|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
Cytat:
a z dnia na dzień nie jest łatwo, ale już siedem miesięcy bez fajka ![]() Cytat:
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Wlasnie zrobiłam głupote-zafarbowalam wlosy resztką c12 ktora mi zostala, a mialam jej nie tykać bo spali mi cebulki Na szczescie strupow nie mam i głowa mnie nie piekla, chciałam dziś zafarbować i mialam tylko resztkę c12. Miałam we wtorek iść do fryzjera ale nie moge i jakoś mnie naszło
|
|
|
|
#1563 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
pokażesz wloski?
|
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski błagam trzymajcie jutro za mnie kciuki
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zrobię jakies zdjecia, a jak sie nie uda to jutro.
Ogolnie chodzi za mną jakiś inny fajny kolor, stwierdzilam ze muszę pomyslec jaki i zrobię
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1567 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś blond ale w innym odcieniu poziom 8 moze koncowka 42 po przecinku.
Mam zdjecia ale beznadziejne bo w swietle lazienki. Nic na nich nie widać, jutro dam lepsze, bo tu raz jest biało, raz zolto, raz szaro, beznadzieja. Odrost miałam 1,5 cm
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-05-23 o 23:57 |
|
|
|
#1570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze jak ładnie wychodzi to c12
|
|
|
#1571 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak wymyślam np z włosami to mówi "Wymyślasz, jest ok", ale jak narzekam na C albo R no to mówi "no jest ale albo coś z tym zrób albo się pogódź" i jeszcze dodaje.. "Ty to sie potrafisz zareklamować.." ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale fakt, że niecierpie swoich nóg jest i to, że o tym nie mówię nie znaczy, że tak nie myślę.. Staram się ograniczać marudzenie bo przestaniecie mnie lubić Nikt nie wytrzymuje z taką marudą ![]() Cytat:
poczekam na fociątka rano ;PAle jesli by było pienknie - to mogłabyś robić - bałaś się pieczenia i strupków a było lajtowo ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Az sama mam chęć spróbować, ale boję się spitolić kolor tyle o niego walczyłam a wreszcie jest taki jaki chce - tylko ten odrost..Jak majirelka sobie nie poradzi to o niej pomyślę
|
||||
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Blondaski
![]() Agatko-fajnie wyszło chyba? ![]() mnie c12 to ostatnie też w ogole nie piekło, a co najlepsze kładłam na prawie świezo umyte włosy, bo rano musialam pilnie wyjsc i umyłam leb a po poludniu zrobiłam odrost zeby piekne włoski miec na imprezke :P:P Yattamanka-co do pana C to spróbuj ten Inneov serio moja kumpela to pije to mowi, ze rewelka ![]() sama chyba spróbuje, ale biore anty wiec nie wiem czy cos zadziała ![]() i nie marudz facetowi ![]() dopoki mu nie pokazesz, sam nie zobaczy ![]() tak to działa :P Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-05-24 o 00:17 |
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro pokaże lepsze zdjęcia, sama nie wiem jeszcze jak jest
![]() Więc nic nie piszę ![]() Kusi mnie przefarbować się na jakis inny kolor-zaproponujcie mi jakiś ![]() Mowie całkiem serio, moze cos z poziomu 8? Jakies 8,24-jest coś takiego?
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8,24 nie mam pojecia ![]() a ten rudy co chciałaś? |
|
|
|
|
#1575 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
zdaję sobie sprawę że nie łatwo ale dla dzieciątka to trzeba wiesz już jakie imię? widziałam dziewczyny składały propozycje ![]() dokładnie perfum ja już palę 8 lat ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
kiedyś mniej ale teraz zauważyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- jaki jest poziom najjaśniejszego blondu? chciałabym wiedzieć jaki mam
|
|||||
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a detale były dodatkowo komplementowane ![]() hmm..chyba 12? ale nie jestem pewna |
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Witam blondaski w nowym dniu
![]() LAdy 8 latek palisz.? Ja ok 13 ![]() Agatko Jak na łazienkowe światło to super to wyglada. ![]() Zobaczymy w dzień Czekoladowo ![]() Ide na śniadanko
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2011-05-24 o 08:19 |
|
|
|
#1578 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() muszę się Wam pochwalić - sprężyłam się i zaczęłam robić 8 minute abs ![]() dziś już będzie trzecia seria, ale wieczorem dopiero, bo lekkie zakwasy teraz odczuwam ![]() ale zaparłam się i nie popuszczę ![]() Cytat:
![]() brawo kociaku ![]() Cytat:
egzamin to Ty zdasz z zamkniętymi oczami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale jutro pojadę do centrum i poszukam czegoś ładnego/praktycznego ![]() Cytat:
![]() smutne, że tak się stało ale lepsze to, niż gdyby miał się męczyć biedaczek..Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak delikatnie właśnie a jakie Ty masz oczy śliczne Cytat:
![]() Cytat:
ale chyba dobrą tą spontaniczną decyzję podjęłaś, bo ładnie się wydaje ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- witaj kochana i smacznego ja też zaraz sobie kanapeczkę przekąszę
Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-05-24 o 08:24 |
||||||||||
|
|
|
#1579 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
! czytam was, ale nie mam czasu się udzielać encha gratki też by mi się przydało takie zacięcie ![]() lady, ale butki na blogu bardzo mi się podobają ale chyba bym się zabiła ![]() ![]() pozatym jak ja bym wyglądała z wózkiem i w takich butach ![]() czeko mocno ściśnięte ![]() agata śliczne włoski ![]() no i kciuki za dziewczynki które rzucają palenie
|
|
|
|
#1580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musiałam się przemóc, z taką oponką to ja do bikini nie wskoczę, a wakacje tuż tuż ![]() malutka chce ze słonka korzystać ja się jej wcale nie dziwię
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam cala lazienke odzywek a tu kolejna przez ciebie zaraz kupie... zreszta wiedzialam po skladzie ze jest dobra ![]() ona ma wiecej ekstraktow z roslinek niz niejedna maska
|
|
#1582 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
właśnie wróciłam z Monką ze spaceru, maaatko jak już jest ciepło aż się boję co to będzie później ale fajnie Umyłam rano włoski tym nowym fructisem i są ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
lekarz jej zabronił rzucać ja jak bym miała dzidziusia w brzuszku to w życiu bym nie paliła! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
dobrze, niech malutka korzysta z pięknej pogody
|
|
#1583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() och blee... bedziesz miec potem rudy ktorego sie nie pozbedziesz kolejne pol roku, pomysl jeszcze. ostatnio mialam na pracowni laske ktora sobie zamarzyla balejaz jasny blond- rozjasniacz i fioletowy nie dochodzilo ze po 2 tyg z fioletu zostanie rudy- i ma co chciala ![]() a miala takie piekne wloski jasny blond naturalne... i dlugie... Cytat:
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Już daję fotki
![]() To była spontaniczna decyzja, mialam trochę farby, zafarbowałam sobie w sumie górę a tył mam ciemny ale co tam ![]() Daję zdjęcia tez takie mega zbliżenie. Mam nadzieje ze nie wypali mi głowy ![]() Odrost był 1,5 cm. A co do innych kolorów to kuszą mnie i juz ![]() Ale zawsze sprowadzicie mnie na dobrą drogę
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-05-24 o 09:30 |
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny mogłabyś zerknąć na ten skład? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...acniajacy.html nie będzie obciążał prawda? jest tam coś po czym włoski się mają błyszczeć?
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
eNcha
Witaj witaj. Ja juz zjadłam i ogladnełam pare odc.Kiepskich ![]() Paulinka Dziekuje w moim imeniu. ![]() Snow ![]() Albo nie przeciagaj go tak bo flaka zrobisz A pogoda fajna to fakt
|
#1587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale faktycznie, teraz jest upał dobrze, że sobie w pracy rolety z samego rana zasunęłam, bo teraz chyba bym miała gratisową saunę |
|
|
|
|
#1588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale odrost pięknie, chyba najpiękniej, najczyściej Ci chwyciło ze wszystkich blondasów które robią C12 ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wstaję o 7 ale z domku wychylam się dopiero przed 9 z psem to już ciepełko mega było ![]() A teraz już uciekam do pracy miłego dnia
|
|
#1589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pochwal się - jaki masz lakier na pazurkach? ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- ja też brzusio zapełniłam i czekam na powtórkę NW
Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-05-24 o 09:39 |
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko
Ja tez bede obstawac abys została przy jasnym blondzie Widac ze bardzo ładnie Ci wyszła ta farbka.
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

siła wyższa i oczywiście gratuluję silnej woli 

i jak wymyślam np z włosami to mówi "Wymyślasz, jest ok", ale jak narzekam na C albo R no to mówi "no jest ale albo coś z tym zrób albo się pogódź" i jeszcze dodaje.. "Ty to sie potrafisz zareklamować.."
bo jeszcze chyba nigdy wcześniej tak o sobie nie pisałaś...

ale dla dzieciątka to trzeba