Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 13:00   #4621
Rilla82
Zakorzenienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach

puk puk
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:03   #4622
bridgeta
Zadomowienie

Hello! Jak tam urlopik???? Opalona?

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:05   #4623
LouLou25
Zakorzenienie

bry

ooo Rilla
jak wywczas? odpoczelas?

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 13:30   #4624
Rilla82
Zakorzenienie

Oj tak, oj tak, było aż nieprzyzwoicie. Dla zainteresowanych wyjazdami do Turcji, to mój entuzjastyczny opis na forum tureckim: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3911 Przepraszam ze te superlatywy, ale ciągle jeszcze w szoku jestem z rozpieszczenia... Jak się ogarnę, to wrzucę jakieś fotki

Bardzo Wam serdecznie dziękuję za życzenia. Postaram się Was powolutku nadrobić. Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:01   #4625
nafnaf
Zadomowienie

Hej
Rilla
Fajnie, że już jesteśmy z powrotem w komplecie

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:16   #4626
jiuna
Wtajemniczenie

Rilla

wrzuć foty koniecznie
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:35   #4627
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Oj tak, oj tak, było aż nieprzyzwoicie...
kurcze, musialo byc super
wrzuc fotki koniecznie!...
te wszystkie hotelowe atrakcje byly wliczone w pobyt?

u nas wlasciwie po straremu, w dobrych nowosci: miejscowka (mam nadzieje) fajna zaklepana ale to juz wiesz od Naf, ze zlych u Apsika ( co nieco jest w klubie)

I wannaaaa dance, the night away, you see...lalala klik
milego popoludnia

sure. fine. whatever.

Stary 2011-05-25, 15:58   #4628
201609062117
Konto usunięte

Witam
oczekuje pilnie 22.00 bo po niej mam 4dni urlopu 4dni bez parszywych i obleśnych dzieciaków hurraa

Rilla rozmarzyłam się jak przeczytałam Twój opis jakbyście następnym razem chcieli pasażera na gape to zgłaszam swą skromną kandydaturę
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 16:14   #4629
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Witam
oczekuje pilnie 22.00 bo po niej mam 4dni urlopu 4dni bez parszywych i obleśnych dzieciaków hurraa
nauczycielka??
Stary 2011-05-25, 16:28   #4630
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
nauczycielka??

właśnie wyobraziłam sobie siebie przed zgrają zaślinionych przedszkolaków których trzeba nauczyć czytać czy co tam się robi z przedszkolakami

pracuje w lokalu usługowo gastronomicznym docelowo skierowanym do dzieci, ale mam nadzieje że niedługo będzie to tylko "specyficzny" epizod, takie bliskie poznanie wroga
Stary 2011-05-25, 17:24   #4631
gabisolis
BAN stały

pinkswan nie narzekaj, ja jestem przez przypadek po pedagogice i od 5 lat pracuje z dziecmi, glownie jako niania-opieunka i mam juz tego powyzej uszu czasami. rzadko sie,,fajne''dziecko trafi.
gabisolis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 18:02   #4632
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:

właśnie wyobraziłam sobie siebie przed zgrają zaślinionych przedszkolaków których trzeba nauczyć czytać czy co tam się robi z przedszkolakami

pracuje w lokalu usługowo gastronomicznym docelowo skierowanym do dzieci, ale mam nadzieje że niedługo będzie to tylko "specyficzny" epizod, takie bliskie poznanie wroga

uff bo już myślałam...
ale nudy... nawet w necie mi się nie chce buszować
Stary 2011-05-25, 18:05   #4633
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
uff bo już myślałam...
ale nudy... nawet w necie mi się nie chce buszować
Jiuna, nudy? A kociak co robi, śpi?

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal
Stary 2011-05-25, 18:11   #4634
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Jiuna, nudy? A kociak co robi, śpi?
a TŻ wrócił z pracy i z nim wariuje..
Stary 2011-05-25, 18:18   #4635
201609062117
Konto usunięte

Gabisolis na dzieci zawsze będę narzekać

Ja z nudów gram na kurniku w scrabble i nawet czasami wygrywam
Stary 2011-05-25, 18:38   #4636
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
a TŻ wrócił z pracy i z nim wariuje..
Powariuj z nimi i zaraz będzie po nudzie
Cytat:
Ja z nudów gram na kurniku w scrabble i nawet czasami wygrywam
A ja bym sobie w pokera zagrała... Ale na żywo

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal
Stary 2011-05-25, 18:54   #4637
zania
Matka buldoga

Witam po poludniu

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Dobrywieczor
Opilam sie z kolega,
on winem a ja pigwowka samorobiona, a mocne cholerstwo
Ale nie, to jeszcze nie koniec, jeszcze ze 2 drinki i bede w odpowiednim nastroju

u mnie na same wlosy z 40 min, sniadanie 20, prysznic + wcieranie wynalazkow 20, makijaz, grzebanie w szafie, no nie w mniej niz 2h nie daje rady, chocby nie wiem co
odkrylam dzisiaj, ze moja komorka ma calkiem mily i nawet glosny glosnik jak juz zapoluje na kabelek to zgram wsio, wezme i bede Was meczyc ulubionymi nabanihitami
o takimi klik
do ruszania tym i owym
Jeszcze 2 drinki? ja to jestem ekonomiczna kobieta, 2 drinki i juz jestem letko wcieta
I kurcze, ja sie na prawde ciesze, ze sie szykujesz 2 h bo to jest moje tempo i wiem, ze na zlocie nikt mnie nie bedzie popedzal
Lou, a muza wymiata Ten drugi kawalek Take me away barrrdzo mi sie podoba, od razu chce mi sie na imprezke

Cytat:
Powariuj z nimi i zaraz będzie po nudzie

W rozbieranego?
Byle nie ze mna, ja nie umiem, wiec nie chce siedziec nago

No i witam nasza Turczynke (a propos, turczynka to takze bulka z cynamomen, marchewka, rodzynkami i jak piekarz ma dobry humor to i z ziarnem slonecznika, pycha)
Rillo witaj

Zjadlam wszystkie lody jakie mialam, co ja biedna teraz zrobie no nic, poczekam do jutra - kupie nowa partie
Stary 2011-05-25, 19:07   #4638
Gipssis
Wtajemniczenie

Rilla Jak dobrze,ze calo i zdrowo wrocilas!

Ja pierwsze co zrobilam rano zadzwonilam do weta.Pol nocy przez tego kleszcza nie przespalam
A zeby malo tego bylo pochwalilam sie ostatnio mojej bogobojnej kolezance z dwojka dzieci o naszym zlocie. I mam dola giganta.Takiego maila umoralniajacego jakiego dzisiaj dostalam to nie macie pojecia.Wyrzutek sie chyba czuje lepiej niz ja teraz
Ide to przetrawic....
Stary 2011-05-25, 19:21   #4639
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość

Ja pierwsze co zrobilam rano zadzwonilam do weta.Pol nocy przez tego kleszcza nie przespalam
A zeby malo tego bylo pochwalilam sie ostatnio mojej bogobojnej kolezance z dwojka dzieci o naszym zlocie. I mam dola giganta.Takiego maila umoralniajacego jakiego dzisiaj dostalam to nie macie pojecia.Wyrzutek sie chyba czuje lepiej niz ja teraz
Ide to przetrawic....
olej babsztyla i maila też
my wiemy swoje i kitu nikt Ci nie wciśnie

mam nadzieję że nie wspominała że nikt Ci szklanki wody na starość nie poda
Stary 2011-05-25, 19:27   #4640
zania
Matka buldoga

Cytat:

Ide to przetrawic....
Oj, nie doluj sie nie warto, wierz mi

i wiesz, nie wiem jak ty, ale ja to bym miala niezla ochote odszczeknac jej, co o niej mysle.
Jak mnie wkur...ia jak ktos wtraca sie w zycie innych, umoralnial go itp Czlowieku, masz swoje zycie, masz swoje dzieci to odpier...ol sie od mojego zycia.

Nie no, chyba ta kolezanka mnie wkurzyla

A co z psiakiem? Umowilas sie na wizyte, zeby reszte usunal? ja to mam juz wprawe w usuwaniu, usuwalam mojej suczce jak i mamie

Co do przyslowiowej szklanki na starosc...zatrudnie sobie jakiegos przystojniaka
Stary 2011-05-25, 19:46   #4641
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
opinie faktycznie dobre rozejrzę się, jakby mi wpadł w łapki dam znać
Tygrysiaku, rozmawiałam dziś z kobitką z naszego małego kosmetycznego, mówiła że nie ma w hurtowniach we Wrocławiu, ona sprowadza z Wałbrzycha - ma mieć w przyszły wtorek
Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
puk puk
helloł! czekam z niecierpliwością na jakieś foty

Cytat:
spoko spoko, nadarzy się okazja
Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Zjadlam wszystkie lody jakie mialam, co ja biedna teraz zrobie no nic, poczekam do jutra - kupie nowa partie
ja spróbowałam dziś Big Milka Straciatella, pyszności. I wygrałam kolejnego lodzika

Cytat:

Ide to przetrawic....
Gipsiaku, olej to ciepłym moczem. Nie ma sensu się tym zamartwiać. I nie daj sobie wmawiać jedynie słusznego światopoglądu
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 19:55   #4642
Tygrysiak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
Tygrysiaku, rozmawiałam dziś z kobitką z naszego małego kosmetycznego, mówiła że nie ma w hurtowniach we Wrocławiu, ona sprowadza z Wałbrzycha - ma mieć w przyszły wtorek
o super! tylko jeszcze potrzebuję namiarów na ten mały kosmetyczny sklepik
ja wczoraj i przedwczoraj przegoniłam wiele pań w douglasie i sephorze żeby mi znalazły to cudo ale nie ma. Za to w Rosmanie nabyłam tez Sublime Bronze ale do twarzy, taki jakby krem brązujący. Świetnie sie sprawdza zamiast podkładu, a w dodatku nawilża jak krem, no boski jest, nawet dla takiego bladziucha jak ja, nie wyglądam jakbym usmarowała się czekoladą bo dośc subtelnie nadaje kolor, więc też Ci polecam jak coś

dziewczyny jutro mam jakiś beznadziejny egzamin... najśmieszniejsze jest to że generalnie to czego się uczę, wiem. Ale w praktyce. Jak przychodzi do teorii to mylą mi się pojecia, nazwy, skróty, procesy i inne takie, no ni cholery, wiedzy biznesowej jakoś nie przyswajam ale jej stosowanie idzie mi nieźle. Szkoda że nie mogę od tej strony się zaprezentować, tylko musze test pisać

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 20:06   #4643
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Witam wszystkich,

jako, że jestem nowicjuszką, proszę o łagodne traktowanie
Krótkie cv: rocznik 77, mąż "na stanie", dzieci - niet, i niechciane w przyszłości. Na szczęście - małżonek ma identyczne poglądy. Pracuję w domu, więc czas wolny - elastyczny

Nie robię kariery, nie podróżuję; po prostu nie lubię dzieci. Nigdy nie lubiłam, nie rozczulają mnie bobaski, drażnią kilkulatki traktowane jak święte krowy, obrzydza cała fizjologia z ciążą, porodem i karmieniem związana. Może ma to związek z bardzo trudnym życiem mojej mamy...

Brak mi damskich pogaduszek - większość znajomych dzieciata, i nawet jeśli udało się spotkać, to "pociecha" skutecznie uniemożliwiała zwykłą rozmowę...A z racji przeprowadzki ze stolicy na Śląsk (absolutnie nie żałuję, łatwiej się tu żyje, a i łatwiej nam oddawać się hobby straciłam możliwość spotkania z nielicznymi koleżankami, z którymi można było się bezpiecznie spotkać (bez narażania na przyklejenie do czekolady albo obślinione wyciągnięte łapki - trudno mi opanować grymas obrzydzenia...)

Pozdrawiam serdecznie
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 20:14   #4644
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysiak Pokaż wiadomość
o super! tylko jeszcze potrzebuję namiarów na ten mały kosmetyczny sklepik
ja wczoraj i przedwczoraj przegoniłam wiele pań w douglasie i sephorze żeby mi znalazły to cudo ale nie ma. Za to w Rosmanie nabyłam tez Sublime Bronze ale do twarzy, taki jakby krem brązujący. Świetnie sie sprawdza zamiast podkładu, a w dodatku nawilża jak krem, no boski jest, nawet dla takiego bladziucha jak ja, nie wyglądam jakbym usmarowała się czekoladą bo dośc subtelnie nadaje kolor, więc też Ci polecam jak coś

dziewczyny jutro mam jakiś beznadziejny egzamin... najśmieszniejsze jest to że generalnie to czego się uczę, wiem. Ale w praktyce. Jak przychodzi do teorii to mylą mi się pojecia, nazwy, skróty, procesy i inne takie, no ni cholery, wiedzy biznesowej jakoś nie przyswajam ale jej stosowanie idzie mi nieźle. Szkoda że nie mogę od tej strony się zaprezentować, tylko musze test pisać
to jest taka drogeria na Biskupinie, Olszewskiego 77, za\przed piekarnią, zależy z której strony staniesz
tutaj na fotce widać, za piekarnią http://www.piekarnia-biskupin.pl/zdj.../sklepy/15.jpg
ten do twarzy też fajny, a jaka cena w Rossie?
a co do egzaminu, dasz radę, w razie czego pisz własnymi słowami, przynajmniej będą wiedzieć że wiesz gdzie dzwoni

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich,

jako, że jestem nowicjuszką, proszę o łagodne traktowanie
Krótkie cv: rocznik 77, mąż "na stanie", dzieci - niet, i niechciane w przyszłości. Na szczęście - małżonek ma identyczne poglądy. Pracuję w domu, więc czas wolny - elastyczny

Nie robię kariery, nie podróżuję; po prostu nie lubię dzieci. Nigdy nie lubiłam, nie rozczulają mnie bobaski, drażnią kilkulatki traktowane jak święte krowy, obrzydza cała fizjologia z ciążą, porodem i karmieniem związana. Może ma to związek z bardzo trudnym życiem mojej mamy...

Brak mi damskich pogaduszek - większość znajomych dzieciata, i nawet jeśli udało się spotkać, to "pociecha" skutecznie uniemożliwiała zwykłą rozmowę...A z racji przeprowadzki ze stolicy na Śląsk (absolutnie nie żałuję, łatwiej się tu żyje, a i łatwiej nam oddawać się hobby straciłam możliwość spotkania z nielicznymi koleżankami, z którymi można było się bezpiecznie spotkać (bez narażania na przyklejenie do czekolady albo obślinione wyciągnięte łapki - trudno mi opanować grymas obrzydzenia...)

Pozdrawiam serdecznie
witamy asymilowaną Ślązaczkę na wywątku
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 20:17   #4645
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:

A zeby malo tego bylo pochwalilam sie ostatnio mojej bogobojnej kolezance z dwojka dzieci o naszym zlocie. I mam dola giganta.Takiego maila umoralniajacego jakiego dzisiaj dostalam to nie macie pojecia.
ze co?! jak to? co ona Ci tam napisala, maupolud jeden

Cytat:
Lou, a muza wymiata Ten drugi kawalek Take me away barrrdzo mi sie podoba, od razu chce mi sie na imprezke
zgram, wezme, z pol kompa mam takiej
w kazde wakacje odkurzam i slucham namietnie, powyzej 25*C nic innego nie trawie
Cytat:
(historia sprzed 1/2 h)
przyszlam do domu, rozebralam sie, siadlam, wlaczylam wizaz i nasz wywatek, patrze i widze Twoj post o lodach, zeszlam(z gory), ubralam sie, wyszlam, pojechalam do Mc na rozpuste czekoladowo-karmelowa
Lepiej nic przy mnie o lodach nie mowcie

VI4 witaj

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-05-25 o 20:21
Stary 2011-05-25, 20:18   #4646
Tygrysiak
Rozeznanie

dzięki Alvesta, mogę zahaczyć wracając z pracy

ten do twarzy chyba 39 zł o ile dobrze pamiętam. Ja kupiłam w rosmanie na Krakowskiej przy Piotrku i Pawle, ale np w Dominikanskiej nie było.

btw kiedyś mieszkałam na ul F. Nullo czy tam Nulla... niedaleko

witam również nową koleżankę.

Edytowane przez Tygrysiak
Czas edycji: 2011-05-25 o 20:20
Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 21:06   #4647
Gipssis
Wtajemniczenie

Dabrowa Gornicza to nie Sląsk tylko Zagłebie

Witaj VI4 Niby blisko,a jednak tak daleko.... A czym sie w domku zajmujesz?

Dzieki dziewczynki za slowa otuchy-juz sie otrzaslam po tym mailu.Ale przezylam niezly szok!
Zania wet powiedzial,ze pies sam powinien wyrzucic resztke tego kleszcza i tylko modlic sie ,zeby sie ropien badz inne zakazenie nie wdalo.

Rilla,a Ty co tak nic nie piszesz? Jakies wrazenia po podrozy,fotki-czekamy!!!
Stary 2011-05-25, 21:22   #4648
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Dziękuję za dobre słowa

A lody kuszą...delikatesy czynne do 22, więc mam jeszcze czas - tylko aż mi wstyd namawiać mężyka, bo od długiego czasu codziennie mówię "od jutra się nie obżeram". Łatwo obiecać, dokonać trudniej...Postanowiłam, że zamiast "pakietu wieczornego" (milka lilla stars maxis + lays pikantna papryka) będę wrzucać piątaka do skarbonki - żeby odbudować zapasy pachnideł, które przez nieopatrzne zostawienie na dwa dni na parapecie (full słońca do południa) poszły w ...(diabły - żeby nie było niegrzecznie). Trzy flaszki po 50 ml, zużyte pi razy oko w 1/4 - i mam teraz tylko nieładnie pachnący spirytus w luksusowym opakowaniu

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Ech, chyba za wolno piszę

Wiem wiem, są nawet tacy, którzy bardzo emocjonalnie przyjmują takie niedopatrzenia...Zagłębie , wiem...

Robimy strony www - i wszelką grafikę, głównie internetowo. Nie chcę robić kryptoreklamy

Praca super - przedtem sporo rzeczy robiłam, ale bardzo sobie chwalę brak szefa (nie mylić z brakiem bata nad głową - ten jest w postaci bardzo realnej - im bardziej się obijamy, tym późniejsza zapłata), elastyczny czas pracy - dzięki temu możemy spokojnie trenować przed południem, w tygodniu robić wypady w plener - za to wieczory i weekendy w pracy. A że - odpukać - jakoś się całość kręci - nie widzę lepszej pracy
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 21:28   #4649
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Robimy strony www - i wszelką grafikę, głównie internetowo. Nie chcę robić kryptoreklamy
jestes z mojej branzy

sure. fine. whatever.

Stary 2011-05-25, 21:30   #4650
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VI4;27124598

[B
Wiem wiem, są nawet tacy, którzy bardzo emocjonalnie przyjmują takie niedopatrzenia...Zagłębie , wiem...[/B]

)
No to nie trza bylo na Slask dotrzec jak juz tak blisko niego byliscie???

Pracke masz fajna Ja to gdybym szefa nad soba nie miala pewnie nic bym nie zrobila-len jestem okropny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości