Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 09:55   #3421
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Dzień dobry
Jednak wczoraj się zmobilizowałam i nałożyłam olejek fur mama na włosy, na całą noc, a dziś umyłam włosy trzy razy szamponem z aloesem i ogórkiem a potem nałożyłam na chwilę balsam do włosów brązowych z Glisa Na twarz na razie dałam krem z łopianem, ale syfków za nic nie mogę się pozbyć niczym

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
O matko... Normalnie szczęka mi opadła jak to przeczytałam Ze mnie taka laska jak z koziej pupci trąba.... Mam takie kompleksy, że normalnie masakra i nawet za ładną się nie uważam
Co do pędzla, to jest fajny Lubię nim nakładać puder, tylko trochę się nim trzeba namachać, bo jest mały (w porównaniu do pych przeznaczonych do pudru). Co do różu, to ja mam brązowy i muszę uważać, bo łatwo przesadzić, ale jak się umie posługiwać pędzlem, to się spokojnie da radę
Ja dopiero początkująca jestem, więc łatwo sobie nim zrobić placki, bo nie jest ścięty, ani nie jest typowym jajeczkiem do różu. Generalnie warto spróbować, bo jest tani i do pudru bardzo go lubię. Jakby był większy, to już w ogóle by był super No i jest milusi w dotyku
Dziękuję za odpowiedź Śmiej się śmiej ale ja i tak zdania nie zmienię

angelinmyheart, dodaja,loluska duużo sił i pozaliczania w terminie

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:14   #3422
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
No pewnie że pamiętamy

Zaproszenia takie jak to pierwsze, czyli białe w takie ciapki i z obrączkami. A kokardki w tych 3 kolorach i będziemy losowo rozdawać
http://img155.imageshack.us/img155/9049/55478666.jpg
http://img861.imageshack.us/img861/788/83792861.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/4251/52754202.jpg
bardzo ładne zaproszenia

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Zaraz wybieram się na zakupy i przy okazji chciałabym kupic sobie odżywkę do włosów.
Jak myślicie co wybrac :
- odżywkę z Elseve https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ow.html&next=1
- błoto do włosów https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ul.html&next=1
proszę o opinie, bo zaraz wybieram się na miasto a sama nie wiem co kupic.
chociaż nie używałam żadnego z tych produktów, to wybrałabym błotko z czystej ciekawości

Cytat:
Mnie też o to chodzi, że wpłaca się na konto allegro, a oni sprzedawcy przesyłają. I po wpłacie przeze mnie, na drugi dzień pieniądze są już u sprzedawcy.

Tutaj są te pędzle, które zamówiłam
http://kalpana27.blogspot.com/2011/0...we-zakupy.html
płacę z allegro to również wpłata na konto, bo niby czym innym mogłoby być?
Hani
zapewne chodziło o to, że po wpłacie z allegro sprzedający do godziny dostaje maila o tym, że dostał wpłatę, więc jakby nie patrzeć jest to szybsza opcja.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:29   #3423
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Jednak wczoraj się zmobilizowałam i nałożyłam olejek fur mama na włosy, na całą noc, a dziś umyłam włosy trzy razy szamponem z aloesem i ogórkiem a potem nałożyłam na chwilę balsam do włosów brązowych z Glisa Na twarz na razie dałam krem z łopianem, ale syfków za nic nie mogę się pozbyć niczym

Dziękuję za odpowiedź Śmiej się śmiej ale ja i tak zdania nie zmienię

angelinmyheart, dodaja,loluska duużo sił i pozaliczania w terminie
Bardzo mi miło i nawet mi się humor polepszył Ale ja wiem jak wyglądam i ciągle nad tym pracuję, chociaż do perfekcji nigdy nie dojdę Chociaż i tak już jest lepiej....
Też muszę kupić ten olejek fur mama. Dobrze że go nie ma w mojej miejscowości, bo by dopiero ludzie mieli DOWÓD że w ciąży jestem

Nie wiem czy Wam pisałam, ale jak się moja była sąsiadka dowiedziała, że w wakacje bierzemy ślub, to specjalnie po to poszła do kościoła, żeby zobaczyć, czy już są zapowiedzi
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

bardzo ładne zaproszenia

płacę z allegro to również wpłata na konto, bo niby czym innym mogłoby być?
Hani
zapewne chodziło o to, że po wpłacie z allegro sprzedający do godziny dostaje maila o tym, że dostał wpłatę, więc jakby nie patrzeć jest to szybsza opcja.
Dziękuję Ciekawe kiedy do mnie dojdą i czy będą tak samo fajne jak na zdjęciu
Dziękuję za odpowiedź Już wszystko wiem bo dzwoniłam wczoraj Miałam wątpliwości, bo myślałam, że może wpłata na konto wg tej Pani to wpłata prosto na jej konto.

Mam nadzieję, że pod koniec tygodnia będzie ładna pogoda i się poopalam, bo teraz mam @ i wolę nie ryzykować
W ogóle nie wiem czy kupić te anty do przesunięcia okresu, bo w tym miesiącu zaczął mi się 20 i może będzie tak, że na wesele przypadną mi końcowe dni

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:34   #3424
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
W ogóle nie wiem czy kupić te anty do przesunięcia okresu, bo w tym miesiącu zaczął mi się 20 i może będzie tak, że na wesele przypadną mi końcowe dni
Ja bym nie ryzykowała i kupiła. Bo to różnie jest i może ci się przez stres związany z przygotowaniami do ślubu przesunąć o parę dni i wypaść akurat w dzień ślubu.
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:51   #3425
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Kalpana cieszę się, że poprawiłam Ci humor Mam podobnie jak Ty- cały czas walczę o lepszy wygląd choć ideałem nigdy nie będę
A co do olejku - łoooo, no to by było gadania na Twój temat, wieczna ciąża

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Lece się zbierać do pracy bo się tak zbieram i zbieram i się zebrać nie mogę a parę rzeczy też muszę jeszcze zrobić
Miłego dnia Laski

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:04   #3426
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim
Stary 2011-05-25, 14:18   #3427
Lenka_1987
Zadomowienie

Witam

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
No teraz miałam przypływ gotówki, to zaszalałam Chociaż o cenie tych dzisiejszych TŻ pewnie nigdy się nie dowie Żebym tylko trafiła na listonosza, to nawet się nie dowie, że coś kupiłam

O matko... Normalnie szczęka mi opadła jak to przeczytałam Ze mnie taka laska jak z koziej pupci trąba.... Mam takie kompleksy, że normalnie masakra i nawet za ładną się nie uważam
Co do pędzla, to jest fajny
Lubię nim nakładać puder, tylko trochę się nim trzeba namachać, bo jest mały (w porównaniu do pych przeznaczonych do pudru). Co do różu, to ja mam brązowy i muszę uważać, bo łatwo przesadzić, ale jak się umie posługiwać pędzlem, to się spokojnie da radę
Ja dopiero początkująca jestem, więc łatwo sobie nim zrobić placki, bo nie jest ścięty, ani nie jest typowym jajeczkiem do różu. Generalnie warto spróbować, bo jest tani i do pudru bardzo go lubię. Jakby był większy, to już w ogóle by był super No i jest milusi w dotyku

Dzięki za odpowiedź Muszę ją dzisiaj wypróbować po myciu

Idę pod prysznic zmyć maskę z włosów, umyć je i nałożyć odżywkę. Potem wypróbuję wodę brzozową i standardowo olejek rycynowy na brwi i rzęsy, serum z eveline na biust,tonik i kremik na buźkę i idę do spania, bo jutro jadę do miasteczka Dobranoc ślicznotki
Nawet tak nie pisz. Uażam, że jesteś bardzo ładna

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Bardzo mi miło i nawet mi się humor polepszył Ale ja wiem jak wyglądam i ciągle nad tym pracuję, chociaż do perfekcji nigdy nie dojdę Chociaż i tak już jest lepiej....
Też muszę kupić ten olejek fur mama. Dobrze że go nie ma w mojej miejscowości, bo by dopiero ludzie mieli DOWÓD że w ciąży jestem

Nie wiem czy Wam pisałam, ale jak się moja była sąsiadka dowiedziała, że w wakacje bierzemy ślub, to specjalnie po to poszła do kościoła, żeby zobaczyć, czy już są zapowiedzi

Dziękuję Ciekawe kiedy do mnie dojdą i czy będą tak samo fajne jak na zdjęciu
Dziękuję za odpowiedź Już wszystko wiem bo dzwoniłam wczoraj Miałam wątpliwości, bo myślałam, że może wpłata na konto wg tej Pani to wpłata prosto na jej konto.

Mam nadzieję, że pod koniec tygodnia będzie ładna pogoda i się poopalam, bo teraz mam @ i wolę nie ryzykować
Na Twoim miejscu bym kupiła. Może wyjść tak, że w dniu ślubu będziesz miała pierwszy bądź drugi dzień okresu. Stres, zalatanie, może Ci okres przesunąć akurat na wesele. Ja tak zawsze mam, że nie ważne kiedy mi okres ma wypaść, to jak mam jakieś ważne wydarzenie, imprezę czy wyjazd to zawsze mam okres. I tak: zawsze w święta, w sumie to w Boże Narodzenie nie, mój okres woli poczekać do sylwestra więc w każdego sylwestra, studniówka, każde wesele na którym byłam - okres, jakiś koncert, impreza na którą się od dawna wybierałam - okres, wyjazd gdzieś długo planowany - okres. Nawet zdarzyło mi się tak, że okres miałam raz a za trzy tygodnie znów, bo coś się miało stać, albo nie miałam przez 6 - 7 tygodni i dostałam w dniu "czegoś" dawno planowanego...
Może Twój organizm nie jest tak złośliwy jak mój, ale lepiej się ubezpieczyć
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:30   #3428
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Hej

Kalpanko Ty tez masz bloga ? OJEJ..... niedługo braknie mi miejsca w zakładkach, chyba będe musiała sobie założyć, to będe miała wszystkie w jednym miejscu

A ja musze sie pochwalić że ostatnio nie wychodza mi syfki na twarzy nie wiem czego to zasługa

Jestem w trakcie robienia SKALNIAKA na ogródku chce żeby był duuużyyy jak skończe to pokaże Wam końcowy efekt. A jestem zadowolona bo robie go sama d podstaw
Stary 2011-05-25, 14:35   #3429
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Ja ostatni egzamin mam 25 lipca. Chyba, że jeszcze jakiś dopiszą.
Ło matko strasznie późno... Współczuję..

Ja ostatni egzamin mam 24 czerwca.

Hej.

U mnie już też zaczyna się gorący okres na uczelni.. Szkoda, że nie ma weny do nauki.. Ostatnio mało mnie na wizażu , wykorzystuję pogodę i spędzam czas z tŻ
Stary 2011-05-25, 15:22   #3430
agatusia88
Rozeznanie

Witam wszystkich

Zapraszam na konkurs u mnie na blogu!
agatusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 17:06   #3431
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Hej

Kalpanko Ty tez masz bloga ? OJEJ..... niedługo braknie mi miejsca w zakładkach, chyba będe musiała sobie założyć, to będe miała wszystkie w jednym miejscu
A masz zakładki luzem czy w folderach?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 17:11   #3432
Kalpana
Zakorzenienie

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2711182 0]Ja bym nie ryzykowała i kupiła. Bo to różnie jest i może ci się przez stres związany z przygotowaniami do ślubu przesunąć o parę dni i wypaść akurat w dzień ślubu.[/QUOTE]
Zaczekam do przyszłego miesiąca i zobaczę kiedy mi wypadnie. Ale chyba choćby ze względu na noc poślubną muszę sobie przesunąć:cojest :
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Kalpana cieszę się, że poprawiłam Ci humor Mam podobnie jak Ty- cały czas walczę o lepszy wygląd choć ideałem nigdy nie będę
A co do olejku - łoooo, no to by było gadania na Twój temat, wieczna ciąża

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Lece się zbierać do pracy bo się tak zbieram i zbieram i się zebrać nie mogę a parę rzeczy też muszę jeszcze zrobić
Miłego dnia Laski
No właśnie chyba wieczna ciąża, bo wg ich gadania powinnam być w 8 miesiącu, a tu tylko oponka
Ja się trochę pewniej teraz czuję z tą grzywką, ale mam złe wspomnienia, kiedy dużo osób mi wytykało, że jestem brzydka i został mi uraz z tego... Mam tak niską samoocenę, że niższej chyba nie można Ale staram się dbać o siebie i w ogóle, żeby chociaż w miarę wyglądać.... A jeszcze tyle przede mną...
Czemu nie masz albumu na profilu?
Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Nawet tak nie pisz. Uażam, że jesteś bardzo ładna
Na Twoim miejscu bym kupiła. Może wyjść tak, że w dniu ślubu będziesz miała pierwszy bądź drugi dzień okresu. Stres, zalatanie, może Ci okres przesunąć akurat na wesele. Ja tak zawsze mam, że nie ważne kiedy mi okres ma wypaść, to jak mam jakieś ważne wydarzenie, imprezę czy wyjazd to zawsze mam okres. I tak: zawsze w święta, w sumie to w Boże Narodzenie nie, mój okres woli poczekać do sylwestra więc w każdego sylwestra, studniówka, każde wesele na którym byłam - okres, jakiś koncert, impreza na którą się od dawna wybierałam - okres, wyjazd gdzieś długo planowany - okres. Nawet zdarzyło mi się tak, że okres miałam raz a za trzy tygodnie znów, bo coś się miało stać, albo nie miałam przez 6 - 7 tygodni i dostałam w dniu "czegoś" dawno planowanego...
Dziękuję, ale zdjęcia to jedno, a rzeczywistość to drugie... Tak jak wyżej pisałam, wspomnienia nie pozwalają mi myśleć że jestem chociaż trochę ładna... Zostawiło to po sobie ślad i próbuję z tym walczyć, ale jest ciężko. Są nawet chwile, że myślę, że nie podobam się mojemu mężowi, że jest ze mną bo zmusiła go do tego moja sytuacja w domu, a wcześniej- przed ślubem, dla zabawy.... I nie ważne, że to nielogiczne i że widzę jego miłość, poświęcenie i to że chce dla mnie jak najlepiej.... Po prostu czasem tak myślę nie będę wszystkiego opisywać z przeszłości, bo to nie miejsce na to.... Może jeśli kiedyś przywrócimy klub, to napiszę tam.... Ale dzieci potrafią być bardzo okrutne....
Co do okresu, to naprawdę masz nieciekawą sytuację.... Przerąbane jednym słowem Ja na szczęście tak nie mam.... Poczekam do przyszłego miesiąca, bo i tak niecały miesiąc przed ślubem mam je zacząć brać i zobaczę wtedy, ale chyba będę je brać i będę spokojniejsza, że nic niespodziewanie się nie pojawi (zarówno okres jak i pryszcze).
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Hej

A ja musze sie pochwalić że ostatnio nie wychodza mi syfki na twarzy nie wiem czego to zasługa

Jestem w trakcie robienia SKALNIAKA na ogródku chce żeby był duuużyyy jak skończe to pokaże Wam końcowy efekt. A jestem zadowolona bo robie go sama d podstaw
Tak, założyłam bloga Fajnie mi się tam pisze i czyta inne blogi, więc też zakładaj, jeśli tylko masz ochotę
Dobrze, że nie wychodzą Ci syfki Mnie ostatnio też nie i to chyba przez słońce, bo podobno ono dobrze na nie działa, ale jak jest naprawdę, to nie wiem Żeby mi tylko na wesele nie wyskoczyło nic

Dziewczyny znowu chciałam Was prosić o radę.... Poszłam robić przelew za zakupy na allegro do skoku jaworzno- jak zwykle, a baba przy okienku kazała mi wypełnić jakąś deklarację "promocja członkostwa" i że bez tego nie mogę wpłacać u nich pieniędzy jakiś tydzień temu wpłacałam i było wszystko ok. Niby nic za to nie płacę, ale jak do końca roku nie będę miała 25 pieczątek (każda pieczątka to przelew za co najmniej 50zł), to muszę zapłacić za przystąpienie do członkostwa.... Namieszała mi w głowie, a powiedziała że nic nie płacę, więc podpisałam bo się spieszyłam... Teraz nie wiem, bo zakupy na all zazwyczaj robię za mniej niż 50, a nie chcę tego płacić :/ Wiecie coś na ten temat? Można się z tego bez konsekwencji wypisać, albo coś? I czy faktycznie nie mogę tam robić przelewów bez tego członkostwa?

K

Sz
Stary 2011-05-25, 17:18   #3433
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Ale jestem padnieta

Dianulaa - oj nie, nawet nie wiesz jak mi sie ciezko czasem zmobilizowac, bywa tak ze wracam tak zmeczona ze rzucam wszystko i robie sobie drzemke. Tylko potem i tak po obudzeniu trzeba to ogarnac albo zostawiam na nastepny dzien Zdecydowanie nie jestem wzorem do nasladowania.

Snow - ja Was nigdy nie zostawie, zawsze bede zagladac, macie mnie na karku do konca trwania watku a mam nadzieje ze nigdy sie nie skonczy i zawsze bedzie kolejna czesc

Kalpana - fajne zakupy A czemu chowasz przed mezem?? Daj spokoj, zawsze bedziesz sie ukrywala? Ja bym zwariowala jakbym miala chowac moje zakupy przed TZ

Dziekuje wszystkim tym dziewczynom ktore skladaly mi gratulacje (przepraszam ze nie cytuje ale same mi sie oczy zamykaja).

Aaaa - bylam dzis w pracy bez ani grama podkladu na twarzy
Tylko serum rano, po 15 minutach filtr, pomalowane rzesy i ruszylam. A ile sie komplementow nasluchalam

Milego dnia

Jeszcze edit

Kalpana - pare rad ode mnie. Po pierwsze ja bym nie zaczynala brac anty miesiac przed slubem bo jezeli nigdy wczesniej nie bralas to nie wiesz jak na nie Twoj organizm zareaguje.
Mozesz miec gladka cere ale rownie dobrze moze sie wysypac (zdarza sie) i moga Ci wypadac wlosy (jak mojej kolezance, sypnely jej sie na maxa i po odstawieniu minelo a wczesniej nie miala nigdy takich problemow). Wiec - taka rosyjska ruletka. Ja bym zaczela brac na Twoim miejscu z pol roku przed, pobrac 3 miesiace i jak ok to dalej te 3 a jak nie to odstawic i organizm bedzie mial czas wrocic do swojej gospodarki hormonalnej. Pierwsze 3 miesiace tabletek sa ze tak powiem "niepewne".

Dwa - slonce nie leczy skory. Owszem, na poczatku jest ladna bo wysusza, widac ten efekt zwlaszcza przy tlustej i mieszanej. Ale potem produkcja sebum wzmaga sie i jest gorzej. To samo sie tyczy solarium. Ten mit ze opalanie leczy skore juz dawno zostal obalony przez dermatologow.

I co do deklaracji - jezeli podpisalas to no lipa. Czyli musisz zrobic te 25 przelewow na 50 zl. To ze babka Ci powiedziala ze nic sie nie placi to tylko jej slowo przeciwko Twojemu. Na papierze masz inaczej. Owszem, nie placi sie jak sie zrobi te 25 przelewow - to czesty chwyt reklamowy a ludzie sie lapia, to samo jest czesto w roznych niby umowach za darmo - a nizej malym drukiem ze za darmo jak cos tam:

Np w prowadzeniu konta bankowego ze 0 zl a nizej malym drukiem ze 0 zl jezeli bedzie wplyw miesieczy na konto np minimum 2000 a jak nie to 6 zl.

Trzeba uwazac co sie podpisuje i czytac wczesniej.

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-05-25 o 17:28
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 17:46   #3434
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Kalpana - fajne zakupy A czemu chowasz przed mezem?? Daj spokoj, zawsze bedziesz sie ukrywala? Ja bym zwariowala jakbym miala chowac moje zakupy przed TZ

Kalpana - pare rad ode mnie. Po pierwsze ja bym nie zaczynala brac anty miesiac przed slubem bo jezeli nigdy wczesniej nie bralas to nie wiesz jak na nie Twoj organizm zareaguje.
Mozesz miec gladka cere ale rownie dobrze moze sie wysypac (zdarza sie) i moga Ci wypadac wlosy (jak mojej kolezance, sypnely jej sie na maxa i po odstawieniu minelo a wczesniej nie miala nigdy takich problemow). Wiec - taka rosyjska ruletka. Ja bym zaczela brac na Twoim miejscu z pol roku przed, pobrac 3 miesiace i jak ok to dalej te 3 a jak nie to odstawic i organizm bedzie mial czas wrocic do swojej gospodarki hormonalnej. Pierwsze 3 miesiace tabletek sa ze tak powiem "niepewne".

Dwa - slonce nie leczy skory. Owszem, na poczatku jest ladna bo wysusza, widac ten efekt zwlaszcza przy tlustej i mieszanej. Ale potem produkcja sebum wzmaga sie i jest gorzej. To samo sie tyczy solarium. Ten mit ze opalanie leczy skore juz dawno zostal obalony przez dermatologow.

I co do deklaracji - jezeli podpisalas to no lipa. Czyli musisz zrobic te 25 przelewow na 50 zl. To ze babka Ci powiedziala ze nic sie nie placi to tylko jej slowo przeciwko Twojemu. Na papierze masz inaczej. Owszem, nie placi sie jak sie zrobi te 25 przelewow - to czesty chwyt reklamowy a ludzie sie lapia, to samo jest czesto w roznych niby umowach za darmo - a nizej malym drukiem ze za darmo jak cos tam:

Np w prowadzeniu konta bankowego ze 0 zl a nizej malym drukiem ze 0 zl jezeli bedzie wplyw miesieczy na konto np minimum 2000 a jak nie to 6 zl.

Dziękuję Cieszę się że Ci się podobają zakupy Nie chodzi o to, że się ukrywam, bo TŻ nie ma nic przeciwko temu, że sobie coś kupuję, ale ja taka jestem, że wolę zachować wszystko dla siebie, szczególnie ile co kosztuje. To że kupiłam, to na pewno zauważy jak będę używać....
Co do tabletek anty, to nie chcę ich na stałe, tylko po to, żeby przesunąć okres. Lekarz nic nie mówił o skutkach ubocznych, ale może faktycznie coś mi się w organizmie poprzestawiać niekoniecznie z dobrym skutkiem.... I to akurat na ślub....
Jeśli chodzi o słońce, to napisałam Blondyneczce, że wg mnie słońce wysusza, bo tak gdzieś słyszałam/wyczytałam i wydaje mi się że dlatego może jej nie wyskakuje nic na twarzy. Wiadomo, że na dłuższą metę nic z tego nie będzie, bo szkodliwe promienie itp. Nie powiedziałam że tak nie jest
Z tą deklaracją to się chyba wkopałam, ale jak mi powiedziała że nie mogę wpłacić bez tego i że nic nie zapłacę to stwierdziłam, że podpiszę, bo jak inaczej zrobić przekaz.... Muszę poszukać dokładnie, bo jak czytałam teraz, to tam jest coś, że jak się nie ma tych 25 pieczątek i się nie zapłaci, to po 3 miesiącach anuluje się to członkostwo, ale nie wiem czy to dobrze zrozumiałam....

K

Sz
Stary 2011-05-25, 17:50   #3435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość

Miałam dokładnie tak jak Lenka dopóki nie zaczęłam brać tabletek.
Zawszę jak miałam jakąś imprezę, wyjazd czy coś ważnego okres albo mi się spóźniał albo był za wcześnie tak że zaczynał się w dzień tego czegoś ważnego.
Na szczęście teraz jest co 4 tygodnie we wtorek i to jest już niesamowita wygoda

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Dziewczyny znowu chciałam Was prosić o radę.... Poszłam robić przelew za zakupy na allegro do skoku jaworzno- jak zwykle, a baba przy okienku kazała mi wypełnić jakąś deklarację "promocja członkostwa" i że bez tego nie mogę wpłacać u nich pieniędzy jakiś tydzień temu wpłacałam i było wszystko ok. Niby nic za to nie płacę, ale jak do końca roku nie będę miała 25 pieczątek (każda pieczątka to przelew za co najmniej 50zł), to muszę zapłacić za przystąpienie do członkostwa.... Namieszała mi w głowie, a powiedziała że nic nie płacę, więc podpisałam bo się spieszyłam... Teraz nie wiem, bo zakupy na all zazwyczaj robię za mniej niż 50, a nie chcę tego płacić :/ Wiecie coś na ten temat? Można się z tego bez konsekwencji wypisać, albo coś? I czy faktycznie nie mogę tam robić przelewów bez tego członkostwa?

Eh baba pewnie chciała koniecznie kogoś na to naciągnąć a że ty się spieszyłaś to jej się udało. Poczytaj to co podpisałaś może piszę tam że w ciągu jakiegoś czasu możesz z tego zrezygnować.
Bo nie wierzę żę w ciągu tygodnia nagle niem ożesz robić przelewów bez członkostwa.
Stary 2011-05-25, 18:02   #3436
Kalpana
Zakorzenienie

Jest tu coś takiego:
8. W przypadku niezgromadzenia przez Uczestnika wymaganej liczby
potwierdzeń do końca okresu trwania Promocji Członkostwa, Uczestnik moŜe
sam pokryć koszty zapisu do Spółdzielni,
9. W przypadku nieopłacenia przez Uczestnika kosztów zapisu, z dniem
31 grudnia 2011 roku rozpoczyna się trzymiesięczny okres wypowiedzenia
członkostwa.

K

Sz
Stary 2011-05-25, 18:05   #3437
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Cieszę się że Ci się podobają zakupy Nie chodzi o to, że się ukrywam, bo TŻ nie ma nic przeciwko temu, że sobie coś kupuję, ale ja taka jestem, że wolę zachować wszystko dla siebie, szczególnie ile co kosztuje. To że kupiłam, to na pewno zauważy jak będę używać....
Co do tabletek anty, to nie chcę ich na stałe, tylko po to, żeby przesunąć okres. Lekarz nic nie mówił o skutkach ubocznych, ale może faktycznie coś mi się w organizmie poprzestawiać niekoniecznie z dobrym skutkiem.... I to akurat na ślub....
Jeśli chodzi o słońce, to napisałam Blondyneczce, że wg mnie słońce wysusza, bo tak gdzieś słyszałam/wyczytałam i wydaje mi się że dlatego może jej nie wyskakuje nic na twarzy. Wiadomo, że na dłuższą metę nic z tego nie będzie, bo szkodliwe promienie itp. Nie powiedziałam że tak nie jest
Z tą deklaracją to się chyba wkopałam, ale jak mi powiedziała że nie mogę wpłacić bez tego i że nic nie zapłacę to stwierdziłam, że podpiszę, bo jak inaczej zrobić przekaz.... Muszę poszukać dokładnie, bo jak czytałam teraz, to tam jest coś, że jak się nie ma tych 25 pieczątek i się nie zapłaci, to po 3 miesiącach anuluje się to członkostwo, ale nie wiem czy to dobrze zrozumiałam....
Tak, mozna roznie zareagowac. Miesiac przed slubem ja bym nie brala poniewaz nie wiem czy wiesz ale podczas brania tabletek przez pierwsze 3 miesiace moga wystapic plamienia i jest to naturalne w tym okresie wiec i tak i tak jakby byly to bedziesz sie musiala zabezpieczyc. A nawet nie bedziesz wiedziala ktorego dnia mniej wiecej wystapia - sa zwykle niespodziewane.

Taka moja rada
Stary 2011-05-25, 18:10   #3438
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, mozna roznie zareagowac. Miesiac przed slubem ja bym nie brala poniewaz nie wiem czy wiesz ale podczas brania tabletek przez pierwsze 3 miesiace moga wystapic plamienia i jest to naturalne w tym okresie wiec i tak i tak jakby byly to bedziesz sie musiala zabezpieczyc. A nawet nie bedziesz wiedziala ktorego dnia mniej wiecej wystapia - sa zwykle niespodziewane.

Taka moja rada
Czyli co radzisz? Jednak przetrwać z okresem?

Cholera jestem wściekła o ten pie****** skok jaworzno! Ile się teraz nadenerwuję! Tak to jest jak się ktoś spieszy, a ma ważną sprawę do załatwienia.... Mam ochotę iść tam i zjechać równo tą babę, tylko czy coś mi to da....

K

Sz
Stary 2011-05-25, 18:12   #3439
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Jaka jestem zmęczona, masakra
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 18:17   #3440
Konto usunięte

Cytat:
Czyli co radzisz? Jednak przetrwać z okresem?

Cholera jestem wściekła o ten pie****** skok jaworzno! Ile się teraz nadenerwuję! Tak to jest jak się ktoś spieszy, a ma ważną sprawę do załatwienia.... Mam ochotę iść tam i zjechać równo tą babę, tylko czy coś mi to da....
To może zacznij już brać te tabletki. Ja miałam plamienia przez pierwsze 2-3 tygodnie brania potem zniknęły. W sumie to teraz już trochę cięzko coś wymyślić bo do lipca dużo czasu nie zostało.
Stary 2011-05-25, 18:17   #3441
Kalpana
Zakorzenienie

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2712082 8]To może zacznij już brać te tabletki. Ja miałam plamienia przez pierwsze 2-3 tygodnie brania potem zniknęły. W sumie to teraz już trochę cięzko coś wymyślić bo do lipca dużo czasu nie zostało.[/QUOTE]
Muszę iść sobie zrobić badania i zanieść wynik do gin. to się zapytam najlepiej.....

K

Sz
Stary 2011-05-25, 18:22   #3442
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Muszę iść sobie zrobić badania i zanieść wynik do gin. to się zapytam najlepiej.....
Dokladnie
Troche pozno sie za to zabralas a szkoda. Tak naprawde gin tez Ci nie da gwarancji ze nie bedziesz miec np plamien wiec domyslam sie ze recepte Ci wypisze ale decyzje co do tego czy zaczniesz lykac czy nie pozostawi Tobie.

Lekarz tylko moze powiedziec plusy i minusy a pacjent podejmuje decyzje tak naprawde.
Stary 2011-05-25, 18:35   #3443
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie
Troche pozno sie za to zabralas a szkoda. Tak naprawde gin tez Ci nie da gwarancji ze nie bedziesz miec np plamien wiec domyslam sie ze recepte Ci wypisze ale decyzje co do tego czy zaczniesz lykac czy nie pozostawi Tobie.

Lekarz tylko moze powiedziec plusy i minusy a pacjent podejmuje decyzje tak naprawde.
Jak byłam u niego to mu powiedziałam, że to chodzi o wesele i w ogóle i mi przepisał tabletki żebym brała codziennie wieczorem 1 przez ok. 15020 dni, żebym ostatnią wzięła 2 dni po weselu (i wtedy powinnam dostać okres). Zastanawiam się czy by nie iść do innego, bo ten mi się wydawał mało konkretny i chciałam też coś na bóle miesiączkowe i skrócenie @ ale nic nie powiedział..... Więc od niego chyba za dużo pomocy w tej sprawie nie mogę oczekiwać.....

K

Sz
Stary 2011-05-25, 18:39   #3444
Konto usunięte

Cytat:
Jak byłam u niego to mu powiedziałam, że to chodzi o wesele i w ogóle i mi przepisał tabletki żebym brała codziennie wieczorem 1 przez ok. 15020 dni, żebym ostatnią wzięła 2 dni po weselu (i wtedy powinnam dostać okres). Zastanawiam się czy by nie iść do innego, bo ten mi się wydawał mało konkretny i chciałam też coś na bóle miesiączkowe i skrócenie @ ale nic nie powiedział..... Więc od niego chyba za dużo pomocy w tej sprawie nie mogę oczekiwać.....
Może faktycznie idź do innego bo dla mnie to dziwne że kazał ci brać tabletki brać 15 dni przed ślubem a 2 dni po skończyć.
Przecież tak sobie całą gospodarkę hormonalną rozregulujesz.
Stary 2011-05-25, 18:59   #3445
snowhitee
Zakorzenienie

Hej

Wiecie co dostałam dziś od mamki perfumy i love love i kaski troszkę cieszę się bardzo

Cytat:
Czesc

Ale jestem padnieta

Dianulaa - oj nie, nawet nie wiesz jak mi sie ciezko czasem zmobilizowac, bywa tak ze wracam tak zmeczona ze rzucam wszystko i robie sobie drzemke. Tylko potem i tak po obudzeniu trzeba to ogarnac albo zostawiam na nastepny dzien Zdecydowanie nie jestem wzorem do nasladowania.

Snow - ja Was nigdy nie zostawie, zawsze bede zagladac, macie mnie na karku do konca trwania watku a mam nadzieje ze nigdy sie nie skonczy i zawsze bedzie kolejna czesc

Dziekuje wszystkim tym dziewczynom ktore skladaly mi gratulacje (przepraszam ze nie cytuje ale same mi sie oczy zamykaja).

Aaaa - bylam dzis w pracy bez ani grama podkladu na twarzy
Tylko serum rano, po 15 minutach filtr, pomalowane rzesy i ruszylam. A ile sie komplementow nasluchalam

Milego dnia

Jeszcze edit

to dobrze, że nie masz zamiaru nas opuszczać

I świetnie że tak dobrze wyglądałaś bez podkładu ja latem lipiec/sierpień też niczym nie smaruję buźki jedynie konturuję bronzerem jak jakieś wyjście się szykuje

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 19:08   #3446
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hej

Wiecie co dostałam dziś od mamki perfumy i love love i kaski troszkę cieszę się bardzo

to dobrze, że nie masz zamiaru nas opuszczać

I świetnie że tak dobrze wyglądałaś bez podkładu ja latem lipiec/sierpień też niczym nie smaruję buźki jedynie konturuję bronzerem jak jakieś wyjście się szykuje

Super prezent Mi sie bardzo podobaja I love love

Tez sie ciesze ze nie mam potrzeby go nakladac, ja nie umiem konturowac twarzy bronzerem, ale mam zamiar ewentualnie muskac tylko policzki rozem

W ogole na innym watku chcialam dac dobra rade dziewczynie noszacej soczewki i prawie ze mi sie oberwalo, normalnie jakby nie mozna bylo jej nic powiedziec. Co to sie dzieje z tym wizazem
No ale nie to nie, niech sobie szkodzi na wlasne zyczenie, co ja sie bede przejmowac, szkoda moich nerwow.
Stary 2011-05-25, 19:11   #3447
dianulaa
Zadomowienie

snowhitee te o które pytałam perfumy? ja tez dzis te dostałam.,,
Stary 2011-05-25, 19:29   #3448
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny

Talullah dobrze, że nie chcesz nas zostawiać

Dziewczyny, ja dziś te perfumy Moschino I Love Love widziałam w Tesco- zdziwiło mnie to, bo oni takich perfum (przynajmniej u mnie) nie prowadzą w regularnej sprzedaży

Dziś miałam egzamin i prezentację pracy nt etosu pracy Z egzaminu dostałam piątaka a z etosu- nie wiem, ale zaliczone jest

Został mi jeszcze ang, ostatnie, kosmetyczne poprawki pracy i te 20pytań do nauczenia

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Talullah pozwoliłam sobie przeczytać tą wymianę zdań, ta dziewczyna jest nie wiem jak to nazwać, obojętna wobec tej sprawy i jednocześnie bardzo niemiła

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 19:30   #3449
Lainathiel
Wtajemniczenie

Ja z kolei z Moschino bardziej lubiłam Funny, ale to wiadomo że perfumy sprawa względna.

Rany, powinnam iść biegać a pogoda paskudna, ciemno niemal, jak przed deszczem, wieje okrutnie. Z drugiej strony jak nie pójdę to będę trochę zła że kolejny dzień w domu przesiedziałam.
A wczoraj w ogóle ciężki wieczór, wrócił mi TZ z egzaminów cały schorowany, nie wiem czy żołądek rozwalił napojami energetycznymi czy coś innego, ale istna śmierć, nie wiedziałam kompletnie jak mu pomóc, ciężko tak jak się nawet nie wie dokładnie co dolega...No ale dziś już jest lepiej, więc mam nadzieję że przejdzie mu jutro całkowicie.

Podcięłam sobie przed chwilką końcówki, chyba znalazłam super sposób. Zaczynam na poważnie zajmować się swoimi włosami bo kompletnie mi nie rosną
Stary 2011-05-25, 19:42   #3450
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Super prezent Mi sie bardzo podobaja I love love

Tez sie ciesze ze nie mam potrzeby go nakladac, ja nie umiem konturowac twarzy bronzerem, ale mam zamiar ewentualnie muskac tylko policzki rozem

W ogole na innym watku chcialam dac dobra rade dziewczynie noszacej soczewki i prawie ze mi sie oberwalo, normalnie jakby nie mozna bylo jej nic powiedziec. Co to sie dzieje z tym wizazem
No ale nie to nie, niech sobie szkodzi na wlasne zyczenie, co ja sie bede przejmowac, szkoda moich nerwow.
no bardzo się cieszę z prezentu

a konturować też nie umiałam do czasu jak obejrzałam ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=v7QyD..._order&list=UL

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
snowhitee te o które pytałam perfumy? ja tez dzis te dostałam.,,
tak te tylko ja mam EDT

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Talullah dobrze, że nie chcesz nas zostawiać

Dziewczyny, ja dziś te perfumy Moschino I Love Love widziałam w Tesco- zdziwiło mnie to, bo oni takich perfum (przynajmniej u mnie) nie prowadzą w regularnej sprzedaży

Dziś miałam egzamin i prezentację pracy nt etosu pracy Z egzaminu dostałam piątaka a z etosu- nie wiem, ale zaliczone jest

Został mi jeszcze ang, ostatnie, kosmetyczne poprawki pracy i te 20pytań do nauczenia

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Talullah pozwoliłam sobie przeczytać tą wymianę zdań, ta dziewczyna jest nie wiem jak to nazwać, obojętna wobec tej sprawy i jednocześnie bardzo niemiła
gratulacje

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości