|
|
#151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj tylko colą zgrzeszyłam. Wiecie co, lubię grille. To jest jedyny rodzaj imprezy, z której wychodzę nieprzejedzona To tak a propos dzisiejszego, była karkówka, różne kiełbasy, grillowany boczek, a ja po powrocie zjadłam musli na kolację.
|
||
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ale miałam dziś sen... Śniło mi się, że wzięłam udział w spisku i moim zadaniem było pozbycie się torby, w której znajdowało się jakieś ciało... w zasadzie mięso Skąd mi się to wzięło??? ![]() Oczywiście w tym śnie analizowałam dokładnie poziom ryzyka, korzystając z wiedzy ze wszystkich detektywistycznych i kryminalnych seriali i filmów, które oglądałam... Weekend mieliśmy ciężki - zaczął się w piątek od wymiany rur w pionach i demolki mieszkania, od 8 do 19 Ale udało nam się też trochę odpocząć, byliśmy na Dniach Francuskich a w niedziele prawie cały dzień w plenerze. |
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zadowoliłam się sałatkami i warzywami z grilla,mam jakieś ciągoty w stronę wegetarianizmu chyba ![]() weekend minał nam bardzo towarzysko,spacerowo i prawie caly na świezym powietrzu ,jesli jakoś sie dotoczę do soboty to nastepny planujemy tak samo
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
cześć,
spaliłam się z jednej strony Mamy nowe założenie, żeby przejść całe wybrzeże, robimy to od jakiegoś czasu, ale powoli. No i w ten weekend zrobiliśmy kolejne dwa etapy, więc szliśmy ciągle jedną stroną do słońca. mówiłam, że to się dla mnie źle skończy i żeby to skrócić, ale nikt mnie nie słuchał i teraz mam. |
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chodzenia brzegiem morza zazdroszę ,mało jest rzeczy,które by mnie bardziej relaksowały... Na koncert jakiś mi się chce.....
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zalatany tydzień mnie czeka, ale w weekend mam zamiar odpocząć Misku uuu mam nadzieję, że nie piecze. xzora też kocham grillllleee Emilko wow jaki sen, może coś oglądałaś przed pójściem spać?? |
|
|
|
#157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcieliśmy pojechać wczoraj nad Zegrze, ale zanosiło się na burzę i w końcu posiedzieliśmy na kocyku na trawce. Fajny pomysł z przemierzaniem wybrzeża. Morze kocham Cytat:
|
||
|
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd ta demolka mieszkania? Przeciekało wam coś? Ja niedawno podniosłam alarm, że wanna przecieka. Okazało się, że woda na podłodze zbierała się z cieknących myjek A już miała wzywać hydraulika, nawet mieszkanie ubezpieczyliśmy.Cytat:
Przepisu na życie nie trawię. Obejrzałam trzy odcinki i wymiękłam. Serial jest tak nierzeczywisty, sytuacje tak naciągane, durne, że moja psychika tego nie wytrzymała. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Ja to akurat tak trochę ironicznie pisałam piwo na świeżym powietrzu lubię jak najbardziej, a to że oprócz tego jest grill, jest mi całkowicie obojętne, bo nic z tego grilla nie jem. Niestety jestem takim dziwakiem, że nawet chleba pieczonego nie zjem jeśli miał kontakt z tłuszczem.
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-05-23 o 11:28 |
||
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba to były filtry z zeszłego roku i jak widać, nie zadziałały. Ja jestem z tych, co się smarują i bronią przed słońcem. Ten przepis na życie też mnie rozwala. W ogóle te tvnowskie seriale są tak oderwane od rzeczywistości, że nie mogę tego oglądać. |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Ja cały weekend nauka,szkoła,egzaminy.Dob rze,że już sie skończył. Miśkowa strasznie zazdroszczę morza. Ja mam tak daleko z 8godzin autem.Xzora jak można nie lubić jedzenia z grilla? mięsko,czy warzywa są pyszne.
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli poparzenia słoneczne to nie kwestia braku odpowiedzialności, a zawodne filtry. W takim razie współczuję
Ludzi, ktorzy na wlasne zyczenie sie spalaja, wcale nie jest mi szkoda. Hitem wakacji jest dla mnie czerwona twarz i biale slady po okularach przeciwslonecznych ![]() no to juz wiemy skad u emi_lki taki sen, Przepis na zycie zle wplywa na psychike, jego emisja powinna zostac zakazana (a przynajmniej powinni go emitowac po 24.00). |
|
|
|
#162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mieszkania - spółdzielnia wymieniała rury w całym bloku w pionach kuchennym i łazienkowym - więc w kuchni dziura w ścianie i w sypialni - żeby nie niszczyć glazury w łazience. Niezła akcja z myjkami ![]() Cytat:
ale uwielbiam, po prostu uwielbiam duet Ostaszewska-Adamczyk
|
||
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
Moje dni sa coraz bardziej zakręcone ![]() Weekend oczywiście pod znakiem grili. Było szaleństwo, lososie, pstrągi, szaszłyczki z kuraka, warzywa - same niskokaloryczne pyszności ![]() Muszę się pilnowac coby wagę utrzymywać- o dziwo weszlam w spodenki ktore jeszcze rok temu zatrzymywały mi sie na wysokości kolan Jest suksces![]() Czuję się rewelacyjnie..do tego w końcu kupiłam koturny więc robię się na lachona ![]() Ja też ..szkoda że jest ich tam mało
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeść
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!!!
![]() Ale jesteście rozmowne! ![]() Dziś ciąg dalszy akcji rury - gruntowanie i malowanie ścian... Do 12 jestem w domu, a później praca. Muszę wybrać się na zakupy - potrzebuję płaskich butów na lato, jakiejś sukienki, kilka koszulek, i mam deficyt bieliźniany - zdecydowanie dobry stanik. A, no i muszę wybrać telefon, muszę podpisać nową umowę. Haniu pokaż koturny! |
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko ile wyborów przed Tobą dziś stoi
![]() Ja też musze kupić sobie buty, w sobotę byłam na mieście ale nie umiem się zdecydować: płaskie , obcasy, koturny ja to zawsze mam dylematy
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam buty na obcasie, potrzebuję właśnie bardzo wygodnych, płaskich... Ja mam wrażenie, że butów jest dużo fajnych, ale może mi się tak wydaje, bo nie wchodzę do sklepów z zamiarem wybierania, kupowania... |
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście, butów jest sporo fajnych, ale ja mam jakieś specyficzne nogi i nie każde mi dobrze leżą. Nie dość, że noszę rozmiar 35-36 to jeszcze mam szczupłą stopę (większość mi z boków odstaje) i wysoką w podbiciu
ostatnio non stop latam choć na małej koturnie.
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
w piątek jechaliśmy na zakupy i babka wjechała nam w d.... pozornie mała szkoda okazała się być na tyle duża, że wczoraj rzeczoznawca w serwisie Toyoty powiedział, że na 90% będzie to szkoda całkowita więc musimy szukać nowego samochodu.
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że nie będzie problemu ze ściągnięciem kasy z ubezpieczenia. Jeśli macie stare auto, to może wam się to nawet opłacić. Ja tak miałam, no ale nerwy i stres ze zmianą auta to inna kwestia
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. nasza toyota będzie za jakiś czas pewno do kupienia,bo ubezpieczyciel ją sprzedaje na jakiejś zamkniętej aukcji, żeby sam nie musiał zwracać nam wartości samochodu.
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję, szczególnie nerwówki związanej z załatwianiem wszystkiego.
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia a ty co tak cicho siedzisz?
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! |
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenko, wszystkiego dobrego z okazji urodzin
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia, sto lat
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia sto lat!!
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia wszytskiego NAJ
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

z 8godzin autem.