|
|
#2761 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Ja poproszę długowłosego blondyna, włosy proste, cera jasna, wysoki, chudy, brudny.
|
|
|
|
#2762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te, poczekaj - jadę z Tobą przecie choćby i w bagażniku, ale jadeu ![]() Tylko co w sriedę bedziem robić? Tylko picie wchodzi w opcję chyba ![]() może być wątroba mnie zabije za to ![]() ale raz się żyje ![]() Cytat:
a my się tam pomieścim? czy cza bedzie losować komu przypadnie lokalizacja barowo-żarciowa na podłodze w kuchni, komu miejscówka "rzyg-ready" w łazience, a komu zaszczytna komora gazowa w przedpokoju między glanami? ![]() Jedna łązienka na tyle bab to mieu przerasha ![]() Tru - o babę chodzi?
|
|
#2763 |
|
Nindżopesz
|
Dwóch facetów spotkałam na trasie ale nie zwrócili na mnie uwagi, ufff.
|
|
|
|
#2764 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Nie mogę sie doczekać. Bosz, jak mi tego trzeba! Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2765 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najwyżej bedzieta mniej pić ![]()
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
A kto jeszcze?
Jaka północ Ja Cię żałuję
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2768 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
2. luz, przy nastu dało radę, a teraz mamy: - mię z chuopem - Cię - Micielę - Yarpa - Morr - Melk - Nat z chuopem i pewnie pytam Tru pierdylion pierwszy raz (norma - skleroza), ale czy Tru tyż do nas zawita? ![]() więc wcale nie tak dużo chuop mówi, że jak znajdziemy, to się weźmie takie podwójne dmuchane łóżko - wygodne do spania cholernie, ale jak zejdzie nad ranem z niego powietrze, to po pijaku robi się przełokrutny rzygotron
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeessssuuuu tak obalić ze 4 piwa najlepiej gdzieś w krzakach ze znajomymi albo flaszkę na chacie, a potem lecieć na imprezę i skakać szaleć tańcować do świtu!!! uwielbiam to
|
|
#2770 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teziak, weź mnie nie dżaźnij! Do kuchni marsz! I zrób sobie papu!
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
|
Cytat:
O całokształt cholernej ludzkości. Chuopów też, z nimi to nawet - ku memu zdumieniu - gorzej No kto, Gryksio tak lubi się przegłodzić jak gupi
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2772 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
pójdziecie się nadensować do klubu i w drodze powrotnej mię za wsiarz i wracamy ![]() tylko jak mnie kufa zapomnicie zgarnąć z tego trawnika, to Was będę do końca życia straszyć
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie z
Tyyyy![]() Oesuuuu zapomniałe m
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2774 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ja i tak łobawiam się korzystania z łazienki mycie, makijażowanie, hery - łooj, ja się z tym zwykle grzebię ![]() Cytat:
nie dawajcie go Morr! ![]() Mogeu spać na łóżku, na szczęście rzadko rzygam po przepiciu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty wiesz jush co z autem? I w ile osób jedzieta? Bo nie ffiem, czy zdać się znów na wielką i kanciastą walizę mojej siory, co cały bagażnik może zająć, czy szukać starego, starego, ale mniejszego plecaka i zacząć go już doprowadzać do stanu używalności
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-26 o 23:53 |
|||
|
|
|
#2775 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a do perfumerii w Szwecji raczej nie zajrzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jadę z wami
|
|
|
#2776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mama też mi mówiła o tornadzie. Wiesz, jak się nazywa wg mnie? Klituś Bajduś, o!
I dziękuję za pożałowanie Cytat:
Świetnie! Cytat:
To bardzo męczące, mnie się takie znajomości wykruszyły - i dobrze. A dlaczego? może do tego przywykli? W domu? Może się boją? Jeśli jesteś na takiego kogoś skazana (praca) to chyba jednak trzeba zastosować brytalną dosłowność. To mi przypomina zdarzenie z Wojtkiem. Kiedy mnie wyczaił na Sympatii i już wymieniliśmy maile, napisał mi "Zaszyfrowany" numer telefonu- tak, jak kiedyś na rachunkach- pie jed zer...itd jak to zobaczyłam, pomyslałam "O matko, znowu trafiłam na poieba" ![]() A On po prostu myślał, że na Sympatii nie można podawać telefonu Cytat:
Łojem renifera?
|
|
#2777 | ||
|
|
Cytat:
Nie mam złudzeń, takie spartańskie warunki i tysionc pińcet osób stłoczonych na niewielkiej powierzchni to nie dla mnie, psychicznie nie wytrzymię. Poza tym jadę z Hetfieldem i nie jestem w stanie zagwarantować, że będę zachowywać się przyzwoicie jak jest w okolicy Cytat:
Reflektujesz? Jestem skłonna wziąć wolne w tej intencji Nocleg i jedzonko gratis Oferta aktualna bezterminowo No fiesz?!
||
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Północ, bo po północy już jest "jutro" i można coś przekąsić, nie tracąc dnia głodówki- oczywiście przekąsić 2 razy tyle ![]() Cytat:
Zajrzyj, zajrzyj!
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2781 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
no i oko saurona ![]() 2. jedziemy naszą piękną białą lux-torpedą - busikiem możesz se nawet kredens wziąćCytat:
spijemy i nie wypuścimy
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
jakie ale
, mój Szwed jest pierwszy sort
|
|
|
#2783 | |||
|
|
Meh, jak zechcesz to kogoś na pewno znajdziesz, co do tego to bym się nie martwiła
Thx Cytat:
Cytat:
I tak jakimś cudem okazało się, że jest osoba, która mi na to otworzyła oczy, za co jestem jej niebywale wdzięczna, no i chyba jej mogę ufać, a reszta... ![]() Cytat:
To już wiesz
|||
|
|
|
#2784 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten pokój co rok temu? Ale i tak nie mam partnera/ki ![]() Cytat:
jak znajdę robotę i będę mieć kasę na dojazd, to się kiedyś zobaczymy obiecuję Cytat:
Ty wiesz ile moja poranna oblucja po imprezie trwa? przecież trzeba zmyć resztki wczorajszego makijażu, bo po pijaku nigdy całego nie zmyję itp ![]() samo mycie skudlonych kłaków to ze 15 minut. Oczywiście jak już dowlekę się do łazienki i pootwieram swoje kosmetyki itp ![]() A na oko Saurona cza wymyślić jakąs przylepę, przeca ja sieu beda wstydać ![]() Spoko, jak się pozwalacie na łoża, to najwyżej z Tru będę po klubach latać, hm? ![]() No chyba, że Melk pojedzie i uwielbia pląsać? ![]() Cytat:
(ale nad plecakiem też pomyślę - ze 30 lat ma i obciachowy jak wooj, ale w wooj pakowny a wciąganie walizy do pociągu jezd straszne)![]() spoko - ma być ładny i nauczyć mnie jak drzeć mordę po szwedzku na koncercie w piździerniku ![]() Tru tulam niestety tylko tyla mogę zrobić, na gierki, owijanie w bawełnę itp też nie mam sposobu i się na tym nie znam dobranoc edit: uff, już mi lepiej, ukoiłyście nieco moje mroczne gothyckie żondze, dzięki dziefczyny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-27 o 00:37 |
||||
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2786 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fłasnie troche pamietam,ale nie bardzo , ale jak znam ciebie to pewnie była przed kolano a fogle to jestes wyzsza ![]() ![]() Cytat:
wlasnie moze jutro sie ufarbieu mam zamiar juz od roku tylko u mnie to nie jest tak hop siup jak u ju co do oprawek to-tylko sie nie smiejcie-te co mam były jedyne na moja małą głowe ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
jakom, jakom?
|
|
|
#2787 | ||||||
|
|
Aha, a później bedziem wypraszać
Nie ![]() Właśnie ubiegłoroczna miejscówa do wzięcia, także spokojnie mogłabyś jeszcze nawet i 2-3 osoby przygarnąć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja postanowiłam i kupuję czerwoną, tym bardziej że ze stosownymi dodatkami to i na CP się nada ![]() A dyplomową znalazłam na zdjęciu Raczej nie, byłam w obcasach jak się widziałysmy, pamiętaj Cytat:
Cytat:
Ja mam to samo, dlatego np. nie mam żadnych okularów przeciwsłonecznych. A dziecinne często są beznadziejne, choć teoretycznie mogłyby uratować sytuację Jazz Rock na Sławkowskiej. Zacnie było ![]() Jeszcze dorzuciłam obuw, ktoś wczoraj kciał. Jeden to planowany na wesele, złotych szpileczek niestety nie mam w Krakowie, więc dorzuciłam skromne buciki, które kupiłam na szkoleniu w Puławach
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-05-27 o 00:55 |
||||||
|
|
|
#2788 | |||
|
BAN stały
|
Pamiętasz? Kochana jesteś!
![]() Teeeziak, no nie daj się prosić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w temacie włosów mam błogi spokój i satysfakcję- mam nadzieję, że do odrostów ![]() Tru Ja zbyłym mężem umówiliśmy się, że, w odróżnieniu do INNYCH, będziemy "mówić, jak jest" i to akurat nam się udało Trzymaj się Odpływam- mam nadzieję ![]() PApa
|
|
#2790 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
ale to nie chodzi o pafona tylko moje krzywe nogi i nie mam kompleksów, po prostu mam krzywe nogi i nie nie wydaje mi sie ![]() Cytat:
Raczej nie, byłam w obcasach jak się widziałysmy, pamiętaj [IMG]file:///C:/Users/Agata/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Agata/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][/QUOTE] chyba nie dziala ten obrazek Cytat:
kpilam jakoms w rosmanie ![]() [QUOTE]Ja mam to samo, dlatego np. nie mam żadnych okularów przeciwsłonecznych. A dziecinne często są beznadziejne, choć teoretycznie mogłyby uratować sytuację[/COLOR] a słoneczne to akurat mam ale nie chodze..bo jak ubrac słoneczne na zwykłe ![]() Cytat:
![]() , pewnie sama mlodziez licealna tam zasiada ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- gryx-mufilam nie smiac sieu ![]() tru-w sumie nie widac dokladnie tej sukienki, ale fason ma fajny i taki suotki renkawek jak mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
ja sieu farbuje tak zeby nie było widac tzn na taki jak mam ///ale wiem prawie na pewno ze bedzie rudawy i bede sie wkurzac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

czy cza bedzie losować komu przypadnie lokalizacja barowo-żarciowa na podłodze w kuchni, komu miejscówka "rzyg-ready" w łazience, a komu zaszczytna komora gazowa w przedpokoju między glanami?
to mieu przerasha 

, odwiedzimy mojego kuzyna (tam mamy nocleg) znaczy pić będziemy też

mycie, makijażowanie, hery - łooj, ja się z tym zwykle grzebię 

Nie, nie, szczera rozmowa nie wchodzi w grę. Patrz wyżej
Reflektujesz? Jestem skłonna wziąć wolne w tej intencji

niestety tylko tyla mogę zrobić, na gierki, owijanie w bawełnę itp też nie mam sposobu i się na tym nie znam