|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jakie kosmetyki zabrac Polski ?
Czesc dziewczyny
Mam sprawe : Za rowniutki miesiac jade do Polski ( jak co roku z reszta) i grzech nie skorzystac z okazji kupienia kilku typowo polskich produktow.. I tu sie pojawia moje pytanie - jakie sa Wasze KWC do wlosow, ale z firm tylko Polskich ?
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie kosmetyki zabrac Polski ?
Ja miałabym pytanie z beczki, ale obok :P
Mianowicie, przez około 1/3 roku mieszkam w LA, ale nigdy nie kupuje kosmetyków do włosów w amerykańskich sklepach. Zawsze biorę ze sobą polskie produkty, albo produkty kupione w Polsce. Odpowiadając na Twoje pytanie, to zazwyczaj kupuję kilka opakowań odżywki z lnem i rumiankiem z Joanny i wszystkie kosmetyki NaturVital z linii do włosów zniszczonych (aloesowa). Ostatnio też przywiozłam maskę Alterrę z granatem i aloesem. Ostatnio wzięłam też jedną tubkę serum Pantene Color Exclusive, które jest niewiarygodnie fantastyczne, ale jako, że Pantene testuje na zwierzętach nie kupię już więcej tego serum ![]() Powracając jednak do mojego pytania, to interesują mnie kosmetyki JOICO. Gdzie mogłabym nabyć je w USA. Tam są zdecydowanie tańsze. Czy można je kupić np. w markecie, albo jakiejś konkretnej drogerii amerykańskiej? I czy można tam kupić olej kokosowy? Interesują mnie w ogóle jakieś polecane kosmetyki amerykańskie, bo na pewno są tam też takie perełki, jakie my mamy tj. Joannę, czy Glorię itp. Polecacie coś? No i jak jest z tymi produktami JOICO w USA? |
|
|
|
#3 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Jakie kosmetyki zabrac Polski ?
Cytat:
Cytat:
Zajrzeć na jakieś amerykańskie forum? ![]() Pełno tego w sieci...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.