Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-24, 17:50   #3391
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
A dziekuje, mam nadzieje ze bedzie taka troche odskocznia A czemu pytasz?
tak jak mówiłam - czysta ciekawość. Ciekawi mnie jak to wygląda z pracą w Polsce sama szukałam niedawno pracy, ale tutaj, w Edinburghu i wiem jak ciężko czasami może być. Dlatego gratuluję jeszcze raz

Ja jestem już po kąpieli i po farbowaniu, po odżywkowaniu. teraz czekam aż podeschną mi włosy i będę podcinać końcówki, potem upiekę ciasto i pójdę biegać ;P
Stary 2011-05-24, 17:54   #3392
91moniaa161
Zadomowienie

Talullah gratuluję nowej pracy

Kalpana ślicznie wyglądałaś na komunii z tą grzywką to był strzał w dziesiątkę i kolorek też ładny możesz napisac czym farbowałaś?

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Lainathiel pochwal się włoskami po farbowaniu

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:09   #3393
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiem, że niektóre z Was używają balsamów brązujących. Powiedzcie mi, czy któraś używała tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e.html&next=1? Kiedyś w rossmanie była promocja i 2 masła do ciała z BIELENDY kosztowały niecałe 10 zł. Porobiłam sobie wtedy zapasy, kilka takich podwójnych zestawów, i trafiły mi się dwa te masła brązujące. Nie używałam ich, bo mam złe wspomnienie z balsamami brązującymi, ale ten ma dobre oceny na KWC (chociaż mało) i tak sobie myślę żeby spróbować jak już mam i puki jeszcze nie przeterminowany, żeby nie wyrzucać do śmieci...

Tylko proszę o rady jak właściwie używać takiego balsamu brązującego... Kiedyś miałam Garniera i Johnsona, ale z tego co pamiętam, to była tragedia Plamy, smugi, nierówno schodził, byłam pomarańczowa zamiast brązowa I co najgorsze miałam białe plamy pod pachami od antyperspirantu Powiedzcie mi jak to robić krok po kroku, żebym ładnie wyglądała. Powiedzcie mi, czy nie będę miała smug np. od potu gdzieniegdzie? Bo mam ochotę zacząć go używać, ale boję się.
ja używam balsamu brązującego z dove, wszystkie kościste miejsca jak kolana, łokcie, nadgarstki, kostki najpierw smaruję balsamem nawilżającym stopy natomiast zawsze pół na pół tzn mieszam troszkę zwykłego balsamu z brązującym i smaruję, na stopach trzeba się najmocniej skupić, szczególnie w miejscu nad piętami żeby ciemniejszych zacieków nie porobić No a potem to już całe ciało smaruję, czekam 5min aż się wchłonie i powtarzam. Na koneic zostawiam dłonie (od niedawna je też smaruję), tzn po tym jak się cała nasmaruję to porządnie myje dłonie, później na wacik kosmetyczny daję troszkę balsamu zwykłego i brązującego (jak na stopy) i smaruję tym dłonie Rano prysznic i mam ładnie delikatnie opaloną skórę bez żadnych zacieków

Cytat:
Hej

Zazdroszcze Wam mozliwosci pojscia do pracy w krotkich spodenkach, u mnie to nie wypada, no chyba ze w takich do kolan

Kitka - no ja bym chyba nie wytrzymala i cos z taka sytuacja (mowie o uczelni) zrobila. Brak mi slow na to

Snow - a dziekuje bardzo Kciuki zadzialaly bo mialam juz dzis telefon
W sumie sie nie spodziewalam ze nawet nie bede musiala szukac pracy tylko sama mnie jak na razie znalazla

Ale to znaczy ze mnie tu bedzie jeszcze mniej, jednakze mysle ze w sumie nie zrobi Wam to roznicy, chyba coraz mniej sie nas udziela, tak zauwazylam.

Kalpana - ja daje wode brzozowa po umyciu na skore glowy, ale po wlosach w sumie tez mi leci i przeciagam dlonia. I nie sa przesuszone. Potem standardowo odzywke bez splukiwania i susze, nie splukuje tej wody, zreszta nie powinno sie tego robic.
to świetnie, gratulacje aaaale nie zapomnij o nas

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-05-24 o 18:14
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:10   #3394
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Lainathiel pochwal się włoskami po farbowaniu
to ten sam kolor co na zdjęciach, więc nie ma się czym chwalić, ale oczywiście jak wysuszę i podetnę to może później coś wrzucę
W ogóle to mam wrażenie że ta sama farba ma nieco inny kolor tutaj niż w Polsce. Farbowałam włosy w marcu przed wyjazdem i były sporo ciemniejsze, chłodniejsze, lekko czerwone, tutaj ta sama farba wyszła bardziej ruda i jaśniejsza, nie mam pojęcia jak to możliwe... :/
Stary 2011-05-24, 18:18   #3395
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Kalpana ślicznie wyglądałaś na komunii z tą grzywką to był strzał w dziesiątkę i kolorek też ładny możesz napisac czym farbowałaś
Dziękuję Bardzo mi miło Farbowałam ciemnym brązem z londy: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:0,s:0

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:32   #3396
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziękuję Bardzo mi miło Farbowałam ciemnym brązem z londy: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:0,s:0
z tą grzywką jest ogromny plussss ale mam też pytanie: nie myślałaś o jaśniejszym kolorze włosów? Myślę że bardziej niż czarny( bo tak na zdjeciach wygląda) pasowałby Ci ciemny brąz ? Ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie i przepraszam jeśli Cie uraziłam
Stary 2011-05-24, 18:51   #3397
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
z tą grzywką jest ogromny plussss ale mam też pytanie: nie myślałaś o jaśniejszym kolorze włosów? Myślę że bardziej niż czarny( bo tak na zdjeciach wygląda) pasowałby Ci ciemny brąz ? Ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie i przepraszam jeśli Cie uraziłam
Ostatnio myslałam żeby rozjaśnić włosy, ale przed weselem wolę nie kombinować, bo nie wiadomo jak wyjdzie

Mam jeszcze jedno- głupie pytanie w sprawie allegro. Płatność na konto jest wtedy, kiedy przelewam kasę prosto na konto osoby od której kupuję, czy może to być też przez płacę z allegro (bo oni to chyba też na konto przelewają)? Pytam, bo przy wpłaceniu na konto mam przesyłkę gratis i nie chciałabym się pomylić i zapłacić....

K

Sz
Stary 2011-05-24, 18:56   #3398
ekomonika
Zakorzenienie

Kalpana tak, płatność na konto jest wtedy gdy przelewasz pieniądze prosto na konto sprzedającego

Edytowane przez ekomonika
Czas edycji: 2011-05-24 o 19:02
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 19:45   #3399
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Ostatnio myslałam żeby rozjaśnić włosy, ale przed weselem wolę nie kombinować, bo nie wiadomo jak wyjdzie

Mam jeszcze jedno- głupie pytanie w sprawie allegro. Płatność na konto jest wtedy, kiedy przelewam kasę prosto na konto osoby od której kupuję, czy może to być też przez płacę z allegro (bo oni to chyba też na konto przelewają)? Pytam, bo przy wpłaceniu na konto mam przesyłkę gratis i nie chciałabym się pomylić i zapłacić....
Możesz wpłacić na konto, a możesz przez Allegro, wtedy jest dużo szybciej.
Stary 2011-05-24, 19:49   #3400
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Kalpana tak, płatność na konto jest wtedy gdy przelewasz pieniądze prosto na konto sprzedającego
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
No to teraz nie wiem... bo z tego co napisała Ekomonika to znaczy, że tylko w ten sposób, a Hania napisała, że przez płacę z allegro też

K

Sz
Stary 2011-05-24, 20:37   #3401
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Hmm a ja zawsze myślałam, że przez konto jest szybciej. Przez allegro, to najpierw kasa idzie do nich, a oni dopiero potem wysyłają je do sprzedawcy i czas się wydłuża.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 20:45   #3402
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja używam balsamu brązującego z dove, wszystkie kościste miejsca jak kolana, łokcie, nadgarstki, kostki najpierw smaruję balsamem nawilżającym stopy natomiast zawsze pół na pół tzn mieszam troszkę zwykłego balsamu z brązującym i smaruję, na stopach trzeba się najmocniej skupić, szczególnie w miejscu nad piętami żeby ciemniejszych zacieków nie porobić No a potem to już całe ciało smaruję, czekam 5min aż się wchłonie i powtarzam. Na koneic zostawiam dłonie (od niedawna je też smaruję), tzn po tym jak się cała nasmaruję to porządnie myje dłonie, później na wacik kosmetyczny daję troszkę balsamu zwykłego i brązującego (jak na stopy) i smaruję tym dłonie Rano prysznic i mam ładnie delikatnie opaloną skórę bez żadnych zacieków

Dzięki wielkie . Dziś albo jutro spróbuję. A jeśli po balsamie brązującym rano po prysznicu użyję zwykłego nawilżającego nic się nie stanie (w sensie smugi, zacieki?) I jeszcze mam pytanie. Ty nie miałaś później białych plam pod pachami od antyperspirantu? Jak później będę depilować nogi depilatorem, to nic się nie stanie (w sensie nierówne schodzenie, zacieki, smugi?) Przepraszam, że się tak wypytuję, może głupio, ale moje kontakty z balsamami brązującymi były "łaciate", a teraz lato, chodzę z odsłoniętymi nogami, ramionami i nie chcę być w łatki
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 20:45   #3403
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Hmm a ja zawsze myślałam, że przez konto jest szybciej. Przez allegro, to najpierw kasa idzie do nich, a oni dopiero potem wysyłają je do sprzedawcy i czas się wydłuża.
Dzwoniłam i przez allegro może też być. Ja zawsze wysyłam przez płacę z allegro i na drugi dzień po wpłacie do banku przychodził mi mail, że kasa dotarła do sprzedawcy (chyba że wpłacałam w piątek, to doszło w poniedziałek). Nie wiem jak jest poza allegro, ale podobno dłużej

K

Sz
Stary 2011-05-24, 20:55   #3404
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dzwoniłam i przez allegro może też być. Ja zawsze wysyłam przez płacę z allegro i na drugi dzień po wpłacie do banku przychodził mi mail, że kasa dotarła do sprzedawcy (chyba że wpłacałam w piątek, to doszło w poniedziałek). Nie wiem jak jest poza allegro, ale podobno dłużej
Kurcze teraz to i ja się zamotałam. Ja pisząc przez allegro, miałam na mysli ten system, że najpierw wpłacasz na allegrowskie konto, a potem oni do sprzedawcy i to faktycznie trwa dużo dłużej

Pochwalisz się pędzlami?
Stary 2011-05-24, 21:13   #3405
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

wczoraj w końcu wydepilowałam nogi jutro mam zamiar zabrać się za bikini o ile wytrwam

pogoda nie nastraja do pracy i siedzenia przed kompem ostatnio sporo wychodzę

dzisiaj nie pobiegałam bo pada u mnie od dwóch godzin
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 21:19   #3406
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Dzięki wielkie . Dziś albo jutro spróbuję. A jeśli po balsamie brązującym rano po prysznicu użyję zwykłego nawilżającego nic się nie stanie (w sensie smugi, zacieki?) I jeszcze mam pytanie. Ty nie miałaś później białych plam pod pachami od antyperspirantu? Jak później będę depilować nogi depilatorem, to nic się nie stanie (w sensie nierówne schodzenie, zacieki, smugi?) Przepraszam, że się tak wypytuję, może głupio, ale moje kontakty z balsamami brązującymi były "łaciate", a teraz lato, chodzę z odsłoniętymi nogami, ramionami i nie chcę być w łatki
ja tez mam zamiar zakupic ten balsam z dove
Stary 2011-05-24, 21:35   #3407
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze teraz to i ja się zamotałam. Ja pisząc przez allegro, miałam na mysli ten system, że najpierw wpłacasz na allegrowskie konto, a potem oni do sprzedawcy i to faktycznie trwa dużo dłużej

Pochwalisz się pędzlami?
Mnie też o to chodzi, że wpłaca się na konto allegro, a oni sprzedawcy przesyłają. I po wpłacie przeze mnie, na drugi dzień pieniądze są już u sprzedawcy.

Tutaj są te pędzle, które zamówiłam
http://kalpana27.blogspot.com/2011/0...we-zakupy.html

K

Sz
Stary 2011-05-24, 21:37   #3408
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak się smaruję to zawsze i pod pachami tak szybciochem przejadę później przy depilacji nóg (w moim przypadku goleniu ) balsam spływa mocniej niż podczas zwykłego prysznicu ja wtedy robię peeling i znowu nakładam i ten mój dove schodzi bardzo równiutko, bez łat
Może po prostu kup sobie ten zachwalany Lirene ale do jasnej karnacji będziesz się po prostu częściej smarować na innym wątku znajoma wizażanka go używa i bardzo chwali, daje delikatną ładną opaleniznę bez smug

Dbam o siebie

Stary 2011-05-24, 21:39   #3409
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Mnie też o to chodzi, że wpłaca się na konto allegro, a oni sprzedawcy przesyłają. I po wpłacie przeze mnie, na drugi dzień pieniądze są już u sprzedawcy.

Tutaj są te pędzle, które zamówiłam
http://kalpana27.blogspot.com/2011/0...we-zakupy.html
Mi kiedyś ktoś tak zapłacił i czekałam na pieniądze dobry tydzień

Kalpana, ale zakupców masz na blogu super

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-05-24 o 21:46
Stary 2011-05-24, 21:56   #3410
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Miło mi, że o mnie pamiętacie

Kalpana
ślicznie wyglądałaś w ogóle laska z Ciebie

Blondyneczko super spodenki zrobiłaś

Dbam o siebie jak tylko mogę, nawet zamówiłam sobie z Oriflame puder sypki bo ten z Bell jest nie do końca dobry, na szczęście znalazłam stary pędzel, trochę się rozlatuje ale do wypłaty może dotrzyma
Kalpana mam takie pytanie do Ciebie - jaki jest wg Ciebie ten pędzel do pudru z Essence?

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 22:03   #3411
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Piekne

Witam nowe dziewczyny
Postaram sie zaproszenia wyslac

Co do wagi - to mnie chyba nie pobijecie
Majac 10 lat wazylam 24 kg. I chce zaznaczyc ze od urodzenia do skonczenia szkoly sredniej mieszkalam z Babcia ktora lubi "tuczyc"

Ale mimo to jadlam normalnie tyle ile mi bylo potrzeba a nie ile mi Babcia ze tak powiem - wciskala

Loluska - znam 2 preparaty apteczne z wit C godne uwagi ktore moge polecic jezeli nie lubisz sie bawic w takie mieszanie

I koniecznie wysoki filtr zeby sie nie nabawic nowych przebarwien.

http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p8419-Flavo-C_serum_do_twarzy_15_ml

http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p3766-La_Roche-P_Active_C_emulsja_cera_s ucha_30_ml

Kitka - trzymam kcuki i jaka decyzje odnosnie TZ bys nie podjela to jestem z Toba, zawsze mozesz sie wygadac

Powiem szczerze ze ja Was nie rozumiem z tym opalaniem - ja nie cierpie, lubie jasna skore, taka mloda, jedrna, nie przepadam za ciemna ale opalona - wyjatek to oczywiscie osoby z naturalnie ciemna karnacja ktorym to pasuje
Wiadomo ze funkcjonujac na codzien to slonce jednak zlapie mimo wszystko ale lezenie po to zeby sie opalic?

Ale jak widze blondynke opalona tak ze skore ma ciemniejsza niz wlosy to ech.
co jest w miejscu krateczek? bo nam ocenzurowano

Dobry wieczór tak w ogóle Pobiegałam dzisiaj sobie troszkę, w ramach relaksu (?) :P po nauce, ale burza mnie przygoniła szybko do domu
Jutro kolejne dwa dwa zaliczenia... ja już chcę piątek

idę spać bo o 6 pobudka...

Dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 22:15   #3412
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziś trochę moze poćwiczę a tak to podstawa, dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 22:19   #3413
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja jak się smaruję to zawsze i pod pachami tak szybciochem przejadę później przy depilacji nóg (w moim przypadku goleniu ) balsam spływa mocniej niż podczas zwykłego prysznicu ja wtedy robię peeling i znowu nakładam i ten mój dove schodzi bardzo równiutko, bez łat
Może po prostu kup sobie ten zachwalany Lirene ale do jasnej karnacji będziesz się po prostu częściej smarować na innym wątku znajoma wizażanka go używa i bardzo chwali, daje delikatną ładną opaleniznę bez smug

Ech, ale mam te dwa opakowania z bielendy i chcę zużyć zanim się przeterminują... Wyrzucać mi szkoda...
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 22:21   #3414
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, ale mam te dwa opakowania z bielendy i chcę zużyć zanim się przeterminują... Wyrzucać mi szkoda...
aha rozumiem no to w takim razie próbuj tylko wcześniej się porządnie wypeelinguj i wydepiluj

Dbam o siebie

Stary 2011-05-24, 22:36   #3415
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Dziękuję

Dziewczyny jak nakładacie wodę brzozową? Tzn. ile trzymacie i na jaką długość włosów?
Ja jej dolewam do radicala i dzięki temu mam mieszankę z atomizerem

I stosuje to przed myciem

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 23:24   #3416
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Mi kiedyś ktoś tak zapłacił i czekałam na pieniądze dobry tydzień

Kalpana, ale zakupców masz na blogu super
No teraz miałam przypływ gotówki, to zaszalałam Chociaż o cenie tych dzisiejszych TŻ pewnie nigdy się nie dowie Żebym tylko trafiła na listonosza, to nawet się nie dowie, że coś kupiłam
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej Kalpana ślicznie wyglądałaś w ogóle laska z Ciebie

Dbam o siebie jak tylko mogę, nawet zamówiłam sobie z Oriflame puder sypki bo ten z Bell jest nie do końca dobry, na szczęście znalazłam stary pędzel, trochę się rozlatuje ale do wypłaty może dotrzyma
Kalpana mam takie pytanie do Ciebie - jaki jest wg Ciebie ten pędzel do pudru z Essence?
O matko... Normalnie szczęka mi opadła jak to przeczytałam Ze mnie taka laska jak z koziej pupci trąba.... Mam takie kompleksy, że normalnie masakra i nawet za ładną się nie uważam
Co do pędzla, to jest fajny Lubię nim nakładać puder, tylko trochę się nim trzeba namachać, bo jest mały (w porównaniu do pych przeznaczonych do pudru). Co do różu, to ja mam brązowy i muszę uważać, bo łatwo przesadzić, ale jak się umie posługiwać pędzlem, to się spokojnie da radę
Ja dopiero początkująca jestem, więc łatwo sobie nim zrobić placki, bo nie jest ścięty, ani nie jest typowym jajeczkiem do różu. Generalnie warto spróbować, bo jest tani i do pudru bardzo go lubię. Jakby był większy, to już w ogóle by był super No i jest milusi w dotyku
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja jej dolewam do radicala i dzięki temu mam mieszankę z atomizerem

I stosuje to przed myciem
Dzięki za odpowiedź Muszę ją dzisiaj wypróbować po myciu

Idę pod prysznic zmyć maskę z włosów, umyć je i nałożyć odżywkę. Potem wypróbuję wodę brzozową i standardowo olejek rycynowy na brwi i rzęsy, serum z eveline na biust,tonik i kremik na buźkę i idę do spania, bo jutro jadę do miasteczka Dobranoc ślicznotki

K

Sz
Stary 2011-05-24, 23:34   #3417
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 06:54   #3418
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Bry

Kiedy skończą się te wszystkie egzaminy i zaliczenia?
Stary 2011-05-25, 08:53   #3419
Kalpana
Zakorzenienie

Hej
Dopiero co wstałam, miałam jechać teraz do miasteczka, ale tak się ociągałam, że bus już pojechał Następny jest przed 12, więc mam duuuużo czasu.

K

Sz
Stary 2011-05-25, 08:56   #3420
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Bry

Kiedy skończą się te wszystkie egzaminy i zaliczenia?
Ja ostatni egzamin mam 25 lipca. Chyba, że jeszcze jakiś dopiszą.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości