|
|
#2221 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
zapewne, ale może to na odwrót zadziała i np. wygram w totka
![]() czas się zbierać paaaaaa
|
|
#2223 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ciekawe czy udaje (z rezygnacji) czy rzeczywiście? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2224 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! fieciauam! tak własnie sobie pomyslałam ![]() to nie jest ze mna najgorzej bo ja co 3 dni i w sumie myslałam ze przesadzam i czas sie leczyć ![]() co do sciereczek kuchennych to na szczescie nie posiadam-tzn jedna na stanie mam do trzymania gorącego ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- co do avka gryxowego to wg mnie wyglada na nim jakby był w stresie i obryzał pazury
|
|
|
#2225 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-05-24 o 10:45 |
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym musiała mieć specjalną szafę na ręczniki i ścierki w takim układzie ![]() Dzień dobry wiercą od rana, dobrze ze dziś wcześniej do pracy idę
|
|
|
|
|
#2227 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też mnie się tak zdaje....że to cisza przed burzo może być ![]() Cytat:
![]() kurfffff.... moje włosy nie są popielate une so niebieskie
|
|
#2228 | ||
|
Nindżopesz
|
Wow, nie jestem najgorsza, ręczniki zmieniam co hmm, trzy tygodnie? Szmatki kuchenne różnie ale zazwyczaj jak śmierdzą czyli też ze dwa tyg
![]() Cytat:
Szkoda, że też z ogonem i jeszcze ecru.Cytat:
|
||
|
|
|
#2229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Twoja fotostory była zaiste jak z horroru dobrze ze żyjesz |
||
|
|
|
#2230 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Pyszotnie to wygląda! Cytat:
|
|||
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ale jest fajnie o tej porze nad morzem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
no po tyle ile sie uzbierało przez życie - nie wiem - no jest ich jedna szafka - a i tak pełno rozdałąm ludziom "dobrej woli"
som, się piorom - no jakoś człowiek daje radę ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- booooooooooosz jak ci cudnie - na pewno NIC nie robisz pstrykniesz fotyyyyy????? |
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Skrb, Mić Gryx, ale jesteś biały w tym avie A co do pracy, to warunki mam ok, ale to jest tak monotonne i nudne, a przez to męczące, że ja po 2 godzinach wysiadam. Już bym wolała zapie***lać w kamieniołomach jak beduin, żeby tylko coś się działo. Będę się rozglądać za czym innym, ale póki co trzymam się tego. |
|
|
|
#2235 | ||||||
|
BAN stały
|
A mnie się śniło, że było coś w stylu stanu wojennego, a ja przemycałem pod kurtką składany karabin i marihuanę, mówię Wam, co za emocje!
![]() Nie, no... jeśli już bardzo-bardzo musisz... albo nie masz do kogo... albo chcesz te minuty wykorzystać, bo przepadną... to przecież... się nie krępuj... nic a nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A nic, nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla niego to większa strata, tak sobie wmawiam ![]() Albo jak ostatni, biały Cygan Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
no więc rano, wychodząc na zajęcia, zapytałam W. "No i jak wyglądam?"
A On na to, że bardzo ładnie... "Tylko włosy masz coraz krótsze" na co ja oburzona :"No wiesz, coraz krótsze? Ależ skąd! Tylko mi ten rudy wyszedł spod spodu, ale już nie chcę nic robić z włosami - bo chyba mogę pobyć trochę ruda?"" "Oczywiście, oczywiście, nic nie rób"
|
#2237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobno Flo doszły spodnie chyba są trochę za duże Mam nawet trochę loozu w oudach (niedużo Ale najbardziej szokujące jest to, że ściągnęłam je z siebie zapięte i zasunięte, a potem zapięte i zasunięte wcisłam na siebie ![]() Myślę, że podam dalej agnes kcesz, tak?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2238 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
już wiem jak mi sie Gryx na avie kojarzy - dziecko z białaczką z plakatów hospicjów
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2242 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Może też bym jakiś koniec świata przepowiedziała, jak z tego taka kasa
wtedy by się sprawdziła przepowiednia wróżki Ju - o kasie z niespodziewanego źródła
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-24 o 14:53 |
|
|
|
#2246 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale historia Cytat:
zawsze wszystko ku lepszemu... ![]() Cytat:
Cytat:
pierwszy sen mrrrrauuu... drugi - niepokojący... dziś - yyy... wyśniła mi się nowa technika seksu bsdm ![]() zazdroszczę pozdrowienia dla całego Baru - nie wiem kiedy zajrzę na spokojnie, mam awarię netu w domu...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-05-24 o 15:00 |
||||||||
|
|
|
#2247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam właśnie projekt P.I.W.O na AGH - fajne
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Również pozdrawiamy I żeby net się szybko naprawił A tu linka Wam zapodaję do jednej z części : http://www.youtube.com/watch?v=omjN5...eature=related
|
|
|
|
#2249 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

:brzy dal:
zawsze po kąpieli, czasem wiszą na drugi dzień, ale 

nooo ok. 10 muszę wyjechać