Miłośniczki Zary- część VI (wieczny zakupholizm i pustki na kontach!) - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-26, 09:36   #1351
gabi1234
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary- część VI (wieczny zakupholizm i pustki na kontach!)

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
A propos dresowych marynarek, wg mnie materiał jest kiepski. Faktycznie najładniejsza jest chabrowa (zostało ich też najmniej, S, XS nie było w Krakowskiej i Kazimierz), odcień fioletowej nie bardzo przypadł mi do gustu, wydaje się być sprany. Zielonego nie lubię, więc problem z głowy .
rano pogodynka w "kawa czy herbata" miała tę jagodową/fioletową marynarkę, średnio mi się w niej widziała
Stary 2011-05-26, 09:44   #1352
Makarcia
Raczkowanie

Mnie ta fioletowa też nie urzekła.
A widziałyście tę sukienkę? Ciekawe jak się układa i jak z jej jakością. Podobają mi się kolory.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tricolor.jpg (13,0 KB, 64 załadowań)

Makarcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 10:00   #1353
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Ale słodkiee!!!! juz czuje ten zapach

Paryżanko dziękuje
pachną bosko.... a w samochodzie jaki piękny zapach

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość

śliczne są naprawdę
Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Ale piekne

Paryzanko jak narazie to nie chce jej oddawac. Chyba jednak zostawie- odwiesc mnie od tego moze jedynie pojawienie sie lepszej marynarki
Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
piekne są, wow, zazdroszczę powiedz jak z wygodą? nie obcierają pięt?

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość

aaaaa fajneeeeee

dziękuję dziewczyny

can mam je dopiero 3 dzien, we wtorek chodziłam w nich ok 40 minutek, a wczoraj z 2 godzinki, wiec niewiele, ale jak narazie są ok, nie obcierają, nie cisną. ładnie dopasowują się do stópki... zastanawiam sie jak będa się zachowywac przy 30 st. upale , mam nadzieje, że stopy nie będa się pocić jak szalone

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Dziękuję

Nie oddawaj Wystarczy, że raz ją gdzieś ubierzesz, to od razu Ty się w niej zakochasz i wszyscy, którzy będą Cię mijać U mnie zrobiła ona furorę

No co Ty? Ja z Zary mam 3 pary spodni, z tego tylko jedne naprawdę lubiłam (ale już się zniszczyły), a resztę to mam ochotę pociąć na kawałki po godzinie od ubrania:/ A wszystko przez to, że okropnie się rozciągają! Wystarczy raz gdzieś wyjśc, a potem muszę je prac, żeby można było je założyć jeszcze raz i nie spadły mi z tyłka.
ja mam 2 pary jeansow z zary, jedne z ubieglorocznej letniej kolekcji, są ok, ale spadają mi z tyłka troszku , ale sporo schudłam w ciągu roku, więc niestety nie mogę do konca oszacowac czy sie bardzo rozlazły . natomiast drugie mam z tej kolekcji, rurki i są to moje najlepsze jeansy jakie kiedykolwiek mialam. nic a nic sie nie rozeszły. leżą idealnie tak jak w dniu zakupu, a chodzę w nich baaaaaardzo często. na wyprzedazy na pewno kupie sobie ten sam model tylko w innych kolorkach
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 10:06   #1354
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Makarcia Pokaż wiadomość
A widziałyście tę sukienkę? Ciekawe jak się układa i jak z jej jakością. Podobają mi się kolory.
Rzeczywiście fajne kolory Szkoda tylko, że ja źle się czuję i wyglądam w gorsetowych sukienkach:/

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
ja mam 2 pary jeansow z zary, jedne z ubieglorocznej letniej kolekcji, są ok, ale spadają mi z tyłka troszku , ale sporo schudłam w ciągu roku, więc niestety nie mogę do konca oszacowac czy sie bardzo rozlazły . natomiast drugie mam z tej kolekcji, rurki i są to moje najlepsze jeansy jakie kiedykolwiek mialam. nic a nic sie nie rozeszły. leżą idealnie tak jak w dniu zakupu, a chodzę w nich baaaaaardzo często. na wyprzedazy na pewno kupie sobie ten sam model tylko w innych kolorkach
To zdradź jaki to model

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 10:35   #1355
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiście fajne kolory Szkoda tylko, że ja źle się czuję i wyglądam w gorsetowych sukienkach:/

To zdradź jaki to model
proszę bardzo:

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WASHED%2BJEANS

tylko ja mam akurat o ton jasniejsze, nie ma ich juz na stronce. a te chce wlasnie kupic na wyprzedazy. one sa bardzo charakterystyczne, bo przeszyte są rózową nitką
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 10:57   #1356
funkystar87
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję

Nie oddawaj Wystarczy, że raz ją gdzieś ubierzesz, to od razu Ty się w niej zakochasz i wszyscy, którzy będą Cię mijać U mnie zrobiła ona furorę

No co Ty? Ja z Zary mam 3 pary spodni, z tego tylko jedne naprawdę lubiłam (ale już się zniszczyły), a resztę to mam ochotę pociąć na kawałki po godzinie od ubrania:/ A wszystko przez to, że okropnie się rozciągają! Wystarczy raz gdzieś wyjśc, a potem muszę je prac, żeby można było je założyć jeszcze raz i nie spadły mi z tyłka.

Dziękuje może masz rację, ale wiesz co krępuje się bo zazwyczaj noszę M a tą spódniczkę musiałam wziąć L i mnie to wkurza bardzooo bo czuje sie grubasemmm
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:00   #1357
lenka799
Raczkowanie

GG do lenka799

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
Dziękuje może masz rację, ale wiesz co krępuje się bo zazwyczaj noszę M a tą spódniczkę musiałam wziąć L i mnie to wkurza bardzooo bo czuje sie grubasemmm
to nie Twoja wina tylko wina rozmiarówki
ja zazwyczaj noszę w Z XS/S a ta koralową mam M-kę
lenka799 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:00   #1358
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Makarcia Pokaż wiadomość
Widziałam tą sukienkę, wg mnie porządny materiał i wykonanie. Ale jej nie mierzyłam

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:02   #1359
funkystar87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lenka799 Pokaż wiadomość

Ufff... Już myślałam że to tylko ja. Dzięki
Stary 2011-05-26, 11:02   #1360
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja chyba jedyna noszę XS i z tej spódniczki też mam taki rozmiar. Tylko, że ja jestem bardzo wąska w talii i rozmiar większy już odstawała. Z resztą mam problem z ciuchami bo w tyłku dobre, a wyżej już odstają

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:06   #1361
asiawoodstock
Raczkowanie

Cytat:
Planowałam kupić buty w Menbur, ale niestety 36 było na mnie za duże. Szczerze przyznam, że bardzo przypadło mi do gustu ich wzornictwo. Swoje znalazłam w Nine West.
Anies, który model butów wybrałaś, masz zdjęcie katalogowe lub inne?

Mnie się podoba ten model http://www.ninewest.com/Newtone/7038...tColor=NATURSY , ale nie spotkałam go w salonie (ślub cywilny już 23 lipca, a ja nie mam ani kiecki ani butów, ani nic...)
asiawoodstock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:17   #1362
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
wrzucam fotki melshoes, fotki nieciekawe, ale robione iphonem i przy sztucznym swietle
aaa i ja moje kupilam w online sklepie melshoes.com
sliczne! Ile kosztowały?

Cytat:
Kochana, temat z mojej branży więc napiszę, że masz
- prawo do rezygnacji z wyjazdu jeśli zmiana godzin wylotu jest większa niż 12 godz (bez ponoszenia konsekwencji finansowych oczywiście)
- zwrot 1/7 lub 1/14 kosztów zakwaterowania jeśli zdecydujesz się jednak na ta Kretę polecieć
Zmiany (z winy) przewoźników niestety zdarzają się dość często. Na szczęście klient nie jest bezbronny a Itaka jego praw przestrzega! Jesli mogę jakoś bardziej pomóc pisz na PW
Dziękuję Ci bardzo Właśnie odbyłam rozmowę z panią z Itaki i potwierdziła Twe słowa. Zdecydujemy się na zwrot części kosztów, bo lecieć jednak chcemy i urlop teraz mamy szkoda tylko, że zabrali 1 dzień. Oczywiście przewpźnik zmienił termin nie wiadomo dlaczego, bo nie przez wulkan. Zmienili termin 8 lotów w ten weekend.

Jutro jadę do Krakowa i wreszcie nawiedzę naszą kochaną zarę! Oby były marynarki chabrowe dla mnie
Stary 2011-05-26, 11:24   #1363
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

kurczę, dokładnie! mam z zary pare par spodni i są okropne, jak ubiore 1 raz - cud, miód, po chwili chodzenia robią się wory, spadają z tyłka, mimo, że były mega obcisłe. Spodni to ja już raczej tam nie kupię.

też się muszę pożalić
od początku stycznia miałam postanowienie noworoczne - schudnąć i zakaz zakupów aż nie stracę paru kg, siłownia, basen, dieta.
do połowy lutego dobrze mi szło i ciach, miałam wypadek, poważnie złamana noga, do dzisiaj siedze w domu i się kuruję.. Także jestem pół roku bez odwiedzania sklepów a Wy tyyyyyle pięknych rzeczy kupujecie i taaak pięknie wyglądacie!

jak wyjdę na wolność i pójdę na zakupy to będę latać po zarce niczym dzikus po buszu

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html

Edytowane przez madzialenn
Czas edycji: 2011-05-26 o 11:30
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:26   #1364
Makarcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Jutro jadę do Krakowa i wreszcie nawiedzę naszą kochaną zarę! Oby były marynarki chabrowe dla mnie
Nie wiem, gdzie na Krecie będziesz i gdzie będziesz lądowała, ale w Heraklionie jest duża, piętrowa Zara ,a w greckich zarach jest taniej

Makarcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:31   #1365
paryzanka202
Zakorzenienie

Estee wybawicielko moja jak sie dzis dodzwonisz to napisz mi smska Ja pracuje w browarze "aktualnie" wiec jezeli chcesz to jutro rano sprobuje sie wyrwac i moge cos odlozyc. Ja tam juz bede od 8,30. Jesli nie bedzie szefowej to zejde na chwile i sprawdze czy sa te marynarki

viera- tak 21 w listopadzie, ale czasami to porazka.
Troche tego nie rozumiem,w jednych sytuacjach jest dojrzaly itp a w innych to jakby urwal sie z kosmosu
I tak po przemysleniu stwierdzam,ze irytuje mnie najmniej ze wszystkich moich facetow.

Gabi - to w takiej sytuacji nie masz sie co martwic. Masz chlopa normalnie, a to,ze na papierze juz nie to jest bez znaczenia

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

madzialenn wspolczuje wypadku,ale ja tez mialam schudnac no i co ja zrobei jak mi sie taaaaak nie chce:/ i tak juz nie jem slodyczy, no czasami jakis batonik musli
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:34   #1366
funkystar87
Rozeznanie

Dziewczyny a kupić ta sukienkę????
Pomóżcie mi sie zdecydować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tulip2644714500_1_1_3.jpg (20,1 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-05-26, 11:38   #1367
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Mój jest 5 lat starszy od Twojego (Twój ma 21 lat? Czy pomieszałam?) i chętnie bym go jeszcze "postarzyła", byleby był dojrzalszy Katastrofy nie ma, ale czasem sie smieje, ze mezczyzna to swietna przygotowka przed dzieckiem. Bo on jest jak dziecko xD
Zartuje, ale troche w tym prawdy jest... ;-)

Dziewczyny, dziekuje, bede testowac, Clinique poczeka na maksymalną desperację Na poczatek wyprobuje ten ATW, cena przystępna Dziękuję

Coby zeszlo na temat Zarowy - nie byłam w Zarze od tygodnia, w piątek chyba pojadę obejrzeć fioletowe i niebieskie dresowe marynarki, jestem ciekawa, jak wyglądają na żywo ^^
ja o tyle polecam Clinique, że używałam go 2 lata, więc był bardzo wydajny, a np. SVR bardzo szybko mi się skończył

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:42   #1368
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Estee wybawicielko moja jak sie dzis dodzwonisz to napisz mi smska Ja pracuje w browarze "aktualnie" wiec jezeli chcesz to jutro rano sprobuje sie wyrwac i moge cos odlozyc. Ja tam juz bede od 8,30. Jesli nie bedzie szefowej to zejde na chwile i sprawdze czy sa te marynarki

viera- tak 21 w listopadzie, ale czasami to porazka.
Troche tego nie rozumiem,w jednych sytuacjach jest dojrzaly itp a w innych to jakby urwal sie z kosmosu
I tak po przemysleniu stwierdzam,ze irytuje mnie najmniej ze wszystkich moich facetow.

Gabi - to w takiej sytuacji nie masz sie co martwic. Masz chlopa normalnie, a to,ze na papierze juz nie to jest bez znaczenia

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

madzialenn wspolczuje wypadku,ale ja tez mialam schudnac no i co ja zrobei jak mi sie taaaaak nie chce:/ i tak juz nie jem slodyczy, no czasami jakis batonik musli
batonik to najmniejsze zło, najważniejszy jest RUCH. a na niego albo nie ma czasu, albo nie ma chęci:P najczęściej i to, i to.

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:45   #1369
paryzanka202
Zakorzenienie

madzialenn masz racje u mnie nie ma zarowno checi jak i czasu. chociaz w pracy to sie nabiegam tak,ze uda bola

Ewelinka - Kup ja mam w ten wzor,ale spodniczke i to moja ulubiona. Sukienka strasznie mi sie podoba,ale stwierdzilam ,ze bez sensu kupowac jak mam juz spodniczke
Stary 2011-05-26, 11:46   #1370
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiawoodstock Pokaż wiadomość
Anies, który model butów wybrałaś, masz zdjęcie katalogowe lub inne?

Mnie się podoba ten model http://www.ninewest.com/Newtone/7038...tColor=NATURSY , ale nie spotkałam go w salonie (ślub cywilny już 23 lipca, a ja nie mam ani kiecki ani butów, ani nic...)
Nie mogę znaleźć ich na stronie. Mam tylko zdjęcie robione telefonem, ale widać wszystko .

Mam ślub tego samego dnia . Życzę zatem powodzenia w poszukiwaniu kreacji! Na pewno coś znajdziesz .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie2.jpg (18,4 KB, 253 załadowań)

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2011-05-26 o 11:49
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:48   #1371
funkystar87
Rozeznanie

Cytat:
madzialenn masz racje u mnie nie ma zarowno checi jak i czasu. chociaz w pracy to sie nabiegam tak,ze uda bola

Ewelinka - Kup ja mam w ten wzor,ale spodniczke i to moja ulubiona. Sukienka strasznie mi sie podoba,ale stwierdzilam ,ze bez sensu kupowac jak mam juz spodniczke

Ja też chciałam tą spodniczkę, ale wziełam tą koralową bo pomyslałam sobie ze jak jej nie kupie to bede musiala kupic sukienke.
Stary 2011-05-26, 11:48   #1372
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Puppet Pokaż wiadomość
słuchajcie, któraś z was pisała na wątku zakupowym majowych zakupów, że pisała tu o nowych marynarkach ze Stradivariousa w porównaniu z właśnie Zarowymi i nie wiem już może pomyliłam części wątku (nie nadążam ), bo nie mogę tej opini znaleźć

Ja pisałam i z tego co pamiętam to jeszcze wisienka1000

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1774
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=966

Mam nadzieję, że na żywo ta marynarka okaże się brzydka albo będzie na mnie za długa (bo z tego, co widzę ma fason jak ta biała z rękawkami 7/8), bo nie chcę kupować trzeciej marynarki w ciągu niespełna dwóch miesięcy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2778077630_1_1_2.jpg (50,8 KB, 137 załadowań)

Edytowane przez Mariah
Czas edycji: 2011-05-26 o 11:53
Mariah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 11:54   #1373
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
Nie mogę znaleźć ich na stronie. Mam tylko zdjęcie robione telefonem, ale widać wszystko .

Mam ślub tego samego dnia . Życzę zatem powodzenia w poszukiwaniu kreacji! Na pewno coś znajdziesz .
fajowe sa, dobrze trzymają noge?

udostępnisz link do swojego bloga ?
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 12:02   #1374
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
fajowe sa, dobrze trzymają noge?

udostępnisz link do swojego bloga ?
Rewelacyjnie trzymają się stopy , nie gniotą w piętę (z czym zazwyczaj mam problem) i dziurka na palce nie obdziera, także spełniają wszystkie moje wymogi .

Proszę: http://almaanies.blogspot.com/
Stary 2011-05-26, 12:05   #1375
paryzanka202
Zakorzenienie

Mariah to co ja mam powiedziec... dzis kupie 6 marynarke z nowej kolekcji..

Ewelinka- to kup sukienka. Twoja spodniczka mi sie podoba,al mam wrazenie,ze na moje balerony sie nie nadaje. I zeby Cie troche podniesc na duchu,tez musialam miec z niej Lke a spodnie nosze S/M
Stary 2011-05-26, 12:09   #1376
funkystar87
Rozeznanie

Cytat:
Mariah to co ja mam powiedziec... dzis kupie 6 marynarke z nowej kolekcji..

Ewelinka- to kup sukienka. Twoja spodniczka mi sie podoba,al mam wrazenie,ze na moje balerony sie nie nadaje. I zeby Cie troche podniesc na duchu,tez musialam miec z niej Lke a spodnie nosze S/M
Ja koralową spódniczkę przymierzałam do legginsów rajstopowych i wyglądała fajnie, pewnie bede ją tak nosic
Stary 2011-05-26, 12:09   #1377
paryzanka202
Zakorzenienie

tez mam ta ze stradiego i z zary. wiec material niewiele sie rozni, jest niemal identyczny, choc wydaje mi sie,ze ciut lepszy gatunkowo.(porownalam sklad i widze minimalne roznice) W tej ze stradiego nie podobaja mi sie wlasnie guziki, chcialam je odpruc i doszyc zarowe takie duze rozowe plastiki. Plusem jej jest cena , kolor np rozowy identyczny co w zarze, inne odcienie juz inne(choc zielen piekna) no i nie wiem dlaczego,ale wg mnie ze Stradivariusa sa wygodniejsze.

Gdybym miala ta spodniczke nosic do czarnych rajstop to bym wziela,ale ida upaly:/ A do legginsow rajstopowych nie ubiore bo mam wrazenie,ze skraca mi nogi.
Stary 2011-05-26, 12:10   #1378
viera
Zadomowienie

Cytat:

Ale Ty jesteś ładna *_*

A ja bede miec buty na plaskim obcasie, nie umiem na szpilkach chodzic, no i moj partner jest ode mnie wyzszy o jakies 6 cm, to nieduzo, a nie chce byc wyzsza

paryzanko, u mnie tez, raz dojrzale zachowania, raz totalnie dziecinne, ale coz zrobic... i tak go kocham ;p A porownania do innych nie mam ^^' Nigdy zaden chlopak nie zwracal na mnie uwagi
Stary 2011-05-26, 12:29   #1379
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

wooow, Paryżanko, jakie Ty masz te marynarki z nowej kolekcji?? łe ja mam tylko 4 (
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 12:42   #1380
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Ale Ty jesteś ładna *_*
to samo chciałam napisac

Anies5, te cieliste szpilki na blogu to nowa kolekcja? cudowne!
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości