![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
no cóż ... jak napisałam wcześniej - skoro zarzucasz modom lub mnie jedynie uznaniowość (a to słowo ma niefajne konotacje) i niesprawiedliwość i jesteś tak tego pewna, żeby to zarzucać - zapraszam do Złosia, jako mojej władzy
![]() |
#2343 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Piszac "uznaniowosc" sadze, ze maja na mysli niejasne zasady. To wszystko. Nie pisza, ze jestes niesprawiedliwa. Niepotrzebnie tak zle to odbierasz. Sadze, ze dziewczynom chodzi o sam fakt pojmowania dwoch przypadkow, o ktorych napisalas. Mianowicie wspomnialas, ze unikna punktu karnego swiezynki i te osoby, ktore zarejestrowaly sie dawno temu, ale z wizazu rzadko korzystaja, czyli sa tez de facto swiezynkami. Mysle, ze piszac o tej uznaniowosci dziewczyny mialy na mysli, ze to Ty decydujesz kto tak naprawde te punkty dostanie tzn kiedy swiezynka przestaje nia byc (po miesiacu, dwoch, trzech itp) a takze ile musza miec osoby "powracajace po latach rejestracji" postow na koncie, aby juz na ostrzezenie sie lapac. Dziewczyny nie sugeruja, ze jestes zlym modem czy ze jestes niesprawiedliwa. Nie odbieraj tego w ten sposob ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-05-17 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
kosmita jakiś normalnie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;26983782]Misianko, nie odbieraj tego, co pisza dziewczyny jako atak
![]() Piszac "uznaniowosc" sadze, ze maja na mysli niejasne zasady. To wszystko. Nie pisza, ze jestes niesprawiedliwa. Niepotrzebnie tak zle to odbierasz. Sadze, ze dziewczynom chodzi o sam fakt pojmowania dwoch przypadkow, o ktorych napisalas. Mianowicie wspomnialas, ze unikna punktu karnego swiezynki i te osoby, ktore zarejestrowaly sie dawno temu, ale z wizazu rzadko korzystaja, czyli sa tez de facto swiezynkami. Mysle, ze piszac o tej uznaniowosci dziewczyny mialy na mysli, ze to Ty decydujesz kto tak naprawde te punkty dostanie tzn kiedy swiezynka przestaje nia byc (po miesiacu, dwoch, trzech itp) a takze ile musza miec osoby "powracajace po latach rejestracji" postow na koncie, aby juz na ostrzezenie sie lapac. Dziewczyny nie sugeruja, ze jestes zlym modem czy ze jestes niesprawiedliwa. Nie odbieraj tego w ten sposob ![]() Dzięki za zrozumienie ![]() ![]() ![]() Trudno ... nie można zadowolić wszystkich i nie taka moja rola, a że wszystko wydaje się proste i jasne, kiedy mówi się o cudzej pracy/zadaniach/itepe, to też nie od dziś wiadomo ![]()
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie: założyłam watek w maju i wszystko wymieniłam i co teraz mam czekać do czerwca
![]() czy prosić o zmianę tytułu w tym co mam i tam kasować i pisać
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
mi się tez tak wydaje, ale wolę zapytać niż dostać punkty
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam kilka pytań:
- Jak się zamyka wątki - Czy punkty karne mają jakiś termin ważności po którym wygasają? Bo właśnie zarobiłam dwa za posiadanie jednocześnie wątku z rzeczami damskimi i oddzielnego z męskimi (myślałam że pomysł dobry aby nie mieszać, ale okazuje się że nie pomimo że sa,a zaliczam siebie do kategorii dawno zarejestrowanych i nie korzystających, ale trudno...) |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Wtajemniczenie
|
Misianko faktycznie zabrakło pytania,ale bardziej chodziło mi o odniesienie się do tego co napisałam...czy ja ten regulamin dobrze pojmuje i czy tam faktycznie jest jak piszę. Z góry dziekuje za podpoiedzi
![]() Chciałabym załozyc nowy wątek i pozmieniac w nim bare rzeczy-tzn generalnie będzie to wielka dokładka i chciałabym w związku z tym zareklamować go na wątku z nowościami a nie chce karniaka dostać ![]()
#2350 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
No ale nie rozumiem. Wątek z nowościami obejmuje nowe rzeczy w już istniejących wątkach, nowy wątek i tak wyświetla się na dole. Reklama nowego wątku (nawet jeśli masz tam kompletnie nowe rzeczy) zakończy się karniakiem. Chyyyyyyba że założysz nowy wątek z tym czego do tej pory nie wymieniłaś. Następnego dnia dołożysz wszystkie nowe rzeczy i je zareklamujesz w dokładkowym. Ale nie wiem czy zaraz bana nie dostanę za obchodzenie regulaminów.
![]() |
#2351 |
Wtajemniczenie
|
beyza na dole wyświetla się tylko wątków, jeśli założe wątek w czasie najwiekszego natęzenia na forum mój watek moze nie zostać zauważony, ponadto sa osoby ,które sna wizażu nie są codziennie a maja np ustawiona subskrypcje dokładek (tak np ja mam) i teraz ja uważam,ze o ile robisz dokładkę nowych rzeczy to taki nowy wątek może być zareklamowany.
Z drugiej strony zawsze mogę napisac w dokładkowym :dokładka tego i tego a nie napisac,ze reklamuje nowy wątek.
![]() |
#2352 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mamy zawsze takie wyjście, jak podbijanie wątku postem własnym (Up!, do góry itp. ), korzystam z tego ja i wiele innych osób, jakoś wymiankują szaczęśliwie i szczerze ... naprawdę, szukanie wszelkich możliwości omijania regulaminu dziwi mnie - jest regulamin, są zasady, to należy ich przestrzegać po prostu. Naprawdę, zapytana po raz setny, nie napiszę "no dooobra, możecie łamać zasady" ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-05-19 o 04:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Jeśli ktoś ignoruje polecenia moderatorki, musi się liczyć z tym, że w końcu skończy się moderatorce cierpliwość. ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
2. Zakładasz nowy wątek z nowymi przedmiotami. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
ja proszę o sprecyzowanie w regulaminie słowa MASOWO:
"Osoby, które MASOWO floodują (zalewają) forum nowymi wątkami, będą po jednym ostrzeżeniu usuwane z targowisk. " wiem ze sie czepiam ale chodzi mi i szybkowątki i o czas po jakim mozna założyc nowy watek. Była pewna propozycja ze zakładamy nowy watek po 1-2 miesiącu od poprzedniego i niestety nie zobaczylam na nią odpowiedzi od modów- wiadomo juz cos? jezeli nie to moze by jakas sade załozyc np "czy zgadzasz sie na ustawienie w regulaminie ze zakładamy watek po 1-2 miesiacach od poprzedniego?". By władze mialy udokumentowane ze (mam nadzieje) wiekszosc wizazanek tak chce- i by zmienić w regulaminie na konkretny czas po jakim mozna zakładac nowy watek( no chyba ze sie wszystko wymienilo) a nie ogulnikowo
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktos jedna rzecz chce wymienic i to zrobi to ma czekac miesiac na nastepna wymiane/ zalozenie nowego watku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pytam czy słowo MASOWO znaczy co 2 tygodnie, co tydzien, co 2 dni czy co dzień ?
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myslalam, ze nowy watek mozna zlozyc jak wszystko (lub prawie wszystko) zostalo wymienione ![]() ![]()
![]() |
#2358 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Ilość wątków - jeden. Dwa i więcej może spowodować, że moderator zareaguje. Szybkowątki będą wkrótce zakazane, mamy ich istny zalew i osoby posiadające jednocześnie 5 i więcej wątków. Nie, to nie podlega dyskusji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Mam dwie sprawy:
- Czy ostatecznie można mieć dwa wątki jeden "Wymienię" a drugi "Szukam" ???????????? Bo opinie są takie, że nie można, ale ciągle widzę wątki "Szukam" i już sama nie wiem... A tak z innej beczki HELP, może ktoś pamięta która z dziewczyn miała wystawiony jakieś 3 tygodnie temu rozświetlacz Sally Hansen (chyba "pasiak"). Boję się założyć nowy wątek z tym tematem a koleżanka szuka tego kosmetyku na gwałt... |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wracam do mojej nieszczesnej wymiany (perfumy za 'spodnie jak nowe', ktore okazaly sie brudne i podarte)..po interwencji misianki (dziekuje
![]() ![]() co gorsza, chcialam jej znow napisac PW a co widze? ze ma stalego bana ![]() no i co w tej sytuacji zrobic? zostalam z tymi spodniami a chce sie ich pozbyc, ale nie bede placic za jej nieuczciwosc... ![]()
#2361 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Zapraszam do źródła wiedzy, czyli Regiulaminu, to bardziej miarodajne i jasne niż ... opinie ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() A odsyłać nie musisz, dopóki nie otrzymasz kwoty jaka była umówiona, Et_na nadal się nie wywiązuje i nie masz obowiązku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2363 |
kosmita jakiś normalnie
|
nie ma za co, tak moja mało wdzięczna rola tutaj
![]()
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=misianka;27077159]Zapraszam do źródła wiedzy, czyli Regiulaminu, to bardziej miarodajne i jasne niż ... opinie[COLOR="Silver"]
Czytałam regulamin ogólny https://wizaz.pl/forum/announcement.php?a=13 I nie znalazłam odpowiedzi na tematy o które pytam czyli: - Czy ostatecznie można mieć dwa wątki jeden "Wymienię" a drugi "Szukam" ???????????? Bo opinie są takie, że nie można, ale ciągle widzę wątki "Szukam" i już sama nie wiem... - Jak się zamyka wątki - Czy punkty karne mają jakiś termin ważności po którym wygasają? Bo właśnie zarobiłam dwa za posiadanie jednocześnie wątku z rzeczami damskimi i oddzielnego z męskimi (myślałam że pomysł dobry aby nie mieszać, ale okazuje się że nie pomimo że sa,a zaliczam siebie do kategorii dawno zarejestrowanych i nie korzystających, ale trudno...) Albo czytałam nieuważnie, albo jest jeszcze Regulamin inny niż Ogólny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątki zamykasz przez dodanie do pierwszego postu wyraźnego napisu: WĄTEK NIEAKTUALNY, czy czegoś w ten deseń ![]() Tak, punkty karne wygasają, w swoim profilu masz datę (o ile dobrze pamiętam) z którą wygasną ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, odnalazłam już regulamin szczegółowy
- Można mieć dwa - jeden szukam, drugi wymienię - Punkty są na 14 dni - Wpisuje się NIEAKTUALNY na początku |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Wtajemniczenie
|
Proszę o radę, co powinnam zrobić.
06.04.11 umówiłam się z wizażanką, która jest nowa na targowisku, że "wyśle ekonomicznym w tym tygodniu jeszcze" Czekałam dwa tygodnie, po czym napisałam do niej PW czy już wysłała Dostałam odpowiedź 20.04.11 że "hej, niestety jeszcze nie wysłałam, gdyż moja rodzina wyjechała na dwa tygodnie za granicę, a ja się rozchorowałam i nie mam nawet kogo poprosić o wysłanie przesyłki. postaram się już jutro" Dziś jest 24 maja, półtora miesiąca po umówionym terminie wysłania i noszę się z zamiarem wystawienia negatywa tej osobie. Mnie już nie jest nawet teraz potrzebna po takim długim okresie czasu ta rzecz, którą miała mi wysłać. Co powinnam zrobić?
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ufff...to sie wyzalilam ![]() kotwilko, moim zdaniem wykazalas sie anielska cierpliwoscia i jak najbardziej mozesz nega wystawic (ignorancja tej panny jest kosmiczna - jak dla mnie) ![]() a przy okazji zapytam...czy zbanowanej osobie moge wystawic negatywa?
![]() |
#2369 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.