![]() |
#2851 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
My Ciebie tez slonko
![]() ![]() Ale mam nerwa dzisiaj. Chodze taka podbuzowana, ze nie wiele brakuje bym komus w pysk dala. Chcesz komus pomoc, znajdujesz mu prace a ten ktos ma Cie centralnie w dupie nie przyjezdza na spotkanie [umowione z reszta] i jeszcze sie domaga zeby mu piwo i pizze postawic bo forsy nie ma. A na pytanie pt: Dlaczego nie pojdziesz do pracy, slysze odpowiedz Bo mi sie nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2852 |
Dolce vita
|
ewe mój brat rodzony nie chciał iść do pracy. To ojciec mu ją znalazł....aż mi wstyd za niego. Faceci....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2854 | |
Zadomowienie
|
A ogólnie wszystko jakoś zaczęło się dobrze układać. W czwartek najprawdopodobniej idę na rozmowę w sprawie praktyk. Mam do zrobienia jeden projekt, przy którym nic tylko się załamać, bo nijak nie umiałam się za to zabrać, a wizja odpowiadania z niego była w ogóle przerażająca, ale znalazłam już pomoc, dodatkowo po rozmowie z wykładowcą doszłam do wniosku, że nie jest to takie straszne i przede wszystkim, że on taki straszny nie jest
![]() I nawet taka najbanalniejsza sprawa, okazało się, że niedziałającą od kilku tygodni pralkę da się naprawić. Cytat:
Edytowane przez klaaa Czas edycji: 2011-05-27 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do człowieka, to bede musiala przeprowadzic z nia gruntowną rozmowę. Dawno taka nabuzowana nie bylam. Nie wiele brakuje, zebym sie z tego powodu poklocila paskudnie z kolegą. Nikt z Nas nie jest idealem, ale ona go dobrze nie zna i po prostu zwrocilam jej uwage zeby go nie obrazala. Mimo wszystko. Takiego przyjaciela ze swieca szukac, tez pare razy na niego bylam wkurzona. To normalne, nigdy nie moze byc idealnie. Ale nazywanie czlowieka, ktorego sie nie zna [nie bede cytowac] wulgaryzmem przy okazji jeszcze sie dziwiac ze moi rodzice prawie wcale sie nie kłoca i sa zbyt idealni - troche mnie z deka w✂✂✂✂ .... Dziewczyny az sie hamuje zeby nie bluzgac. Jak Bozie kocham. Wczoraj sobie przeliczylam pieniazki, ile co komu pozyczylam, wychodzi na to ze prawie zawsze za nia placilam, a ona nie raczyla mi tych pieniedzy oddac. Tymbardziej ze jej pomagalam, podrzucalam jakies kremy czy zele bo miala klopoty. Na prawde, bylam ramieniem do wyplakania[zreszta ona czasami dla mnie tez] ale sie cholernie zmienila i to mi sie zaczyna nie podobac. Facetow traktuje jak zwykle smieci. Po prostu. Juz nie bede sie rozdrabniac i pisac o wszystkim, ale dla niej kazdy facet jest szmata do podlogi ktora mozna zerznac i wyrzucic do kosza na smieci. I pojsc po nastepna. ![]()
![]() ![]() - Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-05-27 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Dolce vita
|
U mnie...ostatnio trochę było łez i żalu...że tak mi się układa a nie inaczej.... ale...jak mówię....raz się ma lepszy raz gorszy dzień. Klaaa obys miala zaje**sty dzień, lepszy od wczorajszego
![]() ewe...bo tak to jest z nami-chcemy pomagać, pokazać, że można, dać ułatwienie...a tu co??? nawet jak dajesz nie chcą brać.... A same musimy na wszystko zapracować ... i nie dogodzisz... Celestia ![]() paula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze walnelam takiego kretynskiego smsa koledze, ze lepiej nie mowic :sciana: ten rok jest jakis koszmarny, albo to ze mna cos nie tak jest. Jak sie znamy i przyjaznimy 5 lat to 4 lata ani razu zesmy sie nie klocili, no w tym roku juz tyle sprzeczek bylo ze Jezusie. A ta przyjazn to ta z "tych" prawdziwych. Gdzie wszystko znosimy od smiechu po lzy. . . Tymbardziej ze zrobilam sie strasznie nieznosna i nieposluszna. Jak male dziecko... Chlopak ma racje, a ja na niego fochy strzelam :|
![]() ![]() - Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-05-27 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewe, jesteś kochaną, dobrą duszyczką, szkoda, że nawet głupich podziękowań się nie doczekałas.
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, predzej sie kopniaka w dupe doczekam niz jakichkolwiek podziekowan. Jestem za dobra i za naiwna. kazdemu podaje reke, a potem ten kots wbija mi noz w plecy. I wiecie co? mimo tego wszystkiego jestem w stanie wybaczyc pewne rzeczy. Na prawde, ja duzo jestem w stanie zniesc. Ale kiedys granica wytrzymalosci sie konczy. Inna sprawa, że jestem taka strasznie z głową w chmurach. I zawsze marzyłam o roznych dobrych rzeczach w zyciu. Szczegolnie, zeby byc szczesliwa tak jak moi rodzice. Oni wszedzie razem. Sa prawie 30 lat razem i takiego malzenstwa nigdzie teraz nie znajdziecie, ktore by potrafilo za reke normalnie usiasc przytulic sie. Tak zwyczajnie. Tak po prostu. No to tekst: ze sa za idealni, ze powinni sie rozwiesc bo sa za dlugo, ze tak sie nie da itd. Ze nie wierzy ze sie nie kloca wcale ze sie dogaduja a w ogole to jak tak mozna. Widocznie mozna. Tylko trzeba troche chciec.
![]() |
#2860 |
Zadomowienie
|
Tak niestety jest, jak ktoś jest dobry dla innych to prędzej, czy później tego pożałuje, bo ludzie tego nie doceniają. Jak to mój tata zawsze mówi: Kto ma miękkie serce musi mieć twardą d...
![]() Znam jednego faceta, wspaniały człowiek, jego zaufanie do ludzi zawsze mnie zadziwiało (ma np domek nad morzem i potrafił zostawić go całkowicie obcym ludziom na tydzień i zaufać im, że później odwiozą mu klucze do tego domu). Pomaga wszystkim jak może, a ludzie go tyle razy oszukują, często na niemałe pieniądze, a on i tak następnym razem komuś zaufa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skads to znam. Mam takiego dobrego przyjaciela. Nikt z nas nie jest idealem, ale facet ma zlote serce. I tylu ludzi go oklamalo, oszukalo, wyzywalo od najgorszych ze to sie w glowie nie miesci. A on mimo wszystko ufa ludziom i pomaga jak tylko sie da. Moze dogadujemy sie wlasnie dlatego ze oboje jestesmy Bliznietami. Sama nie wiem, moze to tez kwestia charakteru. Ale jak sie z nim cos poprztykam to wiem jedno strasznie zle to znosze. Koszmarnie wrecz. Bo zawsze reaguje placzem. Podejrzewam ze z drugiej strony jest to samo. Tyle ze mezczyzna sie do takich rzeczy nie przyzna ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zadomowienie
|
Siedze normalnie i placze. Moze taka nie jestem. NO
![]() ![]()
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko z drugiej strony, nie chcialabym, zeby ktoś wykorzystywał Twoją dobroć.
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zadomowienie
|
Czasami po prostu mam ochote rzucic to wszystko w cholere, rzucic wyjechac i nie wracac. Czasami mam wrazenie ze L. to jakies przeklete miasto. Z drugiej strony wyzyskiwaczy znajdziesz wszedzie. Nie tylko tu. Ale czasami mam ochote po prostu dac sobie ze wszystkim spokoj i sie poddac. Tak po prostu. Zrezygnowac z marzen ktore zawsze mialam... jak zawsze jestem optymistka tak dzisiaj po prostu wpakowalam sie w dol na maxa. I nie umiem sobie z nim poradzic.
#2866 |
Zadomowienie
|
Całkowicie się z Tobą zgadzam, mało jest takich ludzi, którzy chcą pomagać innym, ale niestety są idioci którzy to wykorzystują i nie potrafią docenić. Ale nie ma co się zmieniać, może tylko czasami bardziej się zastanowić, czy warto komuś pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a to nie tak, nie do konca o wszystkim mu napisalam. Bo w jednym smsie sie nie da ... no i chyba mu sie przykro zrobilo ![]()
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Dolce vita
|
![]() ![]() ewe- już spokój ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Mocny Akcent;27150822]
![]() ![]() [QUOTE] Widziałaś na zywo? ![]()
![]() |
#2873 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zadomowienie
|
Dzieki, dziewczynki za wsparcie. Juz mi troche lepiej. Przeszlam sie odetchnelam swiezym powietrzem. Slonko zjaralo. I mozdzek troche pogrzalo.
#2875 |
Zadomowienie
|
A zeby bylo smieszniej okres mi sie spoznia
![]() ![]() ![]() a tak poza tym pochwale sie jaki bukiecik mamusi wczoraj sprezentowalam: ![]()
#2876 |
Zakorzenienie
|
No w Lublinie obecnie pieknie jest.
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
oj tak tak
![]() ja też dziś wkur.... chodzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zadomowienie
|
jakis koszmarny dzien dzisiaj mimo slonca na niebie. Jeszcze Małgosia Dydek zmarla. Pan Bóg igrzyska urządza czy jak do cholery???
![]()
#2879 |
Zakorzenienie
|
nooo, tylu młodych sportowców umiera
![]() o SM sobie obejrzę za to... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Małgosia Dydek zaczynała karierę sportową w moim mieście, z tego co pamiętam to chyba nawet gdzieś na moim osiedlu mieszkała, ale to było wieki temu. Taka młoda, szkoda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.