|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)
Ania dziś wzorowo
![]() Monia jakie dużo, jakie dużo ? ty zobacz lepiej ile ja dziś zjadłam Asia , wszystkie przeciwności losu odpędzają cię od tych rolek ![]() 1. jajecznica 2. duży jogurt naturalny z otrębami 3. gotowane udo z kurczaka z również gotowanymi warzywami na deser naturalny serek homo ![]() 4. 3 dukanowe naleśniki , mały jogurt naturalny 5. 1/2 budyniu masakra , aż mnie brzuch boli ale jadłam to walcząc z przeogromną ochotą kupienia sobie musli albo liona
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina no trochę pojadłaś
ale wszystko ładnie i zdrowo, więc nie żałuj sobie![]() ja się pouczyłam, teraz męczę się z licencjatem, ale już po prostu padam na ryj
|
|
|
|
#4203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aniu, naród jest dumny, że tak ciężko pracujesz ![]() ![]() wezmę z ciebie przykład i idę poczytać, w przyszłym tyg egzamin
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za chwile chyba lece spac bo padam,taka zmeczona jestem,a jutro mam duzo zajec,milego wieczorku
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
![]() ja dzisiaj zgrzeszyłam-zupka chińska wpadła ale to wszystko wina TŻta![]() ale w sumie dosyć wcześnie ją zjadłam, od rana miałam sporo ruchu więc tragedii nie ma ![]() tylko kurcze znowu coś zaczyna mnie pobolewać kolano, z którym się męczyłam kilka miesięcy temu nie podoba mi się to
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aniu, a co z tym kolanem, miałaś jakąś kontuzję wcześniej? U mnie wpadły 4 małe rurki waflowe, ale miały łącznie niecałe 150 kcal, więc się nie załamuję. Rano byłam u lekarza, bo antybiotyk który brałam na chory pęcherz nie pomógł. Muszę iść też do gina.... ehh- jak nie lubię tych wizyt Ogółem taka zamulona dziś jestem..
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
kontuzji żadnej nie miałam, ale mam po prostu co jakiś czas,że mnie po prostu zaczyna boleć i trwa to jakiś okres czasu. Nie mam pojęcia skąd to się bierze?
Może dlatego,że sporo ćwiczę? nie mam pojęcia![]() i właśnie parę miesięcy temu mnie bolało i ciągnęło się to jakiś czas za mną, ale smarowałam jakimiś maściami, nosiłam opaskę itd i w końcu przeszło a teraz jakoś od niedziele znów pobolewa na razie tak w sumie delikatnie i nawet nie ból tylko taki dyskomfort, nie wiem jak to opisać![]() ale w każdym razie nie podoba mi się to ja w ogóle nie lubię łazić po lekarzach no ale jak mus to mus idź i załatw to jak najszybcieji też jakaś zmulona dzisiaj jestem i nic mi się nie chcę ![]() rano byłam na małych zakupach, potem u TŻta, wróciłam to przysiadłam do nauki, poczytałam trochę ale już mam dość ![]() taka pogoda nie sprzyja nauce ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Podsumowanie dnia ![]() I jogurt biszkoptowy z musli, otrębami i słonecznikiem II zupka chińska III jajko sadzone, trochę ziemniaków, brokuły IV ciemna bułka z serem, pomidorem, papryką i szczypiorkiem |
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dzis mialam tyle zajec ze ledwo co sie na nogach trzymam i leze juz ogladajac tv,sama w domu jestem i jakos tak Mi smutno....dobrze,ze kota mam i lezy sobie przy mnie,zawsze razniej..
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
![]() ja dzisiaj zaczęłam od bardzo dietetycznego śniadania-tzn od ciasta ![]() no ale mam upiekła wczoraj nowe to przecież trzeba było spróbować ![]() a wieczorem idę na juwenalia ![]() tylko mam nadzieję,że pogoda mi nie popsuje planów bo coś zapowiadają deszcze i burze |
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu, też nie lubię sama w domu siedzieć A wieczorkiem to już zawsze Mężulek jest Na śniadanko wszamałam płatki z mlekiem I też mam nadzieję, że będzie ładna pogoda, bo zamierzamy wybrać się na koncert Hey
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj zgrzeszylam wieczorem, a wszystko przez jakas depresje ktora mnie dopadla,zjadlam duzo slodyczy i zakazanych smieci i to tak pozno,jeszcze tz mnie dobil tym ze pracuje dzis od 12 do 24 wiec kolejny dzien samotnie,ale coz,przemyslalam to i tak dalej nie moze byc bo wpadne powaznie w jakas depresje a ztym nie ma zartow..Od dzis postanawiam sie zdrowo odzywiac,nie chce zeby moj brzuch byl koszem na smieci
i znow zaczynam walke bez slodyczy,kiedys wytrzymalam 87 dni a teraz gora 4
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Asia
![]() nie poprawiaj sobie humoru jedzeniem. To najgorsze co może być i kompletnie bez sensu. Na chwilę jest lepiej a potem jeszcze gorzej. Nie warto już lepiej wziąć się za jakieś ćwiczenia, a to faktycznie może poprawić humor 3maj się u mnie dzisiaj jako tako ![]() popołudniu jeszcze wpadł kawałek ciasta, bo jakoś tak ochotę miałam na słodkie ![]() ale jakoś tak się nim zapchałam,że chyba kolacji już dzisiaj nie zjem ![]() później pewnie jeszcze jakieś piwko wpadnie bo na te Juwenalia się wybieram ![]() mam tylko nadzieję,że pogoda się nie zrypie, bo były już ulewy i burze, ale teraz się uspokoiło, rozpogodziło i mam nadzieję,że już się tak utrzyma
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu- staraj się nie zajadać smutków... później są wyrzuty sumienia i dołek. A jeżeli już nie możesz wytrzymać to podjadaj od czasu do czasu zdrowe rzeczy- np nerkowce- to źródło NNKT, więc działa dobrze na skórę
U mnie pogoda jak na razie piękna, ani jednej chmurki na niebie Nie widziałam nigdy Hey na żywo, wiec się cieszę
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Bawcie sie dobrze dziewczyny
Ja bylam w galerii a teraz juz leze i oczy Mi sie zamykaja,tz ma jeszcze przyjechac bo prace konczt o polnocy..
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja wczoraj poległam ![]() najpierw pizza, a potem jeszcze 3piwa ![]() a dzisiaj też śniadanie mało dietetyczne-ciasto masakra, weekendy nie sprzyjają diecie
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis wstalam przed 13
niewiem czemu tak spalam dlugo,wstalam myslalam ze jakas 8 a tu patrze tyle godzin juz..i tak szybko dzien zlecial a jutro musze wczesnie wstac bo zajecia mam a tak mi sie juz nie chce,rozleniwilam sie strasznie
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
co tu tak cicho dziewczyny? ![]() Justyny to już z 1,5tygodnia nie ma ![]() Majka też dawno nie zaglądała ![]() Paulina też zaginęła ![]() i nawet Monika zamilkła ![]() wracać ![]() lato coraz bliżej, zamiast się nawzajem mobilizować to Wy znikacie ![]() postanowiłam,że od dziś robię Insanity ![]() miałam czekać,aż będę po sesji itd, ale stwierdziłam,że nie ma co tego odkładać nie będzie to, tamto, tylko trzeba będzie ćwiczyć![]() a teraz znów nauka |
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Dziewczyny
U mnie w week wpadło 1 burrito i rożek Boję się wchodzić na wagę, czuję że nie będzie dobrze.... nowy tydzień-od dziś będzie grzecznie Weekendy jakoś nie nadają się do dietowania Mykam szykować się na zajęcia, odezwę się wieczorkiem
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety tak jest
też to zauważyłam po sobie ![]() ale trzeba się mobilizować, nie ma to tamto ![]() teraz jak już jest tak ciepło to łażę po domu w krótkich spodenkach i cały czas patrze na moje nogi i tylko się załamuję te moje wielkie, grube uda porażkalato coraz bliżej, trzeba coś z tym zrobić ![]() zaczęłam robić to Insanity pierwszy dzień już zaliczonydzisiaj tylko był Fit Test, ale tak mnie to zmęczyło, że masakra ![]() ale zadowolona jestem
|
|
|
|
#4220 |
|
Wtajemniczenie
|
melduję się
nie zaginęłam tylko jak wracam do domu to praktycznie nie korzystam z kompa ![]() weekend podobnie - mało dietetyczny. Znowu Aniu jak juwenalia ? Monia jak koncert Hej? wyszalałyście się? ![]() ja zaraz lecę do roboty :P dlatego daję podsumowanie dnia, bo nie bd już jadła po nocy, mowy nie ma :1. jajecznica z 2 jaj, pomidor z mozarellą, pół kromki białego chleba z pasztetem takie mamusia zrobiła pożegnalne śniadanko 2. duży jogurt naturalny z otrębami, 4 sezamki 3. 2 gołąbki, sałata z jogurtem nat. ogólnie to jakościowo kiepsko, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale gdzie Justyna i Majka? ![]() a na Juwenaliach było w porządku ![]() ja dzisiaj tak: I kawałek babki piaskowej II 5suszonych daktyli III fasolka po bretońsku IV kromka ciemnego chleba z serem i rzodkiewką; mix sałat+przyprawy V 1/2papryki; 2jajka na twardo wiem, śniadanie kiepskie ale to było silniejsze ode mnieale reszta w porządku, ćwiczenia były, więc uznaję,że dzień na plus
|
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Koncert suuuper
Bardzo mi się podobał Moje podsumowanie dnia dzisiejszego: Ś: płatki z mlekiem, spora porcja O: 200 gram tortellini z mąki durum z mozzarellą i pomidorami P: 3 kostki czekolady K: ? Jutro do gina
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dzis od rana zajecia, potem wrocilam,zjadlam obiadek piers z kurczaka z fasolka i pomidorkami, a potem tz przyjechal i teraz ogladamy sobie tv
|
#4224 |
|
Wtajemniczenie
|
Monika daj znać jak już będziesz po wizycie u gina, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
dzień dobry tak w ogóle dziś intensywne wkuwanie do egzaminu, także niezbyt przyjemna perspektywa spędzenia dnia
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja wlasnie po sniadanki i leze sobie z psiakiem w lozku jeszcze,ale pogoda u Mnie za oknem piekna,trzeba cos dzisiaj wymyslic zeby wykorzystac ten dzien bo dzis mam wolne
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak a propo, Ty Paulina zapisałaś się w końcu do gina? ![]() ja od rana na nogach. Pouczyłam się trochę a zaraz biorę się za ćwiczenia dzisiaj to Insanity pewnie znów mnie wymęczy, no ale dobrze o to chodzi w końcu![]() potem znów nauka, na uczelnie na wykład i do TŻta ![]() mam truskawki w domu ![]() ale zjem dopiero po ćwiczeniach
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie opalam na balkonie,normalnie taki upal,ze masakra,ale troszke slonca nie zaszkodzi
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Dziewczyyny
![]() Byłam u gina. Pani Doktor młoda, bardzo miła Samo badanie bolało... szczególnie po lewej stronie... Pani Doktor powiedziała, że nie nie chce mnie męczyć i dłużej badać, dostałam skierowanie na USG transwaginalne. (miała któraś??) ... za 2 tygodnie idę... Powiedziała, że wtedy będzie w stanie powiedzieć co jest powodem tego bólu Moje dzisiejsze jedzonko póki co: Ś: płatki z mlekiem 2ś: 3 krówki O: 1 średni kotlet z piersi kurczaka, 3 opiekane ziemniaki P: pół kilo truskawek ![]() K: ? No, tak to wygląda, nie dietowo ale cóż.. jakoś dziś myślałam o tym ginie i nie zwracałam uwagi co jem
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2011-05-24 o 17:02 |
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Monika dobrze,że już masz tą wizytę z głowy. I trzymam kciuki,żeby wszystko się wyjaśniło skąd ten ból i żeby nie było to nic poważnego
a takiego badania nigdy nie miałam ![]() ja dzisiaj tak: I jogurt waniliowy z musli, otrębami i słonecznikiem II miseczka truskawek, 6suszonych daktyli III fasolka po bretońsku IV pierś z kurczaka, 1/2torebki ryżu, pomidor i drugi dzień Insanity zaliczony to jest normalnie katorga ![]() ale podoba mi się strasznie chyba w końcu znalazłam ćwiczenia dla siebie![]() więc generalnie dzień uznaję za dobry ![]() a jutro mam pierwszy egzamin w tej sesji
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Monia-super,ze juz wizyta za Toba i ze masz skierowanie to przynajmniej sie wyjasni co jest powodem bolu Aniu-trzymam mocno kciuki ![]() Ja w sumie wstalam z pol godzinki temu bo obudzil Mnie telefon, jutro mam wycieczke z uczelni i wyjazd mamy o 5:45 masakra
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

ODCHUDZANIE
ale to wszystko wina TŻta
nie podoba mi się to

Może dlatego,że sporo ćwiczę? nie mam pojęcia

nie będzie to, tamto, tylko trzeba będzie ćwiczyć