|
|
#2132 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
wymieniliśmy się z Pińkiem, Pińku wysłałam miniaturkie, Piniek będzie czytał i pachł
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem śpiąca. Kurczę, taka piękna pogoda a ja ledwo na oczy patrzę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszędzie burze, a u mnie doopa. A ja bym chciała burzę w nocy, uwielbiam takie
Nie będzie, jest mi tak niedobrze że grozi mi niekontrolowany zwrot. Pijem z tej okazji, tylko jutro bo patrz punkt wyżej. Szaleństwo Pani, szalenstwo. Cytat:
uwielbiam opłatki, zawsze kupuję więcej i wpierdzielam![]() Cytat:
Masz rację, wiem że masz, ale ja chyba jestem jeszcze na etapie obezwałdniającego bólu i nie daję rady podnieść tyłka mimo że bardzo bym chciała. W dodatku tyłek to nic, nie umiem trzymać wysoko głowy. A tak w ogóle to chyba przydałaby mi się u Was - Sab, Ju jakaś "terapia". Wreszcie.... A ja już ukompana, tylko mi się nie kce zabalsamować. Leń mnie dopadł. Oj, bez entuzjazmu, aż tak źle? Poka, poka! |
||
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
W. wraca....
|
#2136 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie też nie
Dolałam tylko troszkę oliwki do wody I peelingu stóp dokonałam,depilacja za to ominięta ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Pozdrów Go ode mnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2137 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
uwielbiam ten motyw
Cytat:
co to będzie, co to będzie :spanikowana ikonka gryząca palce:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kuraaa.... to już nie obaczym przed zamalowywaniem
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
sprzątłam przed domem, zaraz umrę
![]()
|
|
#2140 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie umieraj
I po co sprzątasz?Na razie nie wiem,kiedy przyjeżdżam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jeszcze siebie wyszorować muszę
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kufffapodspacjęwlazłmikaw ałekorzechainiedziała. muszęjakośwydłubać
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy na werdykt
Cytat:
![]() [QUOTE=kamena;27084555]uwielbiam ten motyw nom u mnie dokładnie to samo, może mieszkamy niedaleko siebie? bo dziś też w pracy twierdzili że burza była a u mnie jakoś zero QUOTE] emmm, ja mieszkam na prawym brzegu, na północy Szalona, nie sprzątaj, niech się najpierw nabrudzi ![]() Coś mi się Kamena źle zacytowała.... Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-05-23 o 20:50 |
|
|
|
|
#2144 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jutro nie dam rady
Mnie wystarczy,jak pająki pousuwasz z mojej sypialni i ewent z łazienki Cytat:
|
|
|
|
#2145 | |
|
Nindżopesz
|
No
![]() Taki był plan ![]() Cytat:
![]() Klimacik ma niezły, fajnie byłoby zagrać tam w Zew Cthulhu... Fogle ostatnio miałam porąbany sen o Wielkich Przedwiecznych. Skromnie powiem, że dwa ostatnie zdjęcia są ściągnięte z netu bo osobiście nie zdążyłam zrobić fotki dziurze. Ktoś miał koncept ![]() Ju, jak reakcja maużonka? |
|
|
|
|
#2146 | ||
|
Zakorzenienie
|
o!
cholera a ja sprzątałam ![]() chyba już się boi, dlatego taki niechętny ![]() Cytat:
a dla mnie 6 REDRUM ok. ![]() o matko cóż za napięcie ![]() Cytat:
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2148 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja ciagle sprzatam i ciagle mam syf
...normalnie co dojde do konca porządków to początek juz jest zasyfiały i tak w kolko ![]() to nie ma sensu a fogle to pakuje dziecko na zielona szkołe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. u mnie zawsze jest syf ![]() pseprasam ![]() Cytat:
znam to, znam
|
|
|
#2150 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Red, nie zacytowało mi Twoich przygód szpinakowych, ale uwierz, nie jesteś sama
Cytat:
![]() Nie bądźcie takie, nie róbcie smaka - tu się człowiek odchudza ![]() Cytat:
A na serio: zazdroszczę. Mój prawie na każdą paczulę (z wyjątkiem Borneo) reaguje: "No nie, znowu te zgnite zimniory?!" Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to już za późno. Czuję się niepotrzebna i odrzucona
:cojest :
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
już naprawiłam ![]() ![]() ![]() na widok ślubnych kiecek robi już mi się lekko niedobrze Tą prościutką, wybraną na początku tż wybija mi z głowy To se znalazłam inną Tą konkretnie Jak myślicie, przegięta? Bo mi się całkiem podoba
|
#2153 |
|
never say no to panda
|
a co za problem - rabarbar ma 7kcal w 100g
zamiast cukru słodzik i już ![]() ja muszę sobie jutro dorobić, bo słój mi się kończy (teraz zrobię chyba z 2kg )Ves - przód fajny, ale to wycięcie z tyłu paskudne :/
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym taki przód jak jest i zabudowane plecy z wycięciem w lekką łódeczkę ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- jeszcze ta mi się podoba. Tylko,że chciałabym nie w wersji białej i bez tego zwisu zamiatającego z tyłu.
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Nie daję rady skoordynować czytania z cytowaniem i odpisywaniem.
Pora na dobranoc. Nie szalejcie za bardzo żebym rano nie osiwiała czytając |
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrzałam Życie Carlita - jak ja nie lubieu takich wruszających fylmóff a Pacino z tą brodą jest niesamowicie przystojny (a może to zasługa tych nieco dłuższych włosów, bo w oglądanym w sobotę Człowieku z Blizną miał łobrzydliwą grzywkę na czole? )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-23 o 22:22 |
|
|
|
|
#2158 | ||||||
|
Wiedźma
|
Milczę. Milczę już.
Siuralnie, ale nie będę rozbierać na wizażu, tylko u się potajemnie. ![]() Cytat:
![]() Klepię co innego, a penis pojawia się sam. Normalnie można nakręcić western "Penisy znikąd". Drżymy z niecierpliwości. ![]() E tam... Życie. ![]() Już? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uszyj na miarę. Tak, jak chcesz.
|
|
#2159 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
to jednak nie, ja bardziej na południe a brzeg nie wiem który, ten niepraski Cytat:
tak naprawdę to nie jedziesz.. ale dzięki za dobre chęci Cytat:
hyhy ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
się udało
w tym roku też robię ![]() kcesz słoiczek? ![]() to może chociaż możemy się poprzytulać ![]() Cytat:
![]() druga zarąbista siuralnie będę kontrolować rozwój wypadków no nie jadę , ale Winter mogę podesłać już Ona Ci pokaże jak podłogi się myje ![]() narobiłam dla P. makaronu ze serami różnymi i cholera zjadłam też
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

uwielbiam opłatki, zawsze kupuję więcej i wpierdzielam
Może dzisiaj spróbuję was przeleciec
I peelingu stóp dokonałam,depilacja za to ominięta 

I po co sprzątasz?Na razie nie wiem,kiedy przyjeżdżam

Mnie wystarczy,jak pająki pousuwasz z mojej sypialni i ewent z łazienki