|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary- część VI (wieczny zakupholizm i pustki na kontach!)
No własnie ja mysle ten nad ta z cwiekami, jedną z nich na bank kupię.
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
No i kupiłam dwie chabrowe marynarki, jedną z zary, drugą ze stradiego.
Przymierzyłam i mam dylemat, którą oddać.(?) Chyba zwrócę ze stradiego.Mam z zary różową i bardzo ją lubię, materiał jest przyjemy. Najchętniej zatrzymałabym obie. A w rezerwacji mam tą pomarańczową z TRF ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PIQUE%2BBLAZER |
|
|
|
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
u mnie już działa
![]() no wiesz ! rumieńce są ekstra !
|
|
|
#1264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz muszę się wyżalić W sobotę o 9:00 miałam wylot z Katowic na Kretę. Dziś dostałam sms od biura podróży Itaka, że lot przesuwają o 18 godzin! Przez to nie dość, że tracę 1 dzień na miejscu to jeszcze lecę o 3 w nocy czyli cała noc zmarnowana na lotnisko i lot Czy miałyście tak kiedyś? Mnie sie jeszcze nie trafiło. Oni maja prawo aż 18 h przesuwać lot?
|
|
|
#1265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to chodzi o ten pył czy coś innego? Bo jeśli pyl to pewnie mają prawo i nic nie zrobisz ale rozumiem że jesteś wściekła
|
|
|
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze lepiej sie wybrac na zamykanie naczynek? ja sie zastanawiam bo mimo ze jestem mloda to wokol nosa mam masakre- i leczylam tradzik a te preparaty bardzo podraznily naczynka. Cytat:
A dlaczego lot jest przesuniety? Cos z tym wulkanem? Bo jesli tak to oni moga to potraktowac jako zbieg niezalezny od nich. Jesli natomiast z ich winy to powinnas domagac sie jakiegos odszkodowania, zwrotu pieniedzy sama nie wiem. Bo rzeczywiscie nieciekawie to wyglada.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2011-05-25 o 20:22 |
||
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pralinko, rumience są OK, ale zrobione różem ;-)) pamietam jak raz kolezanka sie pyta 'a jakiego rozu uzywasz, co masz teraz na sobie?', a ja mialam tylko puder xD Oszedze na kosmetykach, heh
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie mysle o slubie, w ogole nei wyobrazam sobie na dzien dzisiejszy tzta jako meza. Mam wrazenie,ze to jeszcze dzieciak i buja w oblokach. Ja jestem ta osoba,ktora mimo 21 lat juz mysli powazniej o zyciu (bron Boze o rodzinie) chcialabym juz powoli miec normalna prace, mieszkanie itp A on mimo tego,ze jest w moim wieku nie robi nic w tym kierunku. czasami strasznie mnie to irytuje. W sumie bardziej myslac o przyszlosci zalezy mi na dziecku, a na mezu wcale.
![]() I wyzalania sie ciag dalszy : mam wrazenie,ze z mojej strony w naszym zwiazku jest kryzys. Kiedys uwazalam go za ideal a teraz same wady. Mam ochote trzasnac go patelnia, tez tak mialyscie? Irytuje mnie 24 h, momentami lepiej czuje sie sama niz z nim. Od zawsze bylam bardzo niezalezna i to pewnie przez to,ze ostatnio coraz bardziej mam wrazenie,ze stara sie ingerowac w moje zycie. sama juz nie wiem Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-05-25 o 20:33 |
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o loty każde biuro podróży w umowie ma taką informację,że oni nie ponoszą odpowiedzialności za zmiany w lotach wiem,bo w zeszłym roku leciałam z TUI do Hurghady i lot mi zmieniali ze 3 razy ostatni raz na tydzień przed wylotem. Teraz jeszcze ta sytuacja z tym nieszczęsnym wulkanem co do samej Itaki to im podobno baaardzo często zdarzają się przesunięcia lotów. Taki off
|
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moze dostane tez probke tego drugiego Panie czasem mi mowia, ze nie maja sloiczkow,ale moze trafie na jakąś miłą ;-) A czy zamykanie naczynek działa na typowy rumieniec? Bo naczynko, widoczne, mam jedno male. Reszta to ta różowość. Było super, gdy używałam regularnie oleju z kocanki i kremu Bielendy. Niestety, krem wycofali ://////
|
|
|
#1272 |
|
Rozeznanie
|
Dziś byłam w Naszym ukochany sklepie i kupiłam:
1. Tunikę - sukienkę, jestem z niej bardzo zadowolona. Polecam 2. Spódniczkę - ale nie wiem czy jej nie oddać? pomóżcie, ma jakąś dziwną rozmiarówkę, ja noszę M ale ta była powiem Wam ciasnawa. 3. zwykły biały t-shirt ale jakościowo genialny. a i problemik mały dziewczyny jak pierzecie basicowe różowe marynarki?? ja dziś chciałam oddać ją do pralni i Pani powiedziała że oddaje na swoje ryzyko bo juz miała przypadek że cos się z taką działo, że blakł kolor i cos się odlepiało, nie zrozumiałam tej Pani dlatego też nie zostawiłam. |
|
|
|
|
#1273 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Agnes18 mnie się podoba uwielbiam paski.Cytat:
![]() anies5 taaaaaaaak się cieszę z reaktywacji bloga. maggi2506 będzie dobrze, nie martw się, urodzi się śliczna dzidzia Rarrka90 ja być może niedługo zamienię ukochany Kraków na Warszawę to będzie mi potrzebne pocieszenie na kawie z Tobą canaduelle i Ty o zgrozo chciałaś oddać pasiaka brodkowego ??? ani mi się waż ! paryzanka202,Rarrka90 i canaduelle takie świetne dziewczyny jak wy na pewno sobie poradzą, macie tu w nas wsparcie.Mówi się, że nieszczęścia chodzą parami.Będzie lepiej cały czas nie może być tak beznadziejnie co...Gdybym mogła jakoś pomóc to piszcie. Cytat:
Cytat:
olalicious07ja podziwiam młode mamy, trzymamy kciuki mocno Cytat:
Z wylotem nieładnie, nie znam się niestety na prawie turystycznym.Biedactwo, a wiesz za to Kreta marzenie....
|
|||||
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z roku na rok dostrzegam więcej zalet, a na początku mi działał na nerwy
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Było ich sporo. |
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Wtajemniczenie
|
pralinkax a co z Twoimi Ray Banami ?
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- mon9 potwierdzam, rozmiar, a nawet i dwa większe.Jakieś dziwnie małe one są. |
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze to moze ze mna jest cos nie tak
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1280 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam tak samo Cytat:
, lepiej upierz ręcznie |
||
|
|
|
|
#1281 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Jestem na 40 stronie wątku i nie mogę nadążyć
Już godzinę czytam![]() Śliczna bluzeczka Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
Rarka,ja chętnie się spotkam na kawę w Warszawie,ale chyba dopiero po 15.06,bo sesja mnie przytłacza
9 egzaminów,w tym 5 w przyszłym tygodniu Obie nosimy aparaty i kochamy Zare,wiec bedzie o czym pogadac![]() Ja to młodziutka jestem,Tż-ta mam od 4 miesiecy,ale z poprzednim byłam 4 lata i tak mysle,ze on chyba nadal jest w moim sercu Smutne są te historie,niech któraś opowie,że jej dobrze i fajnie!
|
|
|
#1283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak Twoje ? zadowolona ?![]() wszystko z Tobą okej Celly nie mam pojęcia jak się ten sklep nazywa, ale może jutro bd w tamtejszych okolicach to zerknę
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To ja w ogóle jestem dziwna mam 24 lat jestem 4 lata po ślubie i mam czteromiesięczną córkę Gabi nigdy w życiu bym nie pomyślała,że masz tyle lat
Edytowane przez misiaczek187 Czas edycji: 2011-05-25 o 21:04 |
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
nowe płaskie sandałki dzisiaj widziałam, fajnie leżą mięciutkie ale takie szmatkowe.. 169zł drożyzna.. hmmm ale jeszcze muszę się przymierzyć do nich
co o nich sądzicie tak w ogóle?
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
celly u kogo kupowalas meliski?
tez sie czaje![]() emely - kochana, to strasznie dziwne...z drugiej strony nie chce sie rozstawac i byc z kims innym, nie rozgladam sie za innymi. Dziewczyny ktora marynarke byscie wybraly zdresowych? fioletowa czy chabrowa? Oddalam zielona ze stradiego,ale zastanawiam sie czy nie kupic ponownie. to ktora zielona ze stradiego fiolet czy chabrowa ? Mam pomaranczowa,rozowa i szara z zary i rozowa fioletowa woman ,ktora wybrac? |
|
|
|
|
#1288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez tak mialam z moim bylym. Zaczynal mnie draznic prawie wszystkim co robil. Za bardzo sie wsciekalam i zle sie to skonczylo ale mimo ze go lubie to irytuje mnie do dzisiaj. Mialam wybuchy agresji bo zachowywal sie jak dziecko w zbozu. Mialam wrazenie ze ja wszystko umiem lepiej zrobic
|
|
|
#1289 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to okazało się, że model który chciałam wycofali z produkcji i przyszły tylko szkła, zamieniłam model na podobne tylko w innej kolorystyce (ciemniejsze) i dopiero dziś zrealizowali.Cała sprawa cztery tygodnie... paryzanka202 wszystko z Tobą w porządku Cytat:
Celly mam to samo zaczęłam czytać na Iphonie w autobusie, tylko odpisywać wam nie mogę...stukanie po jednej literce mnie wykańcza. Wklej koniecznie zdjęcie mel fiolet to mój ulubiony kolor i chcę fioletowe ! Budgetka kiedy wkleisz zdjęcie swoich ? |
||
|
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba zostawie. Kolor mi odpowiada ale ten dresowy material srednio ![]() Jesli nie masz kolejarki to bierz kobaltowa. mi sie najbardziej podoba.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

czekam teraz tylko na zasileniekonta albo wyplatą albo przelewami z allegro

a to chodzi o ten pył czy coś innego? Bo jeśli pyl to pewnie mają prawo i nic nie zrobisz ale rozumiem że jesteś wściekła

co do samej Itaki to im podobno baaardzo często zdarzają się przesunięcia lotów. Taki off 

bardzo dobra decyzja, a pieniazki odłóż na wyprzedaż