Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-26, 17:20   #361
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
moze byc pocztowym

to bedziemy sie razem lenic mi tak samo nie chce sie uczyc za tydzien mam do zaliczenia spiewanie przed pania dr nie wiem jak ja to zorbie i juz zaczynam wspolczuc moim sasiadom..

heheh co studiujesz??

Ja jeszcze jak sie na studia dostawalam mialam egzamin ze spiewu.. bylam tak zestresowana, ze nie wiedzialam ze mam tak wysoká skale.. hehhh

jejjkkuuu postudiowalabym jeszczee...
Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
witajcie kochane moje i kochani)
ja tylko na chwile.
jak Was nadrobie to powrzucam cos z czata bo jest wczorajszy, ok? poczekacie?
aajajaaaj beda newsy z czataaa...!

Kochana, a gdzie na tego czata mozna wlezc??
chetnie bym popatrzyla, co tam sie dzieje "na zywo")

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 17:36   #362
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo

Ja dzisiaj gotowałam, jadłam, byłam na zakupach (czy to normalne, że kupiłam 2 identyczne bluzki ? ), umyłam rower a wieczorem planuję jeszcze na nim jeździć
mi ostatnio maz naprawil moj ukochany rower ale jeszcze nie mialam okazji na nim pojezdzic a uwielbiam to! Madzia ale mi smaka narobilas i co teraz?
oo ja sobie postanowilam ze dopiero jak schudne to sobie cos kupi bo teraz i tak nie ma sensu. a te dwie bluzki w takim samym kolorze? bo ja np mam 3 takie same ale rozne kolory

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A na jakim kierunku jesteś?
Widzę czasem dziewczyny, które wsiadają do autobusu i śpiewają razem (pewnie coś ćwiczą)... Żałuję wtedy, że nie mam mp3 Brrrrrrrrrr
hehe to az tak zle spiewaja? ja studjuje pedagogike wczesnoszkolna i przedszkolna i mamy zajecia umyzykalniajace niby takie piosenki dla dzieci ale ja sie wstydze spiewac przed kims i to jeszcze na ocene bedzie...

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
heheh co studiujesz??

Ja jeszcze jak sie na studia dostawalam mialam egzamin ze spiewu.. bylam tak zestresowana, ze nie wiedzialam ze mam tak wysoká skale.. hehhh

roux a co to za studia ze taki egzamin mialas?

jem twarozek i zaraz za brzuszki bede sie brala a pozniej pranie i chyba poloze sie do lóżka bo strasznie zmeczona jestem...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 17:52   #363
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Cytat:
mi ostatnio maz naprawil moj ukochany rower ale jeszcze nie mialam okazji na nim pojezdzic a uwielbiam to! Madzia ale mi smaka narobilas i co teraz?
oo ja sobie postanowilam ze dopiero jak schudne to sobie cos kupi bo teraz i tak nie ma sensu. a te dwie bluzki w takim samym kolorze? bo ja np mam 3 takie same ale rozne kolory

hehe to az tak zle spiewaja? ja studjuje pedagogike wczesnoszkolna i przedszkolna i mamy zajecia umyzykalniajace niby takie piosenki dla dzieci ale ja sie wstydze spiewac przed kims i to jeszcze na ocene bedzie...

roux a co to za studia ze taki egzamin mialas?

jem twarozek i zaraz za brzuszki bede sie brala a pozniej pranie i chyba poloze sie do lóżka bo strasznie zmeczona jestem...
ja studiowalam Resocjalizacje ..

Ale na wydziale pedagogiczno- artystycznym, zatem na poczatku mialam duzo do czynienia tez z dzieciecymi rzeczami) Co prawda nie az tak zaawansowane zajecia, jak spiewanie czy zabawy ( aaaaj po wybraniu specjalizacji podzielilismy sie na Reso i Ped. Opiekunczo- wychowawcza, pamietam dziewczyny z POW opowiadaly jakie maja fajne i ciekawe zajecia... )
Super jest ten kierunek!)

Hmm....bedziesz cwiczyc...??
Moze i ja bym sie za siebie tez troszke wziela, co prawda caly dzien biegalam za dziecmi itd. ale...jakies cwiczenia na brzuch czy uda by sie przydaly.
hmm....skoro Ty to i ja! Wieczorkiem sie troche popoce

Stary 2011-05-26, 18:07   #364
_Kiara_
Przyczajenie

Zjadłabym konia z kopytami i poprawiła tym samym.
Co za dzień, grrrrrrrrr
Jeszcze chwilę i lodówka zacznie świecić pustkami.

23.05.2011 105kg
100, 95, 90, 85, 80, 79, 78, 77, 76, 75
_Kiara_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 18:22   #365
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Cytat:

Czyli Ty tez dążysz do takiej wagi jak ja ale jesteś już dużo bliżej też mam wrażenie, że widać po mnie każdy wzrost wagi. Ale w sumie jest to plusem, bo zniechęca mnie do grzeszenia
Spadnie

10 dni na każdy utracony kilogram
Ale Ty moja droga jestes duzo wyzsza Ja bardzo bym chciala 60 zrobie jeszcze jedno podejscie do 65, jak nie wyjdzie to przechodze na III faze
Dunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 18:22   #366
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Bardzo normalne, przecież jedna się zniszczy, a jeśli bardzo Ci się podoba to warto mieć drugą w zapasie Ja tak też robię, ale z dwoma różnymi kolorami (choć czasem mam ochotę wziąć dwie takie same).

Cytat:
(...)
No własnie identyczne są, takie czarne zwyczajne bokserki Ale mi się spodobały to wzięłam 2, jedna będzie po domu czy na rower czy coś, a druga jak będę szła do ludzi
Ja właśnie postanowiłam, że teraz nie będę za bardzo szaleć z ciuchami, tylko kupie to co muszę. Bo np. jak miesiąc temu kupiłam rurki, to teraz nadają się już do zwężania. No ale w coś się jednak trzeba ubierać Na szczęście niektóre ubrania miałam bardziej obcisłe, to teraz są okej, no ale ze spodniami to masakra, szczególnie że mam szerokie biodra, więc większość spodni mam w pasie luźnych.
To pojeździj ze mną na rowerze skoro lubisz telepatycznie za niedługo idę, to możesz się dołączyć
Jadłyśmy to samo na kolację

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 18:23   #367
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Cytat:
Napisane przez Aiesha Pokaż wiadomość
mi też tyle wyliczył, jednak mam nadzieję na mniej...

A ile masz wzrostu?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 18:23   #368
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dunka Pokaż wiadomość
Ale Ty moja droga jestes duzo wyzsza Ja bardzo bym chciala 60 zrobie jeszcze jedno podejscie do 65, jak nie wyjdzie to przechodze na III faze
W takim razie trzymam kciuki

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-05-26, 18:25   #369
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Cytat:
ja tylko na chwile.
Daaaj!!

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
W takim razie trzymam kciuki
Dziekuje, przyda sie
Stary 2011-05-26, 19:14   #370
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
ja studiowalam Resocjalizacje ..

Ale na wydziale pedagogiczno- artystycznym, zatem na poczatku mialam duzo do czynienia tez z dzieciecymi rzeczami) Co prawda nie az tak zaawansowane zajecia, jak spiewanie czy zabawy ( aaaaj po wybraniu specjalizacji podzielilismy sie na Reso i Ped. Opiekunczo- wychowawcza, pamietam dziewczyny z POW opowiadaly jakie maja fajne i ciekawe zajecia... )
Super jest ten kierunek!)

Hmm....bedziesz cwiczyc...??
Moze i ja bym sie za siebie tez troszke wziela, co prawda caly dzien biegalam za dziecmi itd. ale...jakies cwiczenia na brzuch czy uda by sie przydaly.
hmm....skoro Ty to i ja! Wieczorkiem sie troche popoce
ja wczesniej tez studiowalam resocjalizacje ale zaszlam w ciaze i mialam zagrozona wiec nie moglam dojezdzac 40 km na uczelnie i pozniej zdecydowalam sie na zmiane kierunku a to gdzie pracujesz ze biegals za dziecmi? czy w domku biegalas za swoimi lozbuziakami? kurde cwicze bo mam duzy brzuch i chce sie go pozbyc rzeszta wszystko mam duze jedyne co moglo by zostac to piersi takie jakie sa ale wiem ze to nie jest mozliwe.. chodz bedziemy cwiczyc razem

Cytat:

No własnie identyczne są, takie czarne zwyczajne bokserki Ale mi się spodobały to wzięłam 2, jedna będzie po domu czy na rower czy coś, a druga jak będę szła do ludzi
Ja właśnie postanowiłam, że teraz nie będę za bardzo szaleć z ciuchami, tylko kupie to co muszę. Bo np. jak miesiąc temu kupiłam rurki, to teraz nadają się już do zwężania. No ale w coś się jednak trzeba ubierać Na szczęście niektóre ubrania miałam bardziej obcisłe, to teraz są okej, no ale ze spodniami to masakra, szczególnie że mam szerokie biodra, więc większość spodni mam w pasie luźnych.
To pojeździj ze mną na rowerze skoro lubisz telepatycznie za niedługo idę, to możesz się dołączyć
Jadłyśmy to samo na kolację
Madzia lacze sie z Toba telepatycznie ah musze sie wybrac na rower! uwielbiam bokserki mam chyba z 5 tylko kolorami sie roznia Madzia to Ty sobie pojesz takim twarozkiem... ? dla mnie to byl podwieczorek zaraz bede jesc lososia wedzonego

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2011-05-26 o 19:16
Stary 2011-05-26, 19:20   #371
niuniasss
Raczkowanie

czesc dziewczyny lanie mi sie nalezy i to porzadne..:\czekoladke zjadlam.. dajcie mi po glowie zebym wiecej tego nie robila.. taka jakas nei najedzona jestem dzis ze jedzenia mi braknie chyba..i w dodatku cierpie bo @ mam wogole jakis marny humor i jeszcze teskni mi sie bardzo...

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Legionistko kochana podzieli sie łososiem.. mmm ale mi smaka zrobilas.. a tu nie ma nawet tunczyka.. nie mam juz pomysłów co zrobic na obiad w dzien P.. ciągle tylko cycki i nic wiecej..polecacie cos dobrego??
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
niuniasss jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 19:26   #372
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia lacze sie z Toba telepatycznie ah musze sie wybrac na rower! uwielbiam bokserki mam chyba z 5 tylko kolorami sie roznia Madzia to Ty sobie pojesz takim twarozkiem... ? dla mnie to byl podwieczorek zaraz bede jesc lososia wedzonego
Tez bardzo lobie, ale do tej pory byłam na nie za duża. Teraz się w nie mieszczę i nie straszę ludzi swoim wyglądem, więc kupuje
Co do twarożku to jakoś na początku jadłam dużo więcej, a teraz tak nie potrzebuje i twarożek mi wystarcza no i staram się ograniczać jedzenie na noc. Tylko wiesz, do tego twarożku dodaje jeszcze np 3 plasterki szynki+2 plasterki łososia
Ale wgl jest tak, że im dłużej jestem na Dukanie, tym mniej jem, bo po prostu nie jestem głodna. Dzisiaj np na śniadanie owsianka z 3 łyżek otrębów i szklanki mleka, obiad naleśniki które były niedobre i teraz kostka twarożku z szynką i łososiem, w międzyczasie co najmniej 1,5litra wody i herbata. I nie jestem głodna

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-05-26, 19:30   #373
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniasss Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny lanie mi sie nalezy i to porzadne..:\czekoladke zjadlam.. dajcie mi po glowie zebym wiecej tego nie robila.. taka jakas nei najedzona jestem dzis ze jedzenia mi braknie chyba..i w dodatku cierpie bo @ mam wogole jakis marny humor i jeszcze teskni mi sie bardzo...

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Legionistko kochana podzieli sie łososiem.. mmm ale mi smaka zrobilas.. a tu nie ma nawet tunczyka.. nie mam juz pomysłów co zrobic na obiad w dzien P.. ciągle tylko cycki i nic wiecej..polecacie cos dobrego??
bardzo chetnie sie podziele mam 6 kawaków wiec napewno nie zjem wszystkiego
ja mam ten sam problem ciagle tylko cycki... a pomysłów brak...
a za czekoladke bic nie bede bo ja dietuje 4 dzien dopiero wiec swiezak jestem
a do kogo?, czego? Ci sie tak teskno...?

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Tez bardzo lobie, ale do tej pory byłam na nie za duża. Teraz się w nie mieszczę i nie straszę ludzi swoim wyglądem, więc kupuje
Co do twarożku to jakoś na początku jadłam dużo więcej, a teraz tak nie potrzebuje i twarożek mi wystarcza no i staram się ograniczać jedzenie na noc. Tylko wiesz, do tego twarożku dodaje jeszcze np 3 plasterki szynki+2 plasterki łososia
Ale wgl jest tak, że im dłużej jestem na Dukanie, tym mniej jem, bo po prostu nie jestem głodna. Dzisiaj np na śniadanie owsianka z 3 łyżek otrębów i szklanki mleka, obiad naleśniki które były niedobre i teraz kostka twarożku z szynką i łososiem, w międzyczasie co najmniej 1,5litra wody i herbata. I nie jestem głodna
tez bym tak chciala to sa strasznie male porcje matko

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2011-05-26, 19:31   #374
Aiesha
Rozeznanie

Cytat:
A ile masz wzrostu?
nie dużo... 176cm

wzrost 176cm
start: 92
kolejne podejście: cel 1: "85"
cel 2: 83
cel 3: 79
do wakacji
cel 4: ...
Aiesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 19:51   #375
niuniasss
Raczkowanie

do męza mojego kochanego.. juz 5 tygodni go nie ma.. pracuje w Holandii a ja w domu z dwójka dzieciakow juz swiruje.. i chyba jestem o niego zadrosna albo mi sie tylko tak wydaje.. ale wkorza mnie panienka ktora z nimi w domu mieszka(wysoka, szczupła itd.) ale brzydka tak moj maz twierdzi bo co mi ma innego powiedziec.. jak rozmawiamy to ciagle slysze Weronika to i tamto.. szlak mnie trafia.. juz bym chciala miez z 10 kg za soba to moze bym nie miala takich kompleksów..

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Legionistka i jak tam u Ciebie spadki?? chce sie zorientowa czy tylko u mnie tak marnie.. chyba przez okres waga mi stanela..wogole to musze kupic nowa bo ta oszukuje za kazdym razem cos innego pokazuje..
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2011-05-26, 20:06   #376
Legionistka23
Zakorzenienie

niunias jak ja nie cierpie tego uczucia- zazdrosci... ja tez jestem strasznie zazdrosna a mam swojego obok siebie wiec tylko moge sobie wyobrazac co czujesz a swoja droga to skopalam bym tylek Twojemu Tz ze tak Ci o niej opowiada
misie wydaje ze nawet jak strace te 17 kg to znajda sie jakies inne powody do kompleksów... eh

u mnie 4 dzien P i mam 3 kg mniej jeszcze 3 dni I fazy mi zostaly. mozliwe ze przez okres nie martw sie w koncu waga ruszy i bedziesz sie cieszyc spadkami główka do góry tule Cie mocno

uciekam ogladac tvn style dobranoc kochane kolorowych !!

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2011-05-26 o 20:08
Stary 2011-05-26, 20:30   #377
niuniasss
Raczkowanie

dzięki kochana jedyna przyjazna mi dusza tutaj musze sie pozbierac.. tez sie zegnam na dzisiaj dobranoc
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2011-05-26, 20:33   #378
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Cytat:
Napisane przez Aiesha Pokaż wiadomość
nie dużo... 176cm
A to ja kurdupel przy tobie, 168
Stary 2011-05-26, 20:48   #379
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia slicznie wygladasz!! ja dopiero dzisiaj zobaczylam Twoje zdjecia a co do ryby z patelni to kurcze nie wiem czy przełknę.
ja jedyna rybe jaka bylam wstanie zjesc to duszona w duzej ilosci cebuli na patelni....ale tylko przelknąc a innej sobie niewyobrazamnabral am wstretu do ryb na dukanie a wczesniej kochalam smazone w duuuzej ilosci tluszczu
Cytat:
achhh ja tezto byl najpiekniejszy okres w moim zyciu

Cytat:
dawaj dawaj tez czekam: cmok:

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
A to ja kurdupel przy tobie, 168
jaka masz teraz wagę? bo chyba dazymy podobnie do 60 - 65kg przy podobnym wzroscieja dalej na 7 siedze

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2011-05-26 o 20:50
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 20:51   #380
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Kostka, Dunka
ja z Wami!!
wzrost i waga podobna!
i tez jeszcze przy 7 jestem. ale juz..juz.....juz niedaleko 6....

Stary 2011-05-26, 20:58   #381
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Kostka, Dunka
ja z Wami!!
wzrost i waga podobna!
jaka waga? jaki wzrost?ile Ci wyliczyl dukan? do ilu dazysz?
Stary 2011-05-26, 21:02   #382
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
ja tylko na chwile.
Na Ciebie zawsze.
Stary 2011-05-26, 21:08   #383
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Na Ciebie zawsze.
d6 kachanie czekamy i czekamy a gdzie Ty przepadlas?
Stary 2011-05-26, 21:12   #384
francuzeczka9
Raczkowanie

Hej dziewczyny Wreszcie jestem na dobrej drodze Dukanowej Czasem wręcz w skrajność wpadam, typu mam mega wyrzuty sumienia za dzisiejszą jogobelle light, chociaz jej dawno nie jadlam- ale generalnie juz wolę takie cos niz maraton obżarstwa, wiec niech dobra passa spadkowa trwa dalej pozdrawiam Was wszystkie
Stary 2011-05-26, 21:13   #385
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość

jaka masz teraz wagę? bo chyba dazymy podobnie do 60 - 65kg przy podobnym wzroscieja dalej na 7 siedze
Bylo juz 67 a teraz mam wzrost do 69 (

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Kostka, Dunka
ja z Wami!!
wzrost i waga podobna!
Walczmy razem
Stary 2011-05-26, 21:25   #386
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Cytat:
jaka waga? jaki wzrost?ile Ci wyliczyl dukan? do ilu dazysz?
teraz juz mam 72, przy 168.
Dukan mi wyliczyl 65 w lipcu.

Stary 2011-05-26, 21:34   #387
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Bylo juz 67 a teraz mam wzrost do 69 (

Walczmy razem
to bylas bliskozazdraszczam: cmok:
walczymy, walczymy

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
teraz juz mam 72, przy 168.
Dukan mi wyliczyl 65 w lipcu.
mnie wyliczyl 67kg przy 169-170cm

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

nie doczekam sie juz na D6 zasypiam...
buziaki
Stary 2011-05-26, 21:37   #388
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Cytat:
to bylas bliskozazdraszczam: cmok:
walczymy, walczymy

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

mnie wyliczyl 67kg przy 169-170cm

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

buziaki
aaaa to on mnie tak tez wyliczyl, ale ja dolozylam sobie 2 tygodnie wiecej na 2 kg.

ale chyab to potrwa dluzej, bo za caly zeszly tydzien schudlam 0,3 kg ( no ok, ale mialam PMS), a w tym zapowiada sie pewnie ok 1kg.

Stary 2011-05-26, 21:43   #389
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
buziaki
Ja też. Dobranoc Kochane. D6, tęsknię!
Stary 2011-05-26, 23:33   #390
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
heheh co studiujesz??

ogolnie to www.dukandiet.co.uk

na pewno trzeba sie zalogowac i nie jestem pewna czy abonamentu nie wykupuje sie, zeby sie wbic ja tylko relacjonuje

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
ja wczesniej tez studiowalam resocjalizacje ale zaszlam w ciaze i mialam zagrozona wiec nie moglam dojezdzac 40 km na uczelnie i pozniej zdecydowalam sie na zmiane kierunku a to gdzie pracujesz ze biegals za dziecmi? czy w domku biegalas za swoimi lozbuziakami? kurde cwicze bo mam duzy brzuch i chce sie go pozbyc rzeszta wszystko mam duze jedyne co moglo by zostac to piersi takie jakie sa ale wiem ze to nie jest mozliwe.. chodz bedziemy cwiczyc razem

[SIZE="7"]
[/SIZE]to nie prawda, ze masz cokolwiek za duze- to oni maja za male lapy, oni w sensie faceci-macanci

psieplasiam juz sie biore do roboty

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

pomidory w puszkach- italian style, 116kj, bialko 2.2g, weglowodany 4.0g, tluszcz ogolem 0.3g, blonnik 1.2g, sod 438g- czy mozna- nie mozna tego produktu- dlatego, ze zawiera on tluszcz, ale takie bez tluszczu i cukru mozna. no tu mnie zaskoczyli- tluszczu tu jak pies naplakal, chyba ta dietetyczka ma niejaki problemshamwari : Can I eat this Tinned Italian Style Tomatoes. Nutrtional value per 100g:- Energy 116kj protein 2.2g Carbohydrates 4.0g Total fat 0.3g Total dietry fibre 1.2g Sodium 438mg
sonja : Hi Shamwari and welcome to the chat! I'm really sorry but this product is not allowed as it contains some fat. Try to find some natural tinned tomatoes without any added fat or sugar. Have a very nice evening!

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

jest strona dukana www.dukandiet.co.uk, ale po wlosku od dzisiaj aktywna,tylko nie wiem jak dokladnie brzmi jej adres jakby Wam sie chcialo i jak wloski znacie

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

syrop z agawy jako slodzik- nie mozna, ale cos takiego jak hermestas (whatever it is) mozna i smakuje podobnie

esre55 : Could I use Agave syrup as a sweetner? I've tried Splenda and Stevia, but I really do not like the taste of both of them.
sonja : Hi Esre! I'm sorry but agave syrup is not allowed. Have you tried hermestas? It's a liquid sweetener and to tell you the truth (I'm a sugar addict!) you cannot see the difference! Have a very nice evening!

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

mozna shirataki noodles nawet na uderzeniowce, ale te robione tylko konjak-(to taka roslinka, nie chodzi o alkohol niestety ), a nie z innych rzeczy, to zawsze jakis makaron, ale bez wegli

princesspeach : Hello can I eat shirataki noodles during Attack?
sonja : Hi Princess and welcome to the chat! You can have these shirataki noodles no problem but try to have only the ones made with konjac only and without any added other ingredient. Enjoy!

konjac

Konjac (Amorphophallus konjac; syn. A. rivieri; Japanese: 蒟蒻/菎蒻; こんにゃく; konnyaku; Korean; gonyak; Chinese: 蒟蒻; pinyin: jǔ ruò), also known as konjak, konjaku, devil's tongue, voodoo lily, snake palm, or elephant yam (though this name is also used for A. paeoniifolius), is a plant of the genus Amorphophallus. It is native to warm subtropical to tropical eastern Asia, from Japan and China south to Indonesia.
It is a perennial plant, growing from a large corm up to 25 cm in diameter. The single leaf is up to 1.3 m across, bipinnate, and divided into numerous leaflets. The flowers are produced on a spathe enclosed by a dark purple spadix up to 55 cm long.
The corm of the konjac is often colloquially referred to as a yam, although it bears no marked relation to tubers of the family Dioscoreaceae

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

ile jogurtow mozna dziennie wciagnacnie ma ograniczen- ale sa ograniczenie ogolnie 1kg nabialu.(lacznie z mlekiem) wiec nie ma znaczenia wg nich. Pamietac trza, zeby ten nabial nie przekraczal 2% tluszczu, ani cukru, ani kawalkow owocow. Ale jogurty owocowe bezcukrowe mozna w ramach tolerowanych

ashleigh1 : How many yoghurts can i eat a day?
sonja : Hi again Ashleigh! You can have one kilo of low fat dairies per day . This amount includes skimmed milk. Remember that these dairies mustn't be more than 2% fat, mustn't contain any added sugar nor fruit bites to be allowed. The low fat fruit ones are considered as some tolerated food as said in the list of tolerated food in the cupboard of your slimming apartment. Keep going!

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

zawartosc tluszczu- ogolnie w diecie dukana
1. ogolnie to nabial do 2%
2. co do miesa po prostu najchudsze kawalki (no to idac tym tropem poszukam boczusiu light - zarcik)
3. ryby wszystkie tluste tez, bo omega 3
4. oczywiscie zadnego oleju, oliwy, masla, tluszczu dodanego

pritchards : Hi how much fat content is allowed in each item of food?
sonja : Hi Pritchards! There is no need to know all the fat contents of all of Dukan friendly food don't worry. The best is to remember that for dairies they mustn't be more than 2% fat, and for meat to eat the leanest one. You can have "fat" fish no problem as they are plenty of Omega 3 good for your health. Also as you may know added fat such as oil or butter is not allowed at all during your slimming phase. Have a very nice evening!

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

algi morskie mozna, zarowno jako warzywka(PW), jak i suplement w tabletkach- sprzymierzency diety A ja sie ciesze z goji berry- bo sa swietne i porcelane mam na medal po nich

Athene : Hi there Sonja,I have read a lot about the qualities of sea kelp. Could taking kelp in tablet form help to speed up my motabilism?
sonja : Hi again Athene! You can have some kelp under a pill form and also as a natural form during your PV days no problem. Kelp is a type of sea weed so very suitable for the Dukan Diet. Enjoy!

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

TO MNIE ROZBAWILO- BO KTOS ZROZUMIAL, ZE MA PRZEZ GODZINE WSTAWAC I SIADAC, A CHODZILO O TO, ZEBY ZAMIAST SIEDZIEC ROBIC CZYNNOSCI NA STOJACO- WIECEJ SIE SPALA, NIZ DUPEN-KLAPEN, A TA PANI BIEDNA PRZEZ GODZINE SIE MECZYLA- A POTEM BEDZIE MOWIC, ZE DUKAN BLEEE
Doinamarina : ok , i thought i have to sit down and up, and so on...i did some exercises with the help of my chair sitting on it and getting up again, and it was really hard to do this for one hour, thats why i asked
sonja : Doina, I'm really sorry for this misunderstanding, I can guess that this must have been really hard. Have a very nice evening and do not hesitate to ask if you need any other help or support!
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb

Edytowane przez d666666
Czas edycji: 2011-05-26 o 22:29
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości