Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-24, 14:16   #1081
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia
Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
ja chyba w drugą bo ja w strone Warszawy
wiesz co bo to tak wygląda że ja teraz przez pól roku musze być blisko wrocka a potem do czasu kiedy nie wybudujemy swojego lokum możemy być obojetnie gdzie nawet w delegacji, tyle że jak my teraz wynajmujemy to nie płacimy tak dużo bo właściciel nam nie podnosił opłat od 5 lat także mamy ceny z przed 5 lat i płacimy za wszystko koło 1400 zł a tak to bysmy płacili z 2000-2300 dlatego jak zrezygnujemy z tego mieszkania to z taką opcją że nie wynajmujemy już nic innego we wrocku
To kierunek rzeczywiście przeciwny
Faktycznie macie nad czym myśleć, skoro teraz macie taką korzystną opcję wynajmu i szkoda z tego zrezygnować...
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:26   #1082
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
To kierunek rzeczywiście przeciwny
Faktycznie macie nad czym myśleć, skoro teraz macie taką korzystną opcję wynajmu i szkoda z tego zrezygnować...
ale z drugiej strony mój Tż jest ciągle w delegacji, praktycznie połowe maja i kwietnia mnie też tutaj nie było a trzeba było płacić za mieszkanie, teraz na lipiec i sierpien chcewyjechac do niego do gorzowa wiec mieszkanie bedzie stało puste a 3000 za dwa miesiace trzeba bedzie zapłacić
a jakbym sie przeniosła do rodziców to bym nic nie płaciła jakbym tam nie mieszkała, a od wrzesnia tylko byśmy płacicli za rachunki i zimą wchodziłby jeszcze opał
także to mieszanie jest takie troche zbędne
dlatego nie wiemy co robić bo kasy nie mamy a wydawac kase w błoto to też bez sensu
a z tego co mi mób brat mówił to oni by chetnie weszli na nasze miejsce, bo teraz tez mieszkają we wrocku a mają mieszkanie mniejsza a wiecej za nie płacą niż my
także mieszkanie zawsze by pozostało w rodzinie a wczesnie brat mieszkał tutaj z nami wiec wlasciciel by sie tylko cieszył że nie musi szukać lokatorów

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2011-05-24 o 14:30
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:28   #1083
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

A ja właśnie zaszalałam i zrobiłam sobie pedicure. Sama Chyba ostatni raz mi się to udało, bo zmęczyłam się strasznie Ale paznokcie pomalowane, mogę wreszcie wyskoczyć w sandałkach
Stary 2011-05-24, 14:33   #1084
Myysiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość

podobno corki do tatusiow sie upodabniaja a synowie do mamus,jakby tak bylo to problem z glowy

wiesz u ciebie jest troszke inaczej.rodzice sa chyba mniej natretni albo i wcale a poza tym sytuacja tez troszke inna,bo ja gdybym sie decydowala na budowe mieszkania w pl to najpierw musialabym otowrzyc jakas wlasna dzialalnosc(myslimy o restauracji,albo domu weslenym) a potem zaczac budowe bo tak nie mamy po co wracac ani pracy oboje tam nie mamy ani nic.a siedziec u rodzicow na garnuszku to juz zupelnie nie moja bajka kolejna kwestia jest taka ze zeby cos otworzyc trzeba miec dobre miejsce i kupe kasy a narazie nie mamy nic.bo teraz to wesele,chrzciny itp. takze jeszcze sobie troszke poczekamy

jak gardelko?
nadal boli kupilam juz tabletki i taki psikac zobaczymy czy pomoze no i jeszcze ten paskudny katar

dzieki ze pytasz
...
http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9h5mjbp2r1.png
Myysiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:35   #1085
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
ale z drugiej strony mój Tż jest ciągle w delegacji, praktycznie połowe maja i kwietnia mnie też tutaj nie było a trzeba było płacić za mieszkanie, teraz na lipiec i sierpien chcewyjechac do niego do gorzowa wiec mieszkanie bedzie stało puste a 3000 za dwa miesiace trzeba bedzie zapłacić
a jakbym sie przeniosła do rodziców to bym nic nie płaciła jakbym tam nie mieszkała, a od wrzesnia tylko byśmy płacicli za rachunki i zimą wchodziłby jeszcze opał
także to mieszanie jest takie troche zbędne
dlatego nie wiemy co robić bo kasy nie mamy a wydawac kase w błoto to też bez sensu
a z tego co mi mób brat mówił to oni by chetnie weszli na nasze miejsce, bo teraz tez mieszkają we wrocku a mają mieszkanie mniejsza a wiecej za nie płacą niż my
także mieszkanie zawsze by pozostało w rodzinie a wczesnie brat mieszkał tutaj z nami wiec wlasciel by sie tylko cieszył że nie musi szukać lokatorów
Czyli argumenty macie mocne w obie strony Tak jak już pisałam - macie nad czym myśleć...
Mi osobiście zawsze wynajmowanie wydawało się bez sensu, bo liczyłam, że za te pieniądze to już spłacę ratę kredytu za własne mieszkanie. Tyle, że jeszcze trzeba ten kredyt dostać, a jeszcze doliczyć, że np. we wrocku ceny mieszkań są mniej więcej dwa razy wyższe niż u mnie.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Myysiaaa Pokaż wiadomość
nadal boli kupilam juz tabletki i taki psikac zobaczymy czy pomoze no i jeszcze ten paskudny katar
To kuruj się Kochana szybciutko
A może płukanie wodą z solą i z wodą utlenioną? Paskudne w smaku ale skuteczne...
Oby Oli się nie zaraziła!
Stary 2011-05-24, 14:50   #1086
mokra6
Zadomowienie

Mam chwilę,bo Lilcia śpi, siostra poszła do kolegi, a ja gotuję gulasz. Tak wogóle to jem wszystko jak popadnie, nawet kapuśniaka w sobote wcinałam i truskawki, i wsio oki I odkąd jem wszystko-tak Lilia robi kupkę codziennie rano, a wczesniej nawet co 4 dni!

Teraz jak tak ciepło to my cały czas na dworze jestesmy,w domu tylko karmimy się. Dziś np. pieliłam warzywo i malowałam sztachety, byłam na spacerku, a jak córcia wstanie to idziemy do cioci.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:55   #1087
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

dzieki ze pytasz
no to moze ci pomoga te leki-oby

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Mam chwilę,bo Lilcia śpi, siostra poszła do kolegi, a ja gotuję gulasz. Tak wogóle to jem wszystko jak popadnie, nawet kapuśniaka w sobote wcinałam i truskawki, i wsio oki I odkąd jem wszystko-tak Lilia robi kupkę codziennie rano, a wczesniej nawet co 4 dni!

Teraz jak tak ciepło to my cały czas na dworze jestesmy,w domu tylko karmimy się. Dziś np. pieliłam warzywo i malowałam sztachety, byłam na spacerku, a jak córcia wstanie to idziemy do cioci.
ja tez stwierdzilam ze bede jesc wszystko bo pozniej to dziecko nic mi nie zje.ostatnio jadlam kurczaka smazonego,codziennie jem lody a biala czekolada,pizze juz pare razy.ma czasem problemy z kupka ale takie lajtowe,robi codziennie po pare wiec nie bede narazie zwalniala.tylko oszczedze mu wzdyamjacych i pestkowych zeby sie bardzo nie meczyl

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 15:56   #1088
asiago
Zadomowienie

GG do asiago

Hej laski

Cytat:
Napisane przez kasiek64 Pokaż wiadomość
Ja tak, żeby rodzić w zimie wychodzi większe prawdopodobieństwo na chłopca.
Zauważyłam taką tendencję że dziewczynki rodzą się częściej w lecie a chłopcy na zimę więc będziemy sprawdzać teorie w praktyce. No chyba że tz będzie chciał kolejną dziewuszkę
Ja w lutym urodziłam córkę I tak jak tam ktoś pisał nie było zbyt wygodne chodzić z takim dużym brzuchem zimą, kurtki się nie dopinały trzeba było więcej spodni ciążowych, a teraz to można kieckę zarzucić i jest ok Po za tym jak odbieraliśmy Julkę ze szpitala to była niezła śnieżyca, a potem długo zanim na spacer wyszłyśmy. A latem kiedy były najgorsze upały ciągłe wymioty, mdłości, zasłabnięcia, jak niektóre z was pamiętają początki ciąży nie zawsze są łatwe i przyjemne

Ja byłam dzisiaj na ktg, wylazły 3 mocne skurcze, które sama czułam i brzuch mi się w tym czasie napinał, chyba teraz już będę potrafiła rozróżnić skurcz od samego napinania Maluchy tak szalały że co chwila ginęło tętno, chyba mała przytulała się do braciszka a ten ją wypychał na swoje miejsce, tak to wyglądało

No i najważniejsze są już nasze truskawki, więc sobie kupiłam 2kg i wcinam mniam, uwielbiam truskawki

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Madzik jakbym już nie wchodziła na wizaż, to życzę szybkiej i miłej podróży

Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynki
http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png
asiago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 16:22   #1089
justa878
Zadomowienie

Mamusie a ja zadam takie trochę abstrakcyjne pytanie (pewnie głupie ): Jak chodzicie na spacery z Waszymi pociechami z gondolami, to kładziecie je bezpośrednio na tym materacyku z gondoli, czy na tetrze, czy może na jakimś kocyku???
Wiem, że głupie pytanie, ale zrezygnowałam z kupowania pościeli i nie wiem, co dalej

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 16:31   #1090
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiago Pokaż wiadomość
Hej laski
Ja w lutym urodziłam córkę I tak jak tam ktoś pisał nie było zbyt wygodne chodzić z takim dużym brzuchem zimą, kurtki się nie dopinały trzeba było więcej spodni ciążowych, a teraz to można kieckę zarzucić i jest ok Po za tym jak odbieraliśmy Julkę ze szpitala to była niezła śnieżyca, a potem długo zanim na spacer wyszłyśmy. A latem kiedy były najgorsze upały ciągłe wymioty, mdłości, zasłabnięcia, jak niektóre z was pamiętają początki ciąży nie zawsze są łatwe i przyjemne

Ja byłam dzisiaj na ktg, wylazły 3 mocne skurcze, które sama czułam i brzuch mi się w tym czasie napinał, chyba teraz już będę potrafiła rozróżnić skurcz od samego napinania Maluchy tak szalały że co chwila ginęło tętno, chyba mała przytulała się do braciszka a ten ją wypychał na swoje miejsce, tak to wyglądało

No i najważniejsze są już nasze truskawki, więc sobie kupiłam 2kg i wcinam mniam, uwielbiam truskawki

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Madzik jakbym już nie wchodziła na wizaż, to życzę szybkiej i miłej podróży
a nie dziekuje

Cytat:
Napisane przez justa878 Pokaż wiadomość
Mamusie a ja zadam takie trochę abstrakcyjne pytanie (pewnie głupie ): Jak chodzicie na spacery z Waszymi pociechami z gondolami, to kładziecie je bezpośrednio na tym materacyku z gondoli, czy na tetrze, czy może na jakimś kocyku???
Wiem, że głupie pytanie, ale zrezygnowałam z kupowania pościeli i nie wiem, co dalej
ja mam posciel i jest zupelnie zbedna bo na spod sie nic juz nie kladzie,ja tylko Michalka przyktywam kocykiem jak juz

22/23.05.2010
Stary 2011-05-24, 16:34   #1091
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli argumenty macie mocne w obie strony Tak jak już pisałam - macie nad czym myśleć...
Mi osobiście zawsze wynajmowanie wydawało się bez sensu, bo liczyłam, że za te pieniądze to już spłacę ratę kredytu za własne mieszkanie. Tyle, że jeszcze trzeba ten kredyt dostać, a jeszcze doliczyć, że np. we wrocku ceny mieszkań są mniej więcej dwa razy wyższe niż u mnie.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

To kuruj się Kochana szybciutko
A może płukanie wodą z solą i z wodą utlenioną? Paskudne w smaku ale skuteczne...
Oby Oli się nie zaraziła!
no ja też jestem zdania że wynajmowanie jest bez sesnu bo płacisz komuś a tak to bym już płaciła za swoje ale właśnie jak się nie ma to trzeba wziac kredyt a to skomplikowana spawa bo my potrzebujemy duży kredyt i nie wiem czy wogóle taki uda nam się dostać, dlatego Tż musi w przeciągu tygodnia iść do banku się dowiedzieć ile możemy dostać

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
ja kupiłam flanelową pieluszkę i położyłąm ją na materycyk
Stary 2011-05-24, 17:42   #1092
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

upolowałam sobie kolczyki
http://www.decobazaar.com/produkt-ko...c-3273773.html

a te mam w planach
http://www.decobazaar.com/produkt-ko...o-3260431.html

i maskotkę dla młodej

http://www.decobazaar.com/produkt-tu...o-3246386.html

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:05   #1093
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
ta kolczyki strasznie pysznie wygladaja

a ta maskotka smieszna ,ale ma cos w sobie

22/23.05.2010
Stary 2011-05-24, 18:09   #1094
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
ta kolczyki strasznie pysznie wygladaja

a ta maskotka smieszna ,ale ma cos w sobie
lubię takie nienormalne zabawki

a kolczyki to w sumie jedyna bizuteria jaką noszę (poza obrączką i pierscionkiem zaręczynowym) i tez lubię takie inne

Stary 2011-05-24, 18:19   #1095
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
lubię takie nienormalne zabawki

a kolczyki to w sumie jedyna bizuteria jaką noszę (poza obrączką i pierscionkiem zaręczynowym) i tez lubię takie inne
jednym slowem jestes oryginalna

cos bym zjadla ale nie wiem co

22/23.05.2010
Stary 2011-05-24, 18:27   #1096
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
jednym slowem jestes oryginalna

cos bym zjadla ale nie wiem co
jestem dziwak

ja wiem co bym zjadła....placuszki z jabłkami i rabarbarem
albo naleśnika z nutellą i wisniami....
albo kilo czeresni....

oo...albo hamburgera

Stary 2011-05-24, 18:32   #1097
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
jestem dziwak

albo kilo czeresni....

oo...albo hamburgera
super narobilas mi smaka tylko a ja nic z tego nie moge.za kare

22/23.05.2010
Stary 2011-05-24, 18:36   #1098
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
jestem dziwak

albo kilo czeresni....

oo...albo hamburgera
też bym coś zjadła
ide zaraz pod prysznic,
tylko czekam aż Franek zaśnie bo nie spał popołudniu i teraz płacze że jest zmęczony i nie umie zasnąć
dałam mu dzisiaj jabłuszko do rączki zeby sobie zjadł to na początku było oki a po chwili tak mu zasmakowało że za dużo ugryzł nie umiał sobie poradzić i wszystko zwymiotował
mam wrażenie że on nigdy nie nauczy się gryźć

stokrotka kolczyki fajne ale raczej ja bym takich nie założyła, bo wogóle nie nosze kolczyków jakoś mi nie podchodzą
a maskotka strasznie mi sie podoba

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2011-05-24 o 18:38
Stary 2011-05-24, 18:36   #1099
myha82
Wtajemniczenie

Stokrotko za✂✂✂iaszcze są te kolczyki
Widzę, ze nie tylko ja mam smaki. Ja bym w sumie zjadła: naleśniki, kebaba, frytki i cos może czekoladowego, ale nie jestem pewna
Justa dobrze, ze zadajesz takie pytania bo ja tez mam mnóstwo wątpliwosci

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:45   #1100
Myysiaaa
Rozeznanie

Oj tez mam na cos smaka a konkretnie to frytaski ale nie chce sie robic
zrobie dzis na kolacyjke salatke z pomidora ogorka rzodkiewki itp... mniam tez dobre bedzie
Oli dostala dzis na dzien dziecka butelke z aventu od cioci, super a druga w pt jej przyjdzie tylko ciut inna bo treningowa
...
Stary 2011-05-24, 18:52   #1101
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tez mam na cos smaka a konkretnie to frytaski ale nie chce sie robic
zrobie dzis na kolacyjke salatke z pomidora ogorka rzodkiewki itp... mniam tez dobre bedzie
Oli dostala dzis na dzien dziecka butelke z aventu od cioci, super a druga w pt jej przyjdzie tylko ciut inna bo treningowa
ja miałam wczoraj taką sałatke tylko że jeszcze z fetą
może dziś sobie też taką zrobie ale bez rzodkiewki bo już chyba nie mam

ja musze kupić Frankowi jakis kubek niekapek bo z tego TT nie chce pić muszę kupić jakis bardziej miękki

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2011-05-24 o 18:54
Stary 2011-05-24, 18:59   #1102
Myysiaaa
Rozeznanie

Cytat:
ja miałam wczoraj taką sałatke tylko że jeszcze z fetą
może dziś sobie też taką zrobie ale bez rzodkiewki bo już chyba nie mam

ja musze kupić Frankowi jakis kubek niekapek bo z tego TT nie chce pić muszę kupić jakis bardziej miękki
ja fety nie mam niestety ale jak kupie to zrobie dobry pomysł a teraz pokroje w kostke ser zolty i tez bedzie dobre
moze kukurydze otworze i tez wrzuce

ja kupilam malej na all z aventu butelke treningowa co ma smoczek i wymienna wkladke z dziubkiem jak kubek niekapek jak mi przyjdzie dam znac czy warto
...
Stary 2011-05-24, 19:12   #1103
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
ja fety nie mam niestety ale jak kupie to zrobie dobry pomysł a teraz pokroje w kostke ser zolty i tez bedzie dobre
moze kukurydze otworze i tez wrzuce

ja kupilam malej na all z aventu butelke treningowa co ma smoczek i wymienna wkladke z dziubkiem jak kubek niekapek jak mi przyjdzie dam znac czy warto
to daj znać bo chodzi mi o to żeby nie był aż taki twardyten dziubek bo Franek jakoś nie umie przez niego pić, od razu płacze i musiałabym mu kupic jakiś bardziej miekki a te kubki są starsznie drogie

a co do gardła to ja polecam wode utlenioną, jak ktoś tak wczesniej pisał, ochydne w smaku ale szybko odczuwa się ulge, jednak też odczuwa się ją na chwile dlatego trzeba zrobić kilka razy ale warto bo pomaga

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2011-05-24 o 19:14
Stary 2011-05-24, 19:18   #1104
Myysiaaa
Rozeznanie

Cytat:
to daj znać bo chodzi mi o to żeby nie był aż taki twardyten dziubek bo Franek jakoś nie umie przez niego pić, od razu płacze i musiałabym mu kupic jakiś bardziej miekki a te kubki są starsznie drogie

a co do gardła to ja polecam wode utlenioną, jak ktoś tak wczesniej pisał, ochydne w smaku ale szybko odczuwa się ulge, jednak też odczuwa się ją na chwile dlatego trzeba zrobić kilka razy ale warto bo pomaga
napisze ci jak wrazenia wiem ze te kubki sa drogie dlatego lepiej kupic jakies sprawdzony po co p0o darmo kase wywalac w bloto

zaraz poszperam ale chyba wody utlenionej nie mam a boli mnie okropnie i ten katar daje w kosc cos czuje ze nocka bedzie koszmrana
...
Stary 2011-05-24, 19:36   #1105
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
napisze ci jak wrazenia wiem ze te kubki sa drogie dlatego lepiej kupic jakies sprawdzony po co p0o darmo kase wywalac w bloto

zaraz poszperam ale chyba wody utlenionej nie mam a boli mnie okropnie i ten katar daje w kosc cos czuje ze nocka bedzie koszmrana
no wiem dlatego chciałam kupić coś sprawdzonego

współczuje gardła i kataru, żeby tylko Oli się nie zaraziła
Stary 2011-05-24, 20:22   #1106
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Justa dobrze, ze zadajesz takie pytania bo ja tez mam mnóstwo wątpliwosci
Czasami nasuwają mi się takie głupie pytania, że aż strach je tutaj pisać

No i po wizycie ... Mój gwiazdor waży prawie 1700 dzisiejsza data porodu to 13 lipiec ciekawe, czy w piątek wypada

11.07.2010
05.06.2010
Stary 2011-05-24, 20:23   #1107
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:

No i po wizycie ... Mój gwiazdor waży prawie 1700 dzisiejsza data porodu to 13 lipiec ciekawe, czy w piątek wypada
Spory ten twój gwiazdor

a 13 lipiec wypada w srode

Stary 2011-05-24, 20:27   #1108
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Spory ten twój gwiazdor

a 13 lipiec wypada w srode
co za pech... My bardzo lubimy 13 w piątek, z resztą 13 lutego w piątek mój Tż mi się oświadczył, co by nie było w Walentynki

11.07.2010
05.06.2010
Stary 2011-05-24, 21:34   #1109
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Kolczyki fajne, a maskotka rewelacyjna
Ja lubię kolczyki, ale noszę takie klasyczne... Mam kilka par takich ciekawszych od siostry - ona czasem robi, ale jakoś rzadko je noszę...

Cytat:

Pytaj, pytaj, to może i my skorzystamy, tak jak Myha już pisała
Oo, to dużo waży Ciekawe ile moja będzie za tydzień - w 29tc

Kurcze, pisałyście o jedzeniu i teraz będę kombinować, co by tu jeszcze zjeść
Stary 2011-05-24, 21:40   #1110
justa878
Zadomowienie

Cytat:

Kurcze, pisałyście o jedzeniu i teraz będę kombinować, co by tu jeszcze zjeść
Ja też właśnie mam ochotę na coś przez dziewczyny

11.07.2010
05.06.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości