|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
Hej. Zapaliłam.
Musiałam. Jestem zła. I.. naf - dziękuję za kartki
|
#4592 | |
|
Konto usunięte
|
bry bry
![]() dotalam do pracy, a tu problem z netem , nie moge pracowac w takich warunkach tzn bez wizazu ![]() ja mam ruchome godz pracy, no wlasnie czasem jestem o 7 rano (jak nie moge spac Cytat:
![]() moj mi powtrza ze "moje zycie juz nie bedzie jakie bylo przedtem- sprawdz maila" lub tym podobne teksty, generalnie lubie go ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- kaarooo.... po 9 miesiacach? kurcze... to chyba cos jest zle....
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Zadomowienie
|
ok, czas na małą relacjęz imprezki:
Ogólnie nie było źle, była ładna pogoda, więc dzieciary przez większość czasu były na placu zabaw, który był zaraz obok restauracji. Pogadałam z kuzynostwem, ale jak opowiadałam o moich planach zawsze było - no teraz masz na to czas, później jak będą dzieci już nie będzie tak łatwo. Dlaczego to dla wszystkich jest takie logiczne, że każdy MUSI się rozmnożyć? Poza tym ogólnie było wesoło, impreza zleciała bardzo szybko. Widać nie taki diabeł straszny. karooo - trzymaj się! Mam nadzieję, że to jednorazowy wyskok i teraz pójdzie lepiej
|
|
#4594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry znad kawy z mleczkiem
Cytat:
2h jest jeszcze w granicach przyzwoitosci, co nie? ![]() ale ze tak wczesnie zaczynasz ja myslalam, ze u Ciebie od 10-tej...ostatnio probowalam skrocic proces przygotowawczy robiac sobie henne w kolorze grafitowym, czymalam krotko i co? i tak wyszly nie takie, ze teraz chodze z dwoma czarnymi kreskami, jak czarownica jakas ![]() szoruje i nic, zlezc nie chce ![]() nie pal! ![]() Cytat:
![]() prosze nie zadawac egzystencjalnych pytan z samego rana, kiedy jeszcze spie
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-24 o 11:45 |
||
|
|
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
Ja to wolę się wyspać. W 30 min wtrabiam się z myciem głowy, suszeniem, prasowaniem ciuchów i malowaniem
A wszystko to z miłości do spania...
|
|
#4596 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4597 |
|
BAN stały
|
LouLou25 kup sobie korektor do brwi firmy Delia, sa 2 kolory, czarny i brazowy. latwo sie naklada i zajmuje chwilke. w KWC jest recenzja. ja na szczescie mam taka prace, ze sie nie maluje, nie stroje itd. abym przyszla, reszta obojetna. na szczescie zawsze tak mialam, u nas w bidulu bylo nawet zle widziane jak sie ktos w oczy rzucal, szczegolnie strojem, ale tam to juz byla przesada. nie uwazam, ze to dobre bylo na dluzsza metę. ja na henen chodze do kosmetyczki, jestem anty talent do takich rzeczy niestety. w ogole kocham spac,nawet po obiedzie mam tzw. lezakowanie. tak na to mowi TŻ. musze odpoczac i chociaz na chwile polezec. ciesze sie, ze nie mam pracy do ktorej bym musiala to wszysytko robic z 1ej strony i moge sie wyspac dluzej. zawsze mnie dziwilo, ze kolezanki wstaja o 5 rano na lekcje czy na uczelnie zeby umyc glowe, pomalowac sie itd. dla mnie to niepojeta rzecz. owszem dbam o siebie, ale nie kosztem snu. poza tym jak sie tak nie wyspi, to na buzi wszystko widac, zmeczenie, podkrazone oczy, cienie pod oczami i tona tapety wtedy nie pomoze.
Edytowane przez gabisolis Czas edycji: 2011-05-24 o 12:00 |
|
|
|
#4598 |
|
Wtajemniczenie
|
oj to ja już szukam nowego... nie mogę przecież odstawać od Was z jakimś starym prosiakiem
|
|
#4599 |
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() Bridgeta podziwiam mi od momentu pobudki kiedy teoretycznie wiem co się dzieje do wyjścia kiedy teoretycznie jestem umalowana i uczesana i wiem co się dzieje zajmuje ok 2h no jak mam szybki poranek to 1,5h![]() jak znajde pracę w której będę musiała być na 7 w nocy to chyba w ogóle nie będę kłaść się spać |
|
|
|
#4600 |
|
Rozeznanie
|
ja zostaję ze swoim awatarem
![]() kurczę, nie mam pojęcia, tak apropos wyrabiania się, jak kiedyś to robiłam że wychodziłam z domu w 20 minut. Teraz zajmuje mi to conajmniej 45, a to takie absolutne minimum i to bez śniadania. Przeglądałam dziś KWC, wypatrzyłam fajny samoopalacz L'Oreal.. tylko w całym wrocławiu nie mogę go nigdzie znaleźć... a boję się sukienkę założyć bo moje piszczele wyglądają upiornie blado po zimie, balsam brązujący zrobił mnie na żółto
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może mi się uda i dam Ci namiary
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
L`Oreal, Sublime Bronze, Self- Tanning Gel Tinted & Shimmering (Rozświetlający żel samoopalający)
bylam w Douglasie, Rossmanie i Sephorze (w zasadzie w kilku, od Galerii Dominikanskiej przez Renomę az do Akrad) i nie ma... |
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opinie faktycznie dobre rozejrzę się, jakby mi wpadł w łapki dam znać strasznie ciepło dziś we Wro, wiadomo, w tramwajach sauna, a ja widziałam dziś dziewczę w czarnych Hunterach do kolan.... ja sama zaliczyłabym dziś glebę bo zrobiło mi się słabo, ledwo dojechałam do domu. Dopiero jakąś godzinę temu mi kolory wróciły
|
|
|
|
|
#4604 | ||||||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Cytat:
Jak ja sie ciesze, ze wiecej jest takich szykujacych sie kobiet ![]() Lou, probowalas zmyc mydlem? Tzn umyj brwi czy co tam mydlem wiadomo, od razu nie zejdzie, ale po 2-3 dniach szorowania powinno byc lepiej.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, ze nie poturbowalas sie przy upadku
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-05-24 o 19:16 |
||||||
|
|
|
#4605 |
|
Wtajemniczenie
|
Tesciulek przepyszna fasolke dzisiaj zrobil,ale bedzie CZAD wieczorkiem ![]() Wieczorek mi sie nudnawo zapowiada Nie mam pomyslu,co by tu robic...---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Ja tez dołaczam do grona ,ktore potrzebuje 2 godz na "zrobienie sie" by wyjsc z domu U mnie to jest masakra. A za suche wlosy oddalabym wszystko...Mam tluste i codzienne mycie czasami doprowadza mnie do szalu!!!Czasami sie zastanawiam,gdybym do pracy miala na 6...7 rano? Jak nic gole sie na lyso
|
|
#4606 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mega ból, bo czym mnie zesłabiło, zimne poty, ciemno przed oczami i znów jechałam jak żul ze spuszczoną głową żeby mi krew napłynęła z tą francowatą zimną colą na karku... jeszcze miałam przesiadkę na trasie i znów cud, wolne miejsce, zasiadłam z torbiszczami i jakoś dotarłam do domu Cytat:
wieki temu jadłam, a bardzo lubię
|
||
|
|
|
#4608 |
|
Konto usunięte
|
o kurcze, Alvesta prawie zaslablas
oby sie to nie powtorzylojutro ide ogladac mieszkanie wogole wczoraj tez wynalazlam calkiem niezle lokum (ale troche drogie ) sobie pomyslalam- aaa co mi szkodzi zobaczyc![]() dobrze ze sprawdzilam adres- J mieszka niemalze zaraz za rogiem no to sobie daruje
|
|
|
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie:
mycie włosów 10-15min suszenie 15-20 prostowanie 10 ![]() chyba że wszystko chce mieć super chruper to dłużej schodzi bo mam dużo grubych włosów ..no i teraz jeszcze urosły.... więc trochę tego jest
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam moje kłaki nastroszę, max 7-10 min i mogę leciećno i widzę brand new świnka |
|
|
|
|
#4611 |
|
Wtajemniczenie
|
Jiuna:Gratuluje nowego avatarka
![]() A ja u psa kleszcza takiego wyzartego znalazlam i chcialam wyciagnac...urwalam mu leb i sie denerwuje co teraz bedzie? Masakra Wkurzaja mnie te wszystkie wynalazki przeciw kleszczom dla zwierzat,niemalo kosztuja,a w ogole nie sa skuteczne! ![]() Alvesta i mysmy cale wieki fasolki nie jedli-stad caly gar poszedl w 5 min I nie pytaj jaka juz wzdeta jestem
|
|
#4612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no.. świnka liczy kasiorę .. mam nadzieję że w końcu mi ją da ![]() a dziękuję
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja nie mogę przybiec i chwalić się czymś jak ten skowronek?
Mam niby superatę na 500 zł.. na alkoholach. Gdzie miałam pińciu ludziuf na krzyż. Zmieniają nam kasy i już ich nie lubie
|
#4614 |
|
Zadomowienie
|
Dobrrry wieczórrr
![]() Przepraszam bardzo, czy tu się rozgrywa kolejna edycja programu Ekstremalne Metamorfozy albo czegoś w tym stylu? Ale się pozmieniałyście, nie mogę się połapać teraz Dobrze, że chociaż niektóre pozostały przy swoich starych awkach Aż mnie zaczęło kusić, żeby też się przerobić, ale jednak nie, jeszcze wciąż mi się nie znudziła moja pani z pieskiem - najwyżej pokombinuję coś z podpisem, bo ta wiosna już się powoli robi nieaktualna![]() Kaarooo, fajnie, że kartki doszły, chociaż patrząc na to, jak brutalnie zostały potraktowane na poczcie, miałam pewne wątpliwości, czy dotrą w jednym kawałku ![]() Co do superaty, to musiałam sobie w googlach najpierw sprawdzić, co to właściwie jest ![]() Ciekawe, kiedy Matka Założycielka nam się tu objawi - pewnie ją zdziwi taki wysyp nowych "twarzy"
|
|
|
|
#4615 |
|
Wtajemniczenie
|
Coby Nam Matka Zalozycielka szczesliwie wrocila,bo przeciez wulkan znowu kopci
|
|
#4616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrywieczor
![]() Opilam sie z kolega, on winem a ja pigwowka samorobiona, a mocne cholerstwo ![]() Ale nie, to jeszcze nie koniec, jeszcze ze 2 drinki i bede w odpowiednim nastroju ![]() a dziekowac Cytat:
![]() u mnie na same wlosy z 40 min, sniadanie 20, prysznic + wcieranie wynalazkow 20, makijaz, grzebanie w szafie, no nie w mniej niz 2h nie daje rady, chocby nie wiem co ![]() odkrylam dzisiaj, ze moja komorka ma calkiem mily i nawet glosny glosnik jak juz zapoluje na kabelek to zgram wsio, wezme i bede Was meczyc ulubionymi nabanihitami o takimi klik do ruszania tym i owym
|
|
#4618 |
|
Konto usunięte
|
bry laseczki
![]() co tu tak cicho, he
|
|
|
|
#4619 |
|
Zadomowienie
|
Ja zdycham. Wczoraj koledzy z pracy mnie nawiedzieli - pochlaliśmy nieco, dzisiaj poranek kiepski... Ale co tam, fajnie było
![]() Do tego dostałam okres, więc zdycham podwójnie... Wiecie co to? trzeci dzień z rzędu nie chce się pracować? środa ![]() Miłego dnia!
|
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie znowu rozpierdziucha :/ także zajęcie mam... i głowa puchnie
no nic idę smażyć rybkę na obiad
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

おはよう! 

, nie moge pracowac w takich warunkach tzn bez wizazu 

po 9 miesiacach? kurcze... to chyba cos jest zle....

ja myslalam, ze u Ciebie od 10-tej...

Nie mam pomyslu,co by tu robic...
wieki temu jadłam, a bardzo lubię
) sobie pomyslalam- aaa co mi szkodzi zobaczyc