|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
Witam nowe koleżanki
że mogę śmiało powiedzieć "dzieci to zło" i nikt mnie nie zlinczuje![]() a ja się pochwale: od 2h mam 4dni urlopu normalnie sama sobie zazdroszczę
|
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Coś tam podlinkowałam w klubie
|
|
|
|
#4683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja też była drobna - ale to nie przeszkadzało jej robić donośnego łup! łup! łup!!po podłodze za pomocą zwykłych kapci , a we mnie się wtedy budziły mordercze instynkty![]() Pinkswan, gratuluję urlopu
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczor
nie ogarniam wywatku czyz nie mowilam, ze rosniemy w sile ![]() za rok bedziemy na zlot wynajmowac caly hotel w tematach wywatkowych: nie rozumiem wstawania o 6 w dzien niepracujacy, a jeszcze bardziej nie rozumiem chodzenia spac o 22, nie no w pale sie nie miesci jak mozna tak zyc z kurami zawsze bylam zwierz nocny, czasem mi sie zdarzy wypic kawe po 22 gorzej jak musze wstac z samego rana, no ale od czego sa Red Bulle ![]() ale tempo narzucacie, juz sie martwie bo mam wyjatkowo bizi weekend, a i przed weekendem musze ostro zakuwac do szkoly, kiedy ja to nadrobie? ![]() Rilla, no no, nozki, buciki, widoczki, wsio takie ![]() ![]() aaa i prawie bym zapomniala, ze dzisiaj odbylam krotka pogawedke z kolega od drinkowania na temat dzieci i braku dzieci; rzucilam, ze ja nie wiem czy w ogole chce miec dzieci, rodzine , tak asekuracyjnie zaczelam, aby po chwili dorzucic: "ze nie, nie chce i (uwaga bo to sedno) nie bede sie oszukiwac" o jaka dumna bylam z siebie, ze szok, i tu moja duma czolowo zderzyla sie z rzeczywistoscia, bo kolega byl wyraznie zaniepokojony ![]() wiecie mialam kiedys kolege starszego, ktory na pytanie "czemu sie nie zenisz" odpowiadal: " bo ja jestem taki nudny i brzydki, ze mnie nikt nie chce" ![]() "bo mam lewowgiecie i tylopokrecie macicy" niech mnie kto uspi bo juz zdziwiam
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-26 o 03:09 |
|
|
|
#4685 |
|
BAN stały
|
hej, wczoraj w Tvn Style w ,,Miescie kobiet'' znowu bylo o bezdzietnych, zaprosili 3 Panie w roznym wieku, prowadzace: Wellman i Molek- w ciazy. Mialam wrazenie, ze redaktorki patrzyly z politowaniem na te Kobiety myslac chyba sobie,, co one wygaduja za bzdury''. miłego dnia.
|
|
|
|
#4686 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
toż to nienormalne latać od bladego świtu kiedy można przespać pół dnia ![]() dobrze że TŻ też tak ma siedzimy czasem do 1:00-2:00 to potem się odsypia... ( o ile wolne się ma..a ja mam codziennie jak na tą chwilę No właśnie powinnyśmy wymyślić sobie ze 3 jakieś super hiper wymówki ![]() Cytat:
ale nieumyta to w życiu nie pójdę wszystko mnie zaraz swędzi i gryzie i za chiny ludowe nie zasnę
KLIKA Twój?? *Zaleca się oglądanie co rano oraz powtórzenie dawki gdy zaczynasz odczuwać smutek lub złość Edytowane przez jiuna Czas edycji: 2011-05-26 o 08:31 |
||
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Witam o poranku
![]() Kolejne plusy niewychodzenia z domu do pracy - można spać, ile się chce Co prawda jakoś się nam unormowało wstawanie koło 8-mej, ale bez budzika - budzikom śmierć. Bardzo niemiło wspominam czasy, kiedy musiałam się budzić o 6, żeby do roboty zdążyć...A spać lubię, i do tego często mi się zdarza, że nie mogę zasnąć, budzę się w nocy - więc poranne odespanie nieodzowne.Spokojnej pracy tudzież nauki
|
|
|
|
#4688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie obowiazkowo wieczorna kapiel musi byc,ale rano tez Bez niej z domu nie wyjde! I w tlustych wlosach tez nie Dzien dobry -niby slonce,niby cieplo ,a tak wieje -brrr
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Urlop mi się powoli kończy - popołudniu znowu do pracy
Ja też raczej z prysznicujących się rano. Wieczorem potrafię się tak zasiedzieć, że padam na nos, w którym to nosie mam wówczas mycie się. Tylko zęby, demakijaż i już chrapię. W ogóle to dziś dzień matki i tak sobie myślę, co by tu... Ostania bytność w SPA mnie natchnęła, że może coś podobnego staruszce zafundować. Ona ciągle narzeka, że stres w pracy itd., więc pomyślałam, że taka aromaterapia połączona z masażem całego ciała może być super, tylko tak się zastanawiam, czy nie będzie miała oporów przed rozbieraniem się i dotykaniem przez obcą osobę...
Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-05-26 o 10:30 |
|
|
|
#4690 |
|
Wtajemniczenie
|
Rilla,ja z siostra Naszej mamie,ale na 60 urodziny zrobilysmy podobny prezent.Pol dnia w gabinecie kosmetyczno -fryzjerskim.Nowa fryzura,masaz twarzy,maseczki,manicure, pedicure-pelen relaks w naszym mniemaniu.A mama? Hmmmm :wynudzila sie jak mops
Bardziej ja to wszystko wkurzalo,palic jej sie chcialo,a tu nici z palenia i przyszla taka umeczona i powiedziala,ze jak na raz to za duzo jej bylo
|
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, teraz bez kompa w domu kompletnie was nie ogarniam! Przede wszystkim witam nowe twarze
![]() witam w gronie nieliczny bezdzietnych z Pomorza Choć to mój ostatni miesiąc na Pomorzu ![]() A propos współlokatorek, pozwólcie, że wam opowiem histo(e)rię: Na pierwszym roku trafiłam w akademiku do pokoju 4 osobowego. Wszystkie byłyśmy na I roku, na różnych kierunkach. We 3 się dogadywałyśmy, ale osobniczka nr 4 była... Oj to osobna historia: była z jakiejś kaszybskiej wioski zabitej dechami (nic do wiosek nie mam, sama jestem ze wsi ). Niestety na jej wsi czas ię chyba zatrzymał jakieś 100 lat temu. Koleżnaka miała włosy do pasa zawsze ciasno zaplecione w warkocz, brak jednej dwójki w uzębieniu... Oprócz tego nie myła się, bo... bała się przeciągów. Cały tydzień bez prycznica, bez mycia głowy. Nosiłą sztuczne skarpetki, kapcie - czujecie ten klimacik.... Koleżanka wierzyła w dziwne wiejskie zabobony - np babcia powiedziąła jej, że jak ma się okres nie wolno sią kąpać i ona całe życie w to święcie wierzyła.Do sedna (opowiadać jak wyżej mogłabym długo ). Koleżanka owa wstawała z kurami - średnio 6.30. Swoje rzeczy nie trzymała w szafie, tylko w tapczanie - więc o poranku budziła nas radosnym trzaskaniem tapczana. Następnie robiła sobie śniadanie. Wstawiała wodę i woła:-Monika, chcesz herbatę? - Nie dzięki, śpię. - K......, chcesz herbate? - Nie, śpię. - D..., a może Ty chcsz herbatę? - NIE! Po czym robiła sobie swoją herbatę, wsypywała 3 łyżki cukru (wg zasady im więcej cukru tym herbata lepsza), wówczas następowała kulminacja - mieszanie. Do dziś nie mam pojęcia, jak ona to robiła. Gdy nie było jej w pokoju próbowałyśmy odtworzyć dźwięk, ale nigdy nam nie wychodziło. To naprawdę był wyjątkowy talent - jak zwykłą łyżeczką i kubkiem można narobić takiego hałasu.
|
|
#4692 | |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry wszystkim
Cytat:
![]() Potem w sklepie kupuje, a tu maly biega w kolko, na bosaka!!! i krzyczy, matka go goni, ten wszystko sciaga, ooo matkoo!!!, dobic to za malo Wyjsc nie moglam bo szlam zaplacic
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z innej beczki. Z racji utraty pachnidłowego zbioru ("ugotowanie" trzech flaszek na nasłonecznionym parapecie) usiłuję go odnowić - i przy okazji testuję nieznane dotąd zapachy. Tak trafiłam m.in. na Jadore edp - blotterek psiknięty w perfumerii pachniał bardzo zachęcająco, jakoś tak - ekskluzywnie
(zapach, który kiedyś kojarzył mi się z markowymi perfumami). Nabyłam na allegro próbkę - (razem z coco mademoiselle edp - nie mogę się doczekać testów). Rzeczony jadore na mojej osobie pachnie...całkiem inaczej niż na papierku Ostrzej, i bardziej wulgarnie (nie wiem, jak to odczucie określić). A próbka w atomizerku, w kartoniku - nie podejrzewam o fałszywkę. Spodziewałam się eleganckiej świeżości, a mam jakiś duszny "perfum"...
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry, bry
Cytat:
Ludziow jak mrowkow, ciagly ped, brak czasu i nawet nie ma kiedy (poza weekendem) z tych rozrywek korzystac. I wrocilam do siebie. W Ck zyje sie wolniej, wygodniej, polozone sa w dobrym miejscu, takze dojechanie do Wawy czy Krakowa (na koncert, imprezke) nie stanowi problemu. Zarciowo wsio jest, jedynie maly deficyt ciuchowy, ale to sie niebawem zmieni. I przyroda jest dookola ![]() Cytat:
szczesliwie siedziala w pierwszej lawce, a ja w ostatniej, niemniej jednak korzystanie ze wspolnej szatni na wuefie bylo uciazliwe
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Ech,
mało dziś mam pracy, i się obijam. Z głowy urząd skarbowy - a po drodze - wsiada do windy kobita. Niewiele ode mnie starsza - pewnie ok 40-tki. Nadwaga - 30 kg, ale pal to licho, nie każdy musi wyglądać jak modelka. Widać, że dba o siebie - makijaż, włosy, strój. Tylko razem z tą panią wtargnęły do windy zapachy - zastarzały pot, i coś całkiem świeżego, trochę jak jakaś woda z nutą ogórkową...Myślę sobie - niezła elegantka. A kiedy wysiadała, zauważyłam, że ona je - ogórka małosolnego. I to ten ogórek tak miło pachniał, że go wzięłam za jakieś pachnidło... pinkswan - jak Ci poszło z prawkiem? Czy może jeszcze egzamin przed Tobą? mój mąż jest w trakcie kursu - nie mogę się doczekać, kiedy będzie mnie woził, i będę się mogła piwka napić
|
|
|
|
#4697 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś nie mogę spotkać się z mamą więc były tylko życzenia przez tel
ale może jutro mi się uda spędzić z nią trochę czasu
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4699 |
|
Lux Mundi
|
Gipssis - z rana tylko ząbki
![]() Chyba, że istnieje taka potrzeba, to newralgiczne miejsca również Jednak przez noc wybrudzić się nie zdążę ![]() więc prysznice poranne odpadają, tym bardziej, że z rana każda minuta jest na wagę złota ![]() Mamie złożyłam życzenia wczoraj + zarzuciłam prezent i kwiaty Dziś jeszcze przez tel będą oficjalne ![]() Jak tak czytam o Waszych współlokatorkach, to od razu mi lżej ![]() Widać, aż takie odszczepieniec nie jestem z tym późnym spanie i wstawaniem ![]() Rilla - fotki oblookane ![]() CUDOwnie mieliście *** Alvesta - pomysł bardzo trafiony ![]() Jaki koszt takiej wycieczki i gdzie dokładnie zamawia się taki lot ?
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-05-26 o 15:52 |
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
Ja z siostrą się zrzuciłam i zamówiłyśmy mamie kwiatki przez pocztę kwiatową - dostała już o 8 rano
![]() A z ostatniego prezentu urodzinowego (bonu do day spa dr Ireny Eris) cieszyła się bardzo. Ogólnie zrzuciła się prawie cała rodzinka i kupiliśmy za 1000 zł - może to jednak wykorzystać chyba przez pól roku - raz pójść do fryzjera, innym razem na maseczki, masaże, manicury...
|
|
#4701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam także tu http://www.activepoland.com/pl/atrak...ltralekki.html Cytat:
|
||
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatecznie kupiłam bon na masaż relaksacyjny twarzy i głowy, bo na forum wyczytałam, że to ponoć "ach" i "och". Mama się ucieszyła, mam nadzieję, że będzie ok.
|
|
|
|
#4703 |
|
Lux Mundi
|
Alvesta - dziękować za namiary
Pomyślę o tym
|
|
#4704 | |||||
|
Matka buldoga
|
Witajcie
![]() Ja pierdziele, dziewczyny zwolnijcie bo ja nie nadarzam z ogarnieciem tego watku i jestem w tyle ![]() Cytat:
w Mc? Mozna tak? To ja poprosze podwojny karmel ![]() I przebilas mnie totalnie, ja uwielbiam lody, ale zeby specjalnie po nie jechac to nie chociaz....kiedys pognalam na wlasnych nogach do "sezamu" na piekoszowskiej, bo zachcialo mi sie grycanow, a tylko tam sa (najblizej) Cytat:
ale u mnie to nie zgrzybienie, ale brak skladu ![]() o kurna...musialam edytowac wiadomosc. Bo ja myslalam, ze ty jedziesz na zlot i juz sie cieszylam, ze na imprezce razem bedziemy, a tu lipa :/ Cytat:
Mi tyle zajmuje poranne przygotowanie wody z cytrynka, poscielenie lozka, umycie sie itp i nie mam na mysli tu mycia wlosow, bo te -tak jak ty - myje wieczorem. Nie susze, wiec "troche" z nimi schodzi.Cytat:
![]() Cytat:
czyli co, na zlocie nie wstajemy wczesniej jak o 10? pasuje mi zadnych budzikow, zadnego tluczenia sie szklankami, lyzeczkami itp ![]() Ogladalyscie pogode? Victor ma nas odwiedzic ja pitole, juz sie boje ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Wiedzialam, ze o czyms zapomnialam....mianowicie o przywitaniu wszystkich nowych kolezanek
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-05-26 o 20:14 |
|||||
|
|
|
#4705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale następnego nie daruję... choćbym miała się zes**ć to pojadę
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, eh, mój chuop się jedzie w weekend alkoholizować z pracy i w sumie spoko, będzie wolna chata
|
|
|
|
#4707 |
|
Zadomowienie
|
A co to za zlot i kiedy? Bom się pogubiła...
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4709 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda że wszystkie nie mieszkamy jakoś bliżej... a pod koniec dnia zamęczam Was boysbandem z chłopcami o nienagannej cerze B2ST
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie skończyłam coś do czego zabierałam się od roku - wybrałam 400 zdjęć z zeszłorocznych wakacji do wywołania, uff... i przedstawiam Wam egipskiego kotka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

że mogę śmiało powiedzieć "dzieci to zło" i nikt mnie nie zlinczuje

- zawsze mnie dziwiło jak ta drobna osoba może tak klapać i tupać jak słoń i szurać energicznie do tego z samego rana

Ostrzej, i bardziej wulgarnie (nie wiem, jak to odczucie określić). A próbka w atomizerku, w kartoniku - nie podejrzewam o fałszywkę. Spodziewałam się eleganckiej świeżości, a mam jakiś duszny "perfum"...
szczesliwie siedziala w pierwszej lawce, a ja w ostatniej, niemniej jednak korzystanie ze wspolnej szatni na wuefie bylo uciazliwe
w Mc? Mozna tak? To ja poprosze podwojny karmel
Mi tyle zajmuje poranne przygotowanie wody z cytrynka, poscielenie lozka, umycie sie itp i nie mam na mysli tu mycia wlosow, bo te -tak jak ty - myje wieczorem. Nie susze, wiec "troche" z nimi schodzi.
ale następnego nie daruję... choćbym miała się zes**ć to pojadę