![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ostrzeżenia dla kobiet
bezsensowny jest związek z alkoholikiem i leniem który zawsze wymiguje się od pracy .
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;27086320]Brawo! Chciałabym żeby wszystkie dziewczyny tak myślały i zwiewały od takich jak najdalej![/QUOTE]
Mądra Polka po szkodzie:brzydal... ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Poza wymienionymi z którymi się zgadzam ten który mi najbardziej działa na nerwy
-he he wy kobietki, co wy tam wiecie o autach/polityce (i 100 innych), skarbie skarbie przyjedzie dzisiaj mechanik naprawić ci taki cosik w auteczku to cię nauczę może jak się sprawdza poziomik oleju bo na tym powinnaś poprzestać bo i rączki i auteczko popsujesz, oj kiti kiti gdzie wy do polityki byście się zeżarły, na prawdziwe emocje miejsce jest w kuchni to mi lepiej dopraw kotleta jakoś ostro ![]() ![]() ach kobieta i alkohol toć musisz się szanować, co to jest pół litra na dwóch, a ty sobie lepiej kup karmi co by ci do główki procenciki nie uderzyły, hihih że ile partnerów miałaś? że co? ty $*(@#$(*#@$ itd itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie większość powyższych można uogólnić do: 'poszukiwany - facet nie popadający w skrajności' ![]() edit ooo muszynianka masz rację ![]() Edytowane przez monius9 Czas edycji: 2011-05-23 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Próbuję się odciąć, ale za to on zaczął wychodzić tam gdzie ja, wkręca się w towarzystwo ludzi, którzy byli moimi znajomymi i pokazuje wszem i wobec jaki to on niby"świetny":/ A mnie szlag trafia i nerwy mam zszargane, ale nie mogę człowiekowi przecież zabronić się z kimś zadawać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
tja
pozmywaj garnuszki ale potem zrób paznokcie żeby wstydu na mieście nie było a ja idę na dupeczki. poza tym wszystkie kobiety to szmaty ale brałbym ![]() ![]() ![]() ![]() itd itp... oj wymieniać i przykładów z życia można by przytaczać... ![]() największy seksizm spotyka moje koleżanki z uczelni technicznych... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
U mnie podobnie. Odcinam się (całe szczęście mam prościej, bo on mieszka w innym mieście), ale jemu moje odcinanie się nie leży... I tak wypływa jak topielec co jakiś czas... Ech.
Właśnie - typ "sam nie wiem, czego chcę" też jest straszny :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hehe a najsmieszniejsze jest potem to ze traficie na takiego ktory jest przeciwienstwem tych narzekan i go nie doceniacie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
fakt jest faktem,ze ludzie bardzo sie zmieniaja itd. ja np.od mojego eks nie wymagalam naprawde duzo ale nawet tyle nie mógł zrobić,teraz jest mi łatwo o tym mówic ,ale kilka tyg.temu było ciężko..wszystko o co poprosiłam było złe,nawet to,że chciałam,żeby mnie przytulił czy wysłuchał.. wiem trafiłam na taki typ człowieka,ale na początku dałabym sie za niego zabić,taki był dla mnie dobry,więc mogę stwierdzić ze to nie kobiety wybrzydzają a czasami mężczyźni się bardzo zmieniają.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to szczescie/pecha, że studiuję na politechnice i z tym seksizmem - prawda, oj prawda. moj prowadzacy do mnie: po co Ci te studia?! kobiety nadają sie tylko do garów!! wykładowca do mojej koleżanki: wie pani co, za głupia pani na inżyniera, a za brzydka na dziwkę. prowadzacy, do probujacej cos obliczyc na tablicy studentki: a Ty co? ojciec ciebie miękkim ch.... robił ? dramat, mówie Wam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
normalnyFacet hehehehehehheheheheheh też się pośmiałam.
ale jednak nie masz racji ![]() ![]() http://vod.onet.pl/moja-wlasna-niewo...7191,film.html Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-05-23 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
widziałam ten dokument, straszne, ten facet jak facet, psychol, no cóż i tacy są, ale ta kobieta... sama sobie zakładała obrożę i zgadzała się na seks z kilkunastoma(!) facetami, żeby mógł zainkasować iles tam dolarów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Tja i widzisz!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
a mi się wydaje,że teraz ludzie bardziej się rozwijają,kobiety są bardziej wyzwolone, a to czy wiedzą czego chcą przecież zależy od danej osoby a nie od czasów :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszynianka a Ty to chyba zyjesz w zupelnych skrajnosciach skoro na moj NORMALNY POST z zycia wziety..serwujesz mi kontre w postaci zaburzen psychicznych hehe ![]() co do nicku to jest dla mnie szczery , a to ze inni postrzegaja to za brak skromnosci to juz ich problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Jako potencjalnych partnerów dyskwalifikuję;
-typ bawidamka, który lubi brylować w towarzystwie pań i zwykle dba o dobrą zabawę i nadskakuje wszystkim paniom z wyjątkiem aktualnej partnerki ![]() ![]() -typ choleryka który miewa irracjonalne napady szały z błahego powodu lub bez powodu ![]() -typ pedancika, co to wszytko musi mieć wygładzone, wypolerowane i na swoim miejscu, bo taki facet nie pasuje do mojej wizji artystycznego nieładu ![]() -typ neurotyczno-werterowski -cały czas ględzi o miłości, płacze, bierze na litość, usycha, etc. ![]() -typ wiecznie niezadowolonego z życia malkonenta, krytykanta -typ sierotki Marysi albo dużego dziecka szukający w partnerce drugiej matki i wymagającu opieki -typ macho- uważający,że kobieta nadaje się tylko do sprzątania, prania, obsługiwania faceta i rodzenia dzieci -typ Otello węszący zdradę i podstęp na każdym kroku, szukający wyimaginowanych kochanków w każdej szafie i pod każdym łóżkiem ![]()
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wątku: - mamisynek - zazdrośnik - pan ze społeczności PUA |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
jak dla mnie najgorsze sa typy:
maminsynek(brrr przerabialam to;/ facet mam cie w dupie mozemy aie spotykac kiedy JA chce i to najleppiej na sex facet ktory Cie nie pociaga i jest jeszcze kilka typow ale za duzo tego ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Nio, czeba rzucać się na wszystko co Bozia da bo w końcu mężczyzn jest mniej :- p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
ma zielone pojęcie
|
Przede wszystkim - nigdy nie wiązać się z facetem, któremu na nas nie zależy. Facet może być sam w sobie całkiem fajny, ale jeżeli mu nie zależy, należy go sobie odpuścić. Bo jak jemu nie zależy, to nic z tego nie wyjdzie i tak.
Ponadto należy unikać facetów typu: -"Jak mam interes to się odezwę, a jak nie mam, to będę milczał, choćbyś dzwoniła przez bilet 3 godziny" - taki po prostu nigdy nie będzie przy nas, wiecznie będzie myślał tylko o sobie. -"Mężczyzna jest do picia piwa, a kobieta do podawania mu tego piwa" - nie, nie i jeszcze raz nie. Jak związek, to partnerski. Bo bycie czyjąś służącą niczego dobrego nie przynosi. Związek, w którym brakuje szacunku jednej osoby do drugiej albo się rozpada (pół biedy) albo trwa latami jako związek toksyczny. -"Posprzątaj za mnie bo ja nie umiem, podaj obiadek i zajmij się dzieckiem, bo jak ja to zrobię to tylko dziecko będzie bardziej płakało. Ty lepiej sprzątasz, gotujesz i zajmujesz się dzieckiem, więc Ty to powinnaś robić" - nie ma mowy. Na co komu facet, który zostawiony na tydzień w domu (nawet i bez dziecka pod opieką) padnie z głodu albo same kanapki będzie jadł? Albo jak my się rozchorujemy to nie będzie umiał domu ogarnąć? Mistrzem kuchni być nie musi, na sprzątanie nie musi mieć certyfikatu ![]() ![]() No i zgadzam się z "typami", które podawałyście. Takich należy się bezwzględnie wystrzegać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
a ja nie potrafię zcierpieć takiego przerzucania się winami na płci
![]() meska strona powie,że to kobiety sa winne,kobiety,że faceci,a prawda jest jedna ![]() nie ma złych ludzi,ale źle dobrani. kiedyś miałam żal do swojego byłego i obwiniałam go za spaprane zycie,jednak po czasie doszłam do wniosku,ze on do mnie nie pasował.znalazl sobie kobiete,która go akceptuje z wadami i zaletami.żyją dziś 12 lat razem w swoim małym gnojowniku i widocznie jest im dobrze. ja równiez znalazłam kogos kto podziela moje spojrzenie na życie i wspólnie budujemy przyszłość. choć nie raz wspominam eks pasożyta to ciesze się,że wyrwałam się z objęć patologii. ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() czy wtedy tez uwazasz to za patologię? równie dobrze moge powiedzieć ,że 15 cm szpilki to patologia,ale dla mnie takie spojrzenie na inność to brak tolerancji. jesli komus jest z tym dobrze to mnie róznież |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
NormalnyFacet wybacz ze typ "nie pije, nie bije" juz kobietom nie wystarcza
![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się w sumie z wymienionym
![]() a od siebie dodaję mnipulatora oczekującego związku w konspiracji i ukryciu ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.