|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
no i dupa, poszłam do trzeciego rossmana a tam nawet nie prowadzą kosmetyków Manhattanu
![]() ale nie odpuszczę, pójdę po obiedzie szukać w innych drogeriach
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wymyje się? |
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1894 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Jaki fail..
Byłam w 3 rosmmanach dzisiaj.. i w 1 nie było tego lakieru a był z wibo identico ale z drobinkami jakimiś świecącymi.. miałam już go brać.. ale myślę.. a jak w innym rossmanie będzie ten lakier co chcę? jak nie będzie to bym wzięła ten wibo.. a pozostałych 2 rossmanach nie było ani jednego ani drugiego Pomijam, że dopiero wróciłam do domu i muszę jeszcze iść zjeść.. a ja dwa razy dziennie chciałam ćwiczenia robić ![]() Ja też ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie tam od świętości daleko, ale nigdy nie zostawiam śmieci po sobie, ani w sztukach ani w liczbie mnogiej ![]() Jak to jakiś papierek to wrzucam do torby jesli nie ma śmietnika a jak coś większego to biorę w łapke i ju ![]() Cytat:
Cytat:
Nieraz jak podsypywaliśmy parawan to były jakieś kubki po piwie czy słomki, czy paczki po czipsach czy pety.. masakra :/ ![]() Ja to zawsze sobie myślę, tak "a u siebie w domu jakbym była to też bym taki syf zostawiła?" na pewno nie.. dlatego jak gdzieś jestem to tez nie zostawiam.. Cytat:
Cytat:
Ze 3 dni sprzątałam ( a mój pies praktycznie przy każdym spacerze się załatwia..) i zrezygnowałam.. ![]() Po 1.. jak to się ma do bycia ekologicznym? tak chcą odchodzić od fiolowych torebek.. a w co ja sprzątam? przecież nie biorę w rękę i nie wyrzucam.. po 2.. może to zabrzmi głupio, ale w trawie takiej kupki nie widać i wcale nie czuć i ona szybko się rozłoży, a w takiej foliówce to to się będzie rozkładało i rozkładało i będzie je*ało tak, że nikt nie wytrzyma.. po 3.. okazało się, że można te kupki wyrzucać tylko do oznaczonych koszy, a do zwykłych śmietników nie wolno - wręcz jest to zabronione.. a u mnie takich koszy specjalnych nie ma.. to co? mam tak jak powiedziałaś brać to do domu i do kibla wyrzucać? albo do zsypu żeby wszystkim sąsiadom waliło - nie wspomnę, że jakbym jechała z tą kupą windą z jakimś sąsiadem to chyba bym się spaliła ze wstydu ![]() Po 4 chodzą ludzie zbieracze i wygrzebują z koszy różne rzeczy.. no nie wyobrażam sobie by natknął się na tą kupę - z szacunku do nich (z różnych powodów grzebią w tych śmietnikach - nie wnikam, nie oceniam) no nie wyobrażam sobie tego po prostu... No i po 5 chyba ostatnie.. jak pisałam sprzątałam kilka dnia - ja jedna jedyna na kilka bloków.. a pies załatwiał się w tym czasie kilka razy.. zapełniłam cały śmietnik tymi reklamówkami (plus śmieci które ludzie wyrzucali).. to gdyby wszyscy sprzątali jak ja to tam by trzeba było piramidki z tych fiolówek z kupami ustawiać Fajnie, że o tym myślą.. ale widać, że wymyślił to jakiś urzędas zza biurka który pewnie nawet nie ma psa - bo wykonanie bardzo kiepskie i pozostawia wiele do życzenia.. Kiedyś był podatek od psa.. na co on szedł przepraszam? Mogliby wrócić ten podatek i zatrudnić ludzi z takimi (nie wiem jak to się fachowo nazywa) odkurzaczami którzy sami się śmiali (w tv reportaz widziałam) nazywają je gównozjadki i problem foliówek i kup by się rozwiązał a przy okazji zatrudnienie by znalazło duża liczba osóbCytat:
Zobacz.. ja mam problem, żeby dociągnąć do 9 poziomu.. a mi włosy się lepiej rozjasniają niż Tobie - więc u Ciebie to nie przejdzie
|
|||||||
|
|
|
#1895 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie blondynki
![]() Jako do specjalistek, mam do Was pytanie. Krótki czas temu rozjaśniałam włosy ze średniego brązu i udało mi się uzyskać ciemny-rudawy blond. Całkiem przyjemny kolor, ale zamarzyło mi się coś jeszcze jaśniejszego(jednak nie platynowego) : D. Mam tylko jeden problem, nie do końca wiem jaki odcień wybrać, gdyż nasłuchałam się sprzecznych opinii Mam niebieskie, zimne oczy i lekko różowawą cerę, z tym, że planuje ją trochę opalić Brązy jednak nie są stworzone dla mnie, mam za ostre rysy.A więc jaki odcień blondu wybrać? Ciepły czy chłodny? Może któraś z Was ma podobny typ urody i może mi coś doradzić? |
|
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yatta ale wiesz co, napiszę Ci szczerze, że ten niebieski lakier Miss Sporty to owszem jest ładny, kolorek ma świetny, ale jakoś nie powala, szybko się odpryskuje :/ 3 dni to jest naprawdę taki max maxowy ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Bunny nie wiem czy wiesz, ale na zgagę dobrze jest jeść migdały i takie normalne i w płatkach mój tata i brat miewają często takie dolegliwości i nie faszerują się tabletkami tylko właśnie wsuwają migdały i im pomaga
|
||
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze mi Princesskę gdzieś wcięło i nie zacytowało..
Kochana te co pokazałaś to one "działają" tak samo jak te pogłębiające kolor J&J które ja miałam Myślę, że można spróbować bo cenowo są podobne a te możesz dłużej nosić ![]() BC bym się nie przejmowała - skoro pasuje na 99% osób to pewnie tak jest.. bardziej bym się martwiła DIA- bo jeśli będzie za duża to będzie wystawać za tęczówkę i nachodzić na białko i wtedy będzie wyglądać lipnie :/ Powiem Ci, że byłam dziś w kolejnym sklepie i tam też nie mają bezpłatnych próbek.. ja nie wiem o co chodzi ![]() Kiedyś nie było z tym problemów ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() Nie będę już za nim tak szaleć, spróbuję u siebie po dostawie jak go nie będzie to trudno EDIT: Acha i kupiłam odzywkę Herbala bo w realu promocja była akurat 9,99 ![]() (masek oczywiście pełna półka) zapomniałam obfocić.. zupełnie jak w sklepie z tymi sandałkami.. że tez mi się po czasie przypomni:/
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-05-25 o 15:39 |
|
|
|
|
#1898 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeeeeeść dziewcyny
![]() Cytat:
![]() gdzie zdjęcia kochana? ![]() Cytat:
![]() fajnie ![]() Cytat:
![]() myślałam, że zapomniałam jak to się robi, ale jest ok - jak za młodych lat też piłam tego plusza podczas ostatniej sesji i szczerze powiem, że byłam po kilku dawkach jakaś bardziej zmobilizowana do wkuwania wsio dobrego dla malutkiej Cytat:
jak ja lubię takie posty czytać ![]() Cytat:
![]() rano jakoś nigdy nie umiem się wygramolić z tym Cytat:
![]() wczoraj jak ćwiczyłam, to musiałam aż 2 przerwy w trakcie zrobić, bo bym chyba wybuchła ![]() ale dziś już mam na szczęście mniejsze zakwasy, więc może i za jednym razem mi się uda ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1899 |
|
Konto usunięte
|
dziękuje Kitkulka, jak patrzę na te wasze blondziaki to aż mnie same nogi do drogerii niosą ; )
|
|
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie niebieski z Wibo z maleńkimi drobinkami tylko taki turkusowy bardziej ![]() objadłam się i taaak mi się nie chce robić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() moze rossmann z nich zrezygnowal tylko
|
|
#1903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie ja mam głowę ![]() A wiatrzycho tak.. pokazywało na termometrze 22 stopnie a przez ten wiatr to odczuwalna temp była na pewno dużo mniejsza ![]() Ja właśnie jem.. musze podładowac bateryjki.. nie za dużo, żbey przy ćwiczeniach mi się nie ulało ale muszę coś zjeść bo się tyle nalatałam, że fiknę jak nie zjem ![]() Cytat:
![]() a w pozostałych dwóch takie pustki jakby tam nie wiem co się działo ![]()
|
||
|
|
|
#1904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!!! ale roboty w pacy dziś
![]() rano zrobiłam mamie pazurki, jeszcze kształ ni do końca ale już mniej czsu mi to zajeło... 3 godzinki ![]() Cytat:
ja też lubie być opalona dlatego chodze na solarium teraz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
w naturze jest manhatan
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1906 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Yatta nic sie nie bój, mi nie urosły a ja jeszcze na stepperze czasem biegałam
Tylko pamietaj zeby sie rozciagac porzadnie! I przed i po. Ibedzie ok Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
), i nie dosc ze glupie, to malo nas a ona czas marnuje. (jakby jej za to nie placili....) Czasem przyjdzie to posiedzi pol godziny i idzie do domu ![]() I to jest tak że ... ona by mnie mogła czymkolwiek zagiąć z tego wzgledu ze to co bylo na wykladach to swoja droga, ale jak jej sie przypodoba to ona sobie moze nagle wytrzasnac cos z jakiejs ksiazki i mi powie że studentka jestem i powinnam to doczytac Niestety sa wykladowcy na ktorych sily nie ma bo chocby nie wiem jak sie starało i wykłócało to tylko gorzej bedzie. A smieszna jest ta cała sytuacja bo opuscilam w calym roku moze 2 razy zajecia, a one sa nieobowiazkowe I laski przepisuja czasem hamsko normalnie ksiazke i ona udaje ze nie widzi jak ma dobry dzien, a jak sie przyczepi to do pierdoły Zdarza jej sie gubić prace i wmawiac ze ktos nie pisał, albo listy obecnosci i mowi ze kogos nie ma.Tak czy siak prawa do zaliczenia nie może mi odmówić. Wiec pojde i przy liczbie 100 studentów zaocznych udowodnie jej ze zle mnie ocenila ![]() Ale na takie babska nie ma siły, jak cie dopusci do egzaminu to potem znajdzie 100 powodow zeby kogos oblac. Jak nie teraz to za rok. I tacy maja wszystkich gdzieś, i rektora, i dziekana, bo robia nam łaske że nam przeprowadza wykład dosłownie i im wcale nie zależy na tym i rownie dobrze moga nie przychodzic... Cytat:
![]() Cytat:
Mam jakis worek i już. A jedzenie co prawda zabieram ze soba ale gotowe JAkaś kanapka, owoc
|
|||||
|
|
|
#1907 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Focusy też ![]() naszło mnie na te Aqua jak nie wiem a z bezpłatnymi próbkami to lipa na maxa jest nawet w aptekach nie chcą dawać próbek kremów,a dla mnie to głupota,bo jak mam płacić 100 zł za krem,który mi nie przypasuje to sorry ![]() a pozniej pelno tych próbek na allegro ciekawe skąd
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie sa one prawidlowe a regulamin jest dla wszystkich- i nauczycieli i studentow.a w razie jakby dziekan za nia stawal napomknelam ze kopia mojej skargii pojdzie rowniez do kuratorium ![]() zemsta jest slodka- nawet po czasie
|
|
#1910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba, że dojrzy krawędź soczewki - ale to już musiałby z nosem przy twarzy Ci się przyglądać ![]() Jeszcze wiesz próbki kremów można opylić faktycznie - ale próbki soczewek? przecież one maja napis LT albo TEST i nikt normalny tego nie nosi na co dzień szczególnie, że dostaje się jedną sztukę - tak na przymiarkę ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Ale jakie rozciąganie? NP: Takie wypady nóg do przodu ? |
||
|
|
|
#1911 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale jutro będą?
![]() Cytat:
nooo, uważaj.. ja wczoraj abs'owałam po puszce coli i myślałam, że pocieknie mi na wszystkie strony świata
|
|
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ostatnio takie fajne te włosy mam w dotyku Widac niby te połamane konce ale sa takie miluchne No i staram sie nawet jak cos mi nie pasuje znalezc cos fajnego i sie nie przejmuje Co do tych zwierzaków, to fakt mi sie nie wydaje zeby psy kupy waliły do wody ![]() Co do tego sprzątania to ja to powiem z punktu widzenia osoby trzeciej a nie właściciela bo psa nigdy nie miałam i nie wiem czy bede miec mimo ze kocham zwierzaki, ale ja jestem kociara po prostu ![]() No ale do rzeczy: z jednej strony no pies to obowiazek, jak sie go ma to trzeba brac odpowiedzialnosc za wszystko, nawet za jego kupy. Ale sama u siebie widze ze u mnie jest moze 1 smietnik w pobliżu. Ale o dziwo jakos kupek nie widze, czasem jakas na trawce gdzies jest I czasem sobie myśle o niektorych ludziach ze niech sobie wdepna w tą kupe to moze sie naucza zeby drogi nie skracac przez trawnik i trawy nie udeptywac A miasta tez nie dbaja o to zeby wszedzie te kosze przeznaczone do wyrzucania odchodów byly. Jest po kilka w parkach i to tyle. Także ja rozumiem ze czasem ludzie nie sprzątają no bo jak? W reke i do kieszeni czy co? Ale z drugiej strony... jak widze na srodku chodnika wielkiego kloca to az sie we mnie gotuje U nas np na starym miescie to cale chodniki są w psich kupach. I to przy kraweznikach przy kamieniach i na srodku normalnie. Ludzie w dupie mają. I tam to sie jedną ominie a w druga wdepnie bo sie skupiło na omijaniu pierwszej No ludzie kochani...Też mialam kiedys sasiada co otwierał psu drzwi, pies zbiegał na podwórko, srał i wracał do domu ![]() Jeszcze apropo kotów.. co mnie zawsze wkurza, gadanie ze koty smierdzą To ja sie pytam, czy ten człowiek kiedykolwiek kota na rękach miał. Wali koci mocz a nie kot A kot nie smierdzi (czasem mu z pyszczka wali jak sie rozedrze Życze wszystkim ludziom zeby tak smierdzieli jak koty. Serio, jeszcze nigdy nie spotkałam sie z tym żeby kot smierdział. Psy tez nie smierdza, tylko maja specyficzny zapach, i od razu jak sie wejdzie do kogoś do domu to czuć psa, ale przeciez to nie smród bo sie o psa nie dba tylko zapach siersci
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no.. jeśli chodiz o takie na srodku chodnika to jest jakaś przeginka.. Mój co prawda jeszcze nie wpdał na tak genialny pomysł.. ale gdyby to zorbił to chocbym miała złapac w chusteczkę i wyrzucić to bym to zorbiła.. no bo jak tak na chodniku ![]() A psy no tak :d mają specyficzny zapach
|
|
|
|
|
#1917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz raz tak zrobilysmy z innym wykladowca w zeszlym roku to powiedziala ze ona nic zrobic nie moze, a przeciez jest ponad nia. Tylko oni sie boja ze taki wykladowca sie wkurzy i po prostu odejdzie a ciezko im bedzie kogos znalezc, tak jak tamta babka odeszła. Ale ja sie szczypac nie bede, pojde do rektora po prostu. Albo mam patent ze zloze pismo o tryb indywidualny i pojde zdawac do tej drugiej babki z ktora mam cwiczenia I tyle. Tak Musisz po prostu w łydce czuć takie ciągniecie. Poszukaj sobie jakichś cwiczen bo ich wiecej jest ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze pol biedy jak to jest jakis mały bobek, ale czasem to takie kupska wielkie że szok.Raz widziałam faceta z wielkim srajacym psem wlasnie na chodniku To sie go zapytalam czy w domu na dywan sra
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

) i w zasłoniętych roletach