Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 19:41   #3331
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Dzięki dziewczyny za radę chyba sobie taki sprawię... Chcę właśnie coś takiego, cielistego
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 20:23   #3332
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

-

Gdzie i na ile?
ja też jako dziecko byłam grubsza niż teraz,
ale teraz to mam niedowagę
Beskidy, 2 dni

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:35   #3333
dianulaa
Zadomowienie

Hej. Miała któraś z Was Moschino, I Love Love EDT ?? Chcę poznać wrażenia bo spodziewam sie tego zapachu "w ciemno"

ja w podstawówce byłam dość gruba... i to nie dlatego że mnie w domu karmili tylko dlatego że przyjmowałam leki po których tyłam. Wraz z odstawieniem leków - zaczęłam chudnąć
Do dziś mi szkoda dzieci grubszych bo nie zawsze to jest ich wina a rówieśnicy tego nie rozumieją i często się smieją..
Stary 2011-05-23, 21:53   #3334
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

dianulaa ja nie mialam swojego, bo ma go sporo koleżanek, ale mi się bardzo podoba.. i kiedyś sobie sprawię (Teraz jest promocja w Ross )
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:57   #3335
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Hej. Miała któraś z Was Moschino, I Love Love EDT ?? Chcę poznać wrażenia bo spodziewam sie tego zapachu "w ciemno"

ja w podstawówce byłam dość gruba... i to nie dlatego że mnie w domu karmili tylko dlatego że przyjmowałam leki po których tyłam. Wraz z odstawieniem leków - zaczęłam chudnąć
Do dziś mi szkoda dzieci grubszych bo nie zawsze to jest ich wina a rówieśnicy tego nie rozumieją i często się smieją..
ja miałam próbkę i jest śliczne świeże, idealne na lato

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:58   #3336
loluska
Zakorzenienie

dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:28   #3337
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Piekne

Witam nowe dziewczyny
Postaram sie zaproszenia wyslac

Co do wagi - to mnie chyba nie pobijecie
Majac 10 lat wazylam 24 kg. I chce zaznaczyc ze od urodzenia do skonczenia szkoly sredniej mieszkalam z Babcia ktora lubi "tuczyc"

Ale mimo to jadlam normalnie tyle ile mi bylo potrzeba a nie ile mi Babcia ze tak powiem - wciskala

Loluska - znam 2 preparaty apteczne z wit C godne uwagi ktore moge polecic jezeli nie lubisz sie bawic w takie mieszanie

I koniecznie wysoki filtr zeby sie nie nabawic nowych przebarwien.

http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p8419-Flav...o_twarzy_15_ml

http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p3766-La_R...ra_sucha_30_ml

Kitka - trzymam kcuki i jaka decyzje odnosnie TZ bys nie podjela to jestem z Toba, zawsze mozesz sie wygadac

Powiem szczerze ze ja Was nie rozumiem z tym opalaniem - ja nie cierpie, lubie jasna skore, taka mloda, jedrna, nie przepadam za ciemna ale opalona - wyjatek to oczywiscie osoby z naturalnie ciemna karnacja ktorym to pasuje
Wiadomo ze funkcjonujac na codzien to slonce jednak zlapie mimo wszystko ale lezenie po to zeby sie opalic?

Ale jak widze blondynke opalona tak ze skore ma ciemniejsza niz wlosy to ech.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 23:09   #3338
Kalpana
Zakorzenienie

Jestem zła na TŻta i nawet nie chce mi się nic pisać :/

dobranoc

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 23:14   #3339
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
dziewczyny macie jakąś sprawdzoną odżywkę do paznokci, która jest naprawdę dobra?
moje paznokcie rosną jak szalone i do tego bardzo się rozdwajają są twarde i mocne więc nie wiem dlaczego tak się dzieję
Ja moge polecic Ci ta http://www.cuccio.pl/odywianie-pazno...&category_id=9
Nie nalezy do najtanszych ale jest rewelacyjna, moje klientki ja uwielbiaja, takze warto sprobowac

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
kurde dziś jeszcze miałam akcję na uczelni dobrą, zostałam posądzona o kradzież referatu ( dałam koledze po przedstawieniu go (bo on miał ten sam temat i nie miał o nim pojęcia więc chciałam pomóc) a on na drugi dzień poszedł z tym samym do ćwiczeniowca, ten się zorientował- a kolega zamiast się przyznać to powiedział że to on napisał a ja oddałam jego... dramat jakiś po prostu , na szczeście się wyjaśniło ale dym był niezły..
po prostu dzień pełen wrażeń....
wooow to niezle, wspolczuje ale i zarazem podziwiam ze potrafilas trzymac nerwy na wodzy bo mnie to by napewno niezle ponioslo, jestem strasznie impulsywna, taka sytuacja by mnie chyba wyprowadzila z rownowagii.

Tak w ogole mialam dzisiaj tez dosc ciezki i przedewszytskim zalatany dzien.Takze jednocze sie w bolu. Final tez byl pelen wrazen, mialam robiona biopsje, w tym 8 nakuc myslalam ze tam zejde
Niestety ale bolalo mimo ze wzielam 3 ibupromy.
Teraz siedze glowa ani szyja nie moge ruszyc juz mi sie pojawiaja siniaki.
Chyba jutro nie pobiegam.

A tak w ogole to codziennie biegacie?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 23:16   #3340
Kitka:)
CABIN CREW

dziekuje za wsparcie
Kochane jestescie, ciesze się że moge się komuś wygadać... ja jestem dalej na etapie antyTŻ... chyba w końcu przeszło mi bezkrytyczne patrzenie na to co się dzieje... niech się stara, zobaczę co bedzie..

ja jako dziecko byłam gruba, też częsciowo przez leki... zresztą- do tej pory siebie nie akceptuje w 100 % chcialabym mieć płaski brzuszek, dłuższe nogi ( na to nie wplynę niestety) ale już nie uważam że jest tragicznie

pomalowałam paznokcie na jaskrawy róż i zaraz nałożę olejek fur mama- wracam do olejowania częstszego bo ostatnio nie miałam czasu a jak przedwczoraj naolejowalam to mialam takie ładne włosy...

a teraz planuję rejs ze znajomymi z uczelni, właśnie szukamy żaglówki

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja moge polecic Ci ta http://www.cuccio.pl/odywianie-pazno...&category_id=9
Nie nalezy do najtanszych ale jest rewelacyjna, moje klientki ja uwielbiaja, takze warto sprobowac

wooow to niezle, wspolczuje ale i zarazem podziwiam ze potrafilas trzymac nerwy na wodzy bo mnie to by napewno niezle ponioslo, jestem strasznie impulsywna, taka sytuacja by mnie chyba wyprowadzila z rownowagii.

Tak w ogole mialam dzisiaj tez dosc ciezki i przedewszytskim zalatany dzien.Takze jednocze sie w bolu. Final tez byl pelen wrazen, mialam robiona biopsje, w tym 8 nakuc myslalam ze tam zejde
Niestety ale bolalo mimo ze wzielam 3 ibupromy.
Teraz siedze glowa ani szyja nie moge ruszyc juz mi sie pojawiaja siniaki.
Chyba jutro nie pobiegam.

A tak w ogole to codziennie biegacie?
oj zrobiłam awanturę- szczególnie dla ćwiczeniowca który to powiedział i na poczatku nazwał mnie oszustką- nie wysłuchawszy mojej wersji... więc prawie krzyczałam na zajęciach ale potem mu się aż głupio zrobilo chyba a typ mało nie oberwał ode mnie liścia jak go spotkałam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 23:29   #3341
Talullah
Wtajemniczenie

Kalpana - co sie stalo? Wygadaj sie to Ci bedzie lepiej

Kitka - brak mi slow na to jak niektorzy potrafia byc chamscy i bezczelni i przywlaszczyc sobie kogos prace a co do wykladowcy to bardzo nie w porzadku ze Cie tak nazwal nawet nie wysluchawszy wczesniej obu stron, w ogole co z niego za pedagog, jak mozna nazwac studentke oszustka, obrazac ja nie majac nawet pewnosci czy to faktycznie ona zawinila.

Ide spac bo jutro znow pobudka po 6 i dluuuugi dzien
Ale jutro prawdopodobnie bede miec telefon w sprawie dodatkowej pracy W sumie nawet jeszcze sama nie szukalam, kolezanka mnie polecila u siebie i juz dyrektor do mnie sam dzis dzwonil, ciekawe co z tego wyjdzie

Dobranoc
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 23:42   #3342
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Kitka - brak mi slow na to jak niektorzy potrafia byc chamscy i bezczelni i przywlaszczyc sobie kogos prace a co do wykladowcy to bardzo nie w porzadku ze Cie tak nazwal nawet nie wysluchawszy wczesniej obu stron, w ogole co z niego za pedagog, jak mozna nazwac studentke oszustka, obrazac ja nie majac nawet pewnosci czy to faktycznie ona zawinila.

Ale jutro prawdopodobnie bede miec telefon w sprawie dodatkowej pracy W sumie nawet jeszcze sama nie szukalam, kolezanka mnie polecila u siebie i juz dyrektor do mnie sam dzis dzwonil, ciekawe co z tego wyjdzie

Dobranoc
wiesz- ojciec tego chłopaka pracuje na uczelni, i podobno się z tym ćwiczeniowcem lubią więc.... ( a ten ćwiczeniowiec mnie nie cierpi, od poczatku jak się tylko dowiedział że na dwoch uczelniach jestem to mi dogryzał i otwarcie pokazywał swoją niechęć więc....)- no na szczęscie wyszło na moje, aczkolwiek cały czas się zastanawiam czy nie zrobić większego dymu z tego....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-05-24, 00:15   #3343
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

wow to mialaś wypadek
Malutki, ale przynajmniej nie było nudno.

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
wrzuciłam większą wersję zdjęcia z ava
Wysłałam zaproszenie i dołączam się do dziewczyn śliczna jesteś.

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 00:24   #3344
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za komplementy.

Bialaczekolada ja biegałam codziennie dopóki sobie stawu skokowego nie nadwyrężyłam, myślę że codzienne bieganie jest najlepsze, no i naprawdę niesamowicie wciąga. Wczoraj biegałam, dzisiaj już nie, bo pogoda u mnie pod psem, cały dzień 8 stopni i deszcz.

Miałam plan farbować dziś włosy i zrobić sobie relaksujący dzień, a cały czas mi przez palce przeleciał...
Stary 2011-05-24, 08:35   #3345
CABIN CREW

ja to samego biegania nie lubię ale za to po bieganiu czuję się świetnie

piękna pogoda dziś u mnie nie wiem czy wypada na uczelnię w szortach iść....

ZALATANA......
Stary 2011-05-24, 08:43   #3346
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Snow chodzi Ci o ten z serii matt?

Lenka nakładasz maskę na noc? ja też mam ochotę dziś, ale nie robiląm tego jeszcze...
Tak, maska na włosy, na to foliowa siateczka i dwie czapki. Robię tak już od kilku lat z różną regularnością i efekty mi odpowiadają
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 08:49   #3347
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej jadę zaraz mamuśkę zawieść do miasta i na małe zakupy Miłego dnia i takiej pogody jak u mnie
Stary 2011-05-24, 08:57   #3348
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.
U mnie również piękna pogoda.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 09:24   #3349
CABIN CREW

mam ochotę kupić ten puder unoszący włosy z got2be ciekawe czy by się u mnie sprawdzil...

ostatnio koleżanka pochwaliła mnie że mam takie długie włosy

ZALATANA......
Stary 2011-05-24, 09:25   #3350
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Dobranoc
oo to super w takim razie będę trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja to samego biegania nie lubię ale za to po bieganiu czuję się świetnie

piękna pogoda dziś u mnie nie wiem czy wypada na uczelnię w szortach iść....
jak nie są jakieś ultra krótkie to jasne, czemu nie ja sama dziś szorty wkładam do pracy

i prawda pogoda dziś śliczna

Miłego dnia piękne

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 09:41   #3351
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej

Ja pije kawke i zaraz uciekam do pracy

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za komplementy.

Bialaczekolada ja biegałam codziennie dopóki sobie stawu skokowego nie nadwyrężyłam, myślę że codzienne bieganie jest najlepsze, no i naprawdę niesamowicie wciąga. Wczoraj biegałam, dzisiaj już nie, bo pogoda u mnie pod psem, cały dzień 8 stopni i deszcz.

Miałam plan farbować dziś włosy i zrobić sobie relaksujący dzień, a cały czas mi przez palce przeleciał...
Ja biegam co drugi dzien bo inaczej byl nie dala rady, ze wzgledu na brak czasu i ze wzgledow fizycznych poprostu chyba bym zaniemogla. A tez niechce sie zrazic ani przetrenowac dlatego narazie co drugi dzien. Oczywiscie mam w planach zaczac biegac codziennie ale mysle ze to nastapi za jakies 2tyg
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 09:53   #3352
samaraNW
Zakorzenienie

witam

ja wczoraj aktywnie spędziłam dzień - to w ramach zrzucenia kg, które przybrałam po maturze
dzisiaj taka cudowna pogoda w całej Polsce, więc będziemy się mogły nią wspólnie cieszyć
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 10:33   #3353
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry. Przez ostatnie dni mało byłam na wizażu, ale zamieszanie z komunią i roczkiem chrześnicy, a wczoraj był u mnie brat.
Właśnie przez to się zdenerwowałam na TŻta, bo później odtransportowałam brata do domu (jego rowerem) i zrobiło się trochę późno i zimno. Jeszcze mama dała mi reklamówkę z różnymi pierdołami, która lekka nie była. Chciałam żeby TŻ po mnie przyjechał (albo chociaż wyjechał jeśli nie chciałby wchodzić do domu), ale powiedział że nie, przy czym zanim zapytałam czy przyjedzie, pytałam czy coś robi i czy ma czas..... Łaskawie wyszedł w połowę drogi....

Dziewczyny mam pytanie w związku z allegro. Kupiłam zaproszenia ślubne i kliknęłam żeby zapłacić z allegro przekazem (podają mi nr konta, adres i kwotę do zapłaty) i tym razem wyskoczyło mi oprócz tych opcji do zaznaczenia co zawsze jeszcze aby wpisać koszt dostawy. Wcześniej tego nie było.... Jeśli np. wybrałam przesyłkę kurierską i ona kosztuje na stronie tego sprzedającego 15 zł, to tyle mam wpisać? Czy jak to z tym jest?

K

Sz
Stary 2011-05-24, 10:49   #3354
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Przez ostatnie dni mało byłam na wizażu, ale zamieszanie z komunią i roczkiem chrześnicy, a wczoraj był u mnie brat.
Właśnie przez to się zdenerwowałam na TŻta, bo później odtransportowałam brata do domu (jego rowerem) i zrobiło się trochę późno i zimno. Jeszcze mama dała mi reklamówkę z różnymi pierdołami, która lekka nie była. Chciałam żeby TŻ po mnie przyjechał (albo chociaż wyjechał jeśli nie chciałby wchodzić do domu), ale powiedział że nie, przy czym zanim zapytałam czy przyjedzie, pytałam czy coś robi i czy ma czas..... Łaskawie wyszedł w połowę drogi....

Dziewczyny mam pytanie w związku z allegro. Kupiłam zaproszenia ślubne i kliknęłam żeby zapłacić z allegro przekazem (podają mi nr konta, adres i kwotę do zapłaty) i tym razem wyskoczyło mi oprócz tych opcji do zaznaczenia co zawsze jeszcze aby wpisać koszt dostawy. Wcześniej tego nie było.... Jeśli np. wybrałam przesyłkę kurierską i ona kosztuje na stronie tego sprzedającego 15 zł, to tyle mam wpisać? Czy jak to z tym jest?
pewnie Ci to wyskoczyło, bo jest kilka opcji dostawy i Ty w tym formularzu masz wybrać którą chcesz i jak chcesz kurierem, to to wybierasz, a potem wpisujesz kwotę, albo sama wyskoczy.
Stary 2011-05-24, 10:54   #3355
Lenka_1987
Zadomowienie

Dziewczyny, wiem, że niektóre z Was używają balsamów brązujących. Powiedzcie mi, czy któraś używała tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e.html&next=1? Kiedyś w rossmanie była promocja i 2 masła do ciała z BIELENDY kosztowały niecałe 10 zł. Porobiłam sobie wtedy zapasy, kilka takich podwójnych zestawów, i trafiły mi się dwa te masła brązujące. Nie używałam ich, bo mam złe wspomnienie z balsamami brązującymi, ale ten ma dobre oceny na KWC (chociaż mało) i tak sobie myślę żeby spróbować jak już mam i puki jeszcze nie przeterminowany, żeby nie wyrzucać do śmieci...

Tylko proszę o rady jak właściwie używać takiego balsamu brązującego... Kiedyś miałam Garniera i Johnsona, ale z tego co pamiętam, to była tragedia Plamy, smugi, nierówno schodził, byłam pomarańczowa zamiast brązowa I co najgorsze miałam białe plamy pod pachami od antyperspirantu Powiedzcie mi jak to robić krok po kroku, żebym ładnie wyglądała. Powiedzcie mi, czy nie będę miała smug np. od potu gdzieniegdzie? Bo mam ochotę zacząć go używać, ale boję się.
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 10:55   #3356
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
pewnie Ci to wyskoczyło, bo jest kilka opcji dostawy i Ty w tym formularzu masz wybrać którą chcesz i jak chcesz kurierem, to to wybierasz, a potem wpisujesz kwotę, albo sama wyskoczy.
No właśnie wybrałam, ale przy tym nie ma tej kwoty tak jak zawsze , tylko żeby wpisać i pod spodem jest taki dymek: Ustal ze Sprzedającym szczegóły i wpisz koszt dostawy, jeśli w aukcjach nie ma cenników dostawy lub cenniki nie mają wspólnych opcji.
Sposób dostawy możesz opisać w polu Wiadomość dla Sprzedającego.
Czyli mam wpisać koszt jaki podał sprzedawca na stronie zaproszeń, tak?

K

Sz
Stary 2011-05-24, 10:57   #3357
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
No właśnie wybrałam, ale przy tym nie ma tej kwoty tak jak zawsze , tylko żeby wpisać i pod spodem jest taki dymek: Ustal ze Sprzedającym szczegóły i wpisz koszt dostawy, jeśli w aukcjach nie ma cenników dostawy lub cenniki nie mają wspólnych opcji.
Sposób dostawy możesz opisać w polu Wiadomość dla Sprzedającego.
Czyli mam wpisać koszt jaki podał sprzedawca na stronie zaproszeń, tak?
tak
Stary 2011-05-24, 11:08   #3358
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
tak
Dziękuję Ci bardzo Kochana

Chyba sobie w końcu kupię paletkę ze sleeka i pędzle z maestro i akurat zapłacę jak pojadę płacić za zaproszenia... Tylko trzeba będzie zniszczyć wszelkie dowody zbrodni, bo jak TŻ zobaczy ile zapłaciłam, to dostanie zawału :hahaah:
Zaraz wstawię zdjęcia z niedzieli do albumu.

K

Sz
Stary 2011-05-24, 11:18   #3359
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Mogę się jeszcze podzielać? pamiętacie mnie?

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 11:29   #3360
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Kalpana: a jakie masz zaproszenia? pochwal się

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej Mogę się jeszcze podzielać? pamiętacie mnie?
Ja pamiętam

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości