|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Taaa... G. mi nauczenie z metalu postanowił zrobić...
|
|
|
|
|
#2432 |
|
grozi wypollizowaniem
|
poszłam na nielubiaszczy fontek
czy moze to juz być poziom FCP (first certificate in perfumes ) czy moze CAP???
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą obstawiam,że to kolejny wątek, w którym panna słodka namieszała, a teraz się obrazi i porzuci wątek
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
G? To skrót od gryx?
Czy to po prostu chodzi o to G... ![]() Red fajną masz lokalizację - ja niedługo se chyba wpiszę rozpieprzony domek
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2437 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne Cytat:
Cytat:
![]() sama nie wiem co gorsze, takie ciśnienie jak Twoje, czy kompletny brak ciśnienia i innych oznak życia jak u mnie dziś ![]() Cytat:
byłam poczytałam, nie mam pytań ![]() chyba troche posprzątam, jest tak ładnie, że warto podtrzymać ten stan
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-25 o 14:18 |
||||
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm..... ![]() Cytat:
ad. 2 Flo Ty sprzątasz bo lubisz czy z innego powodu? Bo jeśli lubisz to zapraszam do mnie, bedziesz sobie sprzątać i sprzatać
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. nienawidzę ale muszę ręce zająć i musk wyłączyć
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jednej strony wszystko mnie wkuropatwia do granic wytrzymałości, z drugiej strony moje "niechcemisię" sięga zenitu. Nie potrafię tego jaśniej wyłożyć. |
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
I. Matka lub ktoś z rodziny wysyła dziecko do pobliskiej miejscowości. Droga prowadzi przez las, cmentarz lub zarośla.
II. Po drodze dziecko spotyka czarną rękę, która nakazuje mu wracać tą samą drogą. Dziecko wraca, często z tarką bo to po nią było wysłane. Wówczas ręka boleśnie trze po plecach tarką, czasem pazurami. Zakazuje dziecku wyjawiać tajemnicę pod groźbą uduszenia. III. Dziecko wraca do domu i: A. Mówi o wszystkim matce, matka chowa je pod trzema pierzynami. Ręka przychodzi i dusi dziecko. B. Dziecko nie mówi nic. Matka rozbiera je do kąpieli, widzi znaki na plecach, wydobywa prawdę i chowa dziecko do szafy, do łóżka zaś kładzie dużą lalkę. Ręka przychodzi i dusi lalkę. C. Dziecko nie mówi nic. Ręka przychodzi pod okno i każe przyjść jeszcze raz w to samo miejsce. Dziecko idzie, odnosi coś co przedtem ręce zabrało i wraca. Nie pytać o co chodzi
|
|
|
|
#2444 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dobrze, że zastrzegłaś to z góry |
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna ręka ubiła bar
|
|
|
|
#2447 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2448 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jes!!!! Cytat:
Swietne! coś takiego było mi potrzebne- jako pożywka dla wyobraźni I jeszcze Wam powiem, że Maitresse strasznie mi się podoba- a przecież na flakoniku jest pani prosto z moich obrazków!
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
co za G?
![]() Pin metalowca wyrwała? ![]() przechodzę na dietę czereśniową - zapalają się w oczach ![]() (całe szczęście, bo tydzień temu skonczyły się apka i Maja-owocożerca miała łoffocóff coraz mnij )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-25 o 17:05 |
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2453 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko jak to nazwać, hmmm.... odlewka odpada, dekant raczej też, podobnie odpsikanie Odwytrysk? Cytat:
![]() Nabrudziło się znowu? Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym spała w dzień to bym wstała z takim bólem mózgu i bym się gorzej czuła niż jakbym była zmęczona z powodu senności A poza tym to w ogóle bym w dzień nie usnęła ![]() Cytat:
Co tu tak spokojnie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
dla tych, co nie widzieli - zajawka CP
http://www.youtube.com/watch?v=syiDD...ature=youtu.be wystarczyła jedna piosenka behemotha i nagle Miciński na topie
|
#2456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już miałam pisać o co kaman,ale po zastrzeżeniu powiem jedynie że jestem zbyt trzeźwa by załapać ![]() Już? W sensie i do rana? Czy tylko dżemka? No jakby nie było kolorowych Cytat:
![]() Będzie Tyskie albo Żywiec, zmieniło mi się. ![]() Ja rozkminiam propozycję Gryksia
|
||
|
|
|
#2457 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łażą w te i wewte , co chwila ktoś coś chce... wnerwiłam się , i powiedziałam że mi to i umrzeć nie będzie dane w spokoju , bo co zechcę odejść w niebiosa to ktoś przylizie albo żeby mu zrobić kanapkę ,albo żeby powiedzieć mi że wychodzi , albo zapytać czy nie widziałam paska albo coś tam coś tam.... już to widzę nnormalnie...już to widzę...![]() chyba że z nagła dednę i ich zaskoczę ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- już po zawodach naiatku, nie dane mi było
|
|
#2459 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dla spokojności zgromadzonych dodam, ze nie zeżarliśmy go potem tak, jak zżeramy robale z meskalu. Cytat:
![]() Cytat:
Reszta to to, co ukradniesz, jak rozumiem. Koniecznie. I nekst tajmem przyjedziesz już w piątek. Cytat:
Trzymaj się i daj mu jeszcze kawałek dobrego życia, a potem świadomość, ze jest kochany. Tyle możemy zrobić dla bliskich, którzy odchodzą. Trzeba być silnym, bo wtedy łatwiej im nas zostawiać. ![]() Cytat:
A pewnie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W kwestii antyzmarcha melduję, ze zmarchy na posterunku! Co dalej?
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
poproszę adres na pw
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

czy moze to juz być poziom FCP (first certificate in perfumes 

)
, bo co zechcę odejść w niebiosa to ktoś przylizie albo żeby mu zrobić kanapkę ,albo żeby powiedzieć mi że wychodzi , albo zapytać czy nie widziałam paska albo coś tam coś tam....
już to widzę nnormalnie...już to widzę...