|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Byłoby świetnie, tylko mi się białe gdzieniegdzie pokazały. paskudy jedne.
No ale nic to, trzeba będzie jakoś z tym żyć ![]() Za miesiąc ide na kolejne wesele. Zaczynam kombinować w co się ubrać wykorzystując zasoby obecnej szafy. ![]() Tak, żeby było klasycznie, elegancko i "sieksi"
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokażesz ?
|
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo ładnie wyglądasz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2644 |
|
Mother of Cats
|
Favkes - nie mogę się napatrzyć na Twoje zdjęcie
|
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad2 super ten kolor (farbować mi się nie chce, za długo już na czerwienie farbowałam ) Zwariuję za chwilę, zaś mi wiercą w ściany mieszkania |
||
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę z pracy ![]() Na szczęście jeszcze tylko godzina i lecę po Petrosterol. Fav, nic nie rób z włosami, ten kolor Ci pasuje. Mogłabyś rozjaśnić o jeden ton, może dwa, ale moim zdaniem nie trzeba. ![]() A Amor Amor jest O! |
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak przy okazji, to widzę że słowo zaś u Was na Śląsku popularne, bo G. mi pisze co chwilę zaś zaś a ja potem nie wiem jak łapać to wszystko
|
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie przestali, ufffff Cytat:
zaś to normalne słowo, a nie?
|
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Winter albo ktoś inny
jak się rozwiązała ta sprawa z Merlinem? Te promocje były czy nie były? ![]() Bo tu coś podobnego zaszło z empikiem http://biznes.onet.pl/klienci-maja-p...,1,prasa-detal ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Mi do tego Ewusiowego zdania ze słowem "zaś" bardziej by pasowało słowo np. "bo " Też się zastanawiałam kwilę nad tym zdaniem
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Nindżopesz
|
A ja nie widzeu...
U mnie to samo, jak mi się robi podwójny podbródek i takie paskudne miętkie poliki to wg matki wyglądam zdrowo i ładnie. Ta... |
|
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to znaczy "znowu" ![]() Cytat:
moja koleżanka jak pracowała na call center to nie mieli dostępu do żadnych normalnych stron
|
||
|
|
|
#2654 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
W ramach przeprosin dostałam bon zniżkowy na następne zakupy,ale mam ich gdzieś i nie zrealizuję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
uf juz po przeczyszczeniu klimy - zostałam na parkingu - pan zajefajny - mega nieatrakcyjny fizycznie - mega atrakcyjny psychicznie - wesoły zabawiający i uczciwy - jestem psycholem że mam takie stresy i łobawy
|
|
|
|
#2656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fav jakaś Ty śliczna
mam nastrój postojowy.... niby coś robie ale stoje we miejscu..i mnie to wkurza.... i robię ciasto z rabarbarem.... skubane dziwnie plaskate jest wogle bez sensu że już czwartek...
|
|
#2657 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Btw - piękne zdjęcie, na nk też je chyba masz? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślisz, że to szlachetne, staropolskie wyrażenie wypadło już z obiegu? ![]() Cytat:
Powinny! |
||||||
|
|
|
#2658 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę wysłać esa do Flo,że zdjęcie piczona ma koniecznie zrobić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2660 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() w takim razie nic nie rób, zostaw takie włosy jakie masz! Pięknie wyglądasz Cytat:
![]() też dostałam kupon 10zł na zakupy już zrealizowałam z inną nadwyżką, którą miałam u nich na koncie kliknęłam sobie słodziaka Guess za nieduże pieniądze ale ceny w weekend mieli rewelacyjne.... to było oczywiste, że to pomyłka
|
|
#2661 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaaa..nie chce bo nie chce ![]() ..ja tez sie zapierałam 16 lat .okazało sie ze moja szkoła jazdy przewidziala takie błedy systemu jak ja i instruktor sam zadzwonił ![]() w pn ide jesdzic a pochwaleu sie ze za kierownicom juz siedzialam i nawet srawdzalam poziom oleju i udało mi sie ruszyc...a potem sie darłam bo było blisko trawy Cytat:
hłaske czytałam...ale czy bym tak polecąła to nie wiem ![]() Cytat:
co do instruktorów chamof i i nnych odchylonych to ja tego wogole nie czaje serio przeciez ja bym po takim gosciu po 5 minutach bycia chamem pojechala tak zeby mu sie odechciało. W koncu nabywam usługe za wlasną kase, a nie płace za przebywanie z wariatem . ostatecznie bym sie przepisala do innej szkoly ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- wrzucialam dzisiejsze poszukiwania do albumu wraz z przemysleniami. 2 pierwsze zdjecia zrobiłam jak niepełnosprawna mogłam sie troche odsunąc od lustra . jakby sie komus chciało to proszę o umieszczanie szzerych komentarzy pod fotkami ...a fogle to mam dosc szukania kiecy na moje karłowate i krzywonogie ciałko
|
|
|
#2662 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Zrozumiałe znaczy co innego Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba chciałaś napisać dopiero A to był sekret? Łuups ![]() Cytat:
Kuję A który najlepszy ten przepis na biszkopt? O może ten rzucany Cytat:
Cytat:
A czytałaś w umowie to co jest małym druczkiem?
||||||
|
|
|
#2663 | ||
|
BAN stały
|
"Pierwszy krok w chmurach" czytałem, opowiadanie chyba to było, ale nic nie pamiętam już (lektura w IV kl. LO)
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2664 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jan ie podpisywałam zadnej umowy , pozatym place w ratach. moge placic nawet po 100 zeta jesli mam takie zyczenie...nikt mi laski nie robi ze dam mu zarobic .zreszta dzis sie w✂✂✂✂ilam własnie na ten temat-mialam zamiar w eksclusive szopie kupic 2 sukienki i tak najpierw mierze....wychodze rozfladam sie za obsługa, tupie obcasami i nic.....potem wyszłam i tak stoje z tymi kiecami i patrze na babke, a ona gada i gada z klientka o dupie marynie (klientka juz przymierzyła, ciuch oddala i miala wychodzic,ale jej sie fajnie gadało ) no wiec ja stoje...a one gadajo i gadajo...to sie w✂✂✂✂iłam, ✂✂✂✂✂✂✂nelam kiecami i se poszłam. nosz ✂✂✂✂a mac-nie bede błagac zeby mi pozwolono cos nabyc w tym przybytku ![]()
|
|
#2665 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Ogonku
broncowy niebałdzo, nr 1, ma idealne ramiona i dekolt, dalej robi się worowato-za-luźno-bezkształtno-stojąco-papierowy jasny niebałdzo, nr 2, ma ładny dół i nawet robi talię, ale wyżej jest paskudnie worastym faflunem szara śliwka, nr 3, faktycznie w okolicach brzucha jakiś zepsuty, zepsuty na przestrzeni od biustu do bioder - wygląda jak za szeroki, ale ładny dekolt i dół - tu powinno się najłatwiej coś zadziałać krafcowom chamski fiolet nr 4 też do zwężenia w pasie i wek ten paseczek a dać coś szerszego reasumując: broncowy out, jasny be, myśleć nad 2 ostatnimi, albo szukać czegoś z górą z góry broncowego a dołem z chamskiego/genialnego o, grysiek-bez-baby podobnego zdania
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-05-26 o 19:35 |
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł,
Niedbsze mi ![]() Normalnie gdyby nie to że nie jestem wiatropylna to pomyślałabym że jestem w cionszy. |
|
|
|
#2667 | |||
|
BAN stały
|
O fuaśnie! W Wielkopolsce "zaś" znaczy tyle, co "wtedy", np.: I łyn zaś doł kuniewi źryć, co czytamy I on dał wtedy koniowi jeść
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przecie wiem, wiem To się odnosiło do tego wariata, że nigdy nie wiadomo czy się przypadkiem nie płaci za przebywanie z wariatem
|
|
|
|
#2669 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. szara śliwka fajna ale mogłaby być węzsza w pasie. I krótsza Ale może być taka długość skoro nalegasz.3. brązowa, długość git ale zaiste za duża w cycach. 4. jasna, jakoś mi góra nie leży. |
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O f*ck A ja myślałam, że jakiś inny ![]() agnes poleciały dziś spodnie do Ciebie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

pewnie wroce po 18 stej 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zaś to normalne słowo, a nie? 

Tak na przyszłość

)