|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Byłam wczoraj na dywaniku
.Napisałam a propos tańców jutro w klubie .
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo, u mnie jakoś ostatnio nic się nie dzieje. Wtorek o tyle o ile, czwartek zupełnie bez szału (kompletnie nie miałam pomysłu na te muffiny i nic z tego nie wyszło - tak wiem, jestem beznadziejna
Może ja się z Tobą wybiorę w sobotę? cholerko, wybacz mi Ostatnio w ogóle nie myślę.
|
#2403 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Hula - dziękuję za PW
![]() Emilka - pierwszy raz byłam nad morzem jako małe dziecko, a tak świadomie to rok temu spontanicznie z Zakalcem w Gdańsku. Ale tam morze to nie Morze i dobrze o tym wiesz ![]() 20 pokoi to duuużo... Ja nie dostałam Chyba że wyrzuciłam... A chciałabym jednak kupić nową patelnię, bo mi się porysowała ostatnio.Cytat:
![]() Dołączyłam tam dokładnie rok temu - tyle czasu nie wierzę w miłość ![]() Zostałam, bo atmosfera nie była płaczliwa, tylko szalona Z rozpaczania za eksami dziewczyny wskakują swobodnie na tematy ptaszków i lakierów do paznokci. Jest jedno ale - ten wątek ryje beret, wykrada resztki wiary w wierność i uczciwość, zasiewa podstępnie wątpliwości. Cytat:
To bajecznie...
|
|
|
#2404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma duzo ludzi, mozna pospacerowac, pozbierac muszelki - dobry pomysl na 3 dniowy weekend niskim kosztem Tylko podroz trzeba jakos przezyc |
|
|
|
|
#2405 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Mogłybyście mi wyperswadować pisanie do B. i ewentualne spotkanie z Nim... Bo już świra dostaję. Nie mogę się na niczym skupić tak za Nim tęsknię...
|
|
|
|
#2406 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od poniedziałku będzie taką można kupić w Biedronce za 9,99 ![]() Cytat:
2. Czyli muszę dać zarobić tym pazerniakom ![]() Cytat:
2. O Ty nocny marku O tej godzinie to ja już grzecznie chrapałam, żeby rano sturlać się na 7 na pociąg ![]() Nie podobał Ci się mój strój? Nie każ mi następnym razem habitu zakładać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
On jest tylko mój. I Kubiaka rzecz jasna ![]() Mnie ten wątek z czasem zaczął męczyć. A raczej nie wątek tylko te nieszczęśliwie zakochane osoby, którym radziło się "odetnij się, nie dzwoń, szanuj się" a za 2 godziny wracały zalane łzami, bo jednak zadzwoniły a chłopak był już na nowej randce ![]() Nie na moją cierpliwość ![]() O Kamakrk Zobacz co wyżej napisałam
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-27 o 11:26 |
|||||
|
|
|
#2407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skup sie na magisterce, pomysl, ze zaraz ja skonczysz i bedziesz miec duzo wolnego czasu-rezerwuj sobie wtedy czas na piwko ze mna!
|
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Jest bezpieczna w rękach Shiruvii
Bardzo Ci dziekuję za pomoc
|
#2409 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i nie "na dworze", tylko na polu!! ![]() Cytat:
podobno ceny mają być porównywalne.. ![]() Cytat:
dla mnie, to możesz nawet goła chodzić. i tak będziesz piękna
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
na dworze i tylko na dworze
![]() wogóle zauważyłam że ludZie ktorzy mówią "na dwór" nie zwracają uwagi na to że niektórzy mówią "na pole" i nie starają się ich poprawiać za to człowiek mowiący "na pole" w 90% przypadkach próbuje przekonac innych do swojej wersji Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2011-05-27 o 11:43 |
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcesz 40ml to piszesz że bierzesz dla siebie 60ml a 40ml jest wolne i gdzie problem? |
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
W tym, że ja jestem początkująca jeszcze i muszę się zgłaszać plus podawać wolną ilość ml do oddania. Wpisałam 45. Chyba że jakaś inna wizażanka, która będzie na necie akurat może klepnąć dla dziewczyn
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
ale miałam dzisiaj jazdę do pracy:/ jechałam z P. samochodem, korki na każdej ulicy i jeszcze na al. JP przed mogilskim w poprzek stanął autobus, walnął w tramwaj albo samochody, nie wiem, ale 2 pasy zablokowane i w efekcie 45min spóźnienia
ale myślę że to za wcześnie jeszcze było.wiecie które apteki mają najtańsze leki? Hygieia czy jakaś inna?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mogę się zapisać nie ma problemu jak bedzie taka potrzeba ![]() chodzi tylko o to że nikogo nie obchodzi co robisz ze swoimi prywatnymi mililitrami, zdarza się przecież że po rozbiorce ktoś poużywa zapachu i mu się znudzi i go sprzedaje prawda ?czasami ja brałam więcej ml. dla siebie a po jakimś czasie moja przyjaciolka je chciała to jej robiłam odlewkę ale tak jak mówię rozbiórka się odbyła, wszytsko było ok, sprawa zakonczona i to już były moje prywatne mililitry, opłacone i wogóle ![]() ale dziwnie to wytłumaczyłam
|
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2417 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ograniczyli do jednorazowego wykorzystania max. 5 bonów (nie produktów). i do mnie bon nie dotarł:/ Cytat:
![]() Cytat:
dlaczego? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() a nie możesz się rozmyślić?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||||
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Trzasnęłam drzwiami dyrektorowi handlowemu . Jest chamskim nierobem (osoba odpowiedzialna za sprzedaż i siedzi w biurze całymi dniami, nie dzwoni, nie szuka itp.) i mnie zdenerwował . (nazwą stanowiska się nie sugerujcie, bo jest tylko prestiżowo tak nazwane - ja byłabym lepszym sprzedawcą niż on ). Organizacja mojej firmy to jakiś cyrk . Strasznie się to pogorszyło od zeszłego roku .
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ale ryzykować nie będę. Z samymi Krakowiankami flaszek nie dam rady rozbierać. Hula się zadeklarowała, że wam klepnie jakby co. Tylko w poniedziałek chciałabym mieć pieniądze na koncie, żeby kupić flaszkę.
A jak nie to jeszcze jedną dla Trust będę rozbierać następnym razem.
|
|
|
|
#2420 | |||||
|
Zakorzenienie
|
1. nie no, jak Cię nie interesują to nie czytaj
![]() Jak to kto - ja Cytat:
Cytat:
![]() A dziś wieczór nie będziesz na mieście, albo jutro ? W poniedziałek też się umówiłam z koleżanką z Orseya że do niej wpadnę, więc będę koło rynku, tylko nie wiem jeszcze o której, a w środę i w piątek będę w pracy w Avonie tylko też jeszcze nie wiem w jakich godzinach. Mam kilka prac i niełatwo to zgrać.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kama jak najwięcej spotkań z nami - dziewczyny to mistrzynie w pocieszaniu i wspieraniu cholerko czym się różni plastelina od ciastoliny, orientujesz się ?
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-05-27 o 13:00 |
|||||
|
|
|
#2421 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Wybaczam, ale bluzkę to bym chciała dasz za tydzień Kasiencji, czy tak jak Ineso mówi - mam podjechać? ![]() Cytat:
![]() W aptece kupowałam, to nie jest jakiś wielce niedostępny produkt vip ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Lalaith - zupełnie inna konsystencja, ciastolina to to, co jest w play dough, jest taka bardziej, hm..gąbczasta? Z tego co pamiętam. Wysycha pod wpływem powietrza, trzeba trzymać w szczelnie zamkniętych pojemniczkach, raczej lepiej się z niej wyciska przez różnego rodzaju szpryce i inne foremki niż robi małe rzeczy. No a plastelina to wiadomo
|
||
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
A co to play dough
?I co myślisz będzie lepsze dla 1.5 rocznej dziewczynki? Poszłam do sklepu po plastelinę i zobaczyłam że jest pełno ciastoliny i zgłupiałam
|
#2423 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O, to dokładnie jak ja
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, jako krakowianka zawsze mówię "na pole" ale nigdy się nie czepiam jak ktoś mówi "na dwór" - w ogóle nienawidzę łapania za słowa.
Natomiast mnie wszyscy którzy mówią "na dwór" poprawiają, a niektórzy wręcz wyśmiewają.
|
#2425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. nooo to fakt "mój pierwszy brat urodził się jako pierwszy no booo..... był pierwszy" 3. potwierdzam, że do takich wniosków doszłyśmy ![]() Hope- nie bierz tego osobiście, Lalaith po prostu odniosła się do tematu, a nie do Ciebie konkretnie. Jeśli są to miejsca, gdzie organizatorce też pasuje to przecież nie ma żadnego problemu Już konkretnie do Twojej osoby-sama zaproponowałam, że mogę to podrzucić bliżej Huty i nie ma z tym żadnego problemu no chyba że wcześniej spotkamy się w innym miejscu. a w ogóle to wczoraj zgubiłam portfel tzn z powodu swojego roztargnienia zostawiłam go w sklepie na półce
|||
|
|
|
#2426 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
więc żeby sobie ot tak pościskała, to raczej właśnie ciasto. http://www.youtube.com/watch?v=UeXOZ...eature=related Play doh to właśnie takie zestawy z ciastoliną, pierwsze na polskim rynku, z różnymi zestawami do wycinania/wyciskania zerknij tylko na opakowaniu, czy to na pewno nietoksyczne.
|
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze chciałam mieć taką ciastolinę
wiecie.. I lepić pizzę
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-05-27 o 21:05 |
|
|
|
#2428 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Melka - jestem w pracy, więc raczej jestem
![]() Cytat:
To było taaaaakie słodkie
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja nie cierpię tego sporu, więc nie wiem, dlaczego w ogóle się odzywam, nieważne. Nie ładuję tych przeklętych tuszy! Nie cierpię, nie cierpię, nie umiem!
|
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja druga podopieczna tydzień starsza od tej i "mój chłopak" lat 3 baaardzo lubią lepić z plasteliny i dlatego postanowiłam tej kupić na dzień dziecka bo akurat w ten dzień jestem u niej w pracy, a ona jeszcze nigdy nie widziała plasteliny. A jak zobaczyłam tą ciastolinę to się zaczęłam zastanawiać co to i w końcu nie kupiłam nic
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

.
.

Ostatnio w ogóle nie myślę.

Chyba że wyrzuciłam... A chciałabym jednak kupić nową patelnię, bo mi się porysowała ostatnio.
Z Ligi Światowej, z PlusLigi i Mistrzostw Świata. Ale możliwe, że się którymś na rozstaniowym podniecałam 

Co zeszłam na dół to ulotka

Skup sie na magisterce, pomysl, ze zaraz ja skonczysz i bedziesz miec duzo wolnego czasu-rezerwuj sobie wtedy czas na piwko ze mna! 

klask i:

Nie cierpię, nie cierpię, nie umiem!