|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Dzień dobry
Jednak wczoraj się zmobilizowałam i nałożyłam olejek fur mama na włosy, na całą noc, a dziś umyłam włosy trzy razy szamponem z aloesem i ogórkiem a potem nałożyłam na chwilę balsam do włosów brązowych z Glisa Na twarz na razie dałam krem z łopianem, ale syfków za nic nie mogę się pozbyć niczym ![]() Cytat:
![]() angelinmyheart, dodaja,loluska duużo sił i pozaliczania w terminie
|
|
|
#3422 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hani zapewne chodziło o to, że po wpłacie z allegro sprzedający do godziny dostaje maila o tym, że dostał wpłatę, więc jakby nie patrzeć jest to szybsza opcja. |
|||
|
|
|
#3423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż i tak już jest lepiej....Też muszę kupić ten olejek fur mama. Dobrze że go nie ma w mojej miejscowości, bo by dopiero ludzie mieli DOWÓD że w ciąży jestemNie wiem czy Wam pisałam, ale jak się moja była sąsiadka dowiedziała, że w wakacje bierzemy ślub, to specjalnie po to poszła do kościoła, żeby zobaczyć, czy już są zapowiedzi Cytat:
![]() Dziękuję za odpowiedź Już wszystko wiem bo dzwoniłam wczoraj Miałam wątpliwości, bo myślałam, że może wpłata na konto wg tej Pani to wpłata prosto na jej konto.Mam nadzieję, że pod koniec tygodnia będzie ładna pogoda i się poopalam, bo teraz mam @ i wolę nie ryzykować W ogóle nie wiem czy kupić te anty do przesunięcia okresu, bo w tym miesiącu zaczął mi się 20 i może będzie tak, że na wesele przypadną mi końcowe dni
|
||
|
|
|
#3424 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym nie ryzykowała i kupiła. Bo to różnie jest i może ci się przez stres związany z przygotowaniami do ślubu przesunąć o parę dni i wypaść akurat w dzień ślubu.
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana cieszę się, że poprawiłam Ci humor
A co do olejku - łoooo, no to by było gadania na Twój temat, wieczna ciąża ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Lece się zbierać do pracy bo się tak zbieram i zbieram i się zebrać nie mogę a parę rzeczy też muszę jeszcze zrobić ![]() Miłego dnia Laski
|
|
#3426 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
|
|
#3427 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Może Twój organizm nie jest tak złośliwy jak mój, ale lepiej się ubezpieczyć |
||
|
|
|
#3428 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Kalpanko Ty tez masz bloga ? OJEJ..... niedługo braknie mi miejsca w zakładkach, chyba będe musiała sobie założyć, to będe miała wszystkie w jednym miejscu ![]() A ja musze sie pochwalić że ostatnio nie wychodza mi syfki na twarzy ![]() Jestem w trakcie robienia SKALNIAKA na ogródku chce żeby był duuużyyy
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatni egzamin mam 24 czerwca. ![]() Hej. U mnie już też zaczyna się gorący okres na uczelni.. Szkoda, że nie ma weny do nauki.. Ostatnio mało mnie na wizażu , wykorzystuję pogodę i spędzam czas z tŻ
|
|
#3430 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich
|
|
|
|
#3431 |
|
zawsze mam racje
|
A masz zakładki luzem czy w folderach?
|
#3432 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2711182 0]Ja bym nie ryzykowała i kupiła. Bo to różnie jest i może ci się przez stres związany z przygotowaniami do ślubu przesunąć o parę dni i wypaść akurat w dzień ślubu.[/QUOTE]
Zaczekam do przyszłego miesiąca i zobaczę kiedy mi wypadnie. Ale chyba choćby ze względu na noc poślubną muszę sobie przesunąć :cojest :Cytat:
![]() ![]() Ja się trochę pewniej teraz czuję z tą grzywką, ale mam złe wspomnienia, kiedy dużo osób mi wytykało, że jestem brzydka i został mi uraz z tego... Mam tak niską samoocenę, że niższej chyba nie można Ale staram się dbać o siebie i w ogóle, żeby chociaż w miarę wyglądać.... A jeszcze tyle przede mną...Czemu nie masz albumu na profilu? ![]() Cytat:
nie będę wszystkiego opisywać z przeszłości, bo to nie miejsce na to.... Może jeśli kiedyś przywrócimy klub, to napiszę tam.... Ale dzieci potrafią być bardzo okrutne....Co do okresu, to naprawdę masz nieciekawą sytuację.... Przerąbane jednym słowem Ja na szczęście tak nie mam.... Poczekam do przyszłego miesiąca, bo i tak niecały miesiąc przed ślubem mam je zacząć brać i zobaczę wtedy, ale chyba będę je brać i będę spokojniejsza, że nic niespodziewanie się nie pojawi (zarówno okres jak i pryszcze).Cytat:
Fajnie mi się tam pisze i czyta inne blogi, więc też zakładaj, jeśli tylko masz ochotę ![]() Dobrze, że nie wychodzą Ci syfki Mnie ostatnio też nie i to chyba przez słońce, bo podobno ono dobrze na nie działa, ale jak jest naprawdę, to nie wiem Żeby mi tylko na wesele nie wyskoczyło nic![]() Dziewczyny znowu chciałam Was prosić o radę.... Poszłam robić przelew za zakupy na allegro do skoku jaworzno- jak zwykle, a baba przy okienku kazała mi wypełnić jakąś deklarację "promocja członkostwa" i że bez tego nie mogę wpłacać u nich pieniędzy jakiś tydzień temu wpłacałam i było wszystko ok. Niby nic za to nie płacę, ale jak do końca roku nie będę miała 25 pieczątek (każda pieczątka to przelew za co najmniej 50zł), to muszę zapłacić za przystąpienie do członkostwa.... Namieszała mi w głowie, a powiedziała że nic nie płacę, więc podpisałam bo się spieszyłam... Teraz nie wiem, bo zakupy na all zazwyczaj robię za mniej niż 50, a nie chcę tego płacić :/ Wiecie coś na ten temat? Można się z tego bez konsekwencji wypisać, albo coś? I czy faktycznie nie mogę tam robić przelewów bez tego członkostwa?
|
|||
|
|
|
#3433 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Ale jestem padnieta ![]() Dianulaa - oj nie, nawet nie wiesz jak mi sie ciezko czasem zmobilizowac, bywa tak ze wracam tak zmeczona ze rzucam wszystko i robie sobie drzemke. Tylko potem i tak po obudzeniu trzeba to ogarnac albo zostawiam na nastepny dzien Zdecydowanie nie jestem wzorem do nasladowania.Snow - ja Was nigdy nie zostawie, zawsze bede zagladac, macie mnie na karku do konca trwania watku a mam nadzieje ze nigdy sie nie skonczy i zawsze bedzie kolejna czesc ![]() Kalpana - fajne zakupy A czemu chowasz przed mezem?? Daj spokoj, zawsze bedziesz sie ukrywala? Ja bym zwariowala jakbym miala chowac moje zakupy przed TZ ![]() Dziekuje wszystkim tym dziewczynom ktore skladaly mi gratulacje Aaaa - bylam dzis w pracy bez ani grama podkladu na twarzy ![]() Tylko serum rano, po 15 minutach filtr, pomalowane rzesy i ruszylam. A ile sie komplementow nasluchalam Milego dnia ![]() Jeszcze edit ![]() Kalpana - pare rad ode mnie. Po pierwsze ja bym nie zaczynala brac anty miesiac przed slubem bo jezeli nigdy wczesniej nie bralas to nie wiesz jak na nie Twoj organizm zareaguje. Mozesz miec gladka cere ale rownie dobrze moze sie wysypac (zdarza sie) i moga Ci wypadac wlosy (jak mojej kolezance, sypnely jej sie na maxa i po odstawieniu minelo a wczesniej nie miala nigdy takich problemow). Wiec - taka rosyjska ruletka. Ja bym zaczela brac na Twoim miejscu z pol roku przed, pobrac 3 miesiace i jak ok to dalej te 3 a jak nie to odstawic i organizm bedzie mial czas wrocic do swojej gospodarki hormonalnej. Pierwsze 3 miesiace tabletek sa ze tak powiem "niepewne". Dwa - slonce nie leczy skory. Owszem, na poczatku jest ladna bo wysusza, widac ten efekt zwlaszcza przy tlustej i mieszanej. Ale potem produkcja sebum wzmaga sie i jest gorzej. To samo sie tyczy solarium. Ten mit ze opalanie leczy skore juz dawno zostal obalony przez dermatologow. I co do deklaracji - jezeli podpisalas to no lipa. Czyli musisz zrobic te 25 przelewow na 50 zl. To ze babka Ci powiedziala ze nic sie nie placi to tylko jej slowo przeciwko Twojemu. Na papierze masz inaczej. Owszem, nie placi sie jak sie zrobi te 25 przelewow - to czesty chwyt reklamowy a ludzie sie lapia, to samo jest czesto w roznych niby umowach za darmo - a nizej malym drukiem ze za darmo jak cos tam: Np w prowadzeniu konta bankowego ze 0 zl a nizej malym drukiem ze 0 zl jezeli bedzie wplyw miesieczy na konto np minimum 2000 a jak nie to 6 zl. Trzeba uwazac co sie podpisuje i czytac wczesniej. Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-05-25 o 17:28 |
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chodzi o to, że się ukrywam, bo TŻ nie ma nic przeciwko temu, że sobie coś kupuję, ale ja taka jestem, że wolę zachować wszystko dla siebie, szczególnie ile co kosztuje. To że kupiłam, to na pewno zauważy jak będę używać....Co do tabletek anty, to nie chcę ich na stałe, tylko po to, żeby przesunąć okres. Lekarz nic nie mówił o skutkach ubocznych, ale może faktycznie coś mi się w organizmie poprzestawiać niekoniecznie z dobrym skutkiem.... I to akurat na ślub.... Jeśli chodzi o słońce, to napisałam Blondyneczce, że wg mnie słońce wysusza, bo tak gdzieś słyszałam/wyczytałam i wydaje mi się że dlatego może jej nie wyskakuje nic na twarzy. Wiadomo, że na dłuższą metę nic z tego nie będzie, bo szkodliwe promienie itp. Nie powiedziałam że tak nie jest ![]() Z tą deklaracją to się chyba wkopałam, ale jak mi powiedziała że nie mogę wpłacić bez tego i że nic nie zapłacę to stwierdziłam, że podpiszę, bo jak inaczej zrobić przekaz.... Muszę poszukać dokładnie, bo jak czytałam teraz, to tam jest coś, że jak się nie ma tych 25 pieczątek i się nie zapłaci, to po 3 miesiącach anuluje się to członkostwo, ale nie wiem czy to dobrze zrozumiałam.... |
|
|
|
|
#3435 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawszę jak miałam jakąś imprezę, wyjazd czy coś ważnego okres albo mi się spóźniał albo był za wcześnie tak że zaczynał się w dzień tego czegoś ważnego. Na szczęście teraz jest co 4 tygodnie we wtorek i to jest już niesamowita wygoda ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
Eh baba pewnie chciała koniecznie kogoś na to naciągnąć a że ty się spieszyłaś to jej się udało. Poczytaj to co podpisałaś może piszę tam że w ciągu jakiegoś czasu możesz z tego zrezygnować. Bo nie wierzę żę w ciągu tygodnia nagle niem ożesz robić przelewów bez członkostwa.
|
||
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Jest tu coś takiego:
8. W przypadku niezgromadzenia przez Uczestnika wymaganej liczby potwierdzeń do końca okresu trwania Promocji Członkostwa, Uczestnik moŜe sam pokryć koszty zapisu do Spółdzielni, 9. W przypadku nieopłacenia przez Uczestnika kosztów zapisu, z dniem 31 grudnia 2011 roku rozpoczyna się trzymiesięczny okres wypowiedzenia członkostwa. |
|
|
|
#3437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taka moja rada
|
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholera jestem wściekła o ten pie****** skok jaworzno! Ile się teraz nadenerwuję! Tak to jest jak się ktoś spieszy, a ma ważną sprawę do załatwienia.... Mam ochotę iść tam i zjechać równo tą babę, tylko czy coś mi to da.... |
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jaka jestem zmęczona, masakra
|
|
|
|
#3440 |
|
Konto usunięte
|
To może zacznij już brać te tabletki. Ja miałam plamienia przez pierwsze 2-3 tygodnie brania potem zniknęły. W sumie to teraz już trochę cięzko coś wymyślić bo do lipca dużo czasu nie zostało.
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2712082 8]To może zacznij już brać te tabletki. Ja miałam plamienia przez pierwsze 2-3 tygodnie brania potem zniknęły. W sumie to teraz już trochę cięzko coś wymyślić bo do lipca dużo czasu nie zostało.[/QUOTE]
Muszę iść sobie zrobić badania i zanieść wynik do gin. to się zapytam najlepiej..... |
|
|
|
#3442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Troche pozno sie za to zabralas a szkoda. Tak naprawde gin tez Ci nie da gwarancji ze nie bedziesz miec np plamien wiec domyslam sie ze recepte Ci wypisze ale decyzje co do tego czy zaczniesz lykac czy nie pozostawi Tobie. Lekarz tylko moze powiedziec plusy i minusy a pacjent podejmuje decyzje tak naprawde. |
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3444 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież tak sobie całą gospodarkę hormonalną rozregulujesz. |
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wiecie co dostałam dziś od mamki perfumy i love love cieszę się bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() I świetnie że tak dobrze wyglądałaś bez podkładu ![]() ja latem lipiec/sierpień też niczym nie smaruję buźki jedynie konturuję bronzerem jak jakieś wyjście się szykuje
|
|
#3446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super prezent Mi sie bardzo podobaja I love love Tez sie ciesze ze nie mam potrzeby go nakladac, ja nie umiem konturowac twarzy bronzerem, ale mam zamiar ewentualnie muskac tylko policzki rozem ![]() W ogole na innym watku chcialam dac dobra rade dziewczynie noszacej soczewki i prawie ze mi sie oberwalo, normalnie jakby nie mozna bylo jej nic powiedziec. Co to sie dzieje z tym wizazem ![]() No ale nie to nie, niech sobie szkodzi na wlasne zyczenie, co ja sie bede przejmowac, szkoda moich nerwow. |
|
|
|
|
#3447 |
|
Zadomowienie
|
snowhitee te o które pytałam perfumy?
ja tez dzis te dostałam.,,
|
|
#3448 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć dziewczyny
Talullah dobrze, że nie chcesz nas zostawiać Dziewczyny, ja dziś te perfumy Moschino I Love Love widziałam w Tesco- zdziwiło mnie to, bo oni takich perfum (przynajmniej u mnie) nie prowadzą w regularnej sprzedaży Dziś miałam egzamin i prezentację pracy nt etosu pracy Z egzaminu dostałam piątaka ![]() Został mi jeszcze ang, ostatnie, kosmetyczne poprawki pracy i te 20pytań do nauczenia ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Talullah pozwoliłam sobie przeczytać tą wymianę zdań, ta dziewczyna jest nie wiem jak to nazwać, obojętna wobec tej sprawy i jednocześnie bardzo niemiła
|
|
|
|
#3449 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z kolei z Moschino bardziej lubiłam Funny, ale to wiadomo że perfumy sprawa względna.
Rany, powinnam iść biegać a pogoda paskudna, ciemno niemal, jak przed deszczem, wieje okrutnie. Z drugiej strony jak nie pójdę to będę trochę zła że kolejny dzień w domu przesiedziałam. A wczoraj w ogóle ciężki wieczór, wrócił mi TZ z egzaminów cały schorowany, nie wiem czy żołądek rozwalił napojami energetycznymi czy coś innego, ale istna śmierć, nie wiedziałam kompletnie jak mu pomóc, ciężko tak jak się nawet nie wie dokładnie co dolega...No ale dziś już jest lepiej, więc mam nadzieję że przejdzie mu jutro całkowicie. Podcięłam sobie przed chwilką końcówki, chyba znalazłam super sposób. Zaczynam na poważnie zajmować się swoimi włosami bo kompletnie mi nie rosną
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a konturować też nie umiałam do czasu jak obejrzałam ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=v7QyD..._order&list=ULtak te ![]() ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

Na twarz na razie dałam krem z łopianem, ale syfków za nic nie mogę się pozbyć niczym 

Ze mnie taka laska jak z koziej pupci trąba....
Lubię nim nakładać puder, tylko trochę się nim trzeba namachać, bo jest mały (w porównaniu do pych przeznaczonych do pudru). Co do różu, to ja mam brązowy i muszę uważać, bo łatwo przesadzić, ale jak się umie posługiwać pędzlem, to się spokojnie da radę 
Chociaż i tak już jest lepiej....

chce żeby był duuużyyy 

Ja na szczęście tak nie mam.... Poczekam do przyszłego miesiąca, bo i tak niecały miesiąc przed ślubem mam je zacząć brać i zobaczę wtedy, ale chyba będę je brać i będę spokojniejsza, że nic niespodziewanie się nie pojawi (zarówno okres jak i pryszcze).
Jaka jestem zmęczona, masakra 
ja tez dzis te dostałam.,,