|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Fłaśnie ![]() O! Masz jakieś nadprogramowe 20 tyś ? Bo bym chciała ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2312 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no tak...i w koncu mnie dopadło pzA
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() filtrów nie mam nic a co kcesz
|
|
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy masz ochotę, daj tylko znać wcześniej żebym się oporządziła i możemy pić nad Wisłą ![]() Cytat:
![]() ad.2 pobudka o 5ej.... to może poprzestanę na trzeciej butelce ![]() ad.3 lubię, np. z miodem i cytryną. Już wiem co sobie jutro kupię w drodze do domu |
||
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz, dobrze kombinujesz
![]() Und? Nie wiesz jak zapłacić czy jak odebrać zapłatę?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie no wiesz, lepiej napisz co masz na zbyciu Nabieram cały czas praktyki ![]() Cytat:
Grzańca będziesz robiła?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
ja też potrzebuję
![]() płać z Alleg...
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
A i Flo Ty to napisz co byś od nas chciała, a nie nic i nic
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
w sumie dobrze, bo akurat nic mam na wymianę
Cytat:
![]() --- muszę się poskarżyć na swój sprzęt agd ![]() pralka jest wodooszczędna przez co średnio sobie radzi z kłakami kocimi, piorę pościel z ręcznikami (jak zawsze zresztą) i ręczniki są całe w kłakach w innych pralkach nie było tego problemua lodówka wydaje z siebie dźwięki jakby wewnątrz mieszkało gospodarstwo wiejskie pieje, chrumka i kwiczy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
to ja poproszę min. 30 tyś zł ![]() a wogle to mam duuużo różności i niby wszystko potrzebuję chyba że ktoś kce ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2324 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Murder od końca ![]() Cytat:
![]() Ja też się tak czasem zapętlam Zwykle na Living dead girl albo You spin me round ![]() niech no zgadnę... to nie była farba Artego tylko jakiś inny wynalazek? Cytat:
Cytat:
Cytat:
To gadaj głupoty ![]() Mam propozycję dla mieszkanek Krakowa - mogę którąś zaszczycić i wziąć u niej prysznic U mnie łazienka nieczynna do jutra po południu ![]() I mam pytanie odnośnie czerwonych sukienek na ślubach/weselach, bo chyba ktoś pisał, że się nie nadają, hwy? Bo mnie zaprosili i wypatrzyłam już fajną i jest w trzech wersjach kolorystycznych, a ja najładniej z tego wygladam w czerwonej... I fogle to da się pracować bez znajomości i włażenia w d... i bez wqrva?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-05-24 o 22:08 |
|||||
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
nie no, coś tam wychodzi
![]() na gópie rzeczy to dopiero trza weny mieć ![]() dobrze zrobiłaś, ja się nie znam na dzieciach ale ktoś musiał być mądrzejszy. Ciężko się tak do wychowania cudzego dzieciaka wtrącać dobra kolacja nie jest zła ![]() i ja Cytat:
a jakiej firmy są? (tak z ciekawości, nie kupuję w najbliższym czasie ale jakby ktoś planował to może lepiej żeby unikał )Chciałam zrobić sałatkę na kolację ale sałata mi dedła i so ja teraz zjem?
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() flo-ja w sumie nic nie potzrebuję, chyba ze masz na zbyciu próbki których szukam
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a propos filmów - oglądam Primal Fear, ale młodziutki Norton był suotki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-24 o 22:22 |
|
|
|
|
#2329 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do sukienek weselnych to ponoc sie nie zakłada białych,czarnych i czerwonych. Czerwonych bo to kolor zbyt wyzywający i zwracający na siebie uwage
a uwaga powinna byc zwrocona na panne młoda.kotw...musze wrocic do moich poszukiwan sukienkowych tru-jakbys znalazła cos w kraku na nasz gabaryt to daj znac . Jaki rozmiar nosisz? 34 pewnie, udaje ci sie wypatrzec czasem cos pasującego?
|
|
#2330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i se myśle że to chyba dobrze myśmy mieli kiedys polar - lodówkę - odgłosy ajkby startowała na lotnisku i miała odlecieć Whirpool i Elektrolux lodówkowo na razie cichy sprawy i nie kwiczy Polly - mam próbki filtrów 50 - lookne ftóre bo moze znasz ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Cytat:
będę szyć jednak bo w sklepach nic nie znalazłam na siebie ( z rękawkiem) ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- a komu dzisiaj dopsz
|
|||
|
|
|
#2331 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2332 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mogę Ci dać adres mego brata, on i jego koledzy są bardzo gościnni Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja sprzedaż - pza- saldo i wypłata środków i tam klikasz przy kwocie i w ciągu 24 h wypłacają. No i oczywiście jeszcze wcześniej konfiguracja konta.
||||
|
|
|
#2333 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale tobie te filtry nie potzrebne? co do sukienki-rozkloszowana i z rękawkiem-brzmi dobrze szkoda ze nie pokarzesz....a ile cie to wyniesie? szycie+ materiał? ![]() Cytat:
Cytat:
-siorbie,chłepce, wsysa i bulgota jakby tam jakis potwór mieszkał
|
|
|
#2334 | |
|
|
Cytat:
Tylko wszystko czarne oczywiście. Kiece idealnie pewnie by było 34 tylko cienko z tym bywa, ale 36 nawet bez ramiączek z cycków mi nie zlecą, problem z talią (ale tu i 34 często nie daje rady ). A teraz wypatrzyłam w Bershce fajowe, można przypiąć ramiączka, ale tak to góra bez ramiączek, dopasowana (bardzo malutka i z tyłu gumki, więc idealnie leży), dół rozkloszowany, na tiulowej halce, tuż przed kolano, z 0,5 cm. W talii szarfa z kokardą. Materiał trochę kiepski bo się może pomiąć, już to widzę.Oczywiście wyglądam w tym jak młodsza siostra mojej młodszej siostry Do zielonej bym miała buciki i torebkę, ale to w czerwonym wyglądam upojnie...Jeszcze mi się dwukolorowe podobały, ale dół był tulipanowy a to mi nie pasuje do figury
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: pochwaliłam sie mam ino jedną próbkę - reszta sie przedatowała mam LRP Anthelios 50 + nie wiem ile mnie wyniesie - szycie mało ok 50 zł materiał zależy - szczerze wolałabym kupić - no ale ni znalazłam a wesele juz w sierpniu ona jest trochę nudna, zwykła - ale ja jestem na etapie spokój, gładkość - i w to mi graj - poza tym bardzo chodliwa - mozna wyskoczyc w niej an każdą inną okazję - koktajlowa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-24 o 22:38 |
|
|
|
|
#2336 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
szmaragdowy zielony byłby ładny chyba , co do bezramiaczkowych to ja nie lubie wygladam jak sirota łobzygana i wydaje mi sie ze taki fason jeszcze mnie pomniejsza (o ile to mozliwe )
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym, że raczej nie sukienki, a gothyckie spódnice
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O qrcze - a u mnie na weselu były dwie kobity w czerwonych sukienkach ![]() To teraz w razie czego będę miała na co zgonić, jak będę smutna ![]()
|
|
|
|
#2340 | |
|
|
Cytat:
Ciekawe, czy panna młoda o tym wie, nie chciałabym jej sprawić przykrości. Nic to, spróbuję się dowiedziec, jak bardzo jest wtajemniczona w kolorystyczne przesądy. A z drugiej strony to ślub ma być cywilny, bez czarów odprawianych przez gościa w sukience, to może nie trzeba się aż tak przejmować? To ja kcem Zresztą nie wiem, moze ja jestem po prostu beznadziejna i się nie nadaję? Dawaj!!! Mogę pojechać jeszcze dziś, czy dopiero jutro rano?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

Grzańca będziesz robiła?

bo Red mnie pogoni że jej ochotę robię

une so niebieskie 

i se myśle że to chyba dobrze
Do zielonej bym miała buciki i torebkę, ale to w czerwonym wyglądam upojnie...