|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
2. no i jak tu nie lofciać .... eeeeeeeeeeeee Twojej mam |
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się wzruszyłam i zrobiłeś mi wieczór, noc i dzień następny i jeszcze
|
|
|
#2583 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak mnie teraz napadła mysl-dlaczego gryx nie ma kobety?
powinien miec co nie?
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie szuka kłopotóf ![]() mój dir friend nazwał to celnie o sobie: wybieram se, nie wezmę pierwszej ani pięćdziesiątej z brzegu casting poza tym jest żałoba po P. no prosz Cię dopiero co miesunc minoł |
|
|
|
|
#2585 | |||
|
BAN stały
|
Zrzuciłabyś kotecka zez parapetu?!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. Cytat:
pazur dolny mam zrobiony na okoliczność wyjazdu do szkoły jutro ![]() ciekawe czym popisze się piczon ![]() ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- no dopsz robaczki ![]() kolorowych
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-26 o 01:28 |
||
|
|
|
#2588 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może to jakaś nowa, ślunska wersja "przepychania komina"? --- Dobranoc Suszy mnie już po mega Warce
|
||
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem, akcja niezła, mało dłużyzn, ale tematyka mnie z letka znudziła, wolę horrory Kinga -o! te, to potrafią nastraszyć! Nigdy nie zapomnę, jak czytałam Smętarz dla Zwierzaków i na scenie nocnego marszu przez las normalnie spociłam się jak mysz (a czytałam w środku dnia i to jeszcze chłodnego) ![]() a mnie gothyckie parasole się podobajou http://stylio.pl/zdjecia/293/293820_...ki+parasol.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-26 o 08:20 |
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#2591 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak to się umwiać ,samemu![]() Cytat:
|
|
#2592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie cierpiałam jazd z instruktorem. Bardziej mnie stresowała jego obecność niż sama jazda ( a był przemiły, nie mam mu nic do zarzucenia ) Może to i lepiej, ze się będziecie sami umawiać. Zależy co komu pasuje. Ja się umawiałam bezpośrednio z instruktorem mimo, ze można było inaczej - ale tak mi było wygodniej. Cytat:
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2011-05-26 o 09:19 |
||
|
|
|
#2593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie me dziecko ma za 1,5 tygodnia Zaraz Wam się "pochwalę" ) i też myślałam, że jakąś lalkę będę robić w tym roku, a tu nie, bo znajomy kucharz ma zrobić tort dla dziecka, gdyż mój TŻ zrobił mu laptopa No to już nie będę wybrzydzać, że nie chce c'nie? A i Rejcz co do tego linka, to akurat na fejsie był, ale nie znaczy, że i na wizażu się nie pojawi ![]() Cytat:
No to dziewczyny, macie idealną kandydatkę na teściową, kochana Kobieta Huhuh, to gryx tak za jednym razem potrafi aż tyle zrobić Cytat:
![]() Tak mi kiedyś odpowiedział na podobne pytanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Z rozpędu to jeszcze Ci co innego przeczyści ![]() A poniżej torcik zeszłoroczny , czasochłonny był, ale nieskromnie powiem, że pyszny ![]() ![]() W ogóle nie mam dobrego przepisu na biszkopt chyba Jakby ktoś miał ... Tak na przyszłość
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2594 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Nie pisałam o samotności. Jeno o samości Cytat:
|
||
|
|
|
#2595 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() w tym roku w gockim wydaniu zrób bry szystkim!
|
|
|
#2596 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak mam.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz takich więcej? ![]() na osatni zlot wyjeżdżałam o 5 rano... ![]() a 5 rano w sobotę, to jeszcze piątkowy wieczór ![]() Cytat:
ja tym razem bezbalkonowa, za to mam skośną ścianę w pokoju ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2597 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja wolę taką Cytat:
Cytat:
Hello ![]() ![]() Śnił mi się dziś ... Obama ze żoną, że przylecieli do Polski I nawet ochrona ich za bardzo nie pilnowała, bo se siedzieli na loozie obok nas (mnie, małża, dziecia i znajomych ). Moje dziecię sobie chodziło koło nas i nagle Obama wstał, wziął moją córkę za rękę i się przeszedł z nią kawałek i wrócił Potem szli na jakieś spotkanie, wszyscy się zebrali, ja zostałam z kimś tam i nagle za oknem zobaczyłam jakiś wybuch i inni też to widzieli, myśleliśmy, że to atak terroru, ale okazało się, że to jacyś kibice na stadionie ( to z kibicami to się mi chyba wzięło z tego, bo wczoraj oglądałam kawałek "Skrzydlatych świń" ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Nie Wetknęłam ją całą w tort z nogami Bo nie miałam pod ręką takiej specjalnej lalki, więc kupiłam taką niespecjalną ![]() O! No tylko, że właśnie w tym nie zrobię ![]() Na pewno są już Barbie gothki A może nie? Widział ktoś?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-26 o 10:29 |
||||
|
|
|
#2598 |
|
never say no to panda
|
http://www.fantasydollsbyd.com/GothSambina2WEB.jpg
http://rantchick.com/wp-content/uplo...ie-225x300.jpg http://deathby1000papercuts.com/wp-c...6JJRaqk_ph.jpg ![]() http://images.coilhouse.net/wp-conte...othbarbies.jpg http://www.craftycrafty.tv/goth%20barbie.jpg http://www.gracesgraphics.com/4/user2/33831.jpg
|
|
#2599 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie obecnie wciągła Robin Hobb i trylogie Skrytobójca i Złocisty. Dworskie intrygi, trochę magii, dużo wypraw różnakich przygodowych, pierdyliard bohaterów i mordowanie. Ale uwaga bo to fantasy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Film mi się podobał chociaż praktycznie nic się nie działo - miał klimat. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-05-26 o 10:48 |
||||
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie torebką, to mieczem łańcuchowym.
|
|
|
|
#2602 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaa..to fszystko jasne dawno nie słyszałam ![]() oj to był komplement taki , moze nie wyszło tak za zgrabnie ,ale mialam na mysli ze przy wszystkich twych zaletach powinny sie tłoczyc ![]() ![]() Cytat:
tzn. wiadomo ze trzeba sie umowic samemu...bo jak inaczej? jeden moze tylko we wtorki o 15 a drugi w tylko w srody o 8 rano...samemu sie terminy ustala z instruktorem. chodzilo mi o to ze nie dosc ze nie chce jexdzic to jeszcze musze dzwonic zeby sie na to jezdzenie umówic Cytat:
o jaaaaaaa ![]() tam jest lalka w srodku??? Cytat:
|
|
|
#2603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o ja pierdziu łał![]() dzień dobry znowu mi się śniło, że buty zgubiłam i znalazłam, znowu niekompletne
|
|
|
#2604 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
przeczytałam po mega Werce Cytat:
I jakieś 20 lat później przypadkowo trafiłam znowu na jakąś zajawkę i od razu wiedziałam, że to jest to!
|
|
#2605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2606 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
masz talent ![]() Cytat:
Idę się pakować zaraz
|
|||||
|
|
|
#2607 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
BTW Bastard mnie wkurzał w pierwszym tomie, takie milczące popychadło. |
|
|
|
|
#2608 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2609 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jade na zakupy kiecowe
pewnie wroce po 18 stej ![]() ,a wieczorem na film w plenerze pod wawelem o początkach bregowica w latach 70tych ![]() fogle to snilo mi sie ze dziecko dziś wrociło
|
|
#2610 |
|
Nindżopesz
|
Nie wpadłam na to, że kolejność jest ciut inna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

Mama już ją ukompaua i fyczesaua, na chwilę obecna śpi sobie, najedzona, na dywanie w dużym pokoju 

powinien miec co nie?

Tak na przyszłość

ileż można przez 160 minut gapić się na sceny samolotu lecącego nad pustynią itp, toż tyłek boli
fogóle całość byłą dla mnie jakaś mdła i z letka nijaka, czekałam, aż mnie coś w końcu ruszy i wzruszy, jakieś emocje mną targną, poruszy mnie miłość, czekałam, czekałam... a tu film się skończył