Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-24, 21:59   #3691
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

nerola nie ściemniaj, wklej zdjęcie PO porodzie

.....nic tylko pozazdrościć
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 22:03   #3692
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Oglądam Kubę W. i ja ubóstwiam tego Czesława Jakbym nie miała męża i nie była w 8 miesiącu to.....wrrrrr

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 22:09   #3693
nerola
BAN stały

Dzięki Wam
Youyou no to specjalnie dla Ciebie(żeby nie było) ale się uśmiałam.T.mi zrobił drugie:

Iza Wam język pokazała haha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6375.jpg (125,8 KB, 104 załadowań)
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 22:21   #3694
youyou
Zakorzenienie

no niee ja też chcę tak wyglądać tydzień po porodzie
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 22:39   #3695
Shira_83
Zadomowienie

Nerolka nie dobijaj mnie tym zdjęciem bo zacznę walić głową o podłogę

Beatko ten sab simplex około 60 koron w czeskiej aptece jak ostatnio kupowałam albo 80 teraz nie do końca pamiętam bo malutka już nie ma kolek dość długo tak do orientacji 100 koron to 16 zł.

nic idę spać dobranoc Panienki moje jutro rano jadę do tesco czeskiego może coś upoluję jakoś sukienkę taka żeby mi wiatr podwiewał hihiih
Stary 2011-05-24, 22:51   #3696
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
W każdym razie min. Oliveczka chciała fotkę mojego brzucha(pustego),no to proszę.
Ten odcisk jest od spodni.
Hej! To co Wy mnie tu od początku wątku strszycie, że po porodzie brzuch zostaje jak w 4 miesiącu, wisi paskudna skóra, są rozstępy i w ogóle jednaj wielka ochyda!?! Wreszcie widzę, jak jest naprawdę!
Nerolka - pięknie wygląda Twoje ciałko
Stary 2011-05-24, 22:53   #3697
jacieeeee
Wtajemniczenie

A ja już po kąpieli i codziennym rytuale wcierania balsamów. Oby coś dały W sumie to nie chce mi się spać, ale pewnie zaraz TŻ przypełznie do sypialni i będę zmuszona, bo on nie uśnie przy telewizorze
Dobranoc Mamuśki.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 05:36   #3698
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
no niee ja też chcę tak wyglądać tydzień po porodzie
Nerola - dobiłaś mnie

Ty chyba chcesz żebyśmy tu wszystkie na depreche przedporodową jeszcze wpadły masz śliczny brzuszek, zero rozstępów, zero wiszącej skóry, zero tłuszczyku..... jak Ty to zrobiłaś??

A Izunia ślicznie śpi na drugim zdjęciu - normalnie anioł nie dziecko

witam z rana tak w ogóle, tż do pracy wyszedł, ja musiałam coś zjeść, teraz poprawiam wafelkami z masą kajmakową bo dalej głodna ale na słodkie tym razem

---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

Beatko ten sab simplex około 60 koron w czeskiej aptece jak ostatnio kupowałam albo 80 teraz nie do końca pamiętam bo malutka już nie ma kolek dość długo tak do orientacji 100 koron to 16 zł.

nic idę spać dobranoc Panienki moje jutro rano jadę do tesco czeskiego może coś upoluję jakoś sukienkę taka żeby mi wiatr podwiewał hihiih
mnie Nerolka już dobiła

może ja dzisiaj tez wkleje brzuszek bo już dawno nie robiłam mu zdjęcia a to juz w końcu ostatni dzień 32 tygodnia dziś

o kurcze to widzę że na all nieźle zdzierają za niego bo wołają 35zł plus wysyłka
przebitka więcej niż drugie tyle - złodzieje jedne

a tak z ciekawości zapytam, bo ty prawie w Czechach mieszkasz miałabyś możliwość kupić tam u siebie ten Sab Simplex? i np. przesłać? gdybyś np. dla siebie kupowała to tak przy okazji może i dla mnie udałoby się coś wykombinować...

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Hej! To co Wy mnie tu od początku wątku strszycie, że po porodzie brzuch zostaje jak w 4 miesiącu, wisi paskudna skóra, są rozstępy i w ogóle jedna wielka ochyda!?! Wreszcie widzę, jak jest naprawdę!
Nerolka - pięknie wygląda Twoje ciałko

Brumek kochana - taki przypadek jak Nerola to się trafia jeden na milion więc ja bym się nie sugerowała

Ja z pewnością tydzień po porodzie tak nie będę wyglądać

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-05-25 o 05:42
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 05:38   #3699
kindzia890
Raczkowanie

Witam Zamówiłam wczoraj wózek w końcu Śniło mi się dzisiaj, że urodziłam i mała nie chciała cycka ssać
Później Was nadrobie bo muszę do ZUSu jechać
Wstawiam aukcję z wózeczkiem
http://allegro.pl/show_item.php?item=1629437063
kindzia890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 05:39   #3700
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
A ja już po kąpieli i codziennym rytuale wcierania balsamów. Oby coś dały W sumie to nie chce mi się spać, ale pewnie zaraz TŻ przypełznie do sypialni i będę zmuszona, bo on nie uśnie przy telewizorze
Dobranoc Mamuśki.
mój tak samo jak Ty najchętniej zasypiałby przy włączonym tv ale ja nie umiem zasypiać jak mi coś brzęczy za uchem

ja już nie pamiętam kiedy brzuszek balsamowałam - a odpukać - rozstępu ani jednego

a zawsze bałam się rozstepów i myślałam że jak będę w ciązy to wydam majątek na jakieś kremy przeciw rozstępom, kupiłam wprawdzie oliwkę ale raz na jakiś czas jej użyje, czasem jakiś balsam przy okazji balsmowania całego ciała wsmaruje

Stary 2011-05-25, 05:45   #3701
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś w sklepie pierwszy raz wąchałam proszki płyny do prania dla bobasów. I najbardziej odpowiadał mi zapach Loveli, bo jest bardzo delikatniusi. Jelp dla mnie za mocno pachnie, a Dzidziuś tak po środku.

Porównałam też składy i Lovela oraz Dzidziuś mają IDENTYCZNE co do mg każdej substancji!!! Nie zbliżone czy podobne, ale identyczne
Ja własnie piore w lovelii i po praniu nie ma kompletnie zapachu, ale tak chyba musi być dla dzieci...

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
nie zamartwiaj sie na zapas, to może nie oznaczać nic złego, na moim wątku mamusiowym było kilka takich przypadków, a potem okazało się że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Będzie dobrze, zobaczysz!
Dziekuje za wszystkie kciuki , nie chce sie zamartwiać, ale zawsze to w glowie siedzi. Wiem że bedzie dobrze, bo inaczej być nie może.

Fotki buzieczki SARY
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31 tc SARUNIA (3).jpg (57,5 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31 tc SARUNIA (4).jpg (62,0 KB, 50 załadowań)

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 05:47   #3702
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Oglądam Kubę W. i ja ubóstwiam tego Czesława Jakbym nie miała męża i nie była w 8 miesiącu to.....wrrrrr
Pomyślałam wczoraj to samo

Nerola super wyglądasz a ludzmi se nie przejmuj, oni tacy są zawsze im coś nie pasuje

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 05:51   #3703
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Ja własnie piore w lovelii i po praniu nie ma kompletnie zapachu, ale tak chyba musi być dla dzieci...

Dziekuje za wszystkie kciuki , nie chce sie zamartwiać, ale zawsze to w glowie siedzi. Wiem że bedzie dobrze, bo inaczej być nie może.

Fotki buzieczki SARY
Kochana nie martw się, na pewno bedzie dobrze -

Jaka śliczna ta buźka Sary

Stary 2011-05-25, 06:50   #3704
pieleszka
Wtajemniczenie

witam się

Nerolka to faktycznie przypadek jeden na milion chyba - w "realu" wygląda jakby naprawdę nie urodziła tydzień temu...

a my mamy dzisiaj wizytę - o 17 dopiero,ale już nieśmiało prosimy o kciuki... ja nie wiem jak do tej 17 wysiedzę...dobrze, że pracy mam trochę to może jakoś zleci....

jestem już po śniadaniu i kawie i mam ochotę na drożdzówkę, ale walczę ze sobą żeby nie iść do sklepu.. bo po co mam się później jeszcze bardziej dołować swoją wagą po wizycie???

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 07:27   #3705
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
martwie sie troche... jeszcze przynajmiej 5 tygodni by donosic ciążę...

i troche smutna jestem bo na mamusiowym watku sie dziwia ze wkurzona jestem na dziecia mojego upartego i niegrzecznego jak smok, a sobie drugie funduje... niefajnie nei byc matka-polką, taka nieidealną, bo wtedy sie pojawiaja te cholerne wyrzuty sumienia... ale przejdzie mi...
Dasz radę kochana
A głupim gadaniem się nie przejmuj. One pewnie idealne Matki Polki na pokaz
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jutro rano mam wizyte u gin nieśmiało prosze o kciuki

Cytat:
A ja dziś w sklepie pierwszy raz wąchałam proszki płyny do prania dla bobasów. I najbardziej odpowiadał mi zapach Loveli, bo jest bardzo delikatniusi. Jelp dla mnie za mocno pachnie, a Dzidziuś tak po środku.

Porównałam też składy i Lovela oraz Dzidziuś mają IDENTYCZNE co do mg każdej substancji!!! Nie zbliżone czy podobne, ale identyczne
I to jest właśnie to, że naciąga się mamuski poprzez reklamy ( jakos nie widziałam nigdy reklamy proszku Dzidziuś ) i gadanie ze droższe to pewnie lepsze i co będziesz dziecku żałowac na proszek A jak wiodać skład idenatyczny Ja mam zamiar prać właśnie w Dzidziusiu
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
A ja znowu wylądowałam w H&M-ie, miałam tym razem kupić coś dla siebie i co? Wyszłam z 3 parami spodni dla Małego A dla siebie nic
Hehe teraz juz tak będzie ze zamiast na siebie będziemy kupować ciuszki na dzidzię U nas jakoś na dniach ( podobno ) mają otwierac centrum handlowe po rozbudowie i wróci H&M to też pewnie się wybierzemy

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
na gazetce pisze że od 25 maja i w moich dzisiaj nie było nic z tego folderu
Bo pewnie w niektórych sklepach wystawiają towar wczesniej, a jak juz jest wystawiony to już go sprzedają po nowych cenach
Cytat:
W każdym razie min. Oliveczka chciała fotkę mojego brzucha(pustego),no to proszę.
O ja Chciałabym tak wygladać 7 dni po porodzie Rewelacyjnie wyglądasz jakby ktoś nie wiedział to by w życiu nie powiedział ze dopiero urodziłaś

Cytat:
pewnie zaraz TŻ przypełznie do sypialni i będę zmuszona, bo on nie uśnie przy telewizorze
Dobranoc Mamuśki.
To u Nas D nie potrafi usnąć bez tv Kładzie się do łóżka, włacza tv i za 5 minut śpi i codziennie uparcie twierdzi że bedzie oglądał Potem musze szukac w łóżku pilota żeby wyłączyć

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Pomyślałam wczoraj to samo
Mam nadzieję ze Wasi mężowie nie czytają forum Bo sie pozwy rozwodowe posypią:h ahaha:
Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
a my mamy dzisiaj wizytę - o 17 dopiero,ale już nieśmiało prosimy o kciuki... ja nie wiem jak do tej 17 wysiedzę...dobrze, że pracy mam trochę to może jakoś zleci....
Kciuki zaciśnięte

Ależ u Nas w nocy piździło Tak trzaskało roletami że się co trochę busziłam aż w końcu pozamykałam okna i balkon bo sie spać nie dało Liczyłam, ze może chociaz popada i dzisiaj bedzie troche chłodniej, ale chyba się nie zapowiada bo juz słońce świeci

Dzisiaj mam luz bo idziemy na obiad do teściowej więc nie gotuje Chociaż nie wiem czy nie wole sama gotować bo przynajmniej mam obiad dobrze doprawiony a nie jak u tesciowej takie jakies to jedzenie nijakie No ale jak zaprasza to głupio nie iść

Pytanie do doświadczonych mam czy te takie przyczepiane osłonki na szybe do auta od słońca z jakimis postaciami z bajek czy te czarne roletki cos dają ?? Czy to tylko taki "bajerancki" szmelc ??
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 07:41   #3706
moniczka2123
Zadomowienie

Nerola sliczny masz brzusio

CarmelaSoprano Sliczniutka ta twoja córeczka

A tak wogole CZESC WSZYSTKIM

Edytowane przez moniczka2123
Czas edycji: 2011-05-25 o 07:43
moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 07:53   #3707
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

coś z rana mało ruchu u nas

a ja sobie jeszcze chwile drzemki ucięłam i właśnie wstałam po raz drugi.

Nadrobiłam wątkowe zaległości nareszcie, zjadłam śniadanko i pasowałoby się jakoś ogarnąć.. zapowiada się kolejny gorący duszny dzień....

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
witam się

Nerolka to faktycznie przypadek jeden na milion chyba - w "realu" wygląda jakby naprawdę nie urodziła tydzień temu...

jestem już po śniadaniu i kawie i mam ochotę na drożdzówkę, ale walczę ze sobą żeby nie iść do sklepu.. bo po co mam się później jeszcze bardziej dołować swoją wagą po wizycie???
Pieleszko, kciuki za wizytkę

Vaniliowa
również za wizytę bo wczoraj przeoczyłam

Stary 2011-05-25, 07:54   #3708
Kolina
Zadomowienie

dzien dobry

Vaniliova11, pieleszka za wizyty

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Właśnie fajnie się w aucie czuję i to mnie pociesza, a jechać bym chciała, bo to do koleżanki i jej 3 m-cznej córci, więc na nauki
Kurcze, Ty to się najeździsz
...
to jedz smialo
ja juz przywyklam, od wielu lat tak dojezdzamy, praca a dom to odleglosc 400km - w weekendy jezdzimy, oczywiscie nie zawsze co tydzien

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Licytuję laktator elektryczny Tommee Tippee, może się uda.
udalo sie??

Scio, oby dzisiaj udalo sie wszystko pozalatwiac na uczelni - pomyslnie pozalatwiac

brunetka2000 za badania i dobre wyniki

nerola gratuluje takiego brzuszka napatrzec sie nie moge

BABONIK milego pobytu w Pradze, ja nigdy nie bylam... zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

hmm, ciekawe ile mi powie, wiem ze ten co ma przywiozla z Niemiec, ciekawe czy to to samo (sklad i pojemnosc)
i za polowanko w tesco

tak apropos brzuszka neroli mam pytanie, czy rozstepy moga sie pojawic dopiero po porodzie? bo ostatnio znajomy sie mnie zapytal czy cos mi sie pojawia, ja - ze nie widze.. a on "to nie znaczy ze nie bedziesz miala, uwidocznia sie po porodzie"
no to mnie pocieszyl moze tak byc???????

jeszcze cos mialam napisac.... hmmm mozemi sie za chwile przypomni
Stary 2011-05-25, 07:54   #3709
moniczka2123
Zadomowienie

Za dzisiejsze wizyty

Stary 2011-05-25, 07:57   #3710
Kolina
Zadomowienie

aaa o tym zapomnialam

Cytat:
Fotki buzieczki SARY
jak slodko spi
Stary 2011-05-25, 07:58   #3711
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jutro rano mam wizyte u gin nieśmiało prosze o kciuki

Cytat:
Napisane przez Brida Pokaż wiadomość
"Wyluzujcie, nie możecie być idealne. Możecie natomiast oszaleć, jeśli będziecie się starały to osiągnąć"
O tak!!! Wydrukować i na lodówce nakleić

Cytat:
na gazetce pisze że od 25 maja i w moich dzisiaj nie było nic z tego folderu
Bo 25 dopiero dzisiaj jest

Cytat:
Nerolka.....normalnie brak słów Zdradź jak to się robi!!!

Cytat:
Hej! To co Wy mnie tu od początku wątku strszycie, że po porodzie brzuch zostaje jak w 4 miesiącu, wisi paskudna skóra, są rozstępy i w ogóle jednaj wielka ochyda!?! Wreszcie widzę, jak jest naprawdę!
Bo to takie straszenie jak to że będziemy się okropnie czuć

Cytat:
Fotki buzieczki SARY

Prześliczne!!!

A w ogóle to dzień dobry wszystkim.
Na nogach jestem od 5.30, bo mi pod oknami zaczęli drzewo ciąć piłą mechaniczną

ale za to zrobiłam już dużo rzeczy - wzięło mnie na generalne porządki więc odkurzyłam, umyłam łazienkę, kuchnię, lodówkę, szafki.... potem zrobiłam domowy sterylizator mikrofalowy i wrzuciłam laktator i butelki..... i już mi się nie chce nic....

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2011-05-25 o 08:04
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 08:00   #3712
Kolina
Zadomowienie

na mamusiach majowo czerwcowych wyczytalam ze wiekszosc szpitali zabiera ksiazeczke ciazy do dokumentacji, ktoras pisala ze kserowala

tak jest?
po co im? nie wystarczy im ksero?
chyba nam bardziej sa potrzebne do porownania przebiegu np przy kolejnej ciazy, o pamiatce nie wspomne
Stary 2011-05-25, 08:17   #3713
moniczka2123
Zadomowienie

Aj ostatnio dokucza mi niskie cisnienie poprostu spie na stojaco... i co tu zaradzic ?? kawy bym wypila ale boje sie ze to malenstwu zaszkodzi... oj pomeczyc sie trzeba...

Stary 2011-05-25, 08:19   #3714
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
tak apropos brzuszka neroli mam pytanie, czy rozstepy moga sie pojawic dopiero po porodzie? bo ostatnio znajomy sie mnie zapytal czy cos mi sie pojawia, ja - ze nie widze.. a on "to nie znaczy ze nie bedziesz miala, uwidocznia sie po porodzie"
no to mnie pocieszyl moze tak byc???????

jeszcze cos mialam napisac.... hmmm mozemi sie za chwile przypomni
No ja słyszałam od kilku mamusiek o tym dlatego się za bardzzo nie cieszę że w tej chwili nie mam ani jednego.
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 08:21   #3715
agni82
Zadomowienie

dzień dobry wszystkim!

Nerola - no normalnie dziewicze ciałko. wyglądasz jak nietknięta

Kolina - moja siostra ma 2 dzieci i powiedziała to samo odnośnie rozstępów, że jej się pojawiły po porodzie.

carmelasoprano - no Sara wygląda uroczo. coś niesamowitego, móc tak popodglądac dziecko.

vaniliova11, pieleszka - kciuki za wizytę.

a gdzie kmat, dusia ?a i Zanki nie ma od wczoraj, czy mi się wydaje.

83monia - leżec dupskiem do góry i odpoczywac.

Apropo walenia głową w podłogę i kładzenia się na ziemi - też miałam takie odruchy.mam rozwiązała to bardzo szybko- przez 3 dni kiedy tak robiłam, ona to ignorowała, a jak mocniej stuknęłam głową w podłogę to jak zabolało, to przestałam.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 08:23   #3716
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

ja kawy nigdy nie piłam prawie, czasem jak mnie chęć naszła ale to rzadko a teraz to wcale, nawet tż mi zabrania pić kawy bo mówi że mi nie wolno bo gdzies usłyszał że kofeina w nadmiarze może zaszkodzić, ale wg mnie to bzdura, czasem upije mu łyka z jego kubeczka jak mi się zachce ale ja generalnie za kawą nigdy nie przepadałam

Stary 2011-05-25, 08:30   #3717
moniczka2123
Zadomowienie

Musze w internecie poszperac co na niskie cisnienie w ciazy pomoze

Mój mężulek juz miesiac za granica za rowny miesiac o tej porze bedzie z nami juz

Stary 2011-05-25, 08:30   #3718
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Kolinko nie dziękuje mam nadzieje, ze pójdzie sprawnie, bo juz mi wczoraj powiedziała, ze czeka nas dłuższa pogawędka, aż się boje troche

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 08:31   #3719
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Aj ostatnio dokucza mi niskie cisnienie poprostu spie na stojaco... i co tu zaradzic ?? kawy bym wypila ale boje sie ze to malenstwu zaszkodzi... oj pomeczyc sie trzeba...
ja pije, prawie zawsze po sniadaniu
pije bo lubie, a jesli chodzi o cisnienie to raczej slabo na mnie dziala, jak jestem zmeczona, potrafie zasnac przy kawie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
No ja słyszałam od kilku mamusiek o tym dlatego się za bardzzo nie cieszę że w tej chwili nie mam ani jednego.
Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
..
Kolina - moja siostra ma 2 dzieci i powiedziała to samo odnośnie rozstępów, że jej się pojawiły po porodzie.
..
hmmm a myslalam ze tak mnie tylko straszy
oczywiscie wiem, ze one moga sie pojawic gdy sie nagle tyje lub chudnie, ale jakos nie wiazalam tego z okresem pologu
czyli stres potrwa dluzej niz sadzilam
Stary 2011-05-25, 08:34   #3720
Brida
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Nerola - dobiłaś mnie

Ty chyba chcesz żebyśmy tu wszystkie na depreche przedporodową jeszcze wpadły masz śliczny brzuszek, zero rozstępów, zero wiszącej skóry, zero tłuszczyku..... jak Ty to zrobiłaś??

A Izunia ślicznie śpi na drugim zdjęciu - normalnie anioł nie dziecko

---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

mnie Nerolka już dobiła

może ja dzisiaj tez wkleje brzuszek bo już dawno nie robiłam mu zdjęcia a to juz w końcu ostatni dzień 32 tygodnia dziś

:

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Brumek kochana - taki przypadek jak Nerola to się trafia jeden na milion więc ja bym się nie sugerowała

Ja z pewnością tydzień po porodzie tak nie będę wyglądać
zwłaszcza kiedy- jak ja- przed ciążą się miało większy brzuch niż Nerola teraz
Brida jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości