|
|
#2671 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
co do tych numerków to w sumie nie wiem co jest do czego ,ale mniej wiecej wydedukowałam.otóz w pasie sie nie da ich zwęzic, bo to so sukienki rozmiar 34 i ledwo sie w nich zapiełam ![]() co do sliwki-to ona jest jakos dziwnie uszyta ze ten pasek nie idzie na tej samej wysokości tylko z przodu idzie lekko w dół...i jak sie sukienke obciągnie to wyglada jakby pasek mial podtrzymywax wiszące sadło .co do chamskiego fioletu to ta sukienka od biustu do talii ma taki szeroki wszyty pas,a na to był do zamotania tali sznurek nie wiem po co , najlepeij bez tego sznura fogle. I kupiłabym ją jako awaryjną tylko ze dekold jest za duzy
|
|
|
#2672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Polly, mogę i ja coś rzec?
wszystkie są do bani, zawalają Twoją filigranową figurę i nikniesz pod nimi ![]() Weź wybierz a co jaśniejszego i nie za wielkiego
|
|
#2673 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
skarbiatko zlituj sie-one nie są za wielkie- ja sie ledwo w nie wcisłam .jasniejsza jest jedna i wg mnie najgorsza.wlasnie ja tez bym wybrala co innego-tylko problem jest taki ze to są jedyne dobre rozmiarowo sukienki jakie udało mi sie znaleźć, a szukam od marca wszystkie inne sukienki są na mnie za wielkie, te są najmniejsze jakie spotkalami co ja mam kokufa zrobic ![]() ![]() bo ja w tym momencie nie wybieralam fasonu czy koloru-to jest po prostu wszystko co nie było za wielkie na mnie-i taki oto mam wlasnie wybór
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-26 o 19:57 |
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Polly obejrzałabym Twoją relację, ale nie mogę.
A jakie Ty masz wymiary, może podeślę Ci jakąś swoją - 34/36? |
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No więc- jestem genialna. Pędzlem do malowania, precyzyjnie, pasmo po paśmie, wyrownywałam kolor rozjaśniaczem, potem rozczesałam na całość, i, kurde, jestem piękna!!! Włosy po zmyciu tych iluś warstw stały się cudnie miękkie i błyszczące, a różnice w ubarwieniu dodają jedynie żywości kolorowi. A do tego odbarwiacza dodałam tyle odżywki, że najbardziej precyzyjne operacje robiłam bez rękawiczek, tylko palcami i to po manikiurze i absolutnie nic mnie nawet nie zaszczypało. Żadnych płukanek już nie użyłam, tak jestem zadowolona. Ciekawe, czy się będzie ten rudy spieral? Może wypłowieje? W to mi graj. jakby była farba, to by się spierało, niekoniecznie ładnie, a tak, tylko po odbarwiaczu chyba będzie w dechę. Tak się strasznie cieszę, że aż mi się chce skakać!!!
|
|
#2676 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wyslalam ci zaproszenie, odbierz to bedziesz mogła ![]() a moje wymiary to 79/68/91 a od ramienia do tali 35 ( i tu jest problem bo wiekszosc sukienek ma za długa górę na mnie )
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, co do sukienek, to żadna mi się nie podoba- tzn same w sobie tak, ale jakieś takie są nie twoje.
Nie wiem czy to nie przez fason części dolnej- spódnicy? Ołówkową mierzyłaś?
|
#2678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w jakich sklepach szukałaś? przez sieciunie nie chcesz zamawiać?
|
|
#2679 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
nie, to znaczy ze ja pomimo rozmiaru 34 wygladam jak namiot i to jest prawda. w sklepach szukałam juz wszystkich-serio wiecej sklepow nie pamietam. przez sieciunie moge zamowic-ale co i gdzie? nic nie widzialam takiego zeby było spoko i rozmiar dobry ....albo mają talia 66 a biust 84 ..znaczy sie w pasisku nie dopne a w cycu bedzie echo ..nie no ide sie pociąc
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Polly
|
|
#2681 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale masz przygody z tymi włosami ![]() Cytat:
![]() Ja bym się bardzo poważnie zastanowiła nad szyciem w Twojej sytuacji Jestem p r a w i e spakowana, udało mi sie nie wziąć wszystkiego ciekawe o której wstanę w związku z tym
|
|||
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Tak se myślę,że Ogon_ to powinien kiecy w Smyku szukać
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, dziękuję
Poleciałam się zmierzyć i niestety ja między ramieniem a pasem mam ponad 40 cm. Reszta wymiarów by się zgadzała z tym margniesem błędu 2 cm, ale kurdę ten stan. Ja muszę pomyśleć w których sklepach miałam problem za krótkiego stanu.... tylko muszę się skupić. |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Teziak melduje się już z domu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, co to za ból - ja mam na odwrót wszystkie sukienki jak w pasie dobre, to w cycu z 10 cm do zapięcia brakuje, a jak góra wreszcie dobra, to w pasie możnaby brzuch cionszowy wcisnąć Tera pozrzędzę w gazecie lokalnej szum - od 1 czerwca pkp obcina kolejne pociągi, aż 15 na trasie łódź-warszawa. Już teraz ludzie ledwo dojeżdżają do roboty w wawie i klną i psioczą, a będzie jeszcze gorzej ![]() ![]() a fogóle to ogłoszenia są dupne :cry; wszędzie tylko jakiś specjalistów/kierowników projektów/obsługe klienta, a prostej roboty ni ma kuffa no... planowałam znaleźc robotę w wawie, podojeżdżać miesiąc-dwa i dopiero jakieś mieszkanie wynająć, jak już coś wypłaty dostanę
|
|
#2686 |
|
Nindżopesz
|
Polly, a myślałaś o rozszerzanej kiecce do kolan z miękkiego, samoopinającego materiału? Bo ja miałam podobne wymiary (81 w cyckach, 89 w doopie) i w żadne sztywne kiecki nie mogłam się wpasować, tylko w lejące, opływające i jeszcze o rozszerzanym dole.
O, na mnie najlepiej leżą takie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1298299446 |
|
|
|
#2687 | |
|
never say no to panda
|
to ja mam taki problem ze spodniami:
jak w pasie dobre, to w udach nie wlizę jak w udach dopsz leżą, to w pasie jeszcze druga ja bym się wcisnęła a jak dopsz leżą i w pasie, i w oudach, to za krótkie som ![]() Cytat:
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, obejrzałam, ale...... masz figurę i buzię nastoletniej laski a w tych sukienkach wyglądasz jak przytłoczona babcia....
Może pomyśl o takim fasonie jak pokazała Red? A empire? Nie lubisz? Bo jakby było coś odcinane pod biustem i luźno puszczone to odpadłby problem długości stanu.... Masz tam u siebie sklep "Bolero"? Oni mają większość sukienek w romiarze od 34 i w wersji dla tych z krótkim i długim stanem. W Marks&Spencer też kiecki były dla mnie za krotkie w stanie. |
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Fav jesteś b. piękną kobietą
właśnie wyczytałam, że albo mieć szczęście w przedsięwzięciach albo być zdradzonym i o tym nie wiedzieć Cytat:
![]() doczytałam, że pilnowałaś ![]() Polly z zapodanych wybieram fiolet, ale szukaj dalej, a najlepiej uszyj piczona nie było w szkole popsułam P. radio w samochodzie nie jest zachwycony z seksu nici
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-26 o 21:07 |
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
ale to mi nic nie da, skoro kasują pociągi na trasie Łódź-Wawa. To ani w jedną mańkę ani w drugą
jeszcze wkrótce w wawie się zacznie jakiś remont i pociągi mają dojeżdżać tylko do dworca zach, zamiast na śródmieście. A w łodzi będzie remont dworca fabrycznego Ja ✂✂✂✂✂✂✂ę ![]() Zasiłek mi się kończy i zaczyna mi się kasa kończyć - czas roboty szukać ![]() Cytat:
![]() http://stylio.pl/zdjecia/9/9251_l/la...oth+Lolita.jpg może styl jackie kennedy by pasował - ona ponoś filigranowa była http://jasmina.pinger.pl/m/1217296
|
|
#2691 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
....Cytat:
marksa nie ma w krakowiejuz sprawdzalam bo mi sie kiedys cos tam podobało. bolero mam, nawet byłam ale akurat wszystko było bardzo nobliwe tak dla pań 50+, pozatym tam jest łokrutnie drogo, ale jakby cos gites było to odzałuje..ale nie było..za jakis czas bede zagladac
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2694 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bosze...dlaczego jak nie moge wygladac jak favkes? tylko jak dzidzia piernik
|
|
#2695 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle stwierdzam ze wyglandam łobrzydliwie w okularach
, ale bez okularow wygladam jeszcze młodziej ide na film pod wawel ha!
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Ty za gupoty pirdoisz masz wyjątkowo delikatną urodę, subtelną i dziewczęcą tylko się cieszyć a to że nie ma kiecki w sklepie na Twoją posturę, to uwierz mi nie jesteś w tym odosobniona i dlatego też krawcowe mają się całkiem dobrze ![]() kutfaaaaaaaa kingdom edp było
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-26 o 21:22 |
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Też to widziałem
bez zastanowienia bym kupił
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kufffa, rynce opadają. Ty się ciesz, że młodziutko wyglądasz a nie narzekasz. A że kiecki nie ma to nie wina Twojej figury tylko tego że w sklepach są ciuchy szyte na wszystkich czyli na nikogo. |
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niedługo na urlop jadę
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

,ale mniej wiecej wydedukowałam.
.
, najlepeij bez tego sznura fogle. I kupiłabym ją jako awaryjną tylko ze dekold jest za duzy 

.
i wg mnie najgorsza.