|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
dziewczyny ratujcie... wczoraj byłam cały dzień na podwórku i mam takiego bolącego raczka na plecach że każdy ruch sprawia mi ból
w tamtym roku w ogóle się nie opalałam i moja skóra się chyba odzwyczaiła a w temacie to przybyły mi lakiery które kupiła mi Maliniarka zużycia za to kuleją
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Kup smietane albo kefir i zrob sobie oklad
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko uważaj, żeby za bardzo Ci nie zaschło bo później trzeba to szorować a to dopiero jest ból
Mi małe zużycia chyba grożą w czerwcu, wszystko mam nowe prawie. Muszę za to kupić bloker ziai. Nigdy tak się nie pociłam jak teraz. Na szczęście mają dowieść na sobotę do mojej drogerii "po sąsiedzku" ![]() Ma któraś z was takie cudo? Działa? Malinarko a co do tej karty z rossmana z konkursu, tam się podaje jakiś pin albo coś? bo ja wygrałam w lutym ale jeszcze nie wykorzystałam (pewnie kupie żarełko dla kota ) wieczorem wstawie wam zdjęcia jak nie zapomne ![]() http://www.mymagnumkonkurs.pl/?pic=15d6b1d9ad6e538f1be1 d20908344f20 czy mogłabym prosić o głosik dziś ? trzeba kliknąć w link i potem po lewej w mapę przyjemności i zagłosować
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
nynka psikaj woda termalna
![]() Kupilam buciki..sa megwygodne!!! te kamienie-krysztalki troche kiczowate ale fajnie migocza w sloncu
|
|
|
|
#2526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
posmarowałam właśni plecy kefirem zobaczymy jak będzie ale dalej tak boli przy każdym ruchu ręką
|
|
#2527 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zużyłam miniaturowy balsam z Avonu.
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zrobiłam małą aktualizację mojej pielęgnacji. Chyba nie jest tragicznie, chociaż przez moment było już lepiej
![]() Szampony 4 : Odżywki/maski/spraye do włosów 6 Stylizacja włosów 8 Balsamy 10 Balsamy antycellulitowe/wyszczuplające 4 Balsamy brązujące 3 Preparaty do biustu 2 Kremy do twarzy 3 Toniki 1 Żele do twarzy 0 Demakijaż 5 Peelingi do twarzy 2 Punktowe na wypryski 4 Maseczki tubkowe 6 Kremy/żele pod oczy 3 Dezodoranty 3 Kremy do stop 6 Kremy do rąk 5 Oliwki 2 Żele pod prysznic 9 Biochemia 17 Jestem przezachwycona ilością mojej pielęgnacji twarzy Powinnam zejść z balsamów i kremów do rąk/stóp, ale ostatnio nie chce mi się smarować, jakiegoś lenia podłapałam ![]() Biochemii wydaje się dużo, ale praktycznie wszystko jest w użyciu Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-05-25 o 02:10 |
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam antyperspirant w kulce z Avonu
![]() Kurcze, nie mam za bardzo czasu na obfocenie całego mojego zbioru (wg. "tradycji" miałam je zrobić pod koniec kwietnia/na początku maja) i zrobienia porządnych notek na blog. Pewnie dopiero w sobotę napiszę kilka. Dziś nie widzę się z TŻ, bo ide na fitness, wiec może zdążę dzisiaj choć 1 napisać.
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko jest calkiem niezle! jeszcze tylko mala korekta niektorych dzialow i wyjdziesz na prosta
![]() Tez nade mna wisi obfocenie zbioru..moze zmobilizujmy sie razem? bedzie co ogladac
|
|
|
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się ten wątek. Jestem kosmetykozakupoholiczką. Za sukces poczytuję sobie to, że zauważyłam ten problem. Kupuję znacznie mniej. Staram się zużyć to co miałam. Postaram się policzyć swoje zbiory. Mam świadomość, że przede mną długie leczenie
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Paris!
![]() Księżniczko, nie jest z Tobą tak źle Sporo masz wg mnie preparatów punktowych na wypryski- po co aż 4? i kremów do stóp i rąk. Poza tym ok. U mnie jest o wiele gorzej...Mam: 35 butelek perfum + 1 miniatura + 14 odlewek dezodoranty, roletki, mgiełki 10szt. balsamy, masła, ujędrniacze, opalanie 38szt. kremy do twarzy 10 w tym 1 na wykończeniu kremy pod oczy 2 olejki do twarzy + serum 3 maseczki 11 peelingi do twarzy 4 żele do mycia twarzy 3 (w tym 1 pianka) toniki 3 ( w tym 1 na wykończeniu) micele 3 żele pod prysznic 17 ( 1 na wykończeniu) było 23 higiena intymna 2 (w tym 1 500ml na wykończeniu) peelingi do ciała 3 kremy do rąk 3 (1 na wykończeniu) kremy do stóp 4 (1 na wykończ) inne do stóp 5 szampon 1 odżywki do włosów 6 stylizacja włosów 10 balsamy do ust 3 pielęgnacja paznokci 9 ( 1 na wykończ) Tak więc wygląda moja pielęgnacja
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu pokazałam 4 serie limitowane Catrice
Zapraszam.
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Catrice coraz bardziej mnie ciekawi..a wstawili szafe do mojej drogerii... oops!
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witamy Ty wstrętna kusicielko Kupiłam na All Nail Teka Foundation za 13,50 zł z odbiorem w Krakowie
|
|
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej intryguje Out Of Space, z Papagua tylko puder. Z reszty - nic.
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bardziej przeszkadza 10 balsamów niż 4 punktowe. Używam tego dużo, bo mam dużo pryszczy, więc schodzi szybko Aktualnie mam na wykończeniu Acnefan i żel Best z Herby Studio. Poza tym papka przeciwtrądzikowa Jadwiga, która leży odłogiem bo się nie sprawdziła i Sudocrem, który używam na pryszcze i podrażnienia (bardzo wydajny)---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- O ja o ja Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-05-25 o 15:36 |
|
|
|
|
#2540 |
|
keep calm and contour on
|
Patrzcie co dziś do mnie przyleciało
http://pilar1899.blogspot.com/2011/0...za-oceanu.htmli koniec zakupów kosmetycznych, wyżywam się ciuchowo-> 2 pary spodni, 2 bluzki
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Księzniczko: dokładnie 5.05 pisali, że EW pojawi się za 2-3 tygodnie, czyli akurat wychodzi "lada dzień".
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() Ale kolor lakieru zdecydowanie "nie mój"
|
|
#2542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Maliniarka, ładne masz ząbki.
Też mnie zawsze zastanawiało, jak te metalowe części są przyklejone do zębów i czy po zdjęciu zostają ślady. Trochę znajomych miało aparat, ale śladów na zębach nie ma. Cytat:
I zaniedbałam fitness, przez ostatni miesiąc byłam tylko 4 razy, więc jak pójdę na pomiary, to pewnie mi wróciły cm, które dzielnie zgubiłam w kwietniu. Cytat:
![]() Dzisiaj wrzucę mój majowy bilans. Pojutrze wyjeżdżam do Pragi i już na pewno nic więcej nie zużyję w tym miesiącu.
|
|
#2543 |
|
Zadomowienie
|
Mi najbardziej podoba się Out of Space i Papagena.
|
#2544 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
ale zakochałam się po swatchach poza tym jeden grzeczny lakier wypada mieć :P:
|
|
|
#2545 |
|
Raczkowanie
|
Szampony 7
Odżywki/maski/spraye do włosów 7 Stylizacja włosów 8 olejki do włosów 2 Balsamy 3 Kremy do twarzy 2 płyn micelarny 1 Żele do twarzy 3 Demakijaż 2 Peelingi do twarzy 2 Punktowe na wypryski 1 Maseczki tubkowe 4 Kremy/żele pod oczy 4 antyperspirant 2 Kremy do stop 4 Kremy do rąk 4 Żele pod prysznic kremy z filtrem 3 balsamy do ust 10 Biochemia 7 Edytowane przez Paris167 Czas edycji: 2011-05-26 o 09:00 |
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam podzielić się majowym bilansem.
Mało zużyć, więcej zakupów. Ale wszystkie potrzebne (no może krem do rąk i balsam do ust mniej potrzebne, ale na pewno coś z tej kategorii zużyję w czerwcu, więc już nie muszę kupować). Szkoda, że nie poszedł mi żaden balsam do ciała albo odżywka do włosów. Przez ten mój ostatni zabiegany tryb, nie mam czasu na smarowanie się mazidełkami. ![]() zużyte - 5 1) Joanna Naturia, peeling myjący z truskawką, 100 ml 2) Rossmann Alterra, szampon dodający objętości papaja i bambus, 200 ml 3) Oceanic AA Skuteczna Pielęgnacja, maseczka matująco regenerująca, 5 ml 4) Ziaja, maska oczyszczająca z glinką szarą, 7 ml 5) Essence All Eyes On Me, tusz do rzęs brązowy, 8 ml nabyte - 6, wydane 24,47 zł 1) Joanna Fruit Fantasy, peeling gruboziarnisty Brazylijska Mandarynka, 200 ml 2) Oceanic AA Skuteczna Pielęgnacja, maseczka matująco regenerująca, 2x5 ml 3) Avon Foot Works, energizujący scrub do stóp z solą morską, 75 ml 4) Avon Care, glicerynowy krem do rąk i paznokci, 100 ml 5) Avon Care, regenerujący balsam do ust 6) Rimmel Extra Super Lash, tusz do rzęs black/brown, 8 ml Idę dzisiaj na japoński manicure, jestem bardzo ciekawa efektu. No a jutro jedziemy do Pragi.
|
#2547 |
|
Miss Pudernica
|
To ja też wklejam ile czego posiadam
![]() Szampony 4 Odżywki/spraye do włosów 2 Maski do włosów 2 Stylizacja włosów 2 Olejki do włosów 4 Balsamy 3 Kremy do twarzy 3 Żele do twarzy 1 Toniki 1 Demakijaż 1 Peelingi do twarzy 1 Punktowe na wypryski 1 Maseczki tubkowe 3 Kremy/żele pod oczy 1 Antyperspirant 1 Kremy do stop 0 Kremy do rąk 1 Żele pod prysznic 2 Balsamy do ust 1 W sumie: 34 Zapasy: 9 (3 żele pod prysznic, 2 kremy do twarzy, krem Nivea Soft, kostka Dove, krem do rąk z owsem YR) Zużyte w maju: -carmex w sztyfcie - mus kokos i banan Farmona - puder w kamieniu Stay Matt Rimmel - krem do stóp malinowy AA - woda brzozowa Isana
|
#2548 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile masz żeli pod prysznic? Bo w poście chyba ucięło.Cytat:
![]() Daj znać, jak Ci się japoński podoba I udango wyjazdu Cytat:
![]() za zużycia, zwłaszcza za puder. A zakupów nie było?
|
|||
|
|
|
#2549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie, zakupów nie było w maju? ![]() Cytat:
Jak będę miała wieczorem czas, to dam znać. Wyjazd na pewno będzie udany. Szkoda tylko, że na jutro zapowiadają deszczowy dzień. Mam jednak nadzieję, że kolejne dni będą suche i słoneczne, żeby sobie coś pozwiedzać.
|
|
#2550 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Szampony na szczęście 3 są już na wykończeniu, także w czerwcu polecą, a kremy do twarzy to do niedawna był mój konik i miałam ich dużo więcej. A zapomniałam o zakupach - krem nagietkowy do twarzy - krem do demakijażu i tonik - są już w użyciu - maseczk Cure Solutions - w użyciu - maseczka do włosów z serii roślinnej - w użyciu - woda perfumowana Comme une Evidence - prezent dla mamy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

w tamtym roku w ogóle się nie opalałam i moja skóra się chyba odzwyczaiła
a w temacie to przybyły mi lakiery które kupiła mi Maliniarka
zużycia za to kuleją 

Aktualnie mam na wykończeniu Acnefan i żel Best z Herby Studio. Poza tym papka przeciwtrądzikowa Jadwiga, która leży odłogiem bo się nie sprawdziła i Sudocrem, który używam na pryszcze i podrażnienia (bardzo wydajny)
za zużycia, zwłaszcza za puder. A zakupów nie było?