|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Mi też się cisnienie podniosło..... SZOK! uważaj tam na siebie
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
ja już po studiach niestety jestem i teraz robię aplikację sędziowską, która m.in. polega na tym, że co miesiąc jeżdze do krakowa - koło ronda mogilskiego jest moja szkoła - Krajowa Szkola Sądownictwa i Prokuratury - taki szary smutny budynek
, jak będziesz kiedyś w tych rejonach, to możesz sobie oglądnąćCytat:
oj wiesz, zdać to pewnie bym zdała, bo egzaminy piszemy z kodeksami, czyli na przepisach, i naprawdę musieliby wyskoczyć z czymś mega, żeby tego nie zdać, no ale jechać dwa dni po ślubie do krakowa nie uśmiecha mi się |
|
|
|
|
#1713 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw przeczytajcie :P
to tak suknia jest na mnie ale bez koła i jakiejkolwiek halki bo mi się nie chciało zakładać a poza tym widziałam się już z halką także dół jest bardziej rozłożysty niż na foto. Jestem bez stanika także cycki mi się spłaszczyły i nie były wyeksponowane ![]() 1-foto zdjęcie z katalogu jak wygląda z kołem a reszta to ja ;p Proszę tylko i wyłącznie o szczere opinie zero słodzenia bo to jest ważne...
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-05-27 o 14:33 |
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Silna dziołcha jesteś. Daz radę!
|
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz nam jak się w niej czułaś?? ślicznie cudownie czy tak... przeciętnie?? mi się bardzo podoba choć rzeczywiście ten dól tak skromnie wygląda bez tej halki. Z nią było by już na pewno zaje***e na maxa
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
jagodzia - mi się wydaje że bez koła wygląda subtelniej i po protu ładniej. Twoja talia wygląda super w tej sukni. Jezu dziewczyny...jak ja wam tych biustów zazdraszczam - to pisałam ja - właścicielka mizernego B
ps. to był post bez dodatku cukru |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dziś babka w salonie mnie rozwaliła. Bo miałam taki przeciętny biały zwykły stanik usztywniany a ona do mnie " no ma pani taki ładny biust tylko ten stanik strasznie pani go rozjeżdża" aż mnie deka zatkało bo raczej nie zwracam na to uwagi ze względu na to że nie noszę bluzek z dużym dekoltem a pod takimi zwykłymi to nic nie widac :P.
|
|
#1719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobasz mi się w niej i wcale Ci się tak cycki nie spłaszczyły, jak gadasz ![]() Pasuje Ci taka kiecka ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się bardzo podoba, ale nie wiem jak z halką będzie. Bez jest świetnie, naprawdę! bo z halką może trochę za bardzo odstawać (z tym, że ja wole takie prostsze ). Tylko czy ten gorset nie jest trochę za mały? Albo za mocno Cię nie związali? Bo właściwie mam wrażenie, że wręcz ścisnął Ci biust, szczególnie na przedostatnim zdjęciu
|
|
|
#1722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyglądasz w niej ładnie i pasuje do ciebie. Moja odpowiedz jest bardzo szczera i nie słodząca
|
|
#1723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w urzędzie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz rade. W końcu to tylko egzamin. Szybko minie i sie nacieszysz Tżtem jak wrócisz z Krk I na pewno będzie z Ciebie duuuuumny!
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze zobaczę co z tym kołem ale mówię nie chciało mi się zakładam oczywiście ona mi ją sprzeda z kołem i welonem (ale welon to ja chce inny).
Kiciu:No mówię ja to poczułam w salonie ta i koniec. Wiesz w salonie jest duże lustro tam się przeglądałam w regale w szybie bo dużego lustra nie miała. i kiepskie światło było bo to już była 18:30 zachód słońca dlatego te zdjęcia w takiej kolorystyce. Ale ja na nią chorowałam czuje się dobrze a wyglądam tak jak widać na foto wiadomo jeszcze włoski makijaż i aj aj aj normalnie aj :PW salonie przymierzałam ecru to nie wyglądałam za ładnie(e tym kolorze oczywiście :P ) a ta jest biała i wyglądam w niej o niebo lepiej
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
tak ja byłam nim ściśnięta :P moja starsza go wiązała pierwszy raz :P musi poćwiczyć a do tego bez biustonosza. Także przynajmniej wiem że na ślub biustonosz bez ramiączkowy musi być bo ona się wtedy łądnie układa na biuście a do tego biust jest zebrany w kupę a nie wylewa się bokami
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(powiedziałam ja, która jeszcze sukni nie przymierzała żadnej )więc jagodziu, jeśli zachorowałaś na tą suknię, to się nie zastanawiaj |
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
jagodziu. na prawde bardzo ładni Ci w tej sukience! Jeśli tylko Tobie się podoba bierz!
![]() Zastanawiam sie też właśnie nad tym Twoim gorsetem bo troche Ci piersi przygniótł Ale poza tym pięknie wyglądasz. ![]() jak ja Wam zazdroszczę już tych sukienek.... ojej edit: juz doczytałam ! Dobry biustonosz i będziesz CACY!
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-05-25 o 22:16 |
|
|
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
Ja uciekam dziewuszki bo jutro muszę wstać wcześnie do pracy a cały późniejszy dzionek mam załadowany.
Miłej nocki życzę i niech każdej przyśni się wymarzona suknia ślubna a następnie niech szybko te sny się zrealizują tak jak u Kici i Jagodzi
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zazdroszczę!!!
też chcę się poczuć w końcu jak Wy!!!
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
poczujesz się na pewno
teraz będziemy wam zazdrościć tych chwil zakochaniaja będę z niecierpliwością czekać na maj. Bo ja mierzyłam ecru suknie a moja będzie biała więc. To całkiem co innego i może jeszce bardziej się zakocham
|
#1736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nic nie napisalas jak się w niej czulac a to przeciez najwazniejsze....Po Kici odrazu było widać, ze jest zachwycona...a tu nie mogę poznać po mimice. |
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Co nie?
Mi się nawet nie chce wierzyć ze poczuję TO COŚ, co niektóre z Was już poczuły... A jak nie poczuję? Tragedia ![]() Ehhhhhhhhhhh.... ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- ok. ja mykam spać jeszcze jutro pobędę we wiedniu a w piątek wieczorem WRACAM DO TŻTA!!! już nie moge się doczekać. DObranoc
|
#1738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie nic tylko z gazem chodzić Cytat:
fason sukni jest bardzo ładny, jak dołożysz koło i dobry biustonosz to będziesz wygladać bombowo |
||
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już idę do wyrka
![]() kicia, jagodzia- to był dla Was dzień pełen wrażeń ![]() dobrej nocy- karaluchy pod poduchy
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nika wiesz chyba to przez to że pokłóciłam się z rodzicami ogólnie to się poryczałam do tego ta historia z włamywaczami ![]() Oj wygadam się a co... Pamietacie jak miałam jechać po tą suknię do zamościa?? To już tydzień temu rodzicom mówiłam że biorę samochód i jadę po suknię ale że znalazłam ją na miejscu to już w ogóle super No i mówiłam im dwa dni temu że jednak nie jadę do zamościa tylko na drugi koniec lublina bo znalazłam tutaj...No i jak byłam u tej facetki to telefon dzwonił nie odebrałam bo byłam podjarana suknią. Jak wyszłyśmy zadzwoniłam no i mama z tekstem gdzie jestem czego nie powiedziałam że auto biorę (a tata go tankował ostatnio) to ja do niej że mówiłam tydzień temu i dwa dni temu że biorę bo jadę po suknię. A ona z pretensjami że mogłam powiedzieć itd. To się wkurzyłam i powiedziałam dobra zatankuję wam samochód jeśli o to wam chodzi. Bo ostatnio pojechałam na imprezę dwu dniową i to co wyjeździłam to dotankowałam ale źle obliczyłam bo klima chodziła i za mało tego gazu zalałam i ojciec miał wąty. Ale mojemu bratu który wpadł to ostatnio kupił ropę na 120zł i jeszcze 30zł dostał o tak o na wydanie i ogólnie co chwile dają mu kasę a mi to w jego wieku i to jeszcze wcześniej nawet złamanego grosza nie dali i tak do tej pory jest. Jak wróciłąm do domu to matka się pyta jak tam suknia czy kupuję czy zniszczona to ja opowiadam. A ojciec a ile kosztuje to ja 1500zł a mój zaj......ny brat to tyle suknia kosztuje tak dużo. A ja że i tak tnę koszty bo nówka w salonie kosztuje 3. Ale i tak mi NARAZIE TŻ POŻYCZY te 1500zł (bo wiem że rodzice nie mają narazie znaczy się mają ale tata teraz pracę zmienia i narazie wolę nie brać kasy dopóki ie zmieni). A ojciec : no i dobrze sami sobie kupujcie mi matka nie kupowała. No i kur.......a krew mnie zalała a przecież obiecali mi. Nic od nich nie dostała w życiu no sorry telefon komórkowy. A siostra i brat samochody,brat do tego w wieku 13lat dostał skuter, utrzymywali ich do 19-20 roku życia a mi grosza nie dali od 16roku życia Poprostu się załamałam przepraszam że się tak rozpisałam
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-05-25 o 22:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

, jak będziesz kiedyś w tych rejonach, to możesz sobie oglądnąć
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

w urzędzie

normalnie nic tylko z gazem chodzić
fason sukni jest bardzo ładny, jak dołożysz koło i dobry biustonosz to będziesz wygladać bombowo