|
|
#2162 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
dobra nie wszystko na raz, najpierw wypróbuje te, a może potem skuszę się na śliwkę ![]() i jeszcze takie pytanko o wydajność kwasu hialuronowego, jak zamówiłam bodaże 65 ml to na ile mi starczy? Planuje stosować razem z olejkami na twarz
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2164 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
e milka.. Bo mnie wszystko jedno, czyje
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2167 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jakąś mam, ale dość grubą. A do czego? Ja mam bardzo złe wspomnienia po skarpetkach z ostatniego zamówienia, dobrze, że im nie ufałam od początku i wzięłam tylko jedne. Niby 95 % bawełny, jaaasne... Jak? Ja też go chcę
|
|
#2169 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze to mam właśnie nadzieję, że kolejne ZSK będzie niedługo, bo teraz nie mogę poszaleć i zamówić więcej a chciałabym, chciaaałaaa
![]() Ten El. mnie wykończy ![]() Ja nie jestem stworzona do pracy Albo do spędzania codziennie 2 godzin w śmierdzącej i nagrzanej puszce jaką jest tramwaj Czemu Polacy się nie myją i nie używają kosmetyków? ![]() Przychodzę taka padnięta, że tylko jem i śpię ![]() Sabbra, Profesor Pierre się ściąga ![]() Ineso, dzisiaj dziewczynom z El. powiedziałam o "deja lu", to romanistki, były zachwycone Idzie w świat, możesz być z siebie dumna ![]() Ryby kocham, nad życie. Ale poza tuńczykiem (Malla przebij pionę ) i łososiem. Fuuuj!Dziewczyny, chodziła któraś na wakacyjne intensywne kursy nauki języka? Zależy mi na opinii, bo poważnie się nad tym zastanawiam
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-24 o 21:59 |
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teraz jeszcze też
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
Ja też bardzo lubię ryby. Najbardziej chyba łososia wędzonego i tuńczyka z puszki. Poza tym do smażenia tilapię, łososia. Czasem śledzie i gotową pastellę z tuńczyka
|
|
|
|
#2172 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
Melka, może miałaś to szczęście, że autobus był klimatyzowany?
Bo w tramwaju nr 10 (zawsze ma stary skład) nic nie jest w stanie zabić tego smrodu
|
#2174 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
(mam mętlik emocjonalny)Cytat:
Tilapia to podobno prawie jak panga - niewiele wartości ma.Ja to jem chyba prawie wszystkie i w każdej postaci. Pstrąg z folii z koperkiem i czosnkiem
|
||
|
|
|
#2175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale zapewne zanim spotkam Ciebie to pojade do domu i ukradne tacie ![]() 2. No wlasnie...dlatego juz zamykam strony ze skarpetkami ![]() Ale bawelniane skarpetki nadal moga byc sztuczne Zobacz co napisala powyzej 6^m-ja po prostu strasznym wrazliwcem jestem i jak mam skarpetki ze zbyt duza iloscia 'czegos sztucznego' to od razu odparza mi sie w trampkach stopaKtora to nie lubi lososia? ![]()
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2177 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
albo znów nie załapałam ironii |
|
|
|
|
#2178 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Matka Smoka
|
Malla - zakupiłam dziś taki peeling pod prysznic i sama nie wiem co o nim myśleć - bo myjących składników nie widzę, za to jest propylene który ,,jest winien" mega nawilżenia po nim chyba? INCI: aqua, propylene glycol, polyethylene, ped-40 hydrogenated castor oil, carbomer, triethanolamine , diazolidinid urea, methylparaben, parfum, ci 19140 i 42090.
A jak już przy składach - to od dłuższego czasu zapominam zapytać: czy w tym filtrze jest jakiś składnik, który niekoniecznie ma fajne działanie i czasem warto od niego odpocząć?bo stosuję chyba ponad rok już, codziennie - i zastanawiam się czy to dobre. |
|
|
|
#2180 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do lotionu BD dodaję najprzeróżniejsze rzeczy i zazwyczaj nie trzeba stosować emulgatorów ani zagęszczaczy (a przynajmniej udaję, że nie trzeba ), bo kosmetyk ten jest bardzo rzadki (jego alternatywna nazwa to chyba "wsyp-coś-do-mnie!"). Gdybyś jednak chciała coś dolewać, a nie wsypywać, całość może okazać się zbyt wodnista. Dodaję wówczas szczyptę gumy ksantanowej. Rzadko się to zdarza, bo moimi ulubionymi dodatkami do lotionu BD są mocznik i kwas laktobionowy*.Bo jestem mentalnym menelem. ![]() * Wiem, że wsypywanie ich bez uprzedniego rozpuszczenia i regulacji ph nie świadczy o laboranckiej dokładności, ale moje wygodnictwo wygrywa z zalążkami profesjonalizmu.
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
a linka stalowa może byc?
ciekawe jakie
|
|
|
|
#2182 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
czarny humor wiem, ale mam nadzieję, że nie jest aż tak źle? 2. http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100090 3. Wiem, że BD pływa dlatego boję się co z niego jeszcze moze wyjść?! (tonik do ciała ) Mocznik przecież rozrzedza No i muszę chyba gumę dorzucić do koszyka4. Po której uczelni dają taki tytuł?
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dziś żele Dove, które kiedyś można było wygrać na FB. I idealnie, bo mi się właśnie kończył.
Planowałam jeszcze przelecieć Gladiatora (tak, sformułowanie dwuznaczne, tak), zrezygnowawszy z obejrzenia całości, ale nawet i tego mi się nie chce. Dobranoc wobec tego
Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-05-24 o 23:08 |
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
o ja tez mam żele do odebrania
|
|
|
|
#2185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jechałam od strony NH, wjazd na tą trasę jest w Woli Borkowskiej czy jakoś tak, w każdym razie jadąc od strony NH w Niepołomicach za mostem po prawej jest Biedronka i Shell a skręca się w lewo, potem krętą drogą prosto prosto aż na duuuużym łuku za lekkim wzgórkiem trzeba skręcić w prawo i dojeżdża się do niby parkingu i tam jest początek trasy. 50m jest kiepska nawierzchnia ale potem cudomasz tu link, beznadziejnie wytłumaczone ale są zdjecia http://www.narolkach.pl/index2.php?o...o_pdf=1&id=122 2. dywagować nad niczym, ale poczekać na wiecznie spóźnialskich a chętnych ![]() oooo no to nie wiedziałam. to może powiesz Ineso dokładnie jak tam się dojeżdża no ten. teges. fajnie ![]() Baajeczna, Granatowo- info w klubie dla Was, mam nadzieję że przeczytacie przed 10.00rano
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2188 |
|
Copyraptor
|
A ja właśnie nie znoszę takich 100% bawełnianych, wkurzają mnie nieziemsko
|
|
|
|
#2189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ad. 4 Po tej, w której uczyła się pszczółka Maja. Ale dyplom kupiłam od Gucia ![]() Ad. 3 Nie wiedziałam, że mocznik rozrzedza. Zapewniam, że żadne "apteczne" balsamy mocznikowe, mimo takich samych stężeń, nie pomagały mi tak jak ten BD z mocznikiem. Chyba lekka konsystencja i brak parafiny sprzyjają wchłanianiu mocznika. Fakt, moje mazidło trochę się rozwarstwia, ale po wstrząśnięciu znów jest git. Jedną porcję (ok. 100ml) zużywam w 5 dni. Ad. 2 Skoro się lękasz, w charakterze bazy dla płynnych dodatków (algowy śmierdziuch, żel HA, oleje, skwalan itp.) możesz użyć Gesichts- und Korpercreme BD. Jak pewnie wiesz, jest gęstszy, więc lepiej sprawdzi się w tej roli. Chyba nada się też seria BD Natural - zielony Pflegecreme albo Lotion. Sądzę, że woń tej serii pasuje do algowego odoru ![]() Ad. 1 Twoje intuicje są słuszne, jako że wisiaż stanowi miłe tło dla kawy, papierosów i pastylek. Szczególnie odkąd moim sesjom towarzyszy zapach świeżo nabytej wody toaletowej Hugo Boss Woman
|
|
#2190 |
|
Copyraptor
|
A jak zdobyć relanium, Banana?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

Idzie w świat, możesz być z siebie dumna 

Po prostu nie cierpie sztucznych skarpetek
Bo w tramwaju nr 10 (zawsze ma stary skład) nic nie jest w stanie zabić tego smrodu
(mam mętlik emocjonalny)
Tilapia to podobno prawie jak panga - niewiele wartości ma.

) Mocznik przecież rozrzedza