygląda, ale też przede mną dużo załatwiania bo chyba będę musiała przedłużać sesję letnią 

Czyżby żołądek już powoli był ściskany