Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 22:56   #2761
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Mopsineczko wkleisz focię tej ściany ?

Witaj
Miłego noszenia!
Nikuś muszę odszukać na kompie czy mam jakąś - bo ściana jest w tej chwili zagruntowana i kolor słabo widoczny ... a będę ją malowała na jakiś odcień nowy - np. ciepłe kakao lub caffe latte z dekorala ... Jak znajdę jakąś fotkę to wkleję

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

tak, znaleźliśmy fajne mieszkanie do wynajęcia. W niedzielę podpisujemy umowę przedwstępną a jak dobrze pójdzie to od 1 lipca mieszkamy na "swoim"
To już wkrótce Szybko zleci do 1 lipca a potem uroki życia małżeńskiego

Lecę spać dziewczyny DOBRANOC
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 22:57   #2762
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Nikuś muszę odszukać na kompie czy mam jakąś - bo ściana jest w tej chwili zagruntowana i kolor słabo widoczny ... a będę ją malowała na jakiś odcień nowy - np. ciepłe kakao lub caffe latte z dekorala ... Jak znajdę jakąś fotkę to wkleję

To już wkrótce Szybko zleci do 1 lipca a potem uroki życia małżeńskiego

Lecę spać dziewczyny DOBRANOC
już nie moge się doczekać będzie fajnie

dobranoc

ja też uciekam

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 22:59   #2763
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Wzięłam Q 107, cabernet wine, vamp chocolate, jesienny blues i weekendowy szał Jutro do nich wpłata dojdzie, więc wyślą pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.

Zamówiłam tydzień temu średnią brązową Krysię, ale nie opłaciłam jej i chyba na razie zrezygnuję. Może coś się pojawi nowego jeszcze. Mam ochotę też na kawową Margo, kawową Nancy, bo jasną uwielbiam (chyba obok chabrowej Kristy to moja ulubiona torebka aktualnie). Orzechowa Sigrid też kusi, ale mam już fioletową, więc nie wiem.

Aaaa, zamówiłam sobie z tagomago perfumy: BRIT Burberry
Ooo to poszalałaś ja też chcę cabernet wine i burgundy alike - kusi weekendowy szał i marchewa na urlop i jakaś czerwień ładna głęboka, ale wiem, ze Ty nie lubisz więc juz nie ględzę

Ja bym poczekała ale jak musisz którąś mieć to kup, żeby nie żałować jak zniknie
Perfumy....ja tak kocham ale już dawno nic nie kupiłam. Brit nie znam ale mam The Beat a muszę koniecznie kupić lub dostać Mexx Woman - mój ślubny sentyment...no i Manię mi potrzeba...ehhh - teraz inne wydatki ale kto wie.

Cytat:

ja czekam na efekt Twojego remontu pokażesz zdjęcia prawda ja też lada chwila będę się wyprowadzać dzisiaj kupiłam dwie kołdry i dwie poduszki po wypłacie dalej będę domowe rzeczy kupować kupować i kuuupować fajnie tak

mam nadzieję że wszystko wyjdzie i nie będe musiała wspominać wpadek
Pokażę, ale to na wakacjach dopiero....
Fajne są takie zakupy ja troszkę będę musiała dokupić ale większosć już mamy z naszej kawalerki

Wyjdzie, na pewno

Cytat:
Teraz już będzie tylko lepiej

Ja też prawie poszłam

OOOO nie, dwóch nie chcę!
Poszłaś? Ja jeszcze nie....a powinnam
ale dlaczego?

Cytat:

tak, znaleźliśmy fajne mieszkanie do wynajęcia. W niedzielę podpisujemy umowę przedwstępną a jak dobrze pójdzie to od 1 lipca mieszkamy na "swoim"
Cieszę się Ribko - nowy etap u Was sie szykuje
Stary 2011-05-25, 23:10   #2764
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ooo to poszalałaś ja też chcę cabernet wine i burgundy alike - kusi weekendowy szał i marchewa na urlop i jakaś czerwień ładna głęboka, ale wiem, ze Ty nie lubisz więc juz nie ględzę

Ja bym poczekała ale jak musisz którąś mieć to kup, żeby nie żałować jak zniknie
Perfumy....ja tak kocham ale już dawno nic nie kupiłam. Brit nie znam ale mam The Beat a muszę koniecznie kupić lub dostać Mexx Woman - mój ślubny sentyment...no i Manię mi potrzeba...ehhh - teraz inne wydatki ale kto wie.
Burgundy alike też ładny, może nastepnym razem Jeszcze kilka odcieni mi się podoba... Czerwienie na pazurkach lubię u innych, u siebie jakoś nie, nienaturalnie się czuję. Najbardziej lubię mleczne, jasne i brązy, teraz zaszalałam z innymi kolorami, zobaczymy, jak przyjdą

Brit są takie lekko słodkawe, do tej pory testowałam tylko, teraz będę miała 50 ml Mania też mi się skończyła, muszę kupić, może na imieniny dostanę, w sumie już niedługo, lekko ponad miesiąc

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:

dobranoc

ja też uciekam
Trzymam kciuki za umowę

Dobranocka!
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 23:22   #2765
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ma w nicku rozmiar cyca z sutasami

ps ale hanusia mnie uświadomiła że mój cyc z sutasem ma mieć 75h
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
padłam
ja też padłam ale już jest dobrze, mój tżetomąż zaś tak szybko się nie pozbiera - pokazałam mu co tu nika o mnie pisze
Cytat:
Danulkaaaa

No u mnie też bywało lepiej....

Jakie zamówiłaś? i lakiery i torebki które?

Mi przesyłka priorytetowa szła jakoś tydzień. Trochę długo ale mam nadzieję że Tobie szybciej dotrą. Ja zamawiałam w świąteczny poniedziałek a dotarło w środę.

Witaj gratuluję zakupu

A dobry

Nic, idę spać - dobranoc

Charalkuuuu - gdzie Ty poszła ile tego przelewu mam robić
nie oni tak się grzebią- ja 2 razy zamawiałam i czekałam, czekałam... ale się i doczekałm
Cytat:
No i przez Monię mama znów ochotę na Viv...

Co to za sztuczne ognie dzisiaj ? za moim oknem, ofkors

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Reniulek, ledwo przyszłaś- już uciekasz?
dlaczemu przez mua?
Cytat:
Cały dzień w pracy siedziałam...potem byłam ale łaziłam od balkonu do kuchni jutro mam na 15 ale rano idziemy na pogrzeb (znowu )...........

Riiibaaa przygotowania pełną parą? U nas na lipiec - siostra ma wesele a my z gratami dalej u mamy

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

to ja też pójdę chyba- albo się na wszelki wypadek miło pożegnam
to się żegnam- dobranoc + dygnięcie

(nika no po prostu )
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 23:39   #2766
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

martini, charlize, kali
Rybeczko!

Cytat:
Monia ma w nicku rozmiar cyca z sutasami

Dawaj, czekom

Wysmarowałam wszystko

Cytat:
Dobranoc
Branoc

Ja jeszcze posiedzę, uporam się z jedną rzeczą i się kładę
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 00:13   #2767
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Żeby tak tylko mi się zaczęło chcieć pisać pracę

Dlaczego mam liczyć do tyłu?

Ależ bezczelu! Mnie chodzi o namiętne przekonywanie mojej bladej osoby, że koniecznie muszę być brązowa jak ku.... A w ogóle najbardziej mnie rozwala jak ktoś zjarany przykłada rękę do mojej i się cieszy, że jest bardziej opalony*. Jakby to był jakiś szczególny wyczyn na miarę nagrody nobla (chciało by się dodać w dziedzinie jobla) W ogóle to coraz bardziej mi się wydaje, że to jest pewnego rodzaju rasizm i szykanowanie indywidualnych upodobań. Bo powiedzmy sobie, że ja nie przekonuję nikogo, że jeśli nie wygląda tak a tak to jest nienormalny - wisi mi to i powiewa nie będę przy każdej okazji wmawiać, że ma coś zmienić
Dziękuję za uwagę

*tego to nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem bo ja się wcale nie opalam więc nie rozumiem z czego ta radość : hahaha:
Rozumiem Cię doskonale. Ja jestem z natury bardzo blada i mam cieńką skórę, pod którą widać żyłki. Zawsze słyszę komentarze na ten temat, że wyglądam jak śmierć, ale w dobie solariów itp. cóż można zrobić. Nie lubię się opalać, a tymbardziej się smażyć na leżaku. Chwyciło mnie przy malowaniu płotu, jak nie miałam kremu z filtrem i niestety spiekłam się. Faktor to podstawa! Już zakupiłam, także sytuacja opanowana :P Bawi mnie też to porówywanie kto jest bardziej opalony. Mam takiego znajomego (lekarz) który zawsze się wkurzał gdy koleżanka (ze śniadą cerą) była bardziej opalona niż on. A na wakacje zabierał kremy z filtrem 2/4 - i to lekarz!? Masakra

Cytat:

dobranoc

ja też uciekam
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Rybeczko!

Wysmarowałam wszystko

Branoc

Ja jeszcze posiedzę, uporam się z jedną rzeczą i się kładę
Dobranoc

p.s. przeczytała dzisiaj książkę Murakamiego i tak mnie wciągnęła, że olałam Was dzisiaj troszkę. :P
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 07:22   #2768
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
rany!!!! w tżetomężu nadzieją z tym bazaremja nic nie wiem
ale poza tym tu jestem w razie co

charal- dlaczego Tobie nie podoba się Aida- lubsz motocylle, i takie rockowe ubranka- ja nie rozumiem nic a nic :no niewiem:

fajna!!!!
no bo nie pokazałaś fotki sama z siebie

Trólliku- a ile masz torebek wszystkich?????

&

konsekwencje to będzie miała nauczycielka jak ją kali dorwie

cześćtak w ogóle
Dzień dobry

moniś ja naprawdę nie wiem czemu mi się ta aida nie widzi, być może na żywo spodobałaby mi się bardzo, na początku czaiłam się na szarą, ale jakoś mi przeszło, może kiedyś

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ależ Ty bosko wyglądasz. Świetny styl i odważna fryzurka, super! Madara fajna

Jeeeee nie ma jak tekst Danuli Wreduli, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać Ja skórę zjarałam, ale nie celowo OKEJ?! Malowanie płotu mnie wciągnęło

Walcz o swoje, uwzięło się babsko bo mówisz to co myślisz:/ Niesprawiedliwe to.

Gratki !!!

Hej
Siem aż zaczerwieniłam, dziękuję

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
A czemu nie ?
Nie no, po prostu ja po moich doświadczeniach mam uraz do tej szpetnej Jenny, obyś Ty trafiła lepiej
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 07:27   #2769
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem - juz po pracy uff

Od godziny 8 rano do teraz pracowałam w rękawiczkach i Migotka przetrwała nienaruszona jest śliczna choć ja nie przepadam za takimi mało wyrazistymi lakierami wolę czerwienie ale ten jest swietny piękny efekt, stałam na balkonie i gapiłam na paznokcie w słońcu uniwersalny i trwały - jak dla mnie to juz rewelacja ze po dniu całym nie ma odprysku - mogę spokojnie malować a po pracy iśc między ludzi

Będę zamawiać dalej

Co to za zestaw Satin Lips fajne zakupy jeszcze raz dziękuję za mój błyszczyk - wreszcie go spróbuję

Fajna jak dziś samopoczucie Danulko

Naganę? To musiałaś coś nabroić

Aaa, to o godziny się rozchodzi bez przesady, zeby za kilka dni nieobecnosci nagane dawać? Godziny usprawiedliwiałam sama wychowawca mi wierzył hihi.

Gratulacje
Satin lips to taki zestawik, maseczka którą trzymasz 10 minut, ścierasz a potem balsam nakładasz, ja mam duże problemy ze spierzchniętymi wargulcami a to jest naprawdę świetne
czy ja naprawdę napisałam makijarz? Jezusku nazarejski
Stary 2011-05-26, 07:49   #2770
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień doberek
witamy się ja i kawusia

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam a już dla swojej mamusi złożyłam życzenia

Cytat:
Napisane przez molka86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

O matko gdzie? Już biegnę . Też strasznie go lubię.
A Madara piękna. Ja mam beżową i strasznie ją lubię. jest klasyczna i pojemna i ta regulacja

Ale mam dzisiaj dzień. Pies mi się upaprał w "czymś" śmierdzącym i musiałam ją wykąpać. Cała mokra siedzi w wannie a moje dziecko w pokoju zaczyna wymiotować więc biegnę do niej ale oczywiście nie zamknęłam drzwi od łazienki. Sunia wyskoczyła z wanny i zaczęła biegać jak opętana po mieszkaniu i wskakiwać na kanapy. Musiałam sprzątać po niej i jeszcze po małej
kurcze faktycznie nie fajnie ach te pieski które ciagle lubia się w czymś paprać
a jak maleńka wszystko ok?

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:06   #2771
kali765
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dziewczyny ma któraś z was rajstopy w sprayu ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 08:22   #2772
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja nie mam, ale broń boże nie dawaj linka, bo po lakierach przyjdzie szał na rajstopy w pryskaczu
Stary 2011-05-26, 08:34   #2773
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Ja nie mam, ale broń boże nie dawaj linka, bo po lakierach przyjdzie szał na rajstopy w pryskaczu

Ja właśnie ostatnio rozglądałam się za nimi na allegro. Ale jednak nie kupiłam bo obawiałam się jak to będzie wyglądać.
Teraz patrzę a na zakupowym dziewczyna kupiła a inna zachwala
Stary 2011-05-26, 08:38   #2774
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli zarobisz dwie nagany na dwa lata to nie otrzymujesz promocji do następnej klasy.
Ale mnie to nie dotyczy.
Chcę się odwołać bo nie zasłużyłam na nią. Owszem mam 50 nieusprawiedliwionych godzin ale moja wychowawczyni porównuje mnie do osób które mają 300 nieusprawiedliwionych godzin i wszczynają bójki, palą papierosy na terenie szkoły i robią inne rzeczy.
Ja nie robię nic z tych rzeczy. Zaliczam wszystko w terminie. Nie mam żadnego nieklasyfikowania a to że mówię jej prawdę (sama tego od nas wymaga) które nie zawsze jest dla niej korzystna ? To już trudno.
A po za tym gdy masz powyżej 20 nieusprawiedliwionych godzin to masz naganę. Moja koleżanka ma 47 i co? I nie ma nagany! Zresztą większość klasy ma powyżej 20. To niech wszystkie dostaną a nie tylko 4.
I choćby miały mnie znienawidzić to ja o to zawalczę.
Ja jak sie uczyłam to u mnie nie było żadnych nagan albo ja nie pamietam albo mało osób aż tak wagarowało Masz racje walcz o swoje bo jesli w regulaminie jest napisane jedno a oni robią co innego to dla czego tylko ty masz ponosic konsekwencje "dla przykładu"?! Masz racje walcz o swoje zobaczymy jak rozwinie sie sytuacja i może zmienia zasady

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
czesc wszystkim! ile stron do nadrobienia dzisiaj mialam obrone poszlo gut, ale jedna osoba oblala. konczy mi sie rabat i cos trza zamowic... yy znaczy waznosc kodu ;p
No to moje gratulacje A co się stało że ta osóbka nie zdała? Jak ja sie broniłam to nasza promotorka powiedziała że musimy cos mówić bo jesli nie odezwiemy się chociaz oni naprawde chca i zadaja pytania a ty nawet nie dasz rady ze streu powiedziec jak sie nazywasz to wtopa, wtedy faktycznie nia ma siły i nie zaliczają

Stary 2011-05-26, 08:41   #2775
charal
Zakorzenienie

Cytat:

Ja właśnie ostatnio rozglądałam się za nimi na allegro. Ale jednak nie kupiłam bo obawiałam się jak to będzie wyglądać.
Teraz patrzę a na zakupowym dziewczyna kupiła a inna zachwala
Moje koleżanki też nieraz zachwalały, ale jakoś nie miałam potrzeby tego próbować
Stary 2011-05-26, 08:43   #2776
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Idę na kijki- ale mi się nie chce
a co to za kijki?

Stary 2011-05-26, 08:46   #2777
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Ja jak sie uczyłam to u mnie nie było żadnych nagan albo ja nie pamietam albo mało osób aż tak wagarowało Masz racje walcz o swoje bo jesli w regulaminie jest napisane jedno a oni robią co innego to dla czego tylko ty masz ponosic konsekwencje "dla przykładu"?! Masz racje walcz o swoje zobaczymy jak rozwinie sie sytuacja i może zmienia zasady
Tu nie chodzi tylko o wagarowanie. Bo w tym są spóźnienia, i ucieczki z ostatnich lekcji. Owszem przyznam się. Uciekam, spóźniam się wagaruję. Ale nie tylko JA! Bo większość klasy tak robi. I choćby dziewczyny miały mnie znienawidzić to ja tego tak nie zostawię i dziś ruszam do boju I albo wszystkim skreśli nagany. Albo wszystkim je da!

Cytat:
Moje koleżanki też nieraz zachwalały, ale jakoś nie miałam potrzeby tego próbować
A mnie zżera ciekawość jak to działa
Stary 2011-05-26, 08:48   #2778
charal
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za kijki?
Zapewne do nordic walking, też chyba zakupię, kupiłam mamie na gwiazdkę i jest zachwycona, a jak schudła odkąd paraduje codziennie z kijami
Stary 2011-05-26, 08:51   #2779
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becia_hehe Pokaż wiadomość
Witajcie wszystkie torebkomaniaczki
Można do Was dołączyć?
Długo się zastanawiałam nad zakupem z etorebki, zawsze mi coś przeszkadzało w tym :P ale w końcu mam.... moją piekną i wspaniałą Vivien II. Jestem w niej totalnie zakochana i już odkładam kasę na jakąś przyjaciółkę dla niej Miała małą rysę na rączce ale stwierdziłam że nie będę reklamować bo szkoda mi czasu na rozłąkę z tym cudeńkiem
witak
tylko od razu ostrzegam że to wciąga
No to super że torebka ci sie podoba a jaki kolorek vivi zamowiłaś?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 08:54   #2780
kali765
Zakorzenienie

Dobra uciekam do szkoły

Miłego Dnia
Stary 2011-05-26, 09:04   #2781
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cały dzień w pracy siedziałam...potem byłam ale łaziłam od balkonu do kuchni jutro mam na 15 ale rano idziemy na pogrzeb (znowu )...........

Riiibaaa przygotowania pełną parą? U nas na lipiec - siostra ma wesele a my z gratami dalej u mamy
Reniu kochana przykro mi i mam nadzieję że juz koniec tych nieszczęść

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Tu nie chodzi tylko o wagarowanie. Bo w tym są spóźnienia, i ucieczki z ostatnich lekcji. Owszem przyznam się. Uciekam, spóźniam się wagaruję. Ale nie tylko JA! Bo większość klasy tak robi. I choćby dziewczyny miały mnie znienawidzić to ja tego tak nie zostawię i dziś ruszam do boju I albo wszystkim skreśli nagany. Albo wszystkim je da!

A mnie zżera ciekawość jak to działa
do dzieła dziewczyno tylko nie bierz żadnej broni bo bedzie kusić

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Zapewne do nordic walking, też chyba zakupię, kupiłam mamie na gwiazdkę i jest zachwycona, a jak schudła odkąd paraduje codziennie z kijami
aha to faktycznie ostatnio strasznie stało się modne
Ja tez nie mam kijków, mi przydałoby się schudnąć

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2011-05-26 o 09:05
Stary 2011-05-26, 09:25   #2782
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Dzień dobry

ja wczoraj o tym pisałam.

Używam Sally Hansen, "Brush legs" - czy jakoś tak, akurat tego najjaśniejszego. Daje lekko pudrowy efekt w stylu cieniutkich rajstop, kryje troszkę niedoskonałości, nogi się prezentują dużo lepiej, niż takie gołe całkiem (przynajmniej moje ).

Wytrzymuje drobny deszcz, najcięższe upały. Schodzi bez problemu pod prysznicem, ja polecam. Na all kupowałam właśnie.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:27   #2783
Hosenka*
Zakorzenienie

100 lat mnie nie było!!! Tyle produkujecie że szok

Mam ochotę na torebkę ... e-torebke, tylko nie wiem którą Vivien? Aida?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 09:29   #2784
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

zdecydowanie vivi tylko jakie kolorki ciebie interesują?

Stary 2011-05-26, 09:48   #2785
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
ja wczoraj o tym pisałam.

Używam Sally Hansen, "Brush legs" - czy jakoś tak, akurat tego najjaśniejszego. Daje lekko pudrowy efekt w stylu cieniutkich rajstop, kryje troszkę niedoskonałości, nogi się prezentują dużo lepiej, niż takie gołe całkiem (przynajmniej moje ).

Wytrzymuje drobny deszcz, najcięższe upały. Schodzi bez problemu pod prysznicem, ja polecam. Na all kupowałam właśnie.
A powiedz mi taką rzecz, ja mam problem z pękającymi naczynkami na prawym udzie, czy takie coś troszkę chociaż to zniweluje? będzie troszkę mniej to widać?

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:

Vivien

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

A tak poza wszystkim to zyczę WSZYSTKIM MAMOM wszystkiego naj
Moje dziecko o mnie zapomniało
Na pocieszenie- zjem japko
Stary 2011-05-26, 09:49   #2786
becia_hehe
Raczkowanie

GG do becia_hehe

Cytat:
Witaj
Miłego noszenia!
Cytat:
a
Cytat:

Witaj gratuluję zakupu
Dziękuję

Cytat:
witak
tylko od razu ostrzegam że to wciąga
No to super że torebka ci sie podoba a jaki kolorek vivi zamowiłaś?
Kolor brudny róż zauważyłam właśnie ze wciąga i to jest bardzo niebezpieczne zwłaszcza dla portfela :P Gdyby jakiś psycholog zajrzał na ten wątek to miał by bardzo dużo pracy

Zapraszam na mojego bloga: http://beaaatka21.blogspot.com/
becia_hehe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:51   #2787
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Kolor brudny róż zauważyłam właśnie ze wciąga i to jest bardzo niebezpieczne zwłaszcza dla portfela :P Gdyby jakiś psycholog zajrzał na ten wątek to miał by bardzo dużo pracy
Masz świętą rację
Stary 2011-05-26, 09:53   #2788
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Możliwe ze tak chyba że psychologiem byłaby kobietka i też spodobałyby się jej torebki

Ja nie mam vivi w takim kolorku ale fajna jest i ten fasonik bardzo mi odpowiada aha co do kolorku to dziewczyny różnie oceniają czasem piszą brudny róż a czasem grzybowa czyli taka ziemnista

Stary 2011-05-26, 10:27   #2789
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
zdecydowanie vivi tylko jakie kolorki ciebie interesują?
Cytat:
Vivien
Wiedziałam, że polecicie Vivien
Skłaniam się ku jasnoróżowej - taki kolor chyba do wszystkiego pasuje?
Koleżanka natomiast myśli o szarej Emily

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 10:29   #2790
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam, że polecicie Vivien
Skłaniam się ku jasnoróżowej - taki kolor chyba do wszystkiego pasuje?
Koleżanka natomiast myśli o szarej Emily
Ona nie jest jasnoróżowa w realu tylko taki brudny wrzosowy jakby, jest ciemniejsza niż na zdjęciach na stronie etorebki, ja się osobiście rozczarowałam tym kolorem bo oczekiwałam właśnie takiego jasnego chłodnego różu, ale inne dziewczyny są zachwycone, ja kocham kawową vivi, czarną też lubię, a emilkę szarą kupiłam dwa dni temu, też jest całkiem ok
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości