|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
a) nie ma nic lepszego niż świeży twardy troszke jeszcze i troszkę szorstki recznik ![]() b) tyż som mokre non stop - sucha zbiera lepij |
|
|
|
|
#2192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
strasznie mnie to cieszy
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
a kilka dni temu zbierałam pranie babci ze strychu - lało i suszy wtedy na strychu zawsze - bosze jaki to jest piękny zapach - wdychałąm jak nawiedzona - czysty krochmal - babci płyn K do zmiękczanie sie przeterminowął
genialny zapach krochmalu i bawełny - głównie szorstkiej spranej bawełny - żadnego proszku - sama czystość materiału nie spocznę póki nie znajdę takich perfum a dziś będę spać po raz pierwszy w pościeli IKEowej - i blee - powiem Wam ta ich bawełna to jakaś oszukana, nie oddycha nic przez nią trochę jak męskie koszule z etaminy, ino gorzej - ale dopiero raz prana
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-24 o 00:30 |
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, rózne ludzie maja hobby ![]() Wróciłam z niezdrowego grila u synowej, pogoda dopisała, teraz soczki dla zdrowia ![]() prysznic i do wyreczka
|
|
#2195 | |||||
|
BAN stały
|
Królik?! Z obciętymi uszami chyba
Cytat:
![]() ![]() Dobrze wiedzieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zamyślony jestem, bo to nowe zdjątko z nk, z adekwatnym podpisem pod nim I to "prześwietlenie" to celowy zabieg artystyczny, mający na celu wzbudzić u kontemplującego poczucie niepewności, takie wewnętrzne, nagłe szarpnięcie duszy i zadumę zarazem, czy wszystko jest takim, jakim to widzimy, czy to tylko narzucona kalka stereotypów, iluzji i doświadczeń ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaa- a no to w takim razie niech zostanie no co - nie mófcie że ręcznik nie jest najlepszy za pierwszym razem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-24 o 00:39 |
|
|
|
|
#2197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
K lubię, teraz muszę go przeterminować ![]() no co ![]() Cytat:
a pościel zmieniona ![]() Cytat:
|
|
|
#2198 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wklejaj co chcesz - eksperymentuj tarzan ? ![]() 3. refleksior jeden, złapał mnie za słówko przed edycją tuż tuż |
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
mykam
kolorowych
|
|
#2201 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym mam grube aoudy na tym zdjęciu ![]() Cytat:
![]() Chyba dobrałem nieadekwatne, ciut wujowe powiedzenie |
|||
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() to mi nie grozi- Guciem by się sam musiał zajmować- zanim...
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja ich przelatuję jak śpią ( ) ![]() i Redzia mi się nie zacytowała - z wrażenia podejrzewam - miałaś fuksa laska - życie wygrałaś - ale winko tyż takie pijam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-24 o 01:12 |
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- gryx - papu było dopisane poniżej, cyt: "papa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Słucham dziś prawie w kółko jednej song
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2208 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Te dzieciowe ? Dziś jeszcze nic nie dało się rozwiązać, ale czuć czuć, że czymacie
O Boże muszę zmienić temat bo zapomnę - Rejcz mi się Ty śniłaś dziś Ale nie wiem czy pisać co mi się śniło... Robiłaś mi i swemu bratu zdjęcia (taa nie wiem któremu ), tj. my pozowaliśmy, tak jakoś nie ubrani za bardzo, boś nam tak kazała ![]() Czy ja już dziś pisałam, że zgłupłam, oszalałam i wszystko w jednym - tak ogólnie, ale i szczegółowo też ![]() Ale dobra na razie jeszcze nie wzywajcie tych co klamek nie mają w pokojach, może mi się polepszy ![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
A ja Kamelota - piosenka Wander Taa wiem wszyscy znają Włączyły mi się jakieś klimatyczne songs, zresztą już jakiś czas temu, ale dziś tj wczoraj to już w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Z nami Ci sie nudzi? ![]() To zaraz do Cię zadzwonię i od razu Ci się przestanie nudzić Szartowałam - nie dzwonię do ludzi po nocach Zazwyczaj No czasami, jak jest potrzeba taka ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Eeee nie chcecie ze mną gadać to idę na fejsa
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza pogrubione prosi sie o rozwinięcie no ja np tej piosenki nie znam |
|
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spotkajmy się o tak A masz brata ? ![]() ![]() A co do szczegółowo - no bo mnie naszło/nachodzi coś tak od 2 dni? na rozkminy, rozmysły, wspomnienia, myślenia czemu nie ma spontana jakiego bardziej spontanicznego i w ogóle się robię jakaś no jak to się mówi sentymentalna i taka oderwana od rzeczywistości? Raz mnie nosi, raz roznosi, a jeszcze raz nic mi się nie chce. Rozumieta? ![]() Bo ja nie ![]() A i nie od 2 dni, od 3 odkąd Bushmana znalazłam ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- I jeszcze bar dedłam ![]() No to lecę spać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-24 o 01:44 |
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też nasza oj nasza ale nic większego z naszania nie wychodzi - czasem wychodiz to co kcę ale to juz rzadziej niż czesciej bo mało już ludzi co ich tak nasza jako mnie - a przynajmniej mało co ich znam - tak fogle to pewno ich jest pełno z tą składnia nie zdałabym w podstawówce znak to że iść cza - do niedobrej pościeli - 7 rano coraz bliżej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-24 o 01:59 |
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Florens;27089397]:
liście sałaty kalarepka seler brokuł szparag 14 gosci na grzędzie, fiu, fiu dobranoc
|
#2214 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Z samym sobą ![]() Cytat:
Już słyszę tę rozmowę "No czeeeeeść, Sporcia mówi..." ![]() Cytat:
Cytat:
--- Dzisiaj miesiąc mija tak fogle, jak zostałem brutalnie i bezpardonowo porzucony na uafce w środku nocy ![]() Dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-05-24 o 03:03 |
||||
|
|
|
#2215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2216 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
idę nadrabiać...
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
śniło mi się, że mnie okradli zginęła kasa z portfela i pędzle do makijażu, ale tylko te lepsze, a błękitny !!!! cień się zepsuł i ważył na powiece
|
|
#2218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Podczytują nas jak śpimy
![]() Łufff ![]() To nie chcesz? A ja mam tyle darmowych minut Nie, to nie <foch> ![]() Cytat:
No to ja odpowiem tak - ale ja jestem normalna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobry
|||
|
|
|
#2220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

zawsze po kąpieli, czasem wiszę na drugi dzień, ale
jak idę pod prysznic 

, rózne ludzie maja hobby 

I to "prześwietlenie" to celowy zabieg artystyczny, mający na celu wzbudzić u kontemplującego poczucie niepewności, takie wewnętrzne, nagłe szarpnięcie duszy i zadumę zarazem, czy wszystko jest takim, jakim to widzimy, czy to tylko narzucona kalka stereotypów, iluzji i doświadczeń 

Poza tym mam grube aoudy na tym zdjęciu 

Może dzisiaj spróbuję was przeleciec
) 

zginęła kasa z portfela i pędzle do makijażu, ale tylko te lepsze, a błękitny !!!! cień się zepsuł i ważył na powiece