|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
ćwir ćwir
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
Cytat:
![]()
![]() |
#4442 |
Przyczajenie
|
he mnie wybitnie interesuje skąd można wysłać paczkę o 22:00
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
na poczcie głównej, która jest otwarta 24/h ?
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
Kurier odebrał ode mnie przesyłki dla osób, które chciały kurierem ![]() NEFERNEFER35 Ty miałaś mieć wysyłkę kurierem, ale dopłaciłaś tylko koszt wyliczeń, bez kwoty na kuriera, w związku z tym nie wysłałam. Proszę o wpłatę. Wieczorem podam Wam kwoty do zwrotu za koszty wysyłki do Was.
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2011-05-25 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Raczkowanie
|
Cześć,
Czy ktoś wie, gdzie mogę znaleźć tą sukienkę w kolorze turkusowym i rozmiarze UK 12 : http://allegro.pl/asos-sukienka-turk...630465786.html ? Poza Allegro ![]() Z góry dzięki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Przyczajenie
|
Nie chcę być złośliwa, ale tak czytam to co tutaj piszecie i nie rozumiem dziewczyny, dlaczego sobie nie założycie konta na paypal aby robic samemu zakupy? przecież te wasze wspólne zamówienia to jest dużo zamieszania i niepotrzebnego tracenia czasu. aby robic zakupy na asos.com wystarczy mieć własne konto bankowe (które można powiązać z paypal'em i za jego pośrednictwem płacić), nie trzeba byc posiadaczem karty kredytowej. Może się czepiam, ale naprawdę nie rozumiem osoby, która dobrowolnie podejmuje się roli organizatora takich akcji bo to jak wynika z niektórych waszych postów wiąże się nie tylko z wdzięcznością ale również z pretensjami ze strony osób zamawiających
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanie, jest taka sytuacja: kupiłam sukienkę, kliknęłam zapłać (kartą) ale po chwili anulowałam zakup..jednak pieniądze z konta zostały pobrane. czy ktoś może miał taką sytuację i wie po jakim czasie te pieniądze wrócą na konto?
#4449 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
bo np. ja próbowałam z moich dwóch kart i przychodzi mi meil od asosa ze odrzucają moją kartę i nie mogę starać się o to aby korzystać z ich usług bo coś tam pytałam w banku i niby jest okej , z tego co czytałam to dużo dziewczyn ma ten problem bo wydaje się że tak łatwo jest tam się tylko zarejestrować i od razu wpisać nr karty i gotowe... wcale nie .... dlatego też są organizatorki aby w tym nam pomóc tym co nie mogą oczywiście same zamawiać tego co chcą z asos'u ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() W większości wypadków zamawiam sama, jak mam zakupy za 60-100f to to 10f nie robi mi strasznej różnicy, ale jak robię małe zakupki to robię zbiorówkę, bo się opłaca wtedy wysyłka ![]()
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Chyba się nie doczekamy tego zamówienia... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4454 |
Przyczajenie
|
również próbowałam i odrzuca mój numer karty
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Raczkowanie
|
Ćwirka cA co z zamowionkiem asos2?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Wtajemniczenie
|
A jak masz ustawione transakcje internetowe? Bo w mBanku domyślnie jest to 0 zł i 0 transakcji ilościowych i wtedy nie można dodać karty, trzeba zmienić np na 10zł i np 2 transakcje i wtedy przejdzie.
![]() |
#4458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Potem z Twojego konta robisz przelew na konto paypal, czyli robisz takie "doładowanie", za które później zrobisz zakupy na ASOSie. W etapie płacenia za ciuch na ASOS wybierasz opcję zapłaty paypal, (automatycznie przekieruje Cię na stronę paypal.pl) logujesz się i zamówienie zostaje złożone. Jak widzisz nie trzeba posiadać karty kredytowej i być uzależnionym od innych. Pierwsze zamówienie może zająć Ci trochę czasu, ale każde kolejne maksymalnie minutę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. O, znalazłam, PayPal chciał ode mnie jak niżej: podkreśliłam KAŻDEGO, żeby było jasne, że to nie jeden papier chcieli... "Przepraszamy, ale przywrócenie pełnego dostępu do Twojego konta będzie możliwe dopiero, gdy otrzymamy dodatkowe informacje. Należy dostarczyć kopię każdego z poniższych dokumentów: - Wyciąg miesięczny z rachunku karty kredytowej, której numer kończy się cyframi XXXX. Na wyciągu musi widnieć Twoje imię i nazwisko, adres oraz numer rachunku — dokładnie takie, jakie zarejestrowano w danych konta PayPal. - Wyciąg miesięczny z rachunku bankowego, którego numer kończy się cyframi XXXX. Na wyciągu musi widnieć Twoje imię i nazwisko, adres oraz numer rachunku — dokładnie takie, jakie zarejestrowano w danych konta PayPal. - Aktualny rachunek za usługi komunalne. Na rachunku musi widnieć imię i nazwisko użytkownika oraz adres — dokładnie takie, jakie podano dla konta PayPal. (a weź wynajmuj mieszkanie i rachunki miej na właściciela nieruchomości, hm? Po prostu genialne...) - Prawo jazdy lub paszport. Kopia powinna być jak największa i jak najjaśniejsza." (i weź człowieku nie miej paszportu i prawa jazdy... ja paszportu na chwilę obecną nie mam dla przykładu, bo się skończył, a nie ma obowiązku posiadania prawka, prawda?)
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2011-05-26 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zadomowienie
|
Przecież nie musialas podawac karty kredytowej... Dodatkową weryfikację w postaci przesłania kopii dowodu i potwierdzenia adresu robią po zrobieniu zakupów na kwotę 2500 euro. Jeżeli chce się kupić kilka sukienek, to nie ma czym się martwić, prawda? Ja mam podpiętą kartę kredytowa, debetowa i konto pod paypal i poprosili o weryfikację dopiero po tym jak moje transakcje przekroczyły właśnie 2500 euro (dla mojego bezpieczenstwa, a nie ich "widzimisie"). Widze, że niektórzy wola ponarzekac niz coś zrobić, żeby być samodzielnymi...
Dalej uważam, że to proste. Chcieć to móc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałam wyżej.
Kilka lat temu założyłam konto w PayPal, podając wtedy numer karty kredytowej, którą płaciłam. I nie było wówczas żadnych problemów. Jak w grudniu zeszłego roku chciałam ponownie skorzystać z konta PayPal to po zalogowaniu się otrzymałam komunikat, że niezbędna jest dodatkowa weryfikacja i dostałam taka oto listę wymaganych dokumentów. A zakupy przez PayPal łączne zrobiłam na na kwotę max 1000zł. Obecnie po zalogowaniu się na konto widzę tylko wielki komunikat o ograniczonym dostępie do konta konieczności dostarczenia dodatkowych dokumentów w celu przywrócenia pełnego dostępu. Obecnie najwyżej mogę sobie pododawać dodatkowe konta albo karty, co jest bez sensu. I Owszem, jak mnie najdzie na zakupy na asosie to poproszę Ćwirkę o pomoc, a nie będę wysyłać do PayPala wszystkich moich danych osobowych wraz z rozmiarem buta i stanika, bo uważam to za absurdalne. Tyle.
#4462 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny spokój
![]() ![]()
![]() |
#4464 |
Zadomowienie
|
Chciałam pomóc BUMBUMM, jasno wyjasniłam jak zamawiac bez uzycia kart, nie każdy wie, że tak można. Ale MALOONIE, masz rację, jeżeli ktos jest niecierpliwy czy nie potrafi pogodzic się z regulaminem pp, to co innego i łatwiej zamawiac zbiorowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy któraś zamawia poprzez Paypala i kartę debetową mBanku? Czy to jest w ogóle możliwe?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zadomowienie
|
Ćwirko dostałam torebkę i jest cudna
![]() Dziekuję za zamówienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli musiałam coś źle robić :/ Bo żadna kombinacja cyfr z karty debetowej mBanku u mnie nie przeszła ![]() http://www.asos.com/Tfnc/Tfnc-Dress-...=-1&clr=Tomato |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.