|
|
#2461 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
Opowiadała ja koleżanka w zerówce (albo przedszkolu ), a szło mniej więcej tak: "Dziecko wracało z cmentarza, a z krzaków wyskoczyła Czarna Łapa i zrobiła mu szramy na plecach. Łapa zakazała mówić o tym komukolwiek, ale podczas kąpieli mama zobaczyła te rany na plecach, i dziecko się przyznało (chyba), a następnego dnia Czarna Łapa wyskoczyła z krzaków i dziecko (chyba) udusiła" Cytat:
Ale najpierw umowa notarialna, że o alimenty mnie ścigać nie będziesz ![]() A co to za gópoty Skrbk wypisuje?!
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-05-25 o 18:16 |
||
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Skrb, co to za ściemę walisz, hę?
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Sabb, a gdzie tam smutna, życiowa |
|
|
|
#2463 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Skrbitko, jak się obchodzisz z chmielem? Bo wsadziłam 3 ziarenka do długiej skrzynki i tylko jedno wyrosło. Nie wiem czy podlewać dużo czy mało, trzymać na słońcu czy w cieniu... Zaraz się googla poradzę. |
|
|
|
|
#2464 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nooo ![]() ale już posprzątałam i nawet dwa okna umyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co by tu mondrego napisać
|
|
|
#2465 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o ! micinski w zajawce hał najs
, mialam gdzies wiecej tego
|
|
#2466 | |
|
BAN stały
|
Ale Ty jesteś pracowita!
PS. A okna to nie jest domena P.? ![]() Cytat:
![]() --- Ojciec kundelka ze wsi przywiózł Ukradł go spod budy, bo ten kretyn-pijak-właściciel przywiązuje podobno psy łańcuchem, a jak mu się znudzą, to nie daje im ani pić, ani jeść ![]() I co teraz?
|
|
|
|
|
#2467 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kto to jest Miciński?
kufa, codziennie prawie opróżniam lodówkę z jednego browara.. a właśnie zamówiłam 5 par rajstop w rozmiarze 2 może powinnam 3? ![]() o napisz Cytat:
najgorsze to że Ty wiesz.. ![]() ![]() Cytat:
![]() najwyraźniej Cytat:
dawno już, z 5 lat temu.. i jak wszystkie fajne edycje limitowane poszedł się grzmocić razem z Karotką gruszkową i Żołądkową Korzenną Cytat:
a może by tak bardziej bezpośrednio, jakiś odbiór osobisty albo co ![]() o fuasnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2468 | ||||
|
never say no to panda
|
mój chuop za to musi mieć zimne piwo... włącznie z tym, że posuwa się do profanacji browara wrzuceniem na szybko kilku kostek lodu
![]() Cytat:
![]() nie lubiem Was, chudziny <foch> u mnie przedcioteczny zastój Cytat:
![]() Cytat:
no, może jeszcze Dupowiercie, ale to się nie liczy, nie ten gabaryt Mić, to ja Ci może moje mazidła na ciastla przywiezę, bo mi miejsce zajmują w lodówce, a nie używam, bo ryja mi ryją zerknę tylko, co ja mam, ale maseczkę chyba tyż, tę perłową true Cytat:
jak to się ładnie mówi - przez grzeczność nie zaprzeczę z wkładkom miensnom? ![]() no, nadrobiłam Was jeszcze: agnes - ![]() idem pichcić srakogenny dżym rabarbarowy ![]() bo to przecie rzewień, nie?
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() okna z nudów umyłam, ale już obiecuję nie odbierać P. ulubionych zajęć ![]() Cytat:
zgłosić do straży dla zwierztą, koniecznie!!! będą mieli na niego oko ![]() a kundelka pokochać
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx, Kamena, bo to ludowe historyjki są...
|
|
|
|
#2471 |
|
Nindżopesz
|
A propos balkonu i niewiary Spo w ustawienie tam ławki wrzucam fotki obecnego piernożyczniku. No ok, piernożyczniku nie ma bo zamietłam ale jak widać podłoga imituje skalniak
z dachu zostały same rury, pod ławką stoją siaty z gruzem a donice z sadzonkami wyglądają żałośnie. Jeszcze se sprawię stolik, pomaluję parapety i owiklinuję te pomarańczowe paskudztwo.
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie lubieu drinków z wódki/whisky z lodem jakoś lód wydobywa strasznie dżaźniący dla mnie posmak, na ciepło mi szybciej wchodzi ![]() u mnie tyż ![]() i wściekły apetyt (a kupiłam mamie na jutro bombonierę, jejaa, jak ja muszeu walczyć ze sobą, żeby jej nie zeźreć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-25 o 19:24 |
|
|
|
|
#2473 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
rzewień
Cytat:
piernożyczniku nie widzę, ale ja to królowa piernożyczniku, więc nawet się nie spodziewałam zobaczyć
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2474 | ||||||
|
BAN stały
|
Nie ma już w sklepach? Przysiągłbym, że widziałem
![]() Cytat:
Cytat:
No jaaa! Rzewień to rabarbar inaczej, teraz żem doczytał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takie village legend ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2475 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2476 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no fiesz co! ![]() Micinski wielkim poetą był , w moich licealnych kręgach bardzo znany co druga początkująca kapela wyspiewywala jego teksty
|
|
#2477 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale to nie ta
ta pierwsza żołądkowa korzenna z kiedyś tam była inna, na miodzie, ze smakiem i aromatem nieporównywalnym do tej późniejszejbyła tylko jedną jedyną zimę i się skończyła
|
|
|
|
#2478 |
|
never say no to panda
|
no ffięc mom:
maseczkę, ale morską hydrolat z róży (duży i mały) siakiś jeszcze hydrolat (mały), ale leży u rodziców - aloesowy bodajże żel hialuronowy + B5 + alantoina serum z wit. C serum na okolice oczu i naczynka
|
|
#2479 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2480 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Ogonie? |
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2482 |
|
never say no to panda
|
to zabierać to ode mnie, bo nie mam gdzie żarła w lodówce trzymać
Flo - słać Ci to to normalnie w takie ciepełko? nic się temu nie stanie? dawać adres
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2484 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie ficeu koloru bo na komie mam ciemny brons a pisze ze odcien czerwonego , ale cus mi sie wydaje ze to za wielkie na mnie,a le poczekam na wyma\iary
|
|
|
#2485 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2486 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() One (robale) w jakikolwiek sposób smakują? Przy okazji żmijówki, skorpionówki i robalówki wyszło mi, że Bar ma wybitne walory kształcące ![]() Cytat:
Cytat:
Czy balkonom robi się parapetówy? ![]() Przyzwyczaicie się znowu - psy wchodzą w krew
|
|||
|
|
|
#2487 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
żadne gopoty
![]() żadna ściema ![]() Cytat:
) najwazniejsze żeby miał podpory to ci przez dobę kilkadziesiąt cm urośnie nic to nie da, bo i tak mam już takiego wqrwa że naa nic mi cisza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niewdupesz tam wyłazi może by jo tak poślizgnąć ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2488 |
|
never say no to panda
|
jak kiedyś wygrasz kumulację w totka, to się przypomnę
![]() zimno, kufa jest, kataru dostałam (chociaż może to przez Apparition albo Just Me... nie wiem, testuje se) ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- aktualne jeszcze ze 3miechy, bo robione gdzieś w lutym/marcu użyte ze 2-3 razy, ale nie maziane paluchem tylko łyżeczką i od tej pory cały czas w lodówce w wielgachnym pojemniorze na pół półki (co mnie wkufia niemożebnie, bo żarła nie mam gdzie wciskać... za małą lodówkę kupiłam przez kaloryfer, który się potem okazało - nie miał nic do rzeczy
|
|
#2489 |
|
Zadomowienie
|
Renciu zapraszam na plocucha o aoudach
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie , miałam pisać, że po 7 latach chudych..... ![]() to następnym razem ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

Opowiadała ja koleżanka w zerówce (albo przedszkolu
), a szło mniej więcej tak: "Dziecko wracało z cmentarza, a z krzaków wyskoczyła Czarna Łapa i zrobiła mu szramy na plecach. Łapa zakazała mówić o tym komukolwiek, ale podczas kąpieli mama zobaczyła te rany na plecach, i dziecko się przyznało (chyba), a następnego dnia Czarna Łapa wyskoczyła z krzaków i dziecko (chyba) udusiła" 

i nawet dwa okna umyłam
już to widzę nnormalnie...już to widzę...

Ukradł go spod budy, bo ten kretyn-pijak-właściciel przywiązuje podobno psy łańcuchem, a jak mu się znudzą, to nie daje im ani pić, ani jeść