Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 13:23   #4591
M e g a r a
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
w filmiku o paczce od siostry wspomina o wizażu
chciałoby się rzec: "jeśli Twoje dziecko ma konto na wizażu, to wiedz, że coś się dzieje"

ups... post pod postem, da radę to jakoś uleczyć?

edit.: a jednak nie, Lea uratowała mi tyłek

http://www.youtube.com/results?searc...+va%27bra&aq=f chiba o to chodzi

Edytowane przez M e g a r a
Czas edycji: 2011-05-25 o 13:28
M e g a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:24   #4592
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
coś intrygującego? bo nie wiem czy warto w ogóle włączać?
Cytat:
Napisane przez M e g a r a Pokaż wiadomość
7 recenzji w ciągu 4 dni to dużo za dużo
kogo macie na myśli? bo nie jestem w temacie
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:36   #4593
tylkokasia
Moderator

Dziewczyny nie węszcie sensacji . Był test konsumencki tych kremów i każda osoba prowadząca blog lub kanał YT mogła się zgłosić do testów. I po kilku tygodniach testów trzeba było opublikować wyniki. Można też było dostać krem do rozdania dla widzów. Dlatego teraz na blogach i YT pojawiają się recenzje bo czas testów dobiegł końca. Swoją drogą krem jest całkiem do rzeczy

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:39   #4594
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie węszcie sensacji . Był test konsumencki tych kremów i każda osoba prowadząca blog lub kanał YT mogła się zgłosić do testów. I po kilku tygodniach testów trzeba było opublikować wyniki. Można też było dostać krem do rozdania dla widzów. Dlatego teraz na blogach i YT pojawiają się recenzje bo czas testów dobiegł końca. Swoją drogą krem jest całkiem do rzeczy
taaak, tak samo jak z tymi szminkami w pisaku. Naprawdę nie chce mi się takich recenzji czytać, ani oglądać.
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:42   #4595
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
chciałoby się rzec: "jeśli Twoje dziecko ma konto na wizażu, to wiedz, że coś się dzieje"

jak na włosach twojej córki, jawi się żel, to wiedz że diabeł się nią interesuje...
ulallaa
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:43   #4596
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:

aaaaaa hmmm ale co w tym dziwnego?

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

dziewczyny a jak to jest z tymi recenzjami sponsorowanymi??? Dziewczyny same się zgłaszaja do firm? Czy firmy do nich??

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:46   #4597
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
taaak, tak samo jak z tymi szminkami w pisaku. Naprawdę nie chce mi się takich recenzji czytać, ani oglądać.
Przecież Ciebie nikt nie zmusza do oglądania. Ale wielu osobom borykającym się ze świeceniem i jednoczesnym przesuszeniem twarzy info o tym kremie może się przydać

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
aaaaaa hmmm ale co w tym dziwnego?

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

dziewczyny a jak to jest z tymi recenzjami sponsorowanymi??? Dziewczyny same się zgłaszaja do firm? Czy firmy do nich??
Polecam filmik http://www.youtube.com/watch?v=VJXqE...el_video_title który mówi o współpracy z firmami kosmetycznymi
I generalnie są 2 opcje albo firma się zgłasza albo dziewczyny same piszą.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 13:50   #4598
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Przecież Ciebie nikt nie zmusza do oglądania. Ale wielu osobom borykającym się ze świeceniem i jednoczesnym przesuszeniem twarzy info o tym kremie może się przydać

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Polecam filmik http://www.youtube.com/watch?v=VJXqE...el_video_title który mówi o współpracy z firmami kosmetycznymi
I generalnie są 2 opcje albo firma się zgłasza albo dziewczyny same piszą.

Dzięki

Mi tam recenzje sponsorowane nie przeszkadzają, jeżeli produkt jest dobry i adekwatny do tego co się o nim mówi to czemu nie??

Drażni mnie tylko jak ktoś zamieszcza same recenzje sponsorowane, jak na przykład Brunette's Heart. Dlatego przestałam ja oglądać, na początku byłam zachwycona ale teraz nawet nie wchodzę.

Stary 2011-05-25, 13:53   #4599
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Drażni mnie tylko jak ktoś zamieszcza same recenzje sponsorowane, jak na przykład Brunette's Heart. Dlatego przestałam ja oglądać, na początku byłam zachwycona ale teraz nawet nie wchodzę.
jezu, dokladnie też mi się to tak rzuciło w oczy, że pozniej az z pewnym niesmakiem...
Stary 2011-05-25, 13:57   #4600
M e g a r a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
jezu, dokladnie też mi się to tak rzuciło w oczy, że pozniej az z pewnym niesmakiem...
mimo wszystko co za dużo, to i krowa nie zje
do mnie taki sposób promowania produktu nie przemawia, wręcz przeciwnie, działa zdecydowanie odstraszająco.
M e g a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:58   #4601
MirellamKoko
Rozeznanie

Mi chodziło o florence beauty czy jak jej tam (wybaczcie ale nie przywiazuje uwagi na nicki).

Pojawia się ostatnio sporo recenzji sponsorowanych firmy joko. Dokładnie podklady i roze. Nie wiem czy ta dziewczyna wspomniala w swoim filmiku ze to dostala graits do przetestowania czy nie. Bo jak obejrzalam spora czesc i nic o tym nie bylo to zatrzymalam film i dodalam komentarz.
Byc moze ona kupila to sama. Jesli tak to przepraszam.

Kazdy mowi ze podklad joko jest dobry bo jest "LEKKI" i jesli ktos lubi "LEKKIE" to ok. Jesli dostalo sie cos za darmo to trudno jest powiedziec, ze: PODKŁADU NIE WIDAĆ, JEST JAK WODA itp lepiej uzyc okreslenia "LEKKI".

Byc moze sie myle.

Sama robie recenzje (pedzli na blogu) i dostałam dwa produkty do przetetsowania. Ale jak to jest recenzja sponsorowana to mozna by bylo dodac "sluchajcie dziewczyny dostalam to za darmo", a nie falszywie mydlic oczy.

Chapetność ludzi jest gigantyczna (nie wiem jakie CH). Dziewczyny ktore nie robia wcale dobrych makijazy jak np Cisteczko, Kasia itp (bo te dziewczyny maluja swietnie) zakładają strony internetowe, uważają się za REWELACYJNE. Najgorsze jest to , że małolaty się na tym wzorują. Nawet starsi ludzie ktorzy nie znaja sie na makijazu ogladaja to i mysla ze skoro ta kobieta z filmiku cos robi to jest to dobre. A nie jest....
Dlatego nie rozumiem zachwtu np nad Florens.

Robienie samych stroi dnia na potrzeby wlasnego sklepu to reklama. REKLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:m ur: A nie fajny filmik..............

Edytowane przez MirellamKoko
Czas edycji: 2011-05-25 o 14:00
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 14:01   #4602
Rico22
Zadomowienie

gdzie jest ten schlecker w opolu?
Rico22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:03   #4603
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Dzięki

Mi tam recenzje sponsorowane nie przeszkadzają, jeżeli produkt jest dobry i adekwatny do tego co się o nim mówi to czemu nie??

Wiesz tak jak mówi Inez w swoim filmiku zawsze przed współpracą zaznacza się że recenzja będzie obiektywna (w korespondencji firma - recenzentka). Nie ma sensu kłamać z kilku powodów: jak produkt to bubel to pojawią się od razu masowe komentarze że recenzja jest nierzetelna bo to bubel i wtedy taka recenzentka jest spalona u swoich widzów (czy warto się ośmieszyć dla darmowego kosmetyku? nie sądzę), przecież nie ważne co powiesz to i tak produktu nikt nie odbiera więc po co kłamać?. Wiem z własnego doświadczenia że zdarzają się też dziwne firmy które chcą narzucić swoją wolę co do recenzji. Mnie się raz taka zdarzyła. Firma o której w życiu nie słyszałam poprosiła mnie o testy produktów o odchudzaniu, zdrowym trybie życia itp. (po pierwsze dziwnie mnie wybrali bo ja interesuję się mejkapem i nie pokazuję sylwetki aby mogli stwierdzić czy potrzebuję odchudzenia) i od razu pani mi wysłała notkę jak mam robić ta recenzję - dosłownie coś w stylu powiedz że dałaś protestować mamie i koleżance i że sama się stosowałaś i że wszystkie schudłyście szybko i efektywnie... Nie napiszę co odpisałam bo nie chcę ostrzeżenia...
A i czasem jeśli produkt jest totalną klapą firma prosi aby nie zamieszczać jednak recenzji.
Co do recenzji sponsorowanych to czasem ich nawał mnie też wkurza ale też po części to rozumiem. Bo jednak miło gdy firma pisze do Ciebie z ofertą darmowych kosmetyków. I czasem dziewczyny wpadają w takie błędne koło bo dostają wciąż coraz to nowe rzeczy a terminy recenzji gonią (często ma się określony czas na zamieszczenie recenzji)i potem film za filmem, notka za notką muszą zamieszczać sponsorowane recenzje... I już nie zanudzam.

Stary 2011-05-25, 14:04   #4604
Ewela_z_wyspy
Przyczajenie

ZNalazlam wasz watek i przbrniecie przez ostatnio czesc zajelo mi tydzien:P ale udalo sie posmialam sie troche, sporo dowiedzialam bardzo milo sie czytalo zwlaszcza ze ogladam youtube od dawna i od jakiegos czasu sama nagrywam.
Ewela_z_wyspy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:04   #4605
whiskey
Zadomowienie

a ja brunetkę cały czas lubię

cały czas myślę o tym aby poprowadzić bloga ale dodałam notkę wprowadzającą i nic, chyba dziś się zmobilizuję

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:09   #4606
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
Mi chodziło o florence beauty czy jak jej tam (wybaczcie ale nie przywiazuje uwagi na nicki).

Pojawia się ostatnio sporo recenzji sponsorowanych firmy joko. Dokładnie podklady i roze. Nie wiem czy ta dziewczyna wspomniala w swoim filmiku ze to dostala graits do przetestowania czy nie. Bo jak obejrzalam spora czesc i nic o tym nie bylo to zatrzymalam film i dodalam komentarz.
Byc moze ona kupila to sama. Jesli tak to przepraszam.

Kazdy mowi ze podklad joko jest dobry bo jest "LEKKI" i jesli ktos lubi "LEKKIE" to ok. Jesli dostalo sie cos za darmo to trudno jest powiedziec, ze: PODKŁADU NIE WIDAĆ, JEST JAK WODA itp lepiej uzyc okreslenia "LEKKI".

Byc moze sie myle.

Sama robie recenzje (pedzli na blogu) i dostałam dwa produkty do przetetsowania. Ale jak to jest recenzja sponsorowana to mozna by bylo dodac "sluchajcie dziewczyny dostalam to za darmo", a nie falszywie mydlic oczy.

Chapetność ludzi jest gigantyczna (nie wiem jakie CH). Dziewczyny ktore nie robia wcale dobrych makijazy jak np Cisteczko, Kasia itp (bo te dziewczyny maluja swietnie) zakładają strony internetowe, uważają się za REWELACYJNE. Najgorsze jest to , że małolaty się na tym wzorują. Nawet starsi ludzie ktorzy nie znaja sie na makijazu ogladaja to i mysla ze skoro ta kobieta z filmiku cos robi to jest to dobre. A nie jest....
Dlatego nie rozumiem zachwtu np nad Florens.

Robienie samych stroi dnia na potrzeby wlasnego sklepu to reklama. REKLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:m ur: A nie fajny filmik..............
dokladnie juz nie pamietam w ktorym filmiku, ale mówiła, ze dostała od firmy JOKO produkty do przetestowania, nawet miala jakies od nich produkty do rozdania...
Co do szusz, to przyznam się ,że przeszło mi przez myśl, że w jakiś sposób jest to promowanie jej sklepu, ale mi osobiście to w żadnym stopniu nie przeszkadza. może komuś akurat się podoba taki styl.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewela_z_wyspy Pokaż wiadomość
ZNalazlam wasz watek i przbrniecie przez ostatnio czesc zajelo mi tydzien:P ale udalo sie posmialam sie troche, sporo dowiedzialam bardzo milo sie czytalo zwlaszcza ze ogladam youtube od dawna i od jakiegos czasu sama nagrywam.
Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
a ja brunetkę cały czas lubię

cały czas myślę o tym aby poprowadzić bloga ale dodałam notkę wprowadzającą i nic, chyba dziś się zmobilizuję
dziewczyny, zalinkujcie swoje wypociny
Stary 2011-05-25, 14:11   #4607
whiskey
Zadomowienie

oj jak się zmobilzuję i dodam sensowną notkę to z chęcią się zalinkuję mam nadzieję, że to mnie zmobilizuje

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:13   #4608
Ewela_z_wyspy
Przyczajenie

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------
dziewczyny, zalinkujcie swoje wypociny [/QUOTE]

Ja linka nie jestem w stanie wkleic bo jestem w pracy i mam youtube zablokowany:P ale moze uda sie mnie znalesc bez tego
Ewelaa1988 to moj nick
Ewela_z_wyspy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:16   #4609
Blondi2989
Blond forever!

Ja nie lubię recenzji sponsorowanych - czuję się jakbym reklamę oglądała, a ja nie lubię być manipulowana za dużo, bo jestem łasa na tego typu zachowanie
Obejrzałam wczoraj RPG z nowym TAGiem - jej wersja mi się nie podobała, ale chętnie obejrzę u innych dziewczyn

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 14:18   #4610
MirellamKoko
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz tak jak mówi Inez w swoim filmiku zawsze przed współpracą zaznacza się że recenzja będzie obiektywna (w korespondencji firma - recenzentka). Nie ma sensu kłamać z kilku powodów: jak produkt to bubel to pojawią się od razu masowe komentarze że recenzja jest nierzetelna bo to bubel i wtedy taka recenzentka jest spalona u swoich widzów (czy warto się ośmieszyć dla darmowego kosmetyku? nie sądzę), przecież nie ważne co powiesz to i tak produktu nikt nie odbiera więc po co kłamać?. Wiem z własnego doświadczenia że zdarzają się też dziwne firmy które chcą narzucić swoją wolę co do recenzji. Mnie się raz taka zdarzyła. Firma o której w życiu nie słyszałam poprosiła mnie o testy produktów o odchudzaniu, zdrowym trybie życia itp. (po pierwsze dziwnie mnie wybrali bo ja interesuję się mejkapem i nie pokazuję sylwetki aby mogli stwierdzić czy potrzebuję odchudzenia) i od razu pani mi wysłała notkę jak mam robić ta recenzję - dosłownie coś w stylu powiedz że dałaś protestować mamie i koleżance i że sama się stosowałaś i że wszystkie schudłyście szybko i efektywnie... Nie napiszę co odpisałam bo nie chcę ostrzeżenia...
A i czasem jeśli produkt jest totalną klapą firma prosi aby nie zamieszczać jednak recenzji.
Co do recenzji sponsorowanych to czasem ich nawał mnie też wkurza ale też po części to rozumiem. Bo jednak miło gdy firma pisze do Ciebie z ofertą darmowych kosmetyków. I czasem dziewczyny wpadają w takie błędne koło bo dostają wciąż coraz to nowe rzeczy a terminy recenzji gonią (często ma się określony czas na zamieszczenie recenzji)i potem film za filmem, notka za notką muszą zamieszczać sponsorowane recenzje... I już nie zanudzam.
Zgadzam sie z ta wypowiedzia.
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:20   #4611
muszynianka
Zakorzenienie

Jak zaznaczają że to recenzja sponsorowana - biorę na to poprawkę i rzadko kupuję produkt. Jak nie zaznaczają a podniecają się niezdrowo i tak nie kupię bo to sztucznie wypada
Stary 2011-05-25, 14:22   #4612
justynalenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rico22 Pokaż wiadomość
gdzie jest ten schlecker w opolu?
Na Katowickiej, tam gdzie Polo.

Nie mam nic do recenzji sponsorowanych o ile są całkowicie obiektywne,szczere i jest wyraźnie zaznaczone że dostało się te produkty od producenta/dystrybutora.

Edytowane przez justynalenka
Czas edycji: 2011-05-25 o 14:23
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:41   #4613
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z ta wypowiedzia.
ja też

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Jak zaznaczają że to recenzja sponsorowana - biorę na to poprawkę i rzadko kupuję produkt. Jak nie zaznaczają a podniecają się niezdrowo i tak nie kupię bo to sztucznie wypada

Musz kupiłas farbę?? Napisałam wczoraj to co znalazłam w Naturze ale nie wiem czy czytałas.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 14:53   #4614
muszynianka
Zakorzenienie

Niestety nie zdecydowałam się((( wczoraj ścięłam włosy i wyglądam jak żona Kennediego i chyba starczy tych rewelacji ale bardzo dziękuję jak następnym razem się zetnę to chyba farbnę
Stary 2011-05-25, 15:01   #4615
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
niestety nie zdecydowałam się((( wczoraj ścięłam włosy i wyglądam jak żona kennediego i chyba starczy tych rewelacji ale bardzo dziękuję jak następnym razem się zetnę to chyba farbnę :d

:d

Stary 2011-05-25, 15:03   #4616
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
ja właśnie dlatego przestałam ją oglądać. Dla mnie straciła już wiarygodność. Jeśli doda filmik i ktoś podrzuci link to zaglądam ale w subskrypcjach już jej nie mam

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 15:03   #4617
muszynianka
Zakorzenienie

Jop, strzeliłam sobie fryzurę na Nicole Richie ale w porównaniu do niej to mam burzę gęstych włosów i sobie zakręciłam, hehe
Stary 2011-05-25, 15:18   #4618
Eva2
Rozeznanie

a dziewczyny smarujecie przedziałek na głowie filtrem? właśnie oglądałam filmik florencebeauty i mnie to rozbawiło. No chyba, że ja jakaś zacofana jestem, że nie smaruję to sorry
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 15:21   #4619
chmurka80
Zadomowienie

GG do chmurka80

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie szusz drażni? Jakaś taka nijaka jest....
ja ją mam w sub. ale nie oglądam ,nigdy jej nie widziałam żeby bardziej sie uśmiechała jakaś taka ,przygaszona wiecznie ,bez wyrazu

non permettere al passato di "rubarti il futuro "

chmurka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 15:29   #4620
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
a dziewczyny smarujecie przedziałek na głowie filtrem? właśnie oglądałam filmik florencebeauty i mnie to rozbawiło. No chyba, że ja jakaś zacofana jestem, że nie smaruję to sorry
a w którym z filmików o tym mówi?

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości