Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-24, 12:30   #2071
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się wyżalić! Właśnie siedzę w pracy i biję się w myślach czy jutro wylecę do tej Anglii, nawet jak wylecę to czy wrócę, skoro ten przeklety wulkan ciągle wyrzuca z siebie popiół.
znowu dymi
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 12:35   #2072
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a ja nie cierpię golfów
o ja też nie, od razu się duszę. Poza tym, zawsze jest mi za gorąco, to w golfie w ogóle bym nie przeżyła

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Jezu dziewczyny jak się trzęsę,siedzę sobie i patrzę a tu na scianie taki wielki czarny pająk a ja mam arachnofobię,jejku i musiałam go zatłuc bo wszyscy śpią,i najpierw mi spadł ze ściany,a potem na ziemi leciał i go dobiłam,cała się trzęsę i zaraz będę beczeć to nie na moje nerwy
ja mam tak samo, z tym że raczej bym wszystkich pobudziła niż się zbliżyła do niego brrr strasznie się boję pająków.

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
kochana normalnie szok! siedzę i czytam Twojego posta o pająku i patrzę na ścianę a u mnie też chodził wielki pająk musiałam szybko coś złapać i zatłuc dziada ehh też się strasznie boję pająków mam nadzieję ,że żadnego nie zobaczę już dziś
aż sama zaczęłam się rozglądać po pokoju

Cytat:
no to laseczki zaszalałamtylko nie bijcie, bo u fryzjerki nie byłam
świetnie wyglądasz i gratuluję odwagi, ja to tylko do fryzjera chodzę, nawet z obcięciem samej grzywki :P
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 12:42   #2073
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
ja myję wieczorem a włosy mam świeże na tyle że myję włosy co drugi lub co trzeci dzień i jest ok, u mnie super sprawdza się szampon zwiększający objętość z avonu, a suszarka nie niszczy Ci włosów? Ja mam cienkie włosy, w dodatku z natury puszące się więc po suszarce mam jeszcze większe siano, po prostownicy włosy pięknie wygładzone ale wystarczy kilka takich sesji z prostownicą i włosy wołają o pomoc, dlatego podziwiam z tą suszarką i szkoda że ja tak nie mogę na pewno byłoby wygodniej
Widzisz Patryś, zapomniałam napisać, że ta moja wielka suszara to ma wielki zimny nawiew i dlatego nic a nic nie niszczy włosów, a wręcz je wygładza

O taką mam, tylko nie wiem, czy jeszcze jest w sklepach: http://www.snobka.pl/artykul/4799/su...lera_eco_power
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 12:45   #2074
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość

świetnie wyglądasz i gratuluję odwagi, ja to tylko do fryzjera chodzę, nawet z obcięciem samej grzywki :P
już kiedyś sobie obcinałam włosy musiałabym szukac teraz nowej fryzjerki, czekać(nie jestem cierpliwa) i jeszcze nie wiadomo co by z tego wyszło

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-05-24 o 13:35
Stary 2011-05-24, 12:45   #2075
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

dziewczyny powiedzcie jaki jest dobry antyperspirant na lato, bo ja używam reksony w sprayu ale i tak czuje że się niepewnie

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png

Edytowane przez 8katharina8
Czas edycji: 2011-05-24 o 13:36
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 13:06   #2076
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
no właśnie też się czaje długo już na trwałą ale boje się że będę źle wyglądać
ja robiłam trwałą w zeszłym roku w lipcu, latem było fajnie, bo zero problemów z układaniem i włosy "dalej" od skóry.... teraz chyba nie zrobię bo mam zbyt krótką asymetryczną grzywkę i bedzie to chyba sodomiczne
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 13:15   #2077
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja robiłam trwałą w zeszłym roku w lipcu, latem było fajnie, bo zero problemów z układaniem i włosy "dalej" od skóry.... teraz chyba nie zrobię bo mam zbyt krótką asymetryczną grzywkę i bedzie to chyba sodomiczne
nigdy nie robiłam trwałej, kiedyś dawno chciałam, ale bałam się, że po trwałej to tylko cięcie na zero mi pozostanie jak skręt zejdzie
Stary 2011-05-24, 14:14   #2078
zalotnica83
Zakorzenienie

Mi fryzjerka proponowała zamiast trwałej styling(czy coś takiego) podobno mniej niszczy, nie ma loków mocnych tylko włosy tak odbite od głowy(efekt push-up)i lekko falowane- może kiedyś się zdecyduje
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:44   #2079
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Musso ślicznie Ci w nowej fryzurce i kolorku
Cytat:
nigdy nie robiłam trwałej, kiedyś dawno chciałam, ale bałam się, że po trwałej to tylko cięcie na zero mi pozostanie jak skręt zejdzie
Zawsze marzyłam o lokach jak byłam mniejsza to powtarzałam, że chociaż zrobię sobie trwałą lecz odeszła od tego pomysłu bo jak kiedyś koleżanka zrobiła mi loki to aż bałam się wyjść z pokoju, żeby nikt nie pomyślał, że to jakieś zombi:hah aha:

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:57   #2080
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

hihi dostałam 1450 zł za sprzedaż tego złota I obkupiłam się za wszystkie czasy

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 15:00   #2081
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Musso ślicznie Ci w nowej fryzurce i kolorku

Zawsze marzyłam o lokach jak byłam mniejsza to powtarzałam, że chociaż zrobię sobie trwałą lecz odeszła od tego pomysłu bo jak kiedyś koleżanka zrobiła mi loki to aż bałam się wyjść z pokoju, żeby nikt nie pomyślał, że to jakieś zombi:hah aha:
dzięki

no właśnie loki zawsze można najpierw wypróbować

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ładna sumka powiedz co kupiłaś

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

mój tż oczywiście nie zauważył, że włosy mam krótsze tak jak przewidywałam ach te chłopy
Stary 2011-05-24, 15:01   #2082
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
dzięki

no właśnie loki zawsze można najpierw wypróbować

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

ładna sumka powiedz co kupiłaś
oj no to tak , szpilki -dwie pary , adidaski , teniskówki ,3 pary spodni , 2 pary rybaczek ale takich szerokich , kilka bluzek , sukienke wieczorową , biżuterie no i kosmetyki , zaraz idę się farbować

Maleństwo moje
Stary 2011-05-24, 15:04   #2083
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
oj no to tak , szpilki -dwie pary , adidaski , teniskówki ,3 pary spodni , 2 pary rybaczek ale takich szerokich , kilka bluzek , sukienke wieczorową , biżuterie no i kosmetyki , zaraz idę się farbować
super zakupy farbujesz nowy kolor czy odrosty, bo jak nowy to proszę fotę
Stary 2011-05-24, 15:06   #2084
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
super zakupy farbujesz nowy kolor czy odrosty, bo jak nowy to proszę fotę
znaczy się chcę pogłębić ten kolorek co mam wiec farbuje się na ciemny brązik

Maleństwo moje
Stary 2011-05-24, 15:41   #2085
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Ja po pracy i co widze, MUSSO super, a bardzo ładnie wyglądasz jak się usmiechasz, nie wiem czy wiesz,
Resscue21 ja sprzedawałam złoto jako złom po 70 zł. ale juz widze za zarobilas i zdązyłas wydac, prawdziwqa kobieta
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 15:49   #2086
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
Ja po pracy i co widze, MUSSO super, a bardzo ładnie wyglądasz jak się usmiechasz, nie wiem czy wiesz,
Resscue21 ja sprzedawałam złoto jako złom po 70 zł. ale juz widze za zarobilas i zdązyłas wydac, prawdziwqa kobieta
oj ja sprzedałam za 58 zł , a wydać to ja zawsze zdążę ale prawda taka że nie miałam w czym chodzic już - same ciepłe ciuchy a tutaj już lato prawie jest

Maleństwo moje
Stary 2011-05-24, 15:57   #2087
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
dziękuję ale to wszystko wasza zasługa, namawiałyście mnie na cięcie
Stary 2011-05-24, 16:13   #2088
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Helloł

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
Ja się pająków nie boję, ale jak widzę mysz to
Myszki sa kochane w pracy kiedyś była mysz,wszystkie baby piszczały,a ja myszkę zapędziłam do woreczka foliowego,i potem z tym workiem chodziłam i straszyłam kobity,ale kwiczały a jak mysz wypuściłam na trawę to ją jeszcze pogłaskałam po główce
Ale szczura to się już boję

Cytat:
no to laseczki zaszalałamtylko nie bijcie, bo u fryzjerki nie byłam
wooow naprawdę Ci ładnie a z tyłu jak to wygląda? idzie tak na skos,czy tył krótki,a ten dłuższy przód to taki ogon?
To ja się wepcham ze swoimi włosami,nie miałam aż tak rudych ak Musso,ale takie jak na fotce,to było w styczniu zeszłego roku

Cytat:
dziewczyny powiedzcie jaki jest dobry antyperspirant na lato, bo ja używam reksony w sprayu ale i tak czuje że się niepewnie
ja tylko Dove,sztyft bądź spray,i tylko Dove Original,żadne z tych zapachowych nawet jak się spocę,to paszka ładnie pachnie,próbowałam Rexony ale

Cytat:
ale Ci fajnie spryciula

ja zaraz się też będę farbować(ciemna czekolada),odrosty głównie,ale przeciągnę po reszcie włosów,bo mam trochę spłowiałe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030484.jpg (65,3 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030605.jpg (168,1 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030583.jpg (98,8 KB, 52 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 16:23   #2089
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
dziękuję ale to wszystko wasza zasługa, namawiałyście mnie na cięcie
My mamy nosa do takich spraw

ja już po farbowaniu -super wyszło , mój naturalny kolor włosków został odnowiony

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-05-24 o 16:24
Stary 2011-05-24, 16:43   #2090
bogi11
Raczkowanie

Cytat:
Vichy z zieloną nakrętką, w kulce, jest super
bogi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 16:48   #2091
katniewojt
Zakorzenienie

Witajcie
Ale jestem zła! Spodobały mi się sandały znajomej. Sama podeszwa i grube czarne gumki - podobne są w CCC. Kupiła je wczoraj i dała 30zł. Poszłam dziś z inną znajomą i dałyśmy 35, bo dziś większy targ (przeboleję). Potem pomagałyśmy znajomemu w pisaniu pracy. Znajoma przebrała się w swoje nówki, bo są mega wygodne. Stwierdziła, że ja też tak zrobię, bo swoich już miałam dość na dziś. I poszła mu gumka Oddałam do szewca i musiałam zapłacić 6 zeta za wszycie tej gumki W dodatku mogę je najwcześniej odebrać jutro koło 15
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 16:52   #2092
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko i wyłącznie bloker z ziaji. Zobacz sobie na kwc, pierwsze miejsce ma. Zero pocenia, zero zapachu. Rewelacja!
Stary 2011-05-24, 17:39   #2093
marzenioholiczka
Raczkowanie

Musso ja Cię po prostu nie poznałam myślałam, ze to jakaś nowa Avonoholiczka. Ślicznie Ci w tej fryzurce

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
też kiedyś chciałam być ruda ale się rozmyśliłam, ja sobie włosy też sama obcinam, bo po prostu nie mam już zaufania do fryzjerek, raz chcąc ściąć końcówki wyszłam z włosami krótszymi o 7 cm, jak zapytałam dlaczego to powiedziała, że na taką długość były zniszczone, szkoda, że mnie nie poinformowała o tym ;/
A tobie obcinanie samej, jak najbardziej się udało
Mój K. był u mnie w niedzielę, siedzieliśmy do późna. Gdy pojechał było już dobrze po północy, ja poszłam się kąpać i też coś mnie natchnęło żeby skrócić włosy (u mnie nie ma z tym problemu bo nawet jak coś spie... zepsuję to moje loki to zatuszują). Rano znów zobaczyliśmy się na uczelni i K. mi się tak jakoś dziwnie przyglądał... wreszcie nie wytrzymał i mówi: "rozstaliśmy się w nocy, widzimy się wcześnie rano- Tobie włosy rosną czy się kurczą? Bo chyba w nocy u fryzjera nie mogłaś być"... Jak ja lubię tę jego spostrzegawczość

Cytat:
ciekawe co tż powie jak wróci z pracy jeśli zauważy
A już myślałam, że Cię dziś wieczorem nie zobaczymy na forum, jak TŻ się spodobasz

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Mi fryzjerka proponowała zamiast trwałej styling(czy coś takiego) podobno mniej niszczy, nie ma loków mocnych tylko włosy tak odbite od głowy(efekt push-up)i lekko falowane- może kiedyś się zdecyduje
Ja raz jak bylam u fryzjera podciąć tylko końcówki to weszłam w długich do połowy pleców a wyszłam z .... krótkimi na 5 cm

Cytat:

Myszki sa kochane w pracy kiedyś była mysz,wszystkie baby piszczały,a ja myszkę zapędziłam do woreczka foliowego,i potem z tym workiem chodziłam i straszyłam kobity,ale kwiczały a jak mysz wypuściłam na trawę to ją jeszcze pogłaskałam po główce
Ale szczura to się już boję

wooow naprawdę Ci ładnie a z tyłu jak to wygląda? idzie tak na skos,czy tył krótki,a ten dłuższy przód to taki ogon?
To ja się wepcham ze swoimi włosami,nie miałam aż tak rudych ak Musso,ale takie jak na fotce,to było w styczniu zeszłego roku
Sarunieczko ja się po prostu napatrzeć na Ciebie nie potrafię Ja bym chyba na miejscu Twoich koleżanek wzięła dzień urlopu
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:03   #2094
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Musso ja Cię po prostu nie poznałam myślałam, ze to jakaś nowa Avonoholiczka. Ślicznie Ci w tej fryzurce

Ja raz jak bylam u fryzjera podciąć tylko końcówki to weszłam w długich do połowy pleców a wyszłam z .... krótkimi na 5 cm
Musso, ja też Cię nie poznałam Moim zdaniem zmiana na wielki plus

Moją znajomą babka też tak załatwiła, ale to trochę była jej wina... Dziewczyna ma takie włosy, że w ogóle nie chcą się rozczesywać. Zamiast najpierw rozczesać same końcówki, to ona od razu po całości jechała grzebieniem, który jej zawsze utknął w połowie długości. Wyciągała go i zamiast rozczesać dół, to od nowa górę. Tak jej się skołtuniły na dole, że fryzjera w ogóle nie mogła ich rozczesać
Stary 2011-05-24, 18:12   #2095
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Moją znajomą babka też tak załatwiła, ale to trochę była jej wina... Dziewczyna ma takie włosy, że w ogóle nie chcą się rozczesywać. Zamiast najpierw rozczesać same końcówki, to ona od razu po całości jechała grzebieniem, który jej zawsze utknął w połowie długości. Wyciągała go i zamiast rozczesać dół, to od nowa górę. Tak jej się skołtuniły na dole, że fryzjera w ogóle nie mogła ich rozczesać
A mi jechała ciągle krzywo. I tylko ścinała, równała, ścinała, równała... a i tak przyszłam do domu to musiałam poprawić! A już nie było prawie czego poprawiać!!
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:28   #2096
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

z tyłu to prawie proste, taki mini skos
Cytat:
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
dzięki dziweczyny wy mnie nie poznałyście, a tż nie zauważył ze złości nic mu nie mówiłam jak ktoś mi coś przy nim powie na temat fryzury to będzie miał minę
Stary 2011-05-24, 19:19   #2097
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
ile to może i ja zrobię porządki w biżuterii

Cytat:
dzięki dziweczyny wy mnie nie poznałyście, a tż nie zauważył ze złości nic mu nie mówiłam jak ktoś mi coś przy nim powie na temat fryzury to będzie miał minę
faceci

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 19:48   #2098
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Ja tylko i wyłącznie bloker z ziaji. Zobacz sobie na kwc, pierwsze miejsce ma. Zero pocenia, zero zapachu. Rewelacja!
Z tym blokerem to mam mieszane uczucia,owszem,działa, zero potu,ale...ja muszę go stosować co drugi dzień,i tak:nie wolno go stosować na świeżo ogolone pachy-ja muszę golić codziennie bo zaraz mam czarne kropki poza tym,okropnie mnie szczypie ten bloker i swędzi,zasnąć nie mogę...ale jak się przemęczę,to faktycznie,działa skutecznie

Cytat:
Sarunieczko ja się po prostu napatrzeć na Ciebie nie potrafię Ja bym chyba na miejscu Twoich koleżanek wzięła dzień urlopu
dziękuuuję

Cytat:
z tyłu to prawie proste, taki mini skos

super że sama dałaś radę ściąć,ja też często się sama ścinałam cieniowałam sama,grzywkę skracałam,i też wcale nie miałam najgorszych pasemka sobie robiłam sama też,zaraz poszukam fotkę jaka byłam łaciata kiedyś po rozjaśniaczu
A faceci to ślepi jak krety moj też nigdy nie widzi nic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1080238.jpg (110,2 KB, 45 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 20:45   #2099
katniewojt
Zakorzenienie

Resscue21, kupiłam dziś żółty elseve Jutro rano go przetestuję Byłam w naturze, ale nie kupiłam, bo wydawał mi się drogi... I dobrze zrobiłam, bo w małej drogerii obok mnie był 3-4 złote różnicy w zależności od wielkości opakowania Ale za to mgiełki z oriflame nie dostanę Dziewczyna zbyt późno się zorientowała, że już katalog nie obowiązuje i zrobiła mi nadzieję Powiedziała, że spróbuje załatwić A jak nie, to widziałam gdzieś stoisko Mam nadzieję, że nie policzą mnie po cenie z nowego katalogu, czyli 29,90
Stary 2011-05-24, 20:51   #2100
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki sama się ciachłam
cerę mam taką sobie podkład avonowy supertrwały, odcień nude
fajnie

a ja ostatnio zaczęłam używać próbek tego super-trwałego podkładu i jest świetny też najbardziej pasuje mi kolor Nude chyba przerzucę się na całe opakowanie
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości