|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś mi babka zwróciła uwagę, że pies załatwia się na trawnik, i że z psem to do lasu.. a akurat tak się złożyło, że szliśmy do lasu na spacer więc mówię do tej Pani, że jakoś do tego lasu muszę przecież dojść, nie przefrunę, a psu przecież nie wytłumaczę żeby poczekał jak ma potrzebę, co mam mu tyłek korkiem zatkać? To się zamknęła oburzona i poszła dalej
|
|
|
|
|
#1923 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie wiem czemu, ale zawsze po farbowaniu są takie mego miluchne ![]() nie straszę kochana ale od razu po amaniu nie zasiadaj do brzuchów Cytat:
nie wierzę! zawsze jest szałowo ![]() w takim razie czekamy niecierpliwie ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- wiesz jak zabójczo smakuje nad wodą ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a powiem Ci,że te dwutygodniowe Johnsona już noszę 2 miesiące i nic mi nie jest
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam szukać tej pomady, trzymajcie kciukacze
![]() do później
|
|
|
|
#1927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja się pójdę zdrzemnę bo jestem wykończona ![]() Cytat:
boję się wody - w podstawówce pani mnie bardzo zraziła do pływania wrzucając mnie z ostatniego (najbardziej głębokiego miejsca w basenie) słupka do wody.. coś tam pływam, ale jak mam grunt pod nogami, to mogę przepłynąć kawałek.. jak nie to nawet nie próbuję wchodzić..Ale granie w siatkówkę chlapanie się w wodzie, alnbo granie w siatkówkę w wodzie i bieganie w wodzie też powoduje niezłego głodka Ale faktycznie co by się nie jadło to jakoś inaczej smakuje
|
||
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja na to że mój nie ale straż miejska sie zainteresuje ![]() Potem widzialam ze probowal tego psa gdzies ciagnac ale pies wolal isc w druga strone |
|
|
|
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez zawsze przeciągałam i nosiłam dłużej ale nigdy dłużej jak m-c ![]() A soczewki naprawdę fajne Ja miałam DIA za małe.. i tęczówki milimetr wystawał.. ale gdyby nie to.. to zobacz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1303505721 Jest tak mocno z bliska zdjęcie - bliżej się nie da a gdyby nie ten milimetr to byś nie zgadła, że to soczewka ![]() Ach i jeszcze.. ten czas to chyba chodzi o uwodnienie soczewki.. im dłużej się je nosi tym ono jest mniejsze i może powodować dyskomfort.. ale jeśli się nie ma dyskomfortu.. dlatego ja przeciągałam ten czas zawsze Choć 2 m-ce to chyba już bałabym się nosić ![]() Trzymam mocno mocno Cytat:
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-05-25 o 16:49 |
||
|
|
|
#1930 |
|
Magda ;)
|
Yatta kolorek śliczny
ale Ty masz swoje jasne to też inaczej wygląda ![]() uwierz,że nic mi nie jest, mój TŻ nosi zwykłe Baush&Lomby i zawsze mu kupowalam 3 miesięczne,a ostatnio gościu mi w sklepie mówi,że teraz to są miesięczne,bo tamte wycofali ![]() TŻ nosi już 3 miesiące i nic mu nie jest |
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1932 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a najbardziej to uwielbiam zimnego bronxa z soczkiem ![]() go też można nosem wciągać ![]() Cytat:
obyś tym razem znalazła
|
||
|
|
|
#1933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnio u mnie w mieście byli z Baush and Lomb takim autobusikiem Chyba nawet jakieś badania oczu robili - ale wtedy mi się spieszyło i nie miałam czasu zajrzeć A teraz czaję się na Freshlook colorblends true saphir ![]() ale tak bez przymierzania trochę boję się kupować ![]() Buahhot miała jakieś niebieskie - ale chyba nie te?? No i z tymi rozmiarami ciężko bo jak za mały to tęczówki całej nie zakryje, jak za duży to znów na białko wychodzi ![]() Zaraz zadzwonię do Vission Express i zapytam czy mają jakieś bezpłatne próbki ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Nie mają :/ co za naród.. ale to nic.. następnym razem jak będę osobiście to wypytam czy są, czy będą, dlaczego nie ma itd Może o to chodzi ? żeby iść do okulisty i wybulić kasę na badanie i wtedy można poprzymierzać? i kupić oczywiście u okulisty i dać mu zarobić ![]() Cytat:
To idę położę się, będę może później. Buziaki blondziaki moje kochane ![]()
|
||
|
|
|
#1934 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() zrenica na bank bedzie wystawac,bo maja strasznie duzą "dziure" ![]() dlattego wolalam szafirowe Johnsony |
|
|
|
|
#1935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lepiej raz dziennie, a jak się już przyzwyczaisz, to wtedy możesz sobie dawkę zwiększyć ![]() przyjemnego odpoczywania |
|
|
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
trzymam również
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze..nic mi nie chciało zacytować
![]() to co pamietam: Kitkulka-nie ma co się bać c12 mnie nic nie piekła ostatnio, mimo kładzenia na swieże włoski ![]() tylko czy chciałabyś taki jasny kolorek? mógłby Ci białawo wyjsc, chyba, że byś skróciła czas trzymania do 35 min? albo c10 lepiej ![]() Yattamanka- nie wiedziałam, że ludzie mogą zle tolerować nabiał, zawsze mi się wydawało, że to najłagodniejsze pokarmy? ![]() ja wcinam namiętnie wszelakie jogurty, serki homogenizowane, żółte, twarożki, musy, kaszki, płatki z mlekiem..moje posiłki mogłyby się ograniczyć do tego ![]() Princesska- no to mega hardcore ! 2 miesiące? ![]() ja te moje 2 tyg J&J oasys nosiłam 2 tyg i 4 dni i już mi się wydawało, że jest gorzej..że czuje soczewkę i ostrość nie tak mega.. ale może sobie tylko wkręcałam ![]() Czekoladowoo-jakbyś mogła zapytać babki o ten skład, to bym była wdzieczna a co do tych łydek i rozciagania to chyba schizuje.. ![]() ile macie cm w najszerszym miejscu łydki stojąc?? ja 32-33 cm ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
ja Ci mogę polecic te co ja mam J&J Acuvue Oasys with hydraclear ![]() podobno są najbardziej miekkie ![]() w ogóle ich sie nie czuje ![]() a sa 2 tygodniowe, na noc zdejmujesz ![]() tu masz link: http://www.acuvue.pl/oasys |
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w tym tygodniu juz nie bedzie kto mial na to zerknac.A co do łydek to ja mam tak 31,5-32. A w udzie ile macie? Bo ja mam w najgrubszym miejscu 52-53 gdzies jak stoje na luzie, a nad kolanem 36 zawsze mi sie to duza roznica wydawala
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1941 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja w sumie na chwilkę tylko, muszę przygotować kolacyję bo tata Tż'ta ma wpaść wieczorem Byłam dziś u mamy i dostałam perfumy moschino i love love aaa i otworzyli u mnie nową drogerię HEBE faaajna jest jest tam essence, bell i inne, duuużo szamponów i odżywek, taniutkie perfumy mam bon do wykorzystania i jutro lecę po różności z Bell już dawno chciałam ale u siebie nigdzie nie mogłam znaleźć ich stosika. I kupię C10, w weekend farbowanko Cytat:
![]() Cytat:
![]() bezczelność! a co im robią złego te zwierzaki jak ktoś chce wziąć psa ze sobą i będzie się nim zajmować to h*j im do tego ![]() Moja Monka rok temu uczyła się pływać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wtedy tylko zimneee piwko ![]() Cytat:
|
|
#1942 | |
|
Wtajemniczenie
|
nigdy nie mierzyłam
ale jak będę w domku, to się pomierzę i Wam napiszę ![]() Cytat:
też lubię ich kosmetyki, ale niełatwo na nie trafić ![]() miluchnego wieczorku kochana |
|
|
|
|
#1943 | |||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
na razie nie farbuję
![]() ja kupiłam kwiatka w doniczce i merci, jakoś nie wpadłam na coś innego... Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mam pojęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam w łydce 32,5 cm w kolanie jakieś 33-34 w najgrubszym miejscu w udzie jakieś 50 ![]() o szkło też, zupełnie o tym zapomniałam, a jak byłam mała to właśnie weszłam w szkło na plaży i do tej pory mam bliznę na stopie ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- aaaa i zapomniałam! kupiłam pomarańczkę! ![]()
|
|
|
|
|
#1945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję żarełko się właśnie smaży, będzie burito ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i mi przynajmniej nic nie zżółkło ani nie zrudziało
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
A skąd wogóle taka decyzja ci przyszla?
![]() Cytat:
A reszta to sie dopracuje Ociepla sie lekko kolor, ale w strone natury a nie złota czy żółci bron boze. Przynajmniej u mnie ![]() Ale znowu mi wychodzi lekko stalowa po farbowaniu Ale tylko w sztucznym swietle I nic wspolnego z siwa babcia to nie ma
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-05-25 o 19:25 |
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale myślisz, żeby ją tylko na odrost walnąć i resztę tylko tak zmalaksować czy jak to się tam zwie? czy kupić ze dwa opakowania i jechać po całości?
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Wtajemniczenie
|
podziwiam Cię
![]() kochana.. mam pytanko.. bo widziałam na Twoim blogu, że masz Ziajkę nuno żel do mycia.. jesteś z niego zadowolona? nadaje się do cery mieszanej? a może Wy dziewczynki możecie polecić jakiś żel do twarzy do cery mieszanej? i jeszcze jedno - ostatnio byłam w Schleckerze i widziałam ten Twój róż z Basic'a.. mogłabyś pokazać na poliku jak on wygląda? ![]() PS. kolekcje Ziajki masz po prostu świetną! ![]() ![]()
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz mam też chłodny ten blond tylko tak bardzo naturalnie ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

Jeszcze pol biedy jak to jest jakis mały bobek, ale czasem to takie kupska wielkie że szok.
To sie go zapytalam czy w domu na dywan sra
No i staram sie nawet jak cos mi nie pasuje znalezc cos fajnego i sie nie przejmuje
nie wierzę! zawsze jest szałowo 

Ja miałam DIA za małe.. i tęczówki milimetr wystawał.. 

obyś tym razem znalazła