Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-26, 00:02   #4681
201609062117
Konto usunięte

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach

Witam nowe koleżanki jak dobrze że chociaż tutaj bo jakoś w realu nie mogę takowych uświadczyć że mogę śmiało powiedzieć "dzieci to zło" i nikt mnie nie zlinczuje
a ja się pochwale: od 2h mam 4dni urlopu normalnie sama sobie zazdroszczę
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 00:06   #4682
Rilla82
Zakorzenienie

Coś tam podlinkowałam w klubie
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 00:09   #4683
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Oooo tak, moja współlokatorka z akademika - zawsze mnie dziwiło jak ta drobna osoba może tak klapać i tupać jak słoń i szurać energicznie do tego z samego rana
O, to, to Moja też była drobna - ale to nie przeszkadzało jej robić donośnego łup! łup! łup!!po podłodze za pomocą zwykłych kapci , a we mnie się wtedy budziły mordercze instynkty
Pinkswan, gratuluję urlopu

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 02:16   #4684
LouLou25
Zakorzenienie

dobry wieczor
nie ogarniam wywatku ale nic to, witam wszystkie nowe twarze
czyz nie mowilam, ze rosniemy w sile
za rok bedziemy na zlot wynajmowac caly hotel

w tematach wywatkowych: nie rozumiem wstawania o 6 w dzien niepracujacy, a jeszcze bardziej nie rozumiem chodzenia spac o 22, nie no w pale sie nie miesci jak mozna tak zyc z kurami
zawsze bylam zwierz nocny, czasem mi sie zdarzy wypic kawe po 22 gorzej jak musze wstac z samego rana, no ale od czego sa Red Bulle

ale tempo narzucacie, juz sie martwie bo mam wyjatkowo bizi weekend, a i przed weekendem musze ostro zakuwac do szkoly, kiedy ja to nadrobie?

Rilla, no no, nozki, buciki, widoczki, wsio takie

aaa i prawie bym zapomniala, ze dzisiaj odbylam krotka pogawedke z kolega od drinkowania na temat dzieci i braku dzieci; rzucilam, ze ja nie wiem czy w ogole chce miec dzieci, rodzine , tak asekuracyjnie zaczelam, aby po chwili dorzucic: "ze nie, nie chce i (uwaga bo to sedno) nie bede sie oszukiwac" o jaka dumna bylam z siebie, ze szok, i tu moja duma czolowo zderzyla sie z rzeczywistoscia, bo kolega byl wyraznie zaniepokojony
wiecie mialam kiedys kolege starszego, ktory na pytanie "czemu sie nie zenisz" odpowiadal: " bo ja jestem taki nudny i brzydki, ze mnie nikt nie chce" moze by cos rownie absurdalnego wymyslec jako odp na pyt. "czemu nie chcesz dzieci?"
"bo mam lewowgiecie i tylopokrecie macicy" niech mnie kto uspi bo juz zdziwiam

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-05-26 o 03:09
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:12   #4685
gabisolis
BAN stały

hej, wczoraj w Tvn Style w ,,Miescie kobiet'' znowu bylo o bezdzietnych, zaprosili 3 Panie w roznym wieku, prowadzace: Wellman i Molek- w ciazy. Mialam wrazenie, ze redaktorki patrzyly z politowaniem na te Kobiety myslac chyba sobie,, co one wygaduja za bzdury''. miłego dnia.
gabisolis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:30   #4686
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
w tematach wywatkowych: nie rozumiem wstawania o 6 w dzien niepracujacy, a jeszcze bardziej nie rozumiem chodzenia spac o 22, nie no w pale sie nie miesci jak mozna tak zyc z kurami
zawsze bylam zwierz nocny, czasem mi sie zdarzy wypic kawe po 22 gorzej jak musze wstac z samego rana, no ale od czego sa Red Bulle

ale tempo narzucacie, juz sie martwie bo mam wyjatkowo bizi weekend, a i przed ..weekendem musze ostro zakuwac do szkoly, kiedy ja to nadrobie?
.

aaa i prawie bym zapomniala, ze dzisiaj odbylam krotka pogawedke z kolega od drinkowania na temat dzieci i braku dzieci; rzucilam, ze ja nie wiem czy w ogole chce miec dzieci, rodzine , tak asekuracyjnie zaczelam, aby po chwili dorzucic: "ze nie, nie chce i (uwaga bo to sedno) nie bede sie oszukiwac" o jaka dumna bylam z siebie, ze szok, i tu moja duma czolowo zderzyla sie z rzeczywistoscia, bo kolega byl wyraznie zaniepokojony
wiecie mialam kiedys kolege starszego, ktory na pytanie "czemu sie nie zenisz" odpowiadal: " bo ja jestem taki nudny i brzydki, ze mnie nikt nie chce" moze by cos rownie absurdalnego wymyslec jako odp na pyt. "czemu nie chcesz dzieci?"
"bo mam lewowgiecie i tylopokrecie macicy" niech mnie kto uspi bo juz zdziwiam
co do wstawania rano... to jak nie muszę to śpię min do 9-10
toż to nienormalne latać od bladego świtu kiedy można przespać pół dnia
dobrze że TŻ też tak ma
siedzimy czasem do 1:00-2:00 to potem się odsypia... ( o ile wolne się ma..a ja mam codziennie jak na tą chwilę )

No właśnie powinnyśmy wymyślić sobie ze 3 jakieś super hiper wymówki

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Cindy, widzę, że byśmy się dobrze dogadały Mam tak samo, jak Ty - choćby się waliło i paliło, nie pójdę spać nieumyta, włosy myję tylko na wieczór albo w ciągu dnia - nigdy rano A spanie... Jedna z moich najulubieńszych czynności
ja włosów to tak często nie myję ale nieumyta to w życiu nie pójdę wszystko mnie zaraz swędzi i gryzie i za chiny ludowe nie zasnę

Edytowane przez jiuna
Czas edycji: 2011-05-26 o 08:31
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:10   #4687
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Witam o poranku

Kolejne plusy niewychodzenia z domu do pracy - można spać, ile się chce Co prawda jakoś się nam unormowało wstawanie koło 8-mej, ale bez budzika - budzikom śmierć. Bardzo niemiło wspominam czasy, kiedy musiałam się budzić o 6, żeby do roboty zdążyć...A spać lubię, i do tego często mi się zdarza, że nie mogę zasnąć, budzę się w nocy - więc poranne odespanie nieodzowne.

Spokojnej pracy tudzież nauki
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 10:18   #4688
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Patiuszka -

Wcześniej Dziewczyny pisały o czasie,
który poświęcają na poranne szykowanie,
by wyjść na Ludzi i do Ludzi
Ja osobiście zazwyczaj mam na 10 na uczelnie,
wychodzę na autobus o 9.40/45
i żeby się wyrobić wstaję między 9.10 a 9.20
Chociaż jak później się zdarzy, to też zdążam
Prysznice, mycie włosów i takie tam
robię zawsze na wieczór - nienawidzę kłaść się do łóżka brudna,
więc z rana tylko piciu, witaminki i make up

Ubiór i pakowanie torebki też załatwiam dnia poprzedniego,
inaczej nie zdążyłaby nigdzie
A spać uwielbiam , więc nawet kwadrans z rana
to dla mnie na prawdę duuużooo
Cindy,a to rano sie nie myjesz?
U mnie obowiazkowo wieczorna kapiel musi byc,ale rano tez Bez niej z domu nie wyjde! I w tlustych wlosach tez nie

Dzien dobry -niby slonce,niby cieplo ,a tak wieje -brrr
Stary 2011-05-26, 10:28   #4689
Rilla82
Zakorzenienie

Witam. Urlop mi się powoli kończy - popołudniu znowu do pracy
Ja też raczej z prysznicujących się rano. Wieczorem potrafię się tak zasiedzieć, że padam na nos, w którym to nosie mam wówczas mycie się. Tylko zęby, demakijaż i już chrapię.

W ogóle to dziś dzień matki i tak sobie myślę, co by tu... Ostania bytność w SPA mnie natchnęła, że może coś podobnego staruszce zafundować. Ona ciągle narzeka, że stres w pracy itd., więc pomyślałam, że taka aromaterapia połączona z masażem całego ciała może być super, tylko tak się zastanawiam, czy nie będzie miała oporów przed rozbieraniem się i dotykaniem przez obcą osobę...

Edytowane przez Rilla82
Czas edycji: 2011-05-26 o 10:30
Stary 2011-05-26, 10:43   #4690
Gipssis
Wtajemniczenie

Rilla,ja z siostra Naszej mamie,ale na 60 urodziny zrobilysmy podobny prezent.Pol dnia w gabinecie kosmetyczno -fryzjerskim.Nowa fryzura,masaz twarzy,maseczki,manicure, pedicure-pelen relaks w naszym mniemaniu.A mama? Hmmmm :wynudzila sie jak mops Bardziej ja to wszystko wkurzalo,palic jej sie chcialo,a tu nici z palenia i przyszla taka umeczona i powiedziala,ze jak na raz to za duzo jej bylo
Stary 2011-05-26, 11:08   #4691
bridgeta
Zadomowienie

Dziewczyny, teraz bez kompa w domu kompletnie was nie ogarniam! Przede wszystkim witam nowe twarze

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
mieszkam w Gdańsku.
witam w gronie nieliczny bezdzietnych z Pomorza Choć to mój ostatni miesiąc na Pomorzu

A propos współlokatorek, pozwólcie, że wam opowiem histo(e)rię:
Na pierwszym roku trafiłam w akademiku do pokoju 4 osobowego. Wszystkie byłyśmy na I roku, na różnych kierunkach. We 3 się dogadywałyśmy, ale osobniczka nr 4 była... Oj to osobna historia:
była z jakiejś kaszybskiej wioski zabitej dechami (nic do wiosek nie mam, sama jestem ze wsi ). Niestety na jej wsi czas ię chyba zatrzymał jakieś 100 lat temu. Koleżnaka miała włosy do pasa zawsze ciasno zaplecione w warkocz, brak jednej dwójki w uzębieniu... Oprócz tego nie myła się, bo... bała się przeciągów. Cały tydzień bez prycznica, bez mycia głowy. Nosiłą sztuczne skarpetki, kapcie - czujecie ten klimacik.... Koleżanka wierzyła w dziwne wiejskie zabobony - np babcia powiedziąła jej, że jak ma się okres nie wolno sią kąpać i ona całe życie w to święcie wierzyła.
Do sedna (opowiadać jak wyżej mogłabym długo ). Koleżanka owa wstawała z kurami - średnio 6.30. Swoje rzeczy nie trzymała w szafie, tylko w tapczanie - więc o poranku budziła nas radosnym trzaskaniem tapczana. Następnie robiła sobie śniadanie. Wstawiała wodę i woła:
-Monika, chcesz herbatę? - Nie dzięki, śpię.
- K......, chcesz herbate? - Nie, śpię.
- D..., a może Ty chcsz herbatę? - NIE!
Po czym robiła sobie swoją herbatę, wsypywała 3 łyżki cukru (wg zasady im więcej cukru tym herbata lepsza), wówczas następowała kulminacja - mieszanie. Do dziś nie mam pojęcia, jak ona to robiła. Gdy nie było jej w pokoju próbowałyśmy odtworzyć dźwięk, ale nigdy nam nie wychodziło. To naprawdę był wyjątkowy talent - jak zwykłą łyżeczką i kubkiem można narobić takiego hałasu.

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 11:17   #4692
Bryzejda
Raczkowanie

Dzien dobry wszystkim

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Witam nowe koleżanki jak dobrze że chociaż tutaj bo jakoś w realu nie mogę takowych uświadczyć że mogę śmiało powiedzieć "dzieci to zło" i nikt mnie nie zlinczuje
Popieram Wczoraj bylam w banku, az tu facet z dzieckiem przychodzi i to male zaczyna marudzic, z wozka wychodzic, w koncu wrzeszczec Wyjsc nie moglam bo sprawe zalatwialam
Potem w sklepie kupuje, a tu maly biega w kolko, na bosaka!!! i krzyczy, matka go goni, ten wszystko sciaga, ooo matkoo!!!, dobic to za malo Wyjsc nie moglam bo szlam zaplacic

Cel:
Dbac o wlosy i skore
Bryzejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 11:19   #4693
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

A ja z innej beczki. Z racji utraty pachnidłowego zbioru ("ugotowanie" trzech flaszek na nasłonecznionym parapecie) usiłuję go odnowić - i przy okazji testuję nieznane dotąd zapachy. Tak trafiłam m.in. na Jadore edp - blotterek psiknięty w perfumerii pachniał bardzo zachęcająco, jakoś tak - ekskluzywnie (zapach, który kiedyś kojarzył mi się z markowymi perfumami). Nabyłam na allegro próbkę - (razem z coco mademoiselle edp - nie mogę się doczekać testów). Rzeczony jadore na mojej osobie pachnie...całkiem inaczej niż na papierku Ostrzej, i bardziej wulgarnie (nie wiem, jak to odczucie określić). A próbka w atomizerku, w kartoniku - nie podejrzewam o fałszywkę. Spodziewałam się eleganckiej świeżości, a mam jakiś duszny "perfum"...
Stary 2011-05-26, 11:21   #4694
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość

A propos współlokatorek, pozwólcie, że wam opowiem histo(e)rię:
Na pierwszym roku trafiłam w akademiku do pokoju 4 osobowego. Wszystkie byłyśmy na I roku, na różnych kierunkach. We 3 się dogadywałyśmy, ale osobniczka nr 4 była... Oj to osobna historia:
była z jakiejś kaszybskiej wioski zabitej dechami (nic do wiosek nie mam, sama jestem ze wsi ). Niestety na jej wsi czas ię chyba zatrzymał jakieś 100 lat temu. Koleżnaka miała włosy do pasa zawsze ciasno zaplecione w warkocz, brak jednej dwójki w uzębieniu... Oprócz tego nie myła się, bo... bała się przeciągów. Cały tydzień bez prycznica, bez mycia głowy. Nosiłą sztuczne skarpetki, kapcie - czujecie ten klimacik.... Koleżanka wierzyła w dziwne wiejskie zabobony - np babcia powiedziąła jej, że jak ma się okres nie wolno sią kąpać i ona całe życie w to święcie wierzyła.
Do sedna (opowiadać jak wyżej mogłabym długo ). Koleżanka owa wstawała z kurami - średnio 6.30. Swoje rzeczy nie trzymała w szafie, tylko w tapczanie - więc o poranku budziła nas radosnym trzaskaniem tapczana. Następnie robiła sobie śniadanie. Wstawiała wodę i woła:
-Monika, chcesz herbatę? - Nie dzięki, śpię.
- K......, chcesz herbate? - Nie, śpię.
- D..., a może Ty chcsz herbatę? - NIE!
Po czym robiła sobie swoją herbatę, wsypywała 3 łyżki cukru (wg zasady im więcej cukru tym herbata lepsza), wówczas następowała kulminacja - mieszanie. Do dziś nie mam pojęcia, jak ona to robiła. Gdy nie było jej w pokoju próbowałyśmy odtworzyć dźwięk, ale nigdy nam nie wychodziło. To naprawdę był wyjątkowy talent - jak zwykłą łyżeczką i kubkiem można narobić takiego hałasu.
Hihihi, niezłe indywiduum. Moja jedyna jak dotąd współlokatorka siedziała całymi dniami przy zasuniętych roletach przed kompem a w nocy zjadała swój jedyny posiłek, na który składało się gotowane jajko i garść warzyw z mrożonki. No ale w sumie uciążliwa nie była, miejsca w lodówce nie zajmowała, ani nie trzeba się było obawiać, że coś powyjada.
Stary 2011-05-26, 13:10   #4695
LouLou25
Zakorzenienie

Bry, bry
Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Dobrze się tu żyje, dużo spokojniej niż w Warszawie, mniej ludzi, mniej korków...Jedyne czego mi brakuje - rzadko widuję się z mamą. Druga rzecz - kiepskie zaopatrzenie sklepów w niektóre produkty (tuńczyka świeżego nie da się kupić, łosoś bez skóry - zapomnij), no i bazarku spod hali Marymonckiej - to chyba kwestia klientów, ale trudno tu o ciut bardziej "luksusowe" produkty - np chociażby ładne czereśnie (albo nawet po prostu czereśnie), szpinak świeży, szparagi...Chyba kwestia mniejszej zamożności ludzi, i mniejszego popytu.
Mieszkalam chwile w Warszawie, na Mokotowie. Zastanawialam sie nawet czy tam nie osiasc na stale. Faktycznie bylo wszystko, mialam rzut beretem od Galerii Mokotow - moze nie najwiekszej, ale dobrze zaopatrzonej, calkiem blisko do Tarasow juz nie mowiac o knajpach, kinach i innych rozrywkach. Jednak szybko doszlam do wniosku, ze takie zycie to nie dla mnie. Ludziow jak mrowkow, ciagly ped, brak czasu i nawet nie ma kiedy (poza weekendem) z tych rozrywek korzystac. I wrocilam do siebie.
W Ck zyje sie wolniej, wygodniej, polozone sa w dobrym miejscu, takze dojechanie do Wawy czy Krakowa (na koncert, imprezke) nie stanowi problemu. Zarciowo wsio jest, jedynie maly deficyt ciuchowy, ale to sie niebawem zmieni. I przyroda jest dookola

Cytat:
Oprócz tego nie myła się, bo... bała się przeciągów. Cały tydzień bez prycznica, bez mycia głowy. Nosiłą sztuczne skarpetki, kapcie - czujecie ten klimacik....
mialam taka w liceum szczesliwie siedziala w pierwszej lawce, a ja w ostatniej, niemniej jednak korzystanie ze wspolnej szatni na wuefie bylo uciazliwe

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 14:18   #4696
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Ech,

mało dziś mam pracy, i się obijam. Z głowy urząd skarbowy - a po drodze - wsiada do windy kobita. Niewiele ode mnie starsza - pewnie ok 40-tki. Nadwaga - 30 kg, ale pal to licho, nie każdy musi wyglądać jak modelka. Widać, że dba o siebie - makijaż, włosy, strój. Tylko razem z tą panią wtargnęły do windy zapachy - zastarzały pot, i coś całkiem świeżego, trochę jak jakaś woda z nutą ogórkową...Myślę sobie - niezła elegantka. A kiedy wysiadała, zauważyłam, że ona je - ogórka małosolnego. I to ten ogórek tak miło pachniał, że go wzięłam za jakieś pachnidło...

pinkswan - jak Ci poszło z prawkiem? Czy może jeszcze egzamin przed Tobą? mój mąż jest w trakcie kursu - nie mogę się doczekać, kiedy będzie mnie woził, i będę się mogła piwka napić
Stary 2011-05-26, 15:40   #4697
jiuna
Wtajemniczenie

ja dziś nie mogę spotkać się z mamą więc były tylko życzenia przez tel
ale może jutro mi się uda spędzić z nią trochę czasu
Stary 2011-05-26, 15:51   #4698
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
ja dziś nie mogę spotkać się z mamą więc były tylko życzenia przez tel
ale może jutro mi się uda spędzić z nią trochę czasu
ja raczej nie będę widziała się z mamą w najbliższym czasie, ale prezent wykombinowaliśmy -krótki treningowy lot ultralekkim samolotem nad Ślężą, bo nigdy nie latała, a zawsze bardzo chciała wzbić się w powietrze
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 15:51   #4699
Cindy28
Lux Mundi

Gipssis - z rana tylko ząbki
Chyba, że istnieje taka potrzeba,
to newralgiczne miejsca również
Jednak przez noc wybrudzić się nie zdążę
więc prysznice poranne odpadają,
tym bardziej, że z rana każda minuta jest na wagę złota

Mamie złożyłam życzenia wczoraj +
zarzuciłam prezent i kwiaty
Dziś jeszcze przez tel będą oficjalne

Jak tak czytam o Waszych współlokatorkach,
to od razu mi lżej
Widać, aż takie odszczepieniec nie jestem
z tym późnym spanie i wstawaniem

Rilla - fotki oblookane
CUDOwnie mieliście

Alvesta - pomysł bardzo trafiony
Jaki koszt takiej wycieczki
i gdzie dokładnie zamawia się taki lot ?

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2011-05-26 o 15:52
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 16:00   #4700
bridgeta
Zadomowienie

Ja z siostrą się zrzuciłam i zamówiłyśmy mamie kwiatki przez pocztę kwiatową - dostała już o 8 rano

A z ostatniego prezentu urodzinowego (bonu do day spa dr Ireny Eris) cieszyła się bardzo. Ogólnie zrzuciła się prawie cała rodzinka i kupiliśmy za 1000 zł - może to jednak wykorzystać chyba przez pól roku - raz pójść do fryzjera, innym razem na maseczki, masaże, manicury...

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 16:10   #4701
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Alvesta - pomysł bardzo trafiony
Jaki koszt takiej wycieczki
i gdzie dokładnie zamawia się taki lot ?
ja ustrzeliłam okazję na Citeam, z Zut Aviation, normalna cena którą podawali to 260 zł
znalazłam także tu http://www.activepoland.com/pl/atrak...ltralekki.html
Cytat:
Ja z siostrą się zrzuciłam i zamówiłyśmy mamie kwiatki przez pocztę kwiatową - dostała już o 8 rano

A z ostatniego prezentu urodzinowego (bonu do day spa dr Ireny Eris) cieszyła się bardzo. Ogólnie zrzuciła się prawie cała rodzinka i kupiliśmy za 1000 zł - może to jednak wykorzystać chyba przez pól roku - raz pójść do fryzjera, innym razem na maseczki, masaże, manicury...
też już wysyłaliśmy mamę do spa, ale na 4 godzinny wypas. Tylko pielęgnacja, bo reszta nie przypadłaby jej do gustu.
Stary 2011-05-26, 18:07   #4702
Rilla82
Zakorzenienie

Ja ostatecznie kupiłam bon na masaż relaksacyjny twarzy i głowy, bo na forum wyczytałam, że to ponoć "ach" i "och". Mama się ucieszyła, mam nadzieję, że będzie ok.
Stary 2011-05-26, 19:22   #4703
Cindy28
Lux Mundi

Alvesta - dziękować za namiary
Pomyślę o tym
Stary 2011-05-26, 20:09   #4704
zania
Matka buldoga

Witajcie
Ja pierdziele, dziewczyny zwolnijcie bo ja nie nadarzam z ogarnieciem tego watku i jestem w tyle

Cytat:

(historia sprzed 1/2 h)
przyszlam do domu, rozebralam sie, siadlam, wlaczylam wizaz i nasz wywatek, patrze i widze Twoj post o lodach, zeszlam(z gory), ubralam sie, wyszlam, pojechalam do Mc na rozpuste czekoladowo-karmelowa
Lepiej nic przy mnie o lodach nie mowcie
Czeko-karmel? w Mc? Mozna tak? To ja poprosze podwojny karmel
I przebilas mnie totalnie, ja uwielbiam lody, ale zeby specjalnie po nie jechac to nie chociaz....kiedys pognalam na wlasnych nogach do "sezamu" na piekoszowskiej, bo zachcialo mi sie grycanow, a tylko tam sa (najblizej)

Cytat:
Cindy co za historia
jej.. ja to już taka zgrzybiała jestem że nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na jakiejś imprezie..
Ja tez ale u mnie to nie zgrzybienie, ale brak skladu
o kurna...musialam edytowac wiadomosc. Bo ja myslalam, ze ty jedziesz na zlot i juz sie cieszylam, ze na imprezce razem bedziemy, a tu lipa :/
Cytat:

Wcześniej Dziewczyny pisały o czasie,
który poświęcają na poranne szykowanie,
by wyjść na Ludzi i do Ludzi
Ja osobiście zazwyczaj mam na 10 na uczelnie,
wychodzę na autobus o 9.40/45
i żeby się wyrobić wstaję między 9.10 a 9.20
Chociaż jak później się zdarzy, to też zdążam
Prysznice, mycie włosów i takie tam
robię zawsze na wieczór - nienawidzę kłaść się do łóżka brudna,
więc z rana tylko piciu, witaminki i make up
Ubiór i pakowanie torebki też załatwiam dnia poprzedniego,
inaczej nie zdążyłaby nigdzie
A spać uwielbiam , więc nawet kwadrans z rana
to dla mnie na prawdę duuużooo
W 20 min sie wyrabiasz? Mi tyle zajmuje poranne przygotowanie wody z cytrynka, poscielenie lozka, umycie sie itp i nie mam na mysli tu mycia wlosow, bo te -tak jak ty - myje wieczorem. Nie susze, wiec "troche" z nimi schodzi.

Cytat:
W dzien niepracujacy to nie, ale jesli bys codziennie wstawala o 6, to po jakims czasie organizm sam by sie upomnial o sen i padlabys jak muszka o 23

Cytat:
co do wstawania rano... to jak nie muszę to śpię min do 9-10
toż to nienormalne latać od bladego świtu kiedy można przespać pół dnia
dobrze że TŻ też tak ma
siedzimy czasem do 1:00-2:00 to potem się odsypia... ( o ile wolne się ma..a ja mam codziennie jak na tą chwilę )

No właśnie powinnyśmy wymyślić sobie ze 3 jakieś super hiper wymówki
Moja dziewczyna czyli co, na zlocie nie wstajemy wczesniej jak o 10? pasuje mi zadnych budzikow, zadnego tluczenia sie szklankami, lyzeczkami itp

Ogladalyscie pogode? Victor ma nas odwiedzic ja pitole, juz sie boje

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Wiedzialam, ze o czyms zapomnialam....mianowicie o przywitaniu wszystkich nowych kolezanek wyskakuja jak grzyby po deszczu

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2011-05-26 o 20:14
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 20:22   #4705
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Ja tez ale u mnie to nie zgrzybienie, ale brak skladu
o kurna...musialam edytowac wiadomosc. Bo ja myslalam, ze ty jedziesz na zlot i juz sie cieszylam, ze na imprezce razem bedziemy, a tu lipa :/
niestety nie jadę... i coraz bardziej mnie to wnerwia ale następnego nie daruję... choćbym miała się zes**ć to pojadę
Stary 2011-05-26, 20:55   #4706
Rilla82
Zakorzenienie

Eh, eh, mój chuop się jedzie w weekend alkoholizować z pracy i w sumie spoko, będzie wolna chata Tylko jak zwykle koleżanek imprezujących jak na lekarsto. Może któraś z wrocławianek ma ochotę na pifko wyskoczyć? A może nawet i na pląsy jakieś?
Stary 2011-05-26, 21:13   #4707
patiuszka
Zadomowienie

A co to za zlot i kiedy? Bom się pogubiła...
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 21:22   #4708
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Eh, eh, mój chuop się jedzie w weekend alkoholizować z pracy i w sumie spoko, będzie wolna chata Tylko jak zwykle koleżanek imprezujących jak na lekarsto. Może któraś z wrocławianek ma ochotę na pifko wyskoczyć? A może nawet i na pląsy jakieś?
a ja akurat jadę naweekend nad Jezioro Otmuchowskie, na imprezkę urodzinową... a tak to na piwko chętnie bym się pisała
Stary 2011-05-26, 22:38   #4709
jiuna
Wtajemniczenie

szkoda że wszystkie nie mieszkamy jakoś bliżej...

a pod koniec dnia zamęczam Was boysbandem z chłopcami o nienagannej cerze B2ST
Stary 2011-05-26, 22:56   #4710
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda że wszystkie nie mieszkamy jakoś bliżej...

a pod koniec dnia zamęczam Was boysbandem z chłopcami o nienagannej cerze B2ST
wow

ja właśnie skończyłam coś do czego zabierałam się od roku - wybrałam 400 zdjęć z zeszłorocznych wakacji do wywołania, uff...
i przedstawiam Wam egipskiego kotka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0786.jpg (66,8 KB, 9 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości